🔴ادامه فشارهای سازمان ملل بر یمن با ابزار بهائیـــــــــــــــــــــــت
🔹دفتر نمایندگی تشکیلات فرقه ضاله بهائیت در سازمان ملل ۲۴ اردیبهشت از درخواست سفیران انگلستان و مالت در سازمان ملل از یمن جهت رعایت آزادی مذهب یا عقیده خبر داد.
🔸«باربارا وودوارد» نماینده انگلستان در سازمان ملل و «ونسا فریزر» نماینده مالت در سازمان ملل در جلسه ۲۴ اردیبهشت شورای امنیت بر حمایت از آزادی مذهب یا عقیده در یمن تأکید کرده و از مقاومت یمن خواستند بهائیانی را که دستگیر کردهاند آزاد کنند.
🔺علت بازداشت پیروان فرقه ضاله بهائیت در یمن شرکت در جلسهای غیرقانونی در سال گذشته بوده که پس از بازداشت تمام بهائیان جلسه مذکور تنها طراحان آن زندانی و بقیه آزاد شدهاند.
🔸چنین درخواستی از سوی نمایندگان مالت و انگلستان در راستای ادامه فشارها بر یمن که یکی از جبهههای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است میباشد.
🔻همچنین نگاهی به موقعیت جغرافیائی، جمعیتی و سیاسی کشور مالت نشان میدهد که غرب با برند کردن کشورهای غیرمستقل و کوچک در سازمان ملل و با توجه به نفوذ بر آنها، از نام، حق رأی و تریبون آنها جهت رسیدن به اهداف خویش استفاده میکند.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
❌تلاش فرقه ضاله بهائیت جهت سربازگیری از کودکــــــــــــــــــــــــان
🔹سرویس رسانهای بهائی ۲۴ اردیبهشت قسمتی دیگر از برنامه «بارقههای امید» را با هدف تربیت کودکان بهائی برای ورود به کارهای تشکیلاتی پخش کرد.
🔸تشکیلات بهائیت بر مبنای برنامههای نقشه ۲۵ ساله (ارائه شده از بیتالعدل در دسامبر ۲۰۲۱) وظیفه دارد کودکان بهائی را با هدف جذب همسالان خود در خانوادههای غیر بهائی، تربیت کند.
🔸مؤسسه بهائی بر مبنای چنین برنامهای طرحی را با عنوان «تواندهی روحانی نوجوانان» در سال ۱۴۰۲ تنظیم کرده است که رسانههای بهائی وظیفه دارند طبق آن مطالبی را آماده کنند.
🔺با همین هدف سرویس رسانهای فارسی زبان بهائی از ۹ بهمن ۱۴۰۲ برنامهای را با عنوان بارقههای امید پخش میکند که تا کنون شانزده قسمت از آن پخش شده است.
🔻نکته قابل توجه این است که طرح مذکور در ایران توسط بهائیان تحت پوشش کلاسهای هنری و انتشار کتب داستان و موسیقی در حال اجرا است.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
💢ادامه بازی فرقه ضاله بهائیت با موضوع قبرستان بهائیــــــــــــــــــــــان
🔹دفتر نمایندگی تشکیلات بهائی ۲۴ اردیبهشت در ادامه فرافکنی با موضوع قبرستان بهائیان، عکسی از یک زن بهائی پشت درب قبرستان منتشر کرده و با عباراتی تحریکآمیز مدعی شده است که مسئولان مانع حضور وی بر سر قبر همسرش شدهاند.
🔸لازم به ذکر است که طبق قانون و با هدف صیانت از وسائلی که در قبرستانها چه شخصی و چه اداری وجود دارد، درب غالب قبرستانهای کشور در ساعات انتهائی غروب بسته میشود.
♦️تشکیلات فرقه ضاله بهائیت در کمال وقاحت بهائیان را تحریک به حضور در ساعاتی میکند که درب قبرستان بسته است و از آنها می خواهد با کارهائی احساسی و تهیه عکس و فیلم از آنها با قوانین کشور مقابله کنند.
🔺اذیت و آزاری که بهائیان برای این کار متحمل میشوند و بیحرمتی که نسبت به آنها میشود از سوی تشکیلات بهائیت است و همچنین برخلاف ادعای فرقه گمراه درباره اینکه هر بهائی باید مطیع قوانین کشوری باشد که در آن اقامت دارد، تشکیلات از پیروانش میخواهد قوانین جمهوری اسلامی را نقض کرده و خلاف آن عمل کنند.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
29.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پرونده مهاجرت اجباری روی میز رسانه فرقه ضاله بهائیــــــــــــــــــــــت
🔹سرویس رسانهای فارسی زبان بهائی برنامه های ۲۱ اردیبهشت خویش را به موضوعی تحت عنوان «تبعیض و مهاجرت اجباری» اختصاص داد.
🔸رسانه رسمی فرقه ضاله بهائیت تلاش کرد در برنامه مذکور ایران را متهم به ایجاد تبعیضهای ملیتی، جنسی، دینی و قومی کرده، آن را عاملی برای مهاجرت اجباری از کشور عنوان کند.
♦️سرویس رسانهای فرقه ضاله بهائیت، با دعوت از فردی بعنوان فعال اجتماعی در زمینه مهاجرت تلاش کرد این موضوع را مسئلهای بحرانی در جمهوری اسلامی ایران معرفی کند.
🔹اما حقیقت درباره مهاجرت بهائیان از ایران، به دستورالعملهای تشکیلات بهائی و فشار بر آنها جهت ایجاد تنش در کشور با هدف مصداق سازی برای مظلومنمائی بهائیان ایران، پروندهسازی در مجامع حقوقی و آشکارسازی فرقه در کشور، باز میگردد.
🔺بنابراین، عامل اصلی مهاجرت و سرگردانی بهائیان ایران تشکیلات بهائیت است که سبب میشود بهائیان زندگی عادی خویش را از دست داده برای رسیدن سران بهائی به مقاصد شومشان راهی کشورهائی شوند که برای آنها تعیین شده است.
🔻همچنین توجه به این نکته نیز لازم است که افراد تشکیلات و مؤسسات فرقهای تحت عناوین مؤسسات حامی مهاجرین، از اجبار بهائیان به مهاجرت و همچنین جذب مهاجرین غیر بهائی و برنامهریزی برای آنها، پولهای هنگفتی را نصیب خود و تشکیلات میکنند.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
🕸فصل پنجم: آموزههای دوازده گانه بهاییت
🔹۷. صلح عمومی
این اندیشه به ظاهر پیشرفته، در حقیقت، یک کلی گویی سطحی و بی ارزش است؛ زیرا در طول تاریخ، صلح همواره مهم و ارزشمند بوده و حتی برخی جنگها که در گذشتههای دور و نزدیک رخ داده، با انگیزه ایجاد صلح بوده است. در این میان، عرضه راهکاری مناسب برای جلوگیری از کشتار انسانهای بی گناه و گسترش صلح، مهم است. تا آنجا که از نتیجه بررسیهای پژوهشگران مختلف در متون بهایی آگاهیم، این فرقه از عرضه راهکاری مناسب و مهم ناتوان بوده است. بهاءالله در لوح شیخ نجفی معروف به لوح ابن ذئب آورده است:
سلاطین آفاق وفّقهم اللّه باید به اتفاق به این امر که سبب اعظم است از برای حفظ عالم، تمسک فرمایند. امید آنکه قیام نمایند بر آنچه سبب آسایش عباد است. باید مجلس بزرگی ترتیب دهند و حضرات ملوک و یا وزرا در آن مجلس حاضر شوند و حکم اتحاد و اتّفاق را جاری فرمایند و از سلاح به اصلاح توجه کنند و اگر سلطانی بر سلطانی برخیزد، سلاطین دیگر بر منع او قیام نمایند. در این صورت عساکر و آلات و ادوات حرب لازم نه (لازم نه؛ یعنی لازم نیست) الّا علی قدر مقدور لحفظ بلادهم و اگر به این خیر اعظم فائز شوند، اهل مملکت کلّ به راحت و مسرّت به امور خود مشغول گردند و نوحه و ندبه اکثری از عباد ساکن شود. [۱]
در این راهکار بهاءالله دو نکته وجود دارد:
۱. گویا رهبر بهاییت، مردم را دارای هیچ صلاحیتی نمی داند؛ زیرا در این حکم و احکام مشابه، تنها پادشاهان را منبع اثر و قدرت در اجتماع دانسته و برای تودههای مردم هیچ ارزش و جایگاهی قائل نشده است.
۲. این طرح اجرا نشدنی است؛ زیرا پیش از تشکیل این مجلس بزرگ آرمانی، باید تا اندازه ای توافق و تفاهم میان رهبران و سران کشورها ایجاد کرد. ثمره این تفاهم، چیزی شبیه سازمان ملل متحد امروز خواهد شد که با وجود توافقهای مهم بین المللی و پیمان نامههای گوناگون سیاسی و نظامی، اقدام چشم گیری در راه صلح انجام نشده است.
----------
📗[۱]: حسین علی نوری، لوح شیخ محمّدتقی اصفهانی معروف به نجفی، کانادا، مؤسسه معارف بهایی، ص ۱۵۷؛ بدیع، صص ۲۳ و۲۴.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۱۰۸
#آموزههای_بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
🕸ث) انكار دعاوى
به هر حال، سه سند كاملًا رايج و معتبر، از جريان گفتگو و مباحثه علماء با على
محمد شيرازى در مجلس وليعهد به دست ما رسيده است:
اول: و آن شرح مباحثه علما با على محمد شيرازى است كه ملا محمود نظام العلما حاضر در مجلس آن را تنظيم و به دست مورخان ناصرى داده است كه عيناً از روى دستخط نظام العلما مرحوم ميرزا رضا قليخان هدايت در كتاب: روضة الصفا- ناصرى آنرا ثبت كرده و ميرزا محمد تقى لسان الملك در كتاب «ناسخ التواريخ- قاجاريه» و مرحوم اعتضاد السلطنه در كتاب: «فتنه باب» و مرحوم ميرزا محمد تنكابنى در كتاب «قصص العلماء» به فرازهائى از آن اشاره و ذكر كرده اند كه ما ذيلًا آنرا جهت استفاده خوانندگان محترم از كتاب: روضة الصفا نقل مى كنيم:
«با سيد كمال احترام بظهور آورده در هنگام جلوس در مجلس حضور حضرت شاهزاده معظم وليعهد مكرم او را بر خود مقدّم نشانيدند و حضرت وليعهد با وى توجه و التفات فرموده پس از مدتى جناب نظام العلما افتتاح باب سؤال كرده به باب گفت كه حكم اعليحضرت شاهنشاهى چنان است، شما ادعاى خود را در حضور علماى اسلام بيان نمائيد تا تصديق و تكذيب آن محقق گردد و اگر چه من از اهل علم نيستم و مقام ملازمت دارم و خالى از غرضم، تصديق من خالى از وقعى نخواهد بود و مرا از شما سه سؤال است: اولًا اين كتبى كه بر سنت و سياق قرآن و صحيفه و مناجات در اكناف و اطراف ايران منتشر شده از شماست و شما تأليف كرده ايد يا به شما بسته اند؟ سيد باب در جواب گفت كه؛ از خدا است: نظام العلما گفت: من چندان سواد ندارم، اگر از شماست بگوئيد و الّا فلا، سيد گفت: از من است نظام العلما گفت: معنى كلام شما كه گفتيد از خداست اين است كه زبان شما مثلًا شجره طور است. »
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۲۴
#بهائیت
#انکار_دعاوی
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ادامه دروغپردازیهای فرقه ضاله بهائیت علیه ایـــــــــــــــــــــــران
🔹سایت بهائیان در آئینه مطبوعات ۱۹ اردیبهشت شایعاتی را درباره مخدوش کردن قبرهای پیروان فرقه ضاله بهائیت در سمنان منتشر کرد.
🔸این منبع بهائی که مطالب مذکور را به نقل از خبرگزاری «هرانا» منتشر کرده مدعی شده است این کار به تحریک اداره وزارت اطلاعات، روحانیون و بسیجیان سمنان صورت گرفته است.
♦️قرار گرفتن نامی از بهائیت در اخبار روزانه خبرگزاریها با چاشنی اتهام علیه ایران یکی از اهداف فرقه گمراه بهائیت است هرچند این هدف با دروغ همراه باشد.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
❓پرسش
در مورد عقاید بهائیت، دلیل غلط بودن افکار آنها، علت نجس بودنشان و وضعیت کسانى که به علت سادگى، عقاید آنهان را بپذیرند، توضیحاتى بدهید؟
🔹پاسخ اجمالی
عقیده میرزا حسینعلى بهاء(مؤسس فرقهى بهائیت) در کتابهایش بر این اصل استوار است که با ظهور "او" و همچنین "على محمد باب"، شریعت اسلام ملغى گردید، و دورهى رسالت پیامبر اسلام(صلوات الله علیه وآله) سپرى شده است، و چنین تفکرى بعد از قبول قائمیت "باب" و این ادعا بود که "او" همان کسى است که باب وعدهى ظهورش را داده است: «من یظهره اللَّه».
او معتقد بود که خداوند بارