فرقه های بابیت و بهائیت
حکایات (تشرف آیت الله مرعشی نجفی محضر حضرت معصومه ) حکایات (تشرف آیت الله مرعشی نجفی محضر حضرت معصوم
با ناراحتى به حرم حضرت فاطمه معصومه علیهاالسّلام رفته و با عتاب و خطاب ، در حالى که اشکهایم سرازیر بود، گفتم اى سیده و مولاى من ، چرا نسبت به امر زندگى من اهمیّتى نمى دهى ؟ من چگونه با این بى مالى و بى چیزى دخترم را شوهر دهم ؟ سپس با دلى شکسته به منزل بازگشتم . در این حال حالت غشوه اى مرا فرا گرفت و در همان حال شنیدم کسى در مى زند. رفتم پشت در و آن را باز کردم . شخصى را دیدم که پشت در ایستاده ، وقتى مرا دید گفت : سیّده تو را مى طلبد، با عجله به حرم رفتم و چون به صحن شریف آن حضرت رسیدم ، چند کنیز را دیدم که مشغول تمیز کردن ایوان طلا هستند. از سبب آن پرسیدم . گفتند هم اکنون سیّده مى آید. پس از اندکى حضرت فاطمه معصومه علیهاالسّلام آمد، در حالى که بسیار نحیف و لاغر و رنگ پریده و در شکل و شمایل چون مادرم فاطمه زهراعلیهاالسّلام بود (چون جدّه ام فاطمه زهرا را سه بار پیش از آن در خواب دیده بوده و مى شناختم ). به نزد عمه ام رفته و دست وى را بوسیدم . آنگاه آن حضرت به من فرمود اى شهاب : کى ما به فکر تو نبوده ایم که ما را مورد عتاب قرار داده و از دست ما شاکى هستى ؟ تو از زمانى که به قم وارد شدى ، زیر نظر و مورد عنایت ما بوده اى . در این حال از خواب بیدار شدم و چون دانستم که نسبت به حضرت معصومه علیهاالسّلام اسائه ادب کرده ام ، فوراً براى عذرخواهى به حرم شریف رفتم . پس از آن حاجتم برآورده شد و در کارم گشایشى صورت گرفت. (شهاب شریعت ، ص ۲۸۸)
#حضرت_معصومه علیها السلام
🚫@bahaiyat🚫
🌴حضرت علی علیهالسلام
نزدیکترین مردم به پیامبران،
داناترین آنان است. سپس این آیه را تلاوت فرمود: همانا نزدیکترین مردم به ابراهیم آنانند که پیرو او گردیدند، و مومنانی که به این پیامبر خاتم گرویدند.
سپس فرمود: دوست محمد صلی الله علیه وآله کسی است که خدا را اطاعت کند هر چند پیوند خویشاوندی او دور باشد،
و دشمن محمد صلوات الله علیه وآله کسی است که خدا را نافرمانی کند، هر چند خویشاوند نزدیک او باشد.
📗نهجالبلاغه حکمت ۹۶
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕸ث) انكار دعاوى
منابع موثق بهائيان، تشكيل مجلس گفتگوى علماى تبريز با على محمد شيرازى را
تصديق كرده اند و عباس افندى در كتاب: «مقاله شخصى سياح» [۱] و ميرزا جانى كاشانى در كتاب: «نقطة الكاف» [۲] و ميرزا ابوالفضل گلپايگانى در كتاب: «كشف الغطاء» [۳] و شوقى افندى در كتاب: «قرن بديع» [۴] از يك سوى و از سوى ديگر مرحوم «ملّا محمدتقى مامقانى»، مرحوم رضا قليخان هدايت در كتاب: «روضة الصفا» [۵] و مرحوم ميرزا محمد تقى لسان الملك سپهر در «ناسخ التواريخ- سلاطين قاجاريه» و ميرزا محمد تنكابني در كتاب «قصص العلماء» [۶] و اعتماد السلطنة در كتاب «منتظم ناصرى- تاريخ قاجاريه». [۷] .. به ذكر نام شركت كنندگان مبادرت ورزيده و از موضوعات مورد مذاكره در مجلس وليعهد فرازهائى را نقل كرده اند كه در هر صورت مؤيد تحقق مجلس مذكور در اوان سال ۱۲۶۴ ه. ق است.
----------
📗[۱]: ص ۲۲
📗[۲]: ص ۱۳۳
📗[۳]: صص ۲۰۲- ۲۰۵
📗[۴]: ج ۱، ص ۴۲۳
📗[۵]: همان.
📗[۶]: همان.
📗[۷]: ج ۳، ص ۶۲
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،صص۲۲۱_۲۲۲
#بهائیت
#انکار_دعاوی
🚫@bahaiyat🚫
🕸فصل پنجم: آموزههای دوازده گانه بهاییت
🔹۴. پرهیز از دخالت در امور سیاسی
تأکیدهای مکرر محفل ملی بهاییان ایران در طول سالهای ۱۳۲۴ - ۱۳۲۵ مندرج در نشریات اخبار امری و در نشریه هفتگی محفل روحانی بهاییان تهران [۱] ارگان رسمی بهاییان، مبنی بر عدم مداخله در امور سیاسی، مستقیماً در شرایطی از اوضاع سیاسی ایران تصریح میگردید که از یک سو، ایران در برابر حساس ترین لحظات سیاسی خود در جدایی آذربایجان از خاک ایران و حکومت متفقین قرار گرفته بود و از سوی دیگر، خاک و استقلال مملکت زیر ضربات بیگانگان، خون وطن خواهان ایرانی را به جوش آورده بود. محفل بهاییان ایران، در چنین ایامی، که طوایف انگلیس و امریکا و روس به قلمروی این مملکت دست انداخته بودند، جمله برگزیده نشریه اخبار امری را در قسمت فوقانی نام نشریه، به این بیان عباس افندی اختصاص داده بود که: «بهاییان به امور سیاسیه تعلقی ندارند و در حق کلّ طوائف و آراء مختلفه دعا نمایند و خیرخواه اند». [۲]
----------
📗[۱]: به ویژه در؛ ش ۹، (دی ۱۳۲۴)، ۴ و ۵ و ۱۱ مرداد و شهریور و اسفند ۱۳۲۵.
📗[۲]: مجله اخبار امری، ش ۹، (دی ۱۳۲۴) ؛ بهاییان، ص ۷۴۷.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۱۰۳
#آموزههای_بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کسی که توان درک «تغییرِ وضعیت اضطراری جهان»،
و «ورودِ آن به تمدن جدید» را در این روزها ندارد، به «سلامت قلب» خود شک کند!
🎙استاد #شجاعی
#به_عشق_امامزمان عجل الله تعالی فرجه
🚫@bahaiyat🚫
سلام داستان چله کلیمیه از صدفیه س یا شیعه هگ نقل کرده؟
چله دعای عهد از امام صادق علیه السلام سندش درسته
ربطی به چله کلیمیه نداره؟
گرفتن چله ها از کجا وارد شده؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سلام علیکم
هر چند سوال شما ربطی به کانال ما ندارد، اما کلیپ زیر را بشنوید.👇👇👇
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی
«اين چهل روز كه اربعين كليمی معروف است، فرصت مناسبی است برای تهذيب نفس و خودسازی و چله گيری و مانند آن.چله گيری معنايش اين نيست كه انسان از جامعه جدا بشود، دست از كسب و كار و تحصيل بكشد و منزوی بشود و به خيال اربعين به جايی برسد؛ چله گيری آن است كه انسان ...»
#اربعین_کلیمی
🎙آیت الله العظمی #جوادی_آملی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نقشآفرینی جدی بهاییت در گفتگوهای میان رهبران مذهبی جهان
🔻 دفتر نمایندگی تشکیلات بهایی با باز نشر مطلبی از مرکز گفتگوی بینالمللی KAICIID، از سخنرانی بانی دوگال نماینده تشکیلات بهایی در ۵ اردیبهشت با موضوع «حفظ کرامت انسانی از طریق گفتگوی تحولآفرین» خبر داد.
🔻 مرکز گفتگوی بینالمللی، سازمانی بیندولتی است که با عضویت بیش از ۶۰ رهبر مذهبی ادعا میکند که به دنبال دستیابی راهحلهایی مشترک برای حل مشکلات جهان است.
🔻 مؤسسان این سازمان کشورهای عربستان سعودی، اتریش و اسپانیا هستند که با بهانه تقویت گفتگو بین ادیان و مذاهب برای ایجاد صلح با هیئتمدیرهای متشکل از نمایندگان بودیسم، مسیحیت، هندوئیسم، یهودیت و اسلام فعالیت میکنند.
