📌 مالیخولیای حجاریان پس از تحریم خاموش انتخابات!
🔸سعید حجاریان، از تئوریسینهای جریان سیاسی خاص و بدعتگذار طرح موسوم به "تحریم خاموش انتخابات" اخیراً در یادداشتی با عنوان "جمهوریِ لاجمهور" که در وبسایت مشق نو منتشر شد در اشاره به انتخابات ریاستجمهوری دولت سیزدهم نوشته است: با انتخابات ریاستجمهوری دوره سیزدهم وارد دورهای جدید از جمهوریت شدیم که «جمهوریت بهشرط لا» یا به بیان دقیقتر «جمهوری لاجمهور» توصیفکننده آن است. در انتخابات ۱۴۰۰ پروژه بیگانهزدایی از سیستم تحت لوای نظارت استصوابی و سایر ابزارهای حذفی به نقطه اوج خود رسید؛ بهنحوی که همه رؤسایجمهور بالقوه آمدند و هیچکس نماند! هیچ فراکسیونی در درون نظام سیاسی نماینده واقعی خود را نداشت و صرفاً ساخت قدرت طیفی از نامزدهای خود را تأیید کرد و در ویترین انتخابات چید. در جمهوریِ لاجمهور رقابت و مشارکت تؤامان کاهش یافت و شد آنچه شد!
🔸او میافزاید: جمهوریِ لاجمهور اما پایان راه نیست و چنانچه این وضعیت ادامه یابد، ممکن است نظام سیاسی ایران بهصورتی دیگر تغییر شکل دهد؛ چنانکه تلویحاً گفته شد شاید در آینده انتخابات بهمعنای امروزین وجود نداشته باشد. به بیان دیگر، ممکن است در روندی که اهمیت صندوق رأی به حداقل رسیده است، ضرورت وجودی آن نیز از بین برود تا نهایتاً فردی فیالمثل از طریق بیعت به ریاست قوه مجریه گمارده شود یا آنکه ساختار یکپارچه قدرت فردی را برای اداره امور کشور تربیت و معرفی کند و اساساً پست ریاستجمهوری حذف شود.
🔸در بخش پایانی یادداشت حجاریان میخوانیم: در این رویه، سیاست بهطور کلی از سلسله مسائل عمومی کشور خارج خواهد شد و همهچیز بر مدار اقتصاد خواهد چرخید. یعنی از یک سو، عدهای «کارگزار» -ولو با لعاب سیاست- اداره امور عمومی کشور را بهعهده خواهند گرفت و اقتصاد را به پیش میرانند و از سوی دیگر، وزارتخانههای حساس و پُستهای سیاسی-امنیتی از دایره «هماهنگی» خارج میشوند و مستقیماً زیر نظر رهبری قرار خواهند گرفت.
🔖 نکته و نظر:
🔹 این اظهارات جنونآمیز مبنی بر بیعتی شدن ساختار انتخاباتی کشور در آینده و حذف نیروهای سیاسی کشور! البته در ادامه سایر اظهارات عجیب حجاریان ارزیابی میشود و ارزش دیگری ندارد.
🔹چه اینکه هماوست که سالهاست به حضور خیابانی مردم برای یکسره شدن کار نظام و "آتش گرفتن جنوب تا شمال تهران"! اشاره دارد، قبل از انتخابات در کنایه به قالیباف نوشته بود: "شهرداری تهران با رمز شمسالشموس فتح شد؛ با ورود به پاستور این پروژه را در مقیاس ملی پیش خواهند برد این اهالی میدان!" و پس از انتخابات 1400 نیز در حالی که قالیباف هرگز پا به عرصه میدان نگذاشت؛ به جای عذرخواهی از بابت پیشبینیهای غلط اما در یک توییت از "مرگ اصلاحات صندوقمحور" خبر داد.
🔹اظهارات حجاریان در بحث ناامیدی از انتخابات را البته بایستی ناظر به تئوری تحریم خاموش انتخابات از سوی او و دوستانش خوانش کرد.
در بحث انتخابات اخیر؛ آنها نه تنها از اول حاضر به معرفی اصلاحطلبان نجیب و حائز صلاحیت نشدند بلکه با معرفی رجالی مثل "مصطفی تاجزاده" (که دچار سوء سابقه بودند) برای نامزدی در انتخابات 1400، نشان دادند که آمدهاند برای تحریم انتخابات نه برای حضور در انتخابات.
🔹آنها همچنین قاعده دموکراسی برای حمایت از نامزدهای موجود را هم زیر پا گذاشتند و حاضر به حمایت اصلاحطلبان تأیید شدهای مثل همتی یا مهرعلیزاده که هر دو از رجال نامی اصلاحات بودند، نشدند تا هیچ خدشهای بر نقشه آنها برای تحریم انتخابات وارد نیاید.
و اکنون نیز شاهدیم که آقایان در تصور اینکه نمایش آنها به پرده آخر یا همان "فاز اصلاحات مسلحانه" رسیده است؛ از پایان انتخابات و جمهوری در ایران سخن میگویند.
🔵 اما این همه ماجرا نیست!
میزان مشارکت مردم در انتخابات اخیر نسبت به مشارکت آنها در انتخابات مجلس یازدهم (که آنهم توسط آقای حجاریان تحریم شده بود!) افزایش یافته است. ضمن اینکه ائتلاف جمهور در اردوگاه اصلاحات که متشکل از گروههای نامی و بزرگی مثل حزب کارگزاران است نیز در انتخابات حضور یافتند و صراحتا اعلام کردند که راه دموکراسی برای آنها همچنان از مسیر صندوق رأی میگذرد.
🌐 هیل، وبگاه وابسته به کنگره آمریکا:
🔻 بهرغم آنکه تحریمها هزینه جدی به مردم وارد آورده اما ایران مقاومت کرده و تحریمها حس ضدآمریکایی را در میان مردم ایران برانگیخته است.
🔻بحث استفاده از تحریمها به امید امتیازدهی بیشتر ایران نه تنها در دوران ترامپ کارساز نبود بلکه در دوران بایدن نیز مفید واقع نخواهد بود.
🔻دولت بایدن باید به دنبال توافق بهتری با ایران باشد که در برگیرنده مسائل دیگری چون برنامه موشکی و مسائل منطقهای نیز باشد.
🔻تنها راه رسیدن به توافق طولانیمدتتر و قدرتمندتر، اقدام سریع برای احیای برجام و نیز احیای درجهای از اعتماد بین واشنگتن و تهران است.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | خروج و یا ماندن نیروهای آمریکا در خاورمیانه؛ تصمیم قدرت های پشت پرده
🔻 یوجین مایکل جونز، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی معتقد است رئیس جمهور آمریکا سیاست های نظامی این کشور را تعیین نمی کند، بله او دست نشانده ای برای قدرت هایی است که پشت صحنه سیاست قرار دارند.
🔰 حمله سایبری سنگین به صدها شرکت آمریکایی
🔻رویترز: دیشب هکرها با نفود به یک نرمافزار به ۲۰۰ شرکت آمریکایی حمله کرده و اطلاعات مشتریان و دادههای شرکتها را به سرقت بردند.
🔻شرکت امنیت سایبری هانتترس حمله را به گردن روسها انداخته و اعلام کرده این یک حمله سنگین به زنجیره تأمین کالا در آمریکاست.
#حمله_سایبری
#افول_آمریکا
♨️ از پرخاش دیروز تا تماس امروز!
🔻«مصطفی کواکبیان» دبیر کل حزب اصلاحطلب مردمسالاری در توئیتی از تماس دفتر ابراهیم رئیسی با وی برای گرفتن نظرات و برنامههای او خبر داد.
👈 گزارههای خبری
**تماس دفتر رئیسجمهور منتخب با کواکبیان، اولین و آخرین تماس از این جنس نبود؛ چهرههای اصلاحطلب دیگری نیز طی روزهای اخیر با این رویکرد رئیس دولت سیزدهم مواجه شدهاند:
1️⃣ غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، ضمن تأیید تماس از سوی دفتر ابراهیم رئیسی، درباره محتوای این تماس گفت: «با من تماس گرفتند و گفتند اگر پیشنهاد و انتقادی دارید، برای ما ارسال کنید، من هم چند نکته برای آنها فرستادم.
