آیا جبهه انقلاب درحال تبدیل شدن به جبهه ی ماله کش، روی بی هنران صرفا فوق انقلابی است؟
آیا ما داریم هموار کردن راه برای کاندیدا کردن چهره های خالص و پاک، و اما بی هنر و بی تخصص را در خود نهادینه میکنیم؟
چرا تصمیم گرفتم در سه سال شهید رئیسی به آذری جهرمی نقد وارد نکنم؟
وقتی هنوز حسن روحانی رئیس جمهور بود صبح تا شب متن های زیبا و سخنرانی های جذاب افرادی چون حجت الله عبدالملکی را گوش میدادم. وقتی عبدالملکی میگفت: با یک میلیون تومان هم میتوان شغل ایجاد کرد و مشکل از مردم نیست و از ماست که نمیتوانیم ایجاد کنیم با خودم میگفتم: خدایا میشود یک بار به ما فرصت بدهی عبدالملکی وزیر شود تا با ۱ میلیون برای هر شخص شغلی درست کند تا به غربگراها بگوییم: این معنای ما میتوانیم است؟
چون خودم میگفتم: وقتی سردار حاجیزاده در مسئله موشک توانست؛ پس عبدالملکی هم فکر همه جایش را کرده و حتما وزیر شود میتواند.
گذشت و عبدالملکی در دوره ی شهید رئیسی وزیر شد. شهید بزرگوار که در آستان قدس و قوه قضائیه شاهکار کرده بود اینجا به این افراد فرصت داد.
ما نزدیک ۳ سال صبر کردیم و مدام از عبدالملکی دفاع میکردیم تا او جوانان بی کار را با نفری یک میلیون مشغول کار کند. بعد ها ویدئویی دیدم از گفتگوی او با اکبر ترکان (ترکانی که من او را بابت حرف هایش درباره آب گوشت بزباش و قرمه سبزی بسیار محل نقد میدانم) که قبل از ریاست جمهوری شهید به عبدالملکی گفته بود: شما عدد نمی فهمید.
خوب که فکر کردم برایم سوال شد: اگر حجت عبدالملکی عدد میفهمید پس چرا با ۱ میلیون تومان نشد؟ او که وزیر هم شد. به مناطق آزاد هم رفت؟ چرا نشد؟
در دوره ی حسن روحانی هر روز به آذری جهرمی فحش میدادم که: بی وجدان، عکس حاج قاسم در اینستا ممنوع است، تو غیرت نداری که بروی مسئله را پیگیری کنی؟ این توهین به ما نیست؟
همیشه دعا میکردم یک بار فرصت پیدا کنیم کسی جز او وزیر شود تا فضا عوض شود. گذشت و عیسی زارع وزیر شد. شوکه کننده بود. آن قدر مدیریتش بر وزارت ارتباطات فاجعه بود که گفتم: حتما اگر شهید رئیسی برای دور دوم شهید نمیشد و کاندید میشد تمام زحماتش که میتوانم ساعت ها درباره اش بگویم زیر مدیریت فاجعه بار عیسی زارع طوری دفن میشد و طوری مردم نارضایتی را با رای نشان میدادند تا عبرت شویم.
تلخ اینجا بود که بخشی از بدنه ی انقلابی تصور میکرد باید از اینها دفاع کند و خودش را هزینه ی اینها کند، چون انقلابی هستند.
حال آنکه جز پیامد منفی برای جبهه انقلاب این مدل عملکردهای بی دفاع چیزی ندارد.
ما عادت کردیم به افراد چون صرفا انقلابی هستند اعتماد کنیم. مشکل از طرف ما نبود. مشکل از آنجایی بود که آنها بعد از استفاده از اعتماد ما امتحان خود را درست پس ندادند و آنچه میگفتند با کارنامه یشان همخوانی نداشت.
و این فقط ریاکاری را در جمع ما زیادتر میکند. هر بی سوادی اینگونه میفهمد که با چند شعار تند و پر شور میتواند سوار تیم ما شود و از آینده و نقشه هایی که در ذهن دارد بگوید.
ما به جای حل مشکل و تلاش برای پیدا کردن توانمندها و کار آمدها کار دیگری کردیم.
از یک سال پیش مجموعه ای از سخنران ها و حجت الاسلام ها و اکانت های توئیتری و کانالهای تلگرامی توئیتری با خمیرمایه ی مذهبی راه افتادند و توضیح دادند هرکسی شعار تند انقلابی بدهد اصلح است.
چندین مورد (حتی یک آیت الله) سراغ دارم که همه میگفتند: کسی که دنبال آباد سازی است برای ما خیری ندارد برایتان مهم کسی باشد که شعار تند انقلابی بدهد.