🔻 سخنرانی نماینده بهائیت در این سازمان و ارائه راهحل برای حفظ کرامت انسانی از سوی این فرقه که خود نمادی از نابودی کرامت انسانی است جای سؤال دارد.
🔻 نفوذ بهائیت در این سازمان و ارائه راهحل برای کرامت انسان در جلسات آن، نشان از انحراف نهاد فوق از اصول ادعایی آن را دارد.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
▪️دست به دامان خداوند▪️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📜 عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَمُ:
إِنَّ رَسُولَ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ آخِذٌ بِحُجْزَةِ اَللَّهِ تَعَالَى وَ نَحْنُ آخِذُونَ بِحُجْزَةِ نَبِيِّنَا وَ شِيعَتُنَا آخِذُونَ بِحُجْزَتِنَا ثُمَّ قَالَ وَ اَلْحُجْزَةُ اَلنُّورُ وَ قَالَ فِي حَدِيثٍ آخَرَ مَعْنَى اَلْحُجْزَةِ اَلدِّينُ.
📄 امام رضا عليه السّلام فرمودند:
رسول الله صلى اللّٰه عليه و آله در روز قيامت به دامان خداوند چنگ مىزند، ما نيز به دامان پيامبرمان و شيعيان ما نيز چنگ به دامان ما مىزنند سپس فرمودند: مراد از دامان، نور است و در حديث ديگر فرموده اند: دامان به معنى دين است.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📚 عيون أخبار الرضا عليه السلام ج ۱ ص ۱۲۶
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
🕸ث) انكار دعاوى
مرحوم ميرزامحمد مهدى خان زعيم الدوله [۱] كه پدروجدش درمجلس وليعهد شركت داشتند علماى حاضر مجلس مذكور را در كتاب خود، تحت عنوان مفتاح باب الابواب [۲]
چنين آورده است:
۱- ملا محمد مامقانى [۳]
۲- حاج ملا محمود نظام العلماء [۴]
۳- حاجى ميرزا على اصغر شيخ الاسلام
۴- ميرزا محسن قاضى
۵- حاج ميرزا عبدالكريم ملاباشى
۶- ميرزا حسن زنوزى ملا باشى
و مرحوم رضا قلى خان هدايت از شركت:
۷- حاجى مرتضى قلى مرندى علم الهدى كه ياد كرده است. [۵]
البته مرحوم ملا محمد تقى حجت الاسلام نيّر [۶] در رساله خود به شركت مرحوم ميرزا حسن زنوزى ملا باشى اشاره ننموده و مى نويسد: «بالجمله حاضرين مجلس از علماء منحصر به همين سه بزرگوار شد و بس (حجت الاسلام- ملا مرتضى- نظام العلماء). »
----------
📗[۱]: مرحوم ميرزا محمد خان قزوينى در شرح حال مرحوم زعيم الدوله متوفى ۱۳۳۳ ه ق مى نويسد: دكترميرزا محمد مهدى خان بن محمد جعفر تبريزى مقيم قاهره صاحب مجله فارسى حكمت منطبعه در همان شهر و مؤلف تاريخ نفيس: مفتاح باب الابواب، در تاريخ باب و بابيه و بهائيه و ازليه به عربى كه يكى از بهترين و نسبتاً بيطرف ترين كتب مؤلفه در اين موضوع است و اين كتاب در سنه ۱۳۲۱ ه. ق در ۴۴۰ صفحه در مصر به چاپ رسيده است. «جدّ و پدر مؤلف از جمله علمائى بودند كه در محضر مشهور استنطاق باب در تبريز در سنه ۱۲۶۳ قمرى در حضور ناصرالدين ميرزا و ملا محمود نظام العلماء و ملا محمد مامقانى و ميرزا على اصغر شيخ الاسلام و غير هم حضور داشته اند.... «مجله يادگار» سال پنجم صص ۸۹- ۹۱، همچنين مراجعه شود به كتاب: تاريخ جرائد و مجلات ايران، تأليف: سيد محمد صدر هاشمى، ج ۲، ص ۲۲۸.
📗[۲]: ص ۱۳۷، جرجى زيدان از اين كتاب، در مجله الهلال، سال نهم، ۸ رجب ۱۳۱۸ ه ق، و ۲۴ رمضان ۱۳۲۲ ه. ق، به تفصيل و به تحسين ياد كرده است.
