راهکارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی
🔸از تنبیههای غیرعلمی دوری کنید
🔸نقشتون رو به خوبی ایفا کنید. یک مدل مناسب که میتونه عصبانیتش رو کنترل و مدیریت کنه.
🔸پاداشی رو برای رفتارهای غیر خشن در نظر بگیرید.
🔸خودتون الگوی خوبی واسش باشید.
🔸والدینی خونگرم و حامی باشید.
🔸به فرزندتون مهارتهای رفتاری رو آموزش بدید و اونا رو مدل کنید.
🔸جایگزینهایی رو برای خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتون بیاموزید.
🔸خیلی شفاف با بچهتون در مورد احساسات صحبت کنید. بهش کمک کنید تا احساسات خودشو به روشی سالم و مناسب بیان کنه و همه راههای مناسب برای مدیریت خشم رو درنظر بگیره.
🔸مهارتهای خودتون رو در تربیت اونا افزایش بدید.
🔸هرگونه اضطراب و استرس رو حذف کنید.
🔸همیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتون وقت استراحتی بدید. این کار باعث فروکش کردن عصبانیت و ایجاد آرامش میشه.
.👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
وقتی نقطه ضعف کودک خود را پیدا می کنیم و سعی می کنیم با ایجاد حساسیت در وی، او را برنجانیم یا با او شوخی کنیم، به روان او تجاوز کرده ایم.
مثلا اگر کودک شما از چیزی بدش می آید، مدام نام آن را جلوی کودک ببرید و یا اینکه برای تنبیه کودک، روان او را نشانه بگیرید مثل این جمله که تو دیگه حق نداری با بچه ها بازی کنی
تجاوز به روان کودک را جدی بگیرید...
.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
ناامید نشوید
مشكلات كودكان معمولا يكشبه حل نميشود و تغييرات در كودكان و نوجوانان تدريجي، آرام و مرحله به مرحله صورت ميگيرد.
برخي والدين وقتي در تغيير عادات و رفتارهاي فرزندشان به مشكل برميخورند، به سرعت آشفته و نااميد ميشوند و اعتماد به نفس خود را از دست ميدهند. حال آنكه بايد به پيشرفتهاي كوچك و تدريجي فرزندشان توجه كنند زيرا كليد پيشرفتهاي بزرگ، تشويق پيشرفتهاي كوچك است.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
روزتون پر از خیر و برکت❤️
امیدوارم امروزم یادمون باشه که از نعمت بزرگی به نام زندگی ( ک ممکنه الان در شادی یا غم باشه ) استفاده میکنیم.
یاد بگیریم ک شادی بخشی از زندگیه که استراحتگاه ماست و غم بخش دیگری از زندگیه ک سازنده و معلم ماست.
هر دو رو پاس بداریم و لذت ببریم♥️
الحمدلله اگر به بطن این کلام آگاه شدم❤️🔥
با ما همراه باشید✅
پیشرفت و موفقیت فرزندت را
با خودش مقایسه کن، گاهی اوقات
چه بسا فرزند درمقایسه با کودکان
دیگر هنوز عقب باشد ولی نسبت
به عملکرد قبل خودش پیشرفت
کرده است
او را بایدتشویق کنید
کاری به دیگران نداشته باشید
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
کودکان به مرزبندیها نیاز دارند
بدون وجود مرزبندیهای مشخص، هیچ گونه راهنما و اصولی هم برای زندگی وجود نخواهد داشت. زندگی کردن بدون اصول و راهنما نیز احساس ناامنی را در زندگی کودکان بهوجود میآورد.
والدین، مهمترین و اصلیترین مرجع امنیت در زندگی کودک هستند و اگر رفتار والدین طوری باشد که نشان بدهد هیچ کنترلی بر زندگی کودک ندارند، روند بیاعتمادیها و بیاطمینانیها نیز در زندگی کودک آغاز میشود. توجه داشته باشید که کودکان ذاتا به سمت محدودیتها حمله میبرند، چون نیاز دارند بدانند که محدودیتهایی هم وجود دارند و افرادی هم هستند که میخواهند امنیت آنان را تامین کنند.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
✨برای کنترل بهتر خودمون تو هنگام عصبانیت یادمون باشه که بچه، بچه ست. اون اگه کاری می کنه مقتضای سنش و بچه بودنشه. نمی خواد ما رو آزار بده یا ناراحت کنه.
📍وسواس و کمال گرایی رو در خودمون کم کنیم. خونه کاملا مرتب، لباس های تمیز، رفتار کاملا کنترل شده، برنامه ریزی منظم، دکوراسیون و تزئینات خونه و خیلی چیزهای دیگه رو باید فعلا فراموش کنیم.
♦با بچه جر و بحث نکنیم و خودمون رو تو موقعیت عصبانی شدن قرار ندیم. خیلی وقت ها با نادیده گرفتن یه رفتار بد کوچیک میشه قضیه رو تموم کرد.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
#عادت_دادن_به_کار_نیک...
امام رضا فرمودند: " کودک را امر کن تا با دست خود صدقه بدهد، اگر چه مقدار آن کم باشد."
انجام اعمال نیک را به صورت گفتاری به فرزندان خود آموزش داده و او را به انجام آن عمل عادت دهید. بگذار صدقه را او به شخص مستمند بدهد. تو داری صدقه می دهی؛ اما به دست فرزندت صدقه بده. چقدر زیبا است! اثر تربیتی این نوع برخورد بسیار عمیق تر است. اگر این دو مطلب با هم تلفیق شوند اثر گذاری بیشتری خواهند داشت. پیامبر اکرم ص نیر در روایت مورد بحث به ضرورت توام بودن گفتار و رفتار والدین در امر تربیت فرزندان اشاره فرمودند.
[حاج آقا مجتبی تهرانی]
#ادب_الهی
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
💟
💟
#قوانین و مقرراتی را برای خانه وضع کنیم و کودک را از چرایی آنها آگاه سازیم.
برای مثال توضیح دهیم رعایت نظم یا مسواک زدن ضرورتی است و علت این کارها را هم برایش بازگو کنیم. این کار سبب تقویت رفتارهای مثبت در کودک خواهد شد.
#تربیت فرزند💟👼💟👼💟👼
➖➖➖➖➖➖➖➖
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
🙋♀️🙋♂️
❌#امر_نهی_ممنوع
🙅♀صرف اینکه دائما به کودک #تذکر بدهيد "مودب باش، درست بشین، سلام کن و..." نه تنها #مهارتهای اجتماعی کودک افزایش نميياد بلکه #اعتماد به نفس او نيز کاهش پيدا ميكند.
🤷♀کودک نوپا تصوری که شما از #ادب و تربیت دارید، ندارد. اينطور نيست که اگر کودک شما در 2 سالگی سلام نکرد، در بزرگسالی هم سلام نکند. او مفهوم سلام کردن را نمیداند و شما هم قادر نخواهید بود با هیچ #منطقی این موضوع را به او تفهیم کنید. او باید خودش آمادگی لازم را پیدا کند.
❌پس به هیچ وجه کودک #نوپا را مجبور به سلام کردن نکنید و برای سلام کردن صرفا از تکنیک #جدول تربیتی "ترغیب و تشویق" استفاده كنيد. هیچ وقت به او براي انجام ندادن رفتارهای اجتماعی احساس #شرم و گناه ندهید و از جملاتی مانند: بد و زشت است و گناه و... استفاده نکنید. اصرار و خواهش هم در انجام این رفتارها تاثیری نخواهد داشت.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm