⚜ ذکر صالحین ⚜
#فوق_العاده_زیبا
💢شاکر و صابر
حضرت ایوب را نماد صبر میدانیم.
اما ایشان یکجا از شیطان به خدا شکایت میکند:
به یاد آر بنده ما ایوب را آنزمان که پروردگار خود را ندا داد که شیطان مرا دچار عذاب وگرفتاری نموده
🔵 سوره مبارکه صاد آیه ۴۱
ایوب نبی از چه چیزی خسته شد و زبان به شکایت گشود؟
امام صادق(ع) پاسخ این سوال را در روایتی داده اند:
شیطان به خدا گفت، چون به ایوب نعمتهای زیادی عطا کرده ای او شاکر است.
خداوند برای اینکه به همه عبودیت و اخلاص ایوب را ثابت کند؛ نعمتها را از او یکی یکی گرفت تا دچار به ابتلا و بیماری شود.
تا آن زمان ایوب نبی شاکر بود اما پس از آن به مقام صبر میرسد.
نکته جالب اینجاست که ایوب نبی از یک حرف آزرده خاطر شد، وقتی در بیماری سخت بود، علمای بنی اسرائیل نزد او آمدند و گفتند: ای ایوب چه گناهی کرده ای که خداوند تو را اینگونه عذاب کرده است؟
✅ این زخم زبان علمای بنی اسرائیل باعث شد ایوب نبی رنجیده شود.
او در اوج نعمت، شاکر بود و امتحان شد...
و در اوج سختی و از دست دادن نعمت صابر بود و امتحان شد...
خدا در هر حال بندگانش را امتحان میکند
📚علل الشرایع
🌺نکته مهم امروزه بیشترین فشار روحی وفکری بردوش یاران ومنتظران است توجه داشته باشیم لحظه ای کوتاهی نکنیم وبا تمام قوا درمیدان باشیم 🌺
4_5855030955575610117.mp3
2.44M
مومن تنوری
👤حجت الاسلام قرائتی
❤️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️
#صوت_های_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استوری
👤 استاد رائفی پور
🇾🇪 هدایتگرترین پرچم در آخرالزمان
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲
معجزه قرآن......🌼
وخداوند به مادر موسی فرمود" که موسی را در صندوقچه ای قرار بده ودر دریا بیفکن تا از شر فرعون در امان باشد ،مادر موسی چنین کرد ودر اوج نگرانی توکل بر خدای خود کرد وفرزندش را به دامن دریا داد ساحل دریا که ملائکه این نوزاد را بر حسب پاطن همراهی می کردند اورا به فرعون رساندند از معجزات خداوند که فرعون فرزندی نداشتند با آغوش باز از این نوزاد حمایت کرد ودنبال دایه برای شیر دادن موسی می گشت وخداوند این گونه اراده کرده بود به جز مادرش کسی به او شیر ندهد واین گونه آرامش را به مادر موسی برگردانید ، هر دایه ای آوردند سینه آن را نگرفت تا این که مادر موسی را آوردند وحضرت موسی در دل دشمن خدا و دشمنانش در آغوش مادر بزرگ شد .........واین قصه ومعجزه قرآنی به ما می آموزد در هر کاری خداوند اراده کند با معجزه با قدرت کار خود را انجام می دهد واین گونه است که منتظران امام زمان (عج) با اعتقاد واراده محکم وتوکل بر خدا قدم بردارند موفق می شوند.🌼
#یا_صاحب_الزمان_عج
ڪاش عشق تو نصیب دلِ #بیمار شود
ساڪنِ ڪوے تو این عبد گنہ ڪار شود
با دعاے سحرٺ نیمہ شبے #یا_مهـدے
دلِ غفلٺ زده ام ڪاش ڪه بیدار شود
مراقبت از مقام عضو
شهید بهشتی آیا ده نفر آدم دور هم با یک اسم و اساسنامه جمع شوند کار تمام است؟
🔹گاهی می بینیم یک مرتبه در گوشه تشکیلات یک نوع دید پیدا میشود، وقتی دنبال می کنیم به یک آقا یا خانمی منتهی میشود که او با یک سوءظن و بدگمانی و خودرأیی وارد یک جو پاک تشکیلاتی شده است و اتفاقا اینجور است که هر قدر جو تشکیلات پاک تر باشد، آسیب پذیرتر است و یک مرتبه این آسیب توسعه پیدا می کند.
🔹هریک از ما وظیفه داریم که ضعف های شخصی خود را سخت مراقبت کنیم. یک نفر تا بیرون یک تشکیلات هست، ضعفش شخصی است. وقتی وارد تشکیلات می شود، ضعف شخصی اش همراه با یک نوع امکان سرایت و سوار بر یک مرکب تیزپا و تندرو است. در تشکیلات، گسترش ضعف ها ممکن است خطرناکتر و شدیدتر باشد و به همین دلیل مراقبت از این ضعف های شخصی افراد لازم است. سوءظن ها، بدگمانی ها، بدتفسیرکردن ها، اینها همه از چنین ضعف هایی هستند و باید خیلی مراقبت کنیم.
🔹برای اینکه این ضعف ها تا ضعف شخصی است یک گناه است، ولی وقتی در یک جمع باشد هم گناه مضاعف است و هم عقابِ آن دنیایش مضاعف است. چراکه نتیجه زحمات فراوان انسان های تلاشگر در راه خدا با یک همچنین ضعف هایی به در میرود و خبط و ضایع میشود و تلاش های انسان در آن دنیا هم به هدر میرود. برای ما "عضو" مقام سنگینی است. برای این است که یک وقتی از خودش سوال می کنند و یک وقت از خودش و هزاران نفر دیگر سوال می کنند که چرا اینها را به تباهی کشاندی؟
🔹ایجاد چنین تشکیلاتی از نعمت های بزرگی است که چنان ساده و آسان هم به ما دست نخواهد داد. خیلی دشوار است و خیلی زحمت دارد و خیلی افت و خیز دارد... ما خیال می کنیم که داشتن یک تشکیلات اسلامی کار آسانی است و کاری ندارد که ده نفر آدم دور هم جمع شوند و یک اسم و اساسنامه، یک نمودار تشکیلاتی و تمام شد! ولی اینطور نیست!
🔹اگر به تجربه های شخصی تان بنگرید می بینید که مشکل بزرگ، داشتنِ یک تشکیلات در درون یک یک ماست! ما به این آسانی ها انسان نمی شویم؛ بر سر راهِ انسان شدنمان صدها عقبه وجود دارد که «فلا اقتحم العقبه» (بلد: 11)! صدها تنگه وجود دارد و تا وقتی که بخواهیم از این تنگه ها عبور کنیم، اولا باید تنگه ها را بشناسیم؛ ثانیا باید توانایی اش را داشته باشیم و تازه از یک تنگه که عبور می کنیم خیال نکنیم که تمام شد، تنگه های سخت تر بر سرِ راهمان است و این تا لحظه ی مرگ انسان هست.
📚شهید بهشتی ـ مجله سروش شماره ۵
۱۵ تیر ۱۳۶۱
#تشکیلات
#آسیب_شناسی
ظهور نزدیک است