من آنجا بود که یقین پیدا کردم ما ترجیح دادهایم به جای آنکه رشد کنیم و متخصص بین خودمان پیدا کنیم، برویم سراغ تبیین کردن رای دادن به "ماخوذ به حیاهای با اخلاص دلسوز انقلابی، ولو اینکه بی تخصص باشند..."
هر تیمی در جمع خود متخصصینی دارد که با آنها پز بدهد. اینجا اینگونه شده که آدم های هپروتی که خیالات جالبی دارند فهمیده اند باید رسانههای انبوه راه بیندازند و شعار تند بدهند و خود را به ما قالب کنند. انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ندارد. جبهه انقلاب را هم به مانند دیگی می دانند که یا باید برایشان بجوشد یا هرچه شد شد...
اطرافیان اینها این را هم فهمیده اند که میتوانند با یک بی هنر پر رسانه به پاستور و پارلمان برسند و خودشان هم کاره ای شوند و چه از این بهتر ؟!
تا کی قرار است این جبهه شکست خورده ی انتخابات ها باشد؟
من دوست ندارم ما جبهه ی بازنده ها بمانیم.
جلوی هرکسی که شرافت پاک انقلابی ها را با فریب هدف گرفته و ناکارآمد و بی عرضه و بیهنر است و دروغ و توهم میفروشد باید ایستاد.
ما مدافع حرم در جمعمان داریم، سزاوار نیست با ماست پاش ها و متوهم ها در اذهان جامعه شناخته شویم....
@bachehay_bala
May 11
مذهبی های صورتی بد هستند؛ ولی اینکه ما به اسم جنگ نرم و ترویج حجاب اشاعه فحشا کنیم و تصویر برهنه نشر دهیم خوب است!
در کپشن بر مذهبی های صورتی تاخته،
مذهبی صورتی هم منظورش کسانی که دنبال زندگی مسالت آمیز دین و فحشا هستند نیست.
هر طلبه ای را که بدش بیاید یا هوادار کاندیدای او نباشد مذهبی صورتی می نامد.
در عین حال اما خودش مجاز است تصویر فحشا پخش کند برای مخاطبش ...
اینها از کجا خط میگیرند؟ این کانال ها که به اسم جنگ نرم و امر به معروف و نهی از منکر فعالیت میکنند وابسته به کجا هستند؟
مشکل ما فهمیدید چیست؟
این است: تو میگویی فلان چیز حرام است.
بعد افراد را به خاطر حرام بودنش سرزنش میکنی
اما خودت اگر انجام دهی مجاز است.
همجنس بازی بد است. اما اگر فلان چهره ی مذهبی به فلان دلیلی خاص اسمش همه جا پیچیده باشد تو یک توئیت علیهش نمیزنی !
برای این جماعت تندرو، فحشا و گناه هم خودی و غیر خودی دارد
بحث ما این است...
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
این کانال متحجر و سوپر افراطی در ایتا مسعود رجوی را دانشجو خطاب کرده و در خط بعد نوشته: یکی از خوب های پزشکیانی ۱۷ هزار انسان کشته است!
پزشکیان رئیس جمهور است.
این جماعت سوپرافراطی که بتِ بی هنرشان نمیخواهد به آنها تذکر بدهد تا کی قرار است برای جبهه انقلاب با این حرف ها هزینه بخرند؟
مگر رهبری نگفت پیروزی پزشکیان پیروزی همه ی ماست؟
رهبری که حرفش را گفته و شما بر علیهش به مخاطب ایتایی پزشکیان را چون مسعود رجوی معرفی میکنید
امیرعبداللهیان را که توهین و تخریب بارش کردید.
رئیسی شهید را که تا توانستید تخریب کردید.
تمام بزرگترهای جناح انقلابی را زدید.
پزشکیان هم که مسعود رجوی است.
آیا جز بت بزرگ خودتان کسی را قبول دارید؟
مطهری فرمود: مشکل خوارج این بود که جز خودشان کسی را قبول نداشتند.
متاسفانه پیام رسان های داخلی ما که انصافا در مدیریت کاربر و خدمات رسانی زحمت کشیده و سنگ تمام گذاشته اند توسط مشتی کانال بد نام زیر سوال رفته اند و مخاطب برای مثال تصور میکند: چون ایتا لانه ی اینهاست نباید بیاید.
امیدواریم جلوی این عوامل فتنه هرچه سریعتر گرفته شود.
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
اکانتی در توئیتر نوشته: وسط دستگاه ام آر آی بودم که برق رفت
این کاربر را قضاوت نمیکنیم اما برای دستگاه ام ار آی، از باتری یو پی اس ام ار آی در مواقع قطعی برق استفاده میشود
فارغ از این
صد ها اکانت به اسم مذهبی به راه افتاده اند: خدا رحمت کند شهید رئیسی را ، تا رفت برق ملت را قطع کردند.
عمده ی این کاربرها هم پیروان یک جریان خاص انقلابی هستند که در دوران حیات شهید رئیسی به او به چشم رقیب درون گفتمانی نگاه کرده و او را هم تخریب میکردند.
جالب است که این اکانت ها هنوز نفهمیده اند که دولت پزشکیان در دو سه روز اول کارش نمی تواند در جهت عصبی سازی مردم (حتما رئیس جمهور مرض دارد الکی ملت را عصبی کند) به یک باره برق مملکت را قطع کرده باشد...
قطعی برق هست (کما اینکه در دولت شهید رئیسی هم بود اما بیشتر دامن شهرک های صنعتی را میگرفت و در شهرها به چشم نمی اید) آنچه می بینیم بستر سازی است برای عصبی سازی جامعه !
من اگر اعتراض میکنم چون انقلابی، شیعه ی مرتضی علی و پیرو رهبر انقلاب هستم. دوست ندارم پروژه ی عصبی سازی شما به پای کل جبهه انقلاب تمام شود.
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
چند روز پیش قالیباف درجه استاد تمامی دانشگاه تهران را دریافت کرد.
خبر مهم نبود که بخواهد رسانه ای شود.
صرفا یک اتفاق بود در زندگی یک سیاستمدار
حالا اکانتهای حلقهی اول ستاد جلیلی نوشته اند: به جلیلی پیشنهاد شد برود دانشگاه، خودش نرفت
سیاست؛ دعواهای کودکانه نیست که ما ببینیم درباره داشته های فلانی چه گفتند، بعد بگوییم: خب مگه چیه منم تو جا مدادیم دارم و اگر نداشتیم بگوییم: خب مگه چیه؟ من اصلا خودم نخواستم که داشته باشم....
این رفتارها و اینکه در اربعین به جای پیاده روی مجری حامی جلیلی به سرلشکر باقری و سردار قاآنی و سردار حاجیزاده آنگونه زشت اهانت کند و ایشان اعتراضی نکند!!
و کنار ایشان کودکی بگوید: اگر قالیباف نبود رای می آوردی و جلیلی یادش میرود بگوید: اولاً اینکه او دور دوم از من حمایت کرد، دوما کنار هم میرفت رای نمیآوردم و سوما نشر این کلیپ ها از من خوب نیست پس این حرف ها را نزن!
این رفتارها را اگر حامیان یک سیاستمدار دیگر کرده بودند تکفیرشان میکردیم، اما خودمان که انجام میدهیم اصلح هم هستیم.
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
همان قدر که حلقه سوپر افراطی رهبری گریز است، حلقه ی سوپر اصلاح طلب هم رهبری گریز است
بعد از اینکه رهبری شهید رئیسی را با امیرکبیر مقایسه کرد ، بهروز عزیزی از فعالان اعتدالگرا و اصلاح طلب اعتراض کرده و مرحوم هاشمی را با امیر کبیر مقایسه کرده است.
من بهروز عزیزی را خوب میشناسم.
حاج قاسم را بسیار دوست دارد. به شهید رئیسی هم احترام میگذاشت.
اما بحث ولایت گریزی است.
در عمل هر دو طیف بخش تندرویی دارند که آن بخش از این خط عبور میکند...
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
آقای علیزاده این پست را فقط خودت ببین!
حمید علیزاده از بچه های فعال انقلابی است که تا روز آخر دولت رئیسی با ویدئوهای زیبایش که به طنز وطن فروشهای خارج نشین را تحقیر میکرد، شناخته میشد.
از روزی که شهید رئیسی رفته این ویدئوها (نشست خبری آقای معاون) به تولیدات او اضافه شده است. ده ها اکانت انقلابی دیگر هم نقد که نه تمسخر یا حمله به دولت را فورا در دستور کار قرار داده اند.
به شکلی که این طور به نظر میرسد: یک تیم در جبهه انقلاب است که در 3 سال شهید رئیسی دستور آتش نداشت. اما حالا ماموریت خود دیده که حمله به دولت را شروع کند.
به چه جرمی؟
پزشکیان مثل روحانی از روز اول آمدن ساز مخالف حکومت و رهبری زده؟ آیا این انتقام شکست است؟
به خدا شأن جبهه انقلاب این نیست...
