🔴️آمریکا حوثی ها را به رسمیت شناختند ...
پس از چند سال جنگ و ویرانی و جنایت علیه یمن و یمنی ها بلاخره آمریکایی ها حوثی های یمن که از اصیل ترین گروه های اجتماعی و سیاسی یمن هستند را به رسمیت شناختند !
فقط #زبان_زور را میفهمند .
✍قیس قریشی
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: اصلاحطلبی در دوراهی رادیکالیسم یا عقلانیت!
✍️ عزیز غضنفری
🍃🌻🍃
🔻 یک تحلیل نسبتاً قوی پیش از انتخابات وجود داشت که کنشگری برخی از عناصر و گروههای تأثیرگذار جریان اصلاحطلب، معطوف به انتخابات 1400 نیست، بلکه آنها به دنبال به پیش بردن پروژهای هستند که ضرورتاً معطوف به انتخابات- نه انتخابات ریاست جمهوری 28 خرداد و نه هیچ انتخابات دیگری- نیست.
🔸نکات تحلیلی:
🔹منکات تحلیلی: سعید حجاریان در سال 99 در گفتگو با سایت مشق نو مدعی میشود: «تاکتیک اصلی اصلاحات، سازماندهی نیروها از پایین است.این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج تودهای و انواع سازمانهای مردمنهاد متجلی میشود و حتی بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فکر کرد. اساساً معتقدم فشار از پایین با انتخابات پدید نمیآید. پس باید گفت، پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است؛ زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه بگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود». این نگاه حجاریان را اضافه کنید به نظر اخیر وی که مدعی شد، اصلاحات صندوقمحور مرد! معنای آن دیدگاه حجاریان و نظر اخیر وی آن است که هسته سخت جریان اصلاحطلب از مدتها پیش کنشگری خود را برای اعمال تغییرات از دریچه انتخابات پی نمیگیرد، بلکه نافرمانی مدنی و بینظمی اجتماعی و سیاسی از منظر آنها بستری برای ایجاد ترتیبات و علایق مدنظرشان میباشد. آنها معتقدند که انتخابات گدایی قدرت است و رویکردهای اعتراضی و نارضایتیهای اقتصادی جامعه برای آنها مکنت بهحساب میآید. این را باید با برنامه راهبردی حزب اتحاد ملت برای انتخابات 1400 که تفسیر و روایتی از سیاست خارجی و سیاست داخلی ارائه کرده که نسبتی با سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ندارد، در نظر گرفت. این البته دیدگاه همه بخشها و عناصر اصلاحطلبی نیست. بلکه در این کشاکش برخی نیز به دنبال کنشگری در چارچوب نظام هستند. البته نظام جمهوری اسلامی در طول حیات خود همه تفکرات و اندیشههای درون نظام را به رسمیت شناخته است. اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند اگر امروز یک جریان چپی در کشور وجود نداشت، من لازم میدانستم یک جریان چپ به وجود بیاورم، گویای آن است که ایشان به سیاست ورزی در چارچوب نظام، اعتقادی جدی دارند. اما در همان سخنرانی، رهبر انقلاب اضافه میکنند، تفکری که امروز در امتداد چپ دیروز، خود را تعریف میکند، به انحراف رفته است.
🔺 نکته پایانی: جمهوری اسلامی در مقطع جدید، بیش از هر زمانی به وفاق ملی نیاز دارد. در پیش گرفتن وفاق ملی یقیناً به معنای یکدستسازی گروهها و افکار سیاسی نیست. بلکه مقصود آن است که همه سلایق با حفظ اصول، فعالیتهای سیاسی خود را پی بگیرند
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
🌀#یادداشت_کوتاه 👆👆
💢 موضوع: تحولات افغانستان
🍃🌻🍃
✅ ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ثامن
#طالبان
🍀
🇮🇷🌸
🔴ایران قبل از انقلاب۵۷؛
از هر ۱۰۰۰کودک ایرانی ۱۴۶نفر به خاطر نبود واکسنهای سادهای مثل آبله، فلج اطفال و... میمردند!