2️⃣ جواد امام، دبیرکل مجمع ایثارگران هم درباره تماس دفتر رئیسی با وی گفت: «بر اساس چیزهایی که شنیدهام گویا با اکثر احزاب تماس گرفتهاند. در طی این تماس جویای نظرات و پیشنهادهای ما شدند و گفتند اگر نقطهنظر خاصی داشتیم به آنها اطلاع دهیم. البته فعلاً ما چیزی برای آنها ارسال نکردیم».
3️⃣ احمد زیدآبادی در صفحه تلگرامی خود نوشته؛ «خط نامشخص زنگ زد، چون گوشی را برداشتم گفته شد از طرف دفتر سیدابراهیم رئیسی تماس گرفتهاند. درخواستشان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادهای من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود. گفتم؛ اگر بخواند، چراکه نه؟ تأکید کردند که حتماً میخواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ لذا تصمیم گرفتم با توجه به مجموعۀ امکانات و محدودیتهای آقای رئیسی، آنچه را به صلاح کشور و کمک به گذر ایران از این وضعیت اسفبار میدانم، بهطور صریح و روشن و بدون هرگونه سانسور، هرازگاهی بهصورت مکتوب به دفتر وی ارسال کنم. امیدوارم این خود نشانهای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد».
4️⃣ مجید انصاری، عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز، در واکنش به دعوت رئیسی از اصلاحطلبان برای نقد و مشورت، گفت: «این یک ضرورت است که حاکمیت باید با بدنه جامعه، نیروهای فعال مدنی و سیاسی و نخبگانی که در درون نظام هستند و دلسوز این کشور محسوب میشوند، ارتباط مستمر برقرار کند. آنچه اتفاق افتاده کار پسندیدهای است و اگر مستمر و واقعی باشد و انتقادات دریافت بشود، میتواند مؤثر باشد. فعلاً شروع خوبی بوده است و دلیلی هم ندارد که بدبینانه با آن برخورد کنیم».
👈نکته پایانی
🔸بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...»؛ این عبارات مربوط به «دولت تدبیر و امید» رو به پایانی است که در پاسخ به منتقدین به کار گرفته شد.
🔹در نقطه مقابل، مسیری که دولت منتخب در مواجهه با منتقدین در پیش گرفته، مسیری اخلاقمدارانه و ناشی از احترام به آرای متفاوت در جامعه است.
🔸 قطعاً نقدشوندگی، تحمل، سعهصدر، پذیرش ایدههای جدید در چارچوب نگاه انقلابی، ارزشی و جهادی از مهمترین ویژگیهایی است که مدیران نظام اسلامی برای عبور دادن کشور از مشکلات پیش رو به آن نیاز دارند.
✍️حسین عباسیان
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | انتقاد تند استاندار خراسان شمالی خطاب به فرماندار راز و جرگان که بدلیل وقوع سیلاب با لباس خاکی و گل آلود در جلسه حاضر شد!
👈 متاسفانه آنچه که فقدانش بشدت در برخی از مدیران احساس میشود، نداشتن روحیه انقلابی است...
پ.ن: زمانی بود که شهید مهدی باکری صورتش را میپوشاند و به جای رفتگری که مرخصی بود کار میکرد...
🔴ایران موفق به تولید جادوی قرن 21 شده است!
🔹کسانی که همچنان سیر پیشرفت ایران را باور ندارند این مطلب را بخوانند که ایران علاوه بر توان تولید گرافن آن هم با خلوص بالا، آنقدر در این زمینه خوب عمل کرده است که اکنون موفق به امضای قرارداد همکاری با گرادو یا همان غول فولادسازی برزیل برای گسترش کاربردهای گرافن در مقیاس صنعتی و ارائه آنها به بازارهای جهانی شده است. گرافن یا جادوی قرن 21 ماده ای دو بعدی بر پایه ی کربن است که بیشترین میزان رسانایی الکتریکی را دارد و در نانوالکترونیک، پنلهای خورشیدی، باطری ها، ابرخازن ها و غیرع کاربرد دارد.