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
تا دیروز میگفتند چرا پزشکیان از رهبری خرج کرده، حالا برای دفاع از برادر جلیلی میگویند: یعنی میخواهید از دست رهبری آزاد کنید؟
با توجه به برخی عملکرد های عجیب و غریب و غیر عادی و جانب دارانه از سوی برخی افراد در صدا و سیما که از آنها بعضا حمایت از یک چهره و تیم خاصش در دنیای سیاست برداشت شده
و با توجه به عملکرد وحشتناک صدا و سیما که به ریزش مخاطب منجر شده برخی مطالبه ی برکناری تیم سعید جلیلی و برادر ایشان از صدا و سیما را مطرح کرده اند.
اما آیا رهبری این تیم را برکنار خواهد کرد؟
با شناختی که از رهبری وجود دارد باید این را بفهمیم که ایشان رهبر همه ی مردم ایران است.
و در عملکرد سیاسی ایشان کاملا مشخص است که رهبر انقلاب با حذف جریانات کاملا مخالف است و به هر نحو میکوشد تا از ظرفیت آنها در قدرت (تا جایی که خودشان مثل اصلاح طلب ها پس نزنند و هزینه درست نکنند) استفاده کند.
از طرفی ایشان میخواهد هر گروه بفهمد واقعا توان کار دارد یا نه و فرصت فعالیت داشته باشد تا فردا نگوید: من میتوانستم و اینها نگذاشتند.
با این تعریف بعید است فعلا تغییری در صدا و سیما رخ دهد
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
آیا از فرار مغزها خطرناک تر هم هست؟
بله!
خطرناک تر قدرت گرفتن بی مغز هاست
در جبهه انقلاب اول مطهری و بهشتی و امثال اینها را ترور کردند؛
بعد هسته ی سخت نظام ماند و عده ای که اینها تهی مغزهای افراطی هستند که به همه انگ زدند و برخی را از جبهه انقلاب فراری دادند و خودشان ماندند و هزینه سازی کردند و اراده کرده اند تعداد یاران انقلاب را به عدد مقدس ۷۲ برسانند.
سیطره ی بی مغزها بر اصلاحات خطرناک نیست.
چون آنها هسته ی سخت نظام نیستند.
اما وقتی بی مغزها بر هسته ی سخت نظام سوار شوند.
در فرهنگ راهکارشان فقط و فقط گشت ارشاد و خروجیشان زنی است که فریاد میزند: دخترم را نبرید، او مریض است
در جامعه عملکردشان میشود: کرونا کار ماسون هاست، ما به جای واکسن روغن بنفشه استعمال میکنیم، رهبری هم که واکسن زده در بیتش نفوذ شده!
در سیاست هم عملکردشان میشود: سلیمانی را دوست داریم اما در مجلس به کسی که توئیت زننده ای درباره ی شهید زده رای میدهیم تا جز نفرات اول تهران وارد شود....
در ریاست جمهوری هم: شکست، شکست، شکست...
این خطر جدی است و شرافت تیم ما را هدف گرفته است.
🔴 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:
@bachehay_bala
اشتباه سعید و وحید در خصوص صدا و سیما که به پای جبهه انقلاب و حیثیت هسته ی سخت نظام تمام شد
این روزها زیاد میشنویم: باید فردوسی پور و کسانی که از صدا و سیما اخراج شده اند به آن برگردند.
اینها شاید اخراج هم نشده باشند اما انگاره ای که در ذهن ها شکل داده شده این است: ما اینها را در قاب تلویزیون داشتیم و یک گروه تندرو که تلویزیون را به دست گرفت آنها را بیرون کرد.
حالا اگر جناح مقابل بتواند این افراد را به تلویزیون بیاورد این پیام مخابره میشود: حزب اللهی ها با تندروی اینها را اخراج کردند و ما آوردیم.
زمانی که جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود فتنه ی 88 در ایران رخ داد. آن زمان شبکه های اجتماعی نبود. شبکه های ماهواره ای هم خیلی هایشان هنوز سر از تخم در نیاورده بودند.
بهترین فرصت بود تا با تدبیر دبیر شورای عالی امنیت ملی فتنه در تلویزیون مدیریت و جمع شود.
البته فتنه در آن سال نه تنها در تلویزیون مدیریت نشد بلکه به دلایلی (که بخشی باید در عملکرد شورای عالی امنیت ملی بررسی شود) کشیده شد به کف خیابان ها !