ایران بعد از انقلاب۵۷؛
یک سال و نیم پس از شیوع ویروس عجیب کرونا، ایران واکسن آن را ساخته، روی شخص اول کشور تست کرده و مستندات ساختش را در اختیار بقیه قرار میدهد.
✍️علیرضا گرائی
🔴 واقعیت مذاکرات وین و اطلاعات گمراه کننده روحانی
🔹چرا شش دور مذاکرات برای احیای برجام به بن بست خورده است؟ واقعیت ها از بی صداقتی آمریکا حکایت می کند؛ اما متاسفانه آقای روحانی، روایتی تحریف آمیز ارائه می کند.
♦️او طی چند ماه اخیر بارها ادعا کرده بیل به کمر تحریم ها خورده و تحریم ها برداشته شده است(!) و ضمنا یکی در میان، حل نشدن مسئله را به مانع تراشی در داخل نسبت داده است!
🔹او اخیرا گفت "اگر به آقای عراقچی اختیار بدهیم، همین امروز می رود و توافق را نهایی می کند" و "اگر بروکراسی پارلمانی (مجلس) نبود، تحریم تمام شده بود. خداوند ما را از شر بروکراسی نجات دهد".
♦️این سخنان در حالی است که مصوبه مجلس، با نظارت و تایید شورای عالی امنیت ملی بوده و تضمینی برای لغو تحریم هاست. اما در عین حال باید پرسید روحانی دقیقا اختیار چه کاری را می خواهد؟
🔹مرور مواضع مقامات آمریکایی نشان می دهد که دولت ناقض برجام، نه این توافق را محترم و معتبر می شمارد، نه می خواهد همه تحریم های پسا برجامی را لغو کند، و نه حتی تضمین می دهد که دوباره عهد شکنی نکند. بلکه فقط می خواهند مجوز بازگشت به برجام و دسترسی به مکانیسم ماشه را به دست آورد!
♦️وزیر خارجه آمریکا دیروز ضمن شرط گذاری گفت: "اختلافات با ایران درباره شرایط بازگشت به تعهدات همچنان پا برجاست. زمانی به توافق میرسیم که ایران به تعهدات خود عمل کند"!
🔹همزمان، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: "واشنگتن نمی تواند هیچ تضمینی برای خارج نشدن دوباره از برجام پس از احیای آن به ایران بدهد. در مذاکرات، موضوعات اساسی مانند گامهای هستهای، تحریمها، توالی زمانی گامها همچنان باقی ماندهاند".
♦️سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز ضمن رد اظهارات رئیس دفتر روحانی درباره لغو 1400 تحریم، به مجله فوربز گفت "هیئت مذاکره کننده آمریکا با لغو تحریم های دولت ترامپ در زمینه، بیمه، نفت و صنعت کشتیرانی و برخی افراد ایرانی موافقت نکرده است".
🔹همچنین بلینکن چند هفته قبل گفته بود "برجام، به شکل کنونی قابل بازگشت نیست. #توافق_پیشین (!!) با ایران، شامل مواردی بود که این کشور را بیش از پیش به قدرت هسته ای نزدیک کرد؛ از این رو باید تلاش کنیم برخی مفاد آن را تغییر دهیم. ما به دنبال یک توافق قوی تر و طولانی تر هستیم. این توافق باید شامل بندهایی باشد که برخی فعالیت های هستهای ایران تا سال ۲۰۲۵ متوقف شود"!
♦️در حالی که آمریکا نه حاضر است تحریم های اصلی را لغو کند و نه تضمین روشن بدهد، چرا روحانی اصرار دارد اطلاعات گمراه کننده بدهد ؟! به نظر او، چرا آمریکا حاضر نیست تضمین بدهد که دوباره عهد شکنی نکند؟ و با این وجود، چرا باید به مکانیسم ماشه (بازگرداندن تحریم های سازمان ملل) دسترسی پیدا کند؟!
✍️محمد ایمانی
🔴کانال ریاست جمهوری آیت الله رئیسی در پیامرسان ایتا راه اندازی شد!
جهت عضویت روی لینک زیر بزنید👇
https://eitaa.com/reisi_peresident