🔹شرکت ایرانی نانواکسپلور (NanoXplore) با انعقاد توافقنامهای چندساله با شرکت برزیلی گرادو گرافن (Gerdau Graphene LTDA) موقعیت خود را بهعنوان تولیدکننده و توزیعکننده گرافن تقویت میکند.
🔹گرادو بزرگترین تولیدکننده فولاد برزیل با ۱۲۰ سال قدمت، یکی از تولیدکنندگان پیشرو در تولید فولاد بلند در قاره آمریکا و فولاد ویژه در جهان است. این شرکت، در ۱۰ کشور حضور دارد و بیش از ۳۰،۰۰۰ کارمند مستقیم و غیرمستقیم در فعالیتهای خود دارد.
🔹گرافن را «ماده جادویی» قرن ۲۱ مینامند. این ماده که گفته میشود محکمترین مادهای است که تاکنون مورد مطالعه قرار گرفته در سال ۲۰۰۴ کشف شده و بخاطر خواص منحصر به فردش کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفتر مرکزی بنیاد بیل و ملیندا گیتس لندن👇
مردم شعار می دهند "بیل گیتس را دستگیر کنید"
🔹 افزایش تعداد فوتیها بعد از تزریق واکسن در انگلستان، مردم را نسبت به واکسنهای بنیاد بیل گیتس بدبینتر کرده!
🔹 با وجود آنكه نيمى از جمعيت انگليس واكسن كرونا دريافت كرده اند، آمار بسترى شدن بر اثر ابتلا به اين بيمارى در روزهاى اخير افزايشى ناگهانى داشته است؛ حتى بيش از ابتداى همه گيرى كوويد ١٩
⁉️آمریکا از ترس ایران به اردن گریخت
🔰 آمریکا پایگاههای خود در قطر که زمانی سرشار از تجهیزات نظامی و تفریحی بود را تخیله کرده و تجهیزات و نیروهای خود را به اردن منتقل کرده است.
🔰 به گفته یک کارشناس امنیت ملی در مرکز گلوبال پالسی مستقر در واشنگتن، تعطیلی این پایگاه ها و انتقال تجهیزات آنها به اردن میتواند در تقابل احتمالی با ایران به نفع آمریکا باشد.
🔰ارتش آمریکا در بیانیه هفته گذشته خود گفت: ارتش آمریکا ماه گذشته پایگاه نظامی السیلیه، پایگاه اصلی این کشور در کنار پایگاه السیلیه جنوبی و یک مرکز تامین مهمات به نام فالکون را در قطر تعطیل کرد.
🔰 انتقال نیروهای آمریکایی به اردن تهدید حملات موشکی در منطقه خلیج فارس از جانب نیروهای تحت حمایت ایران را کاهش میدهد. تهدید حملات موشکی علیه نیروهای آمریکایی نظیر آنچه سال گذشته در حمله به پایگاه هوایی الاسد رخ داد که بیش از ۱۰۰ تن را مجروح کرد، یکی از ابزارهای مهم در استراتژی مذاکره با تهران است.
ارتش آمریکا در بیانیه هفته گذشته خود گفت: ارتش آمریکا ماه گذشته پایگاه نظامی السیلیه، پایگاه اصلی این کشور در کنار پایگاه السیلیه جنوبی و یک مرکز تامین مهمات به نام فالکون را در قطر تعطیل کرد.
🔰پایگاه السیلیه یک پایگاه برای استراحت سربازان آمریکایی بود که بیش از ۲۰۰ هزار نیرو میتوانستند به مدت ۴ روز در آن به استراحت بپردازند. برنامه استراحت سربازان آمریکایی از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۱ اجرا میشد و نظامیان مستقر در این پایگاه از انواع امکانات تفریحی و ورزشی برخوردار بودند.
🔰تعطیلی این سه پایگاه زمانی انجام میشود که آمریکا در حال کاهش و تغییر منابع خود در حوزه مسوولیت سنتکام است. این امر شامل کاهش حضور نظامی آمریکا در افغانستان پس از ۲۰ سال و همچنین خروج هشت سامانه ضد موشکی پاتریوت از عراق، کویت، اردن و عربستان میشود.