سالها گذشت و بسیاری تلاش کردند تا صدا و سیما دیگر از سوی مردم ایران دیده نشود. از طرفی پلتفرم های مجازی آرزو داشتند بتوانند مهره های پر مخاطب صدا و سیما را جذب کرده، صدا و سیما را با این کار به حاشیه برده و از جذابیت خالی کنند. متمرکز شدند و عادل فردوسی پور هم با برنامه ای جذاب در قاب شبکه خانگی و یوتیوب دیده شد و همچنین ده ها سریال جذاب مخاطب رسانه ی ملی را به این شبکه ها برد.
این یعنی همزمانی که حامیان جلیلی در قاب صدا و سیما دیده میشدند، بخشی از مخاطبینش به شبکه ی خانگی رفت و شما اگر تا دیروز زیر برنامه ی یکی از کوچ کرده ها یک پیام اخلاقی می نوشتید امروز آنها در شبکه خانگی مشغول کارند و مخاطب رسانه ی ملی همان یک عدد پیام شما را هم نمی بیند.
زمانی که تیم نزدیک به سعید جلیلی از جمله برادر ایشان در صدا و سیما وارد شد، ما به مرور شاهد ورود چهره های نزدیک به تیم هواداری سعید جلیلی در صدا و سیما بودیم. افرادی که مجریان برنامه ی بی روح و بی مخاطب شده و در تلویزیون در شبکه های مختلف مشغول شدند و میکوشیدند در قاب تلویزیون معتبر شوند و خارج از ان به فعالیت جانانه در راستای اهدافی سیاسی جریان خود بپردازند.
همزمان برنامه ی کتاب باز (سروش صحت (به هر دلیل)) تعطیل شد و حالا در پلتفرم ها درحال کار است. احسان علیخانی با برنامه ای متفاوت آمد اما احساس کرد با کوچ کردن از صدا و سیما دستش در پلتفرم ها بازتر میشود و بهتر است با این تیم کار کنند و جوکر را آورد. رامبد جوان و مهران مدیری روی شبکه ی خانگی
از طرفی کینه ی انقلابی ها را دارند. هم خودشان و هم مخاطبشان
در واقع حضور چهره هایی هوادار جلیلی در قامت مجری نه تنها برای رسانه ی ملی مخاطب نیاورد بلکه با ریزش شدید مخاطب همراه شد و از طرفی این طور القا شد که این رسانه رسانه ی انقلابی هاست و اینگونه برای جبهه انقلاب و هسته سخت نظام هزینه ساز شد.
حالا در چه وضعی هستیم؟ حالا کارمندان سابق این رسانه اگر در شبکه ی خانگی بمانند رقیب صدا و سیما میشوند کما اینکه تاکنون شده اند و انجا اقبال به سریال ها و محتواها و برنامه هایشان بی حد بیشتر بوده است. (محتواهایی که خطوط قرمز هم در آن رعایت نمیشود)
و اگر هم برگردند جریان غربگرا به هوادارانش میگوید: این بازگشت مشت محکمی بر دهان جریان انقلابی بود (حال آنکه جریان انقلابی خودش خطر خالی شدن رسانه ی ملی از مخاطب و تهدید شدن مرجعیتش با این رفتارهای غلط را هم فهمیده بود و هم هشدار میداد) اما توسط اکانت های سوپر افراطی به عنوان حمله کننده به صدا و سیما معرفی میشد تا ساکت شود.
یک بار در دوران دبیری جلیلی در شورای عالی امنیت ملی جایی که شبکه های اجتماعی نبود و صدا و سیما مرجعیت خوبی داشت ما نتوانستیم از فرصت این رسانه برای مدیریت بحران استفاده کنیم و فتنه از قاب رسانه به خیابان رفت (هرچند صدا و سیما رئیس داشت اما شورای عالی امنیت ملی جایگاهی داشته و مسئولیت هایی داشته که در اینده توضیح خواهیم داد) یک بار هم در زمان تیم نزدیک به جلیلی و قائم مقامی برادر ایشان این مرجعیت تهدید شد و ما با دست خودمان شبکه ی خانگی را رقیبش کردیم.
صدا و سیما سرمایه ی ملت ایران بوده و هست.
شما در فتنه ها باید بلندگویی داشته باشید که بتواند مرجعیت داشته و اگر آشوب بالا گرفت مخاطب پای آن بیاید نه رسانه ی دشمن...
انتظار میرود تا فرصت باقی است اشتباهات صورت گرفته را جبرانش کنند تا هزینه ی این رفتار را جریان انقلابی و نظام ندهد و جلیلی با برطرف کردن این نقص ها بتواند (اصلح که نه) به صالح بودن نزدیک بشود و سپس بکوشیم مقبول بشود و اگر رئیس جمهور شد بتواند با عبرت از این اشتباهات خدمت کند....
@bachehay_bala
May 11