eitaa logo
بچه کویر | علی سبحانی
1.6هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
4هزار ویدیو
8 فایل
🆔ارتباط با من: @bakhtar5
مشاهده در ایتا
دانلود
این لیست اعلامی خود صهیونیست هاست..☝️ تعداد افسر کشته شده در بیش از 26 نفر است.
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردخای همین روزها را برای اسقاطیل پیش بینی کرده بود.
بچه کویر | علی سبحانی
خبر✅ ممدوف نائب رییس مجلس روسیه گفت: انچه در سرزمینهای اشغالی میگذرد قابل پیش بینی بود. امریکا و د
امریکا و اروپا توان باز گشایی جبهه دیگری در اسراییل را ندارند. اوکراین به اندازه کافی زراد خانه تسلیحاتی و مالی غرب را تخلیه نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا از حق فلسطینی ها دفاع کرد✅ ما در غزه مدرسه و بیمارستان میسازیم ولی اسراییل ان را ویران میکند. ✅✅✅ ایرلند قابلیت مقابله با انگلیس را دارد.
جنیفر گریفین خبرنگار حوزه کاخ‌سفید فاکس‌نیوز به نقل از مقامات ارشد سابق و فعلی آمریکا:✅ آن کسانی که می گویند این ۶ میلیارد دلار که بخشی از مذاکره دولت بایدن برای آزادی گروگان آمریکایی بود؛ احتمالاً به تهاجم حماس دامن زده است، برخی حقایق کلیدی را از دست داده اند... هیچ یک از این پول ها هنوز پرداخت و خرج نشده است. این پول در یکی از بانک های قطری تحت نظارت خزانه داری ایالات متحده باقی می ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سرباز پیر اسقاطیلی قصه لیلی و مجنون تعریف نمیکند. از جنایات صهیونیست علیه فلسطینی ها میگوید☝️ آنها را در قفس زندانی کرده و سپس اعدام کردیم. دختران 16 ساله هم مورد تجاوز قرار گرفتند. حتی بچه ها را نیز اعدام کردیم. سربازان روستایی ها را تعقیب کرده و با شعله افکن آنها را آتش میزدند.
بچه کویر | علی سبحانی
این سرباز پیر اسقاطیلی قصه لیلی و مجنون تعریف نمیکند. از جنایات صهیونیست علیه فلسطینی ها میگوید☝️ آ
پرده از جنایات صهیون علیه اعراب فلسطینی بر میدارد. این کلیپ ها را برای جماعت خواب الود عاشق غرب ببرید تا دهنشان بسته شود😡
خبر✅ وزارت خارجه اسقاطیل در حال بررسی یک حادثه تیراندازی به سمت گردشگران اسراییلی در صحرای سینای مصر است.
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه ویدئو:✅ + یعقوب تو داری خانه من را میدزدی. ‏- اگر من ندزدم، کس دیگری میدزده! ‏+ یعقوب تو میدونی این خانه تو نیست. ‏-بله اما اگه من برم تو هم نمیتونی منزلت رو نگه داری، پس مشکلت چیه چرا سر من داد میزنی؟ ✅✅✅ بومی فلسطین همدیگر را میشناسند. مسیحی و مارونی و عرب و یهودی فلسطینی با صهیون هماهنگ نیست. از همه جای دنیا تند روهای یهودرا به فلسطین اوردند تا موازنه جمعیتی را به نفع صهیون تمام کنند. صهیونیست جز قوم یهود را لایق زنده ماندن و زندگی به روی کره خاکی نمیداند.
بچه کویر | علی سبحانی
ترجمه ویدئو:✅ + یعقوب تو داری خانه من را میدزدی. ‏- اگر من ندزدم، کس دیگری میدزده! ‏+ یعقوب تو میدون
اینها داستان نیست! اتفاقات روزمره در فلسطین است. یهود با حمایت صهیون مرتب خانه و زمین فلسطینی را به همین راحتی غصب میکنند☝️ فکر کنید چرا فلسطینی ها حاضر به سازش و صلح با اسقاطیل نیستند.؟ واقعا جنایت میکنند. وگرنه هیچ ملتی با پول بیگانه خودش را در معرض 70 سال جنگ قرار نمیدهد. اگر قرار بر پول دادن بود پول امریکا و سعودی و...هزاران برابر ایران است. اگر بخاطر پول فلسطینی با اسراییل جنگ دارد؛پول امریکا خیلی بیشتر است. چرا چنین اتفاقی نمیافتد تا چنگ فیصله شود؟ پس بدان! جنگ فلسطینی با این قوم جاه طلب گرگ صفت دزد به خاطر غصب خانه و زمینش توسط یهود است نه پول و سلاح😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صف های شلوغ فرودگاه بن گورین✅ مدیر عامل Israir میگوید: ما با دو رویداد روبرو هستیم: از طرف مسافران فشار زیادی برای ورود و همچنین فشار شگفت‌آور و قدرتمندی برای خروج از کشور، از طرف گردشگران و ساکنان اسراییل داریم. این زندگی روزمره ما در حال حاضر است. در سطح عملیاتی نیز چالش هایی داریم. خلبان های زیادی به یکانهای ذخیره بخاطر وضعیت خلبانان آسیب دیده داریم. ثانیا این شرکت هواپیماهایی را اجاره کرده که توسط خدمه خارجی اداره می شود و آنها نیز درخواست می کنند که فورا کشور را ترک کنند. یعنی ما با خدمه محدود عمل می کنیم. همچنین فشار زیادی از طرف بیمه گران هواپیما وجود دارد که می خواهند آنها را از اسراییل خارج کنند. ازدو شرکت لیزینگ هواپیمایی یکی از آنها به ما اطلاع داد که خدمه برای پرواز به اسراییل آماده نیستند و دیگری با توجه به وجودمسافر همچنان به صورت مشروط در حال پرواز است .ما همیشه سعی می کنیم جایگزین هایی پیدا کنیم. ما به هر کسی که می خواهد به اسراییل بیاید میگوییم به آتن بیاید، از آنجا پروازها را سازماندهی می کنیم. حتی هتل های سراسر فلسطین اشغالی تماس های زیادی با مراکز خدمات دریافت می کنند. بسیاری می خواهند رزروها را برای آینده نزدیک لغو کنند. همزمان، هتل هایی در ایلات و بحرالمیت برای اسکان ساکنان نوار غزه آماده می شوند. بسیاری از هتل‌ها در سراسر کشور اعلام کرده‌اند که سیاست لغو و تعویق منعطف را می‌پذیرند و تخفیف‌های زیادی را به ساکنان جنوب و اطراف غزه ارائه می‌کنند.