📗[۳]: متوفى ۱۲۶۸ هق، ملقب به حجة الاسلام.
📗[۴]: متوفى ۱۲۷۰ ه ق، از ادباى معروف آذربايجان و معلم ناصرالدين شاه بود. در ۱۲۶۲ ه ق، كتابى به نام الشهاب الثاقب فى رد النواصب تأليف كرد كه در تبريز چاپ شده است. مراجعه شود به كتاب: دانشمندان آذربايجان، ص ۳۸۱.
📗[۵]: مراجعه شود به: جلد دهم، صفحه ۴۲۳، كتاب مذكور.
📗[۶]: فرزند ملا محمد مامقانى متولد ۱۲۴۸ ه ق و متوفى ۱۳۱۲ ه ق مرحوم محمد على تربيت در شرح حال ايشان مى نويسد: مشاراليه از ادبا و فضلاى نامى اين ايالت است و مجموعه اشعارش از قصايد و غزليات و منظومه هاى آتشكده و لئالى منظومه در تبريز چاپ شده و معروف است... مولا نيز در قوه انتقاد قريحه فوق العاده داشته.... »، كتاب دانشمندان آذربايجان، صفحه ۳۸۹. رساله او كه در شرح حال على محمد شيرازى و مجلس وليعهد است، نيرى آنرا به امر ناصرالدين شاه قاجار نوشته است. شوال، ۱۳۰۶ ه ق.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۲۲
#بهائیت
#انکار_دعاوی
🚫@bahaiyat🚫
🕸فصل پنجم: آموزههای دوازده گانه بهاییت
🔹۵. ترک تعصبهای جاهلانه
بی تردید، هیچ انسان آزاداندیشی تعصبهای جاهلانه را قبول ندارد، ولی رهبر بهاییت میکوشد با به کار بردن تعبیرهایی همچون «ترک تعصب»، احساسات
را برانگیز🕸فصل پنجم: آموزههای دوازده گانه بهاییتد و از این راه بسیاری از خواستههای خود را عملی سازد:
... تعصب دینی، تعصب جنسی و تعصب وطنی و تعصب سیاسی سبب جدال است و هادم بنیان انسانی، باید جمیع این تعصبات را ترک نمود... [۱] تعصب دینی، تعصب وطنی، تعصب سیاسی هادم بنیان انسانی است و تعصب، مخرب اساس نوع بشر است از هرقنبیل باشد.... [۲]
بر اساس سخن عبدالبهاء، میان تعصب، با غیرتمندی که پیامبر بزرگوار اسلام و دیگر پیامبران بر آن تأکید کرده اند، تفاوتی نیست. بنابراین، بهاییان باید به نوامیس مادی و معنوی خود کاملاً بی اعتنا باشند.
----------
📗[۱]: خطابات عبدالبهاء، ج ۲، ص ۵۶.
📗[۲]: خطابات، ج ۲، ص ۱۴۷.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۱۰۴
#آموزههای_بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
💠 نماز یکشنبه ماه ذیالقعده
🔹 در روز یکشنبه غسل کرده و برای نماز وضو بگیرد و سپس دو نماز دو رکعتی مانند نماز صبح که در هر رکعت، یکبار سوره حمد و سه بار سوره توحید و یکبار سوره ناس و یکبار سوره فلق خوانده میشود و پس از پایان چهار رکعت، هفتاد بار استغفار کرده (گفتن ذکری مانند اَستَغفِرُ اللهَ و اَتوبُ إلیه) و آنگاه یکبار ذکر «لا حول و لا قوّة إلا بالله العلي العظيم» بگوید و در پایان این دعا را بخواند: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ»
🔻 فضیلت نماز یکشنبه ماه ذیالقعده
🔸 از رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده هر کس این نماز را به جا آورد، توبهاش مقبول و گناهانش آمرزیده میشود، دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند، با ایمان میمیرد، دین و ایمانش از وی گرفته نمیشود؛ قبرش گشاده و نورانی شده و والدینش از او راضی گردند؛ مغفرت شامل حال والدین او و ذریه او گردد؛ توسعه رزق پیدا کند؛ ملک الموت با او در وقت مردن مدارا کند؛ به آسانی جان دهد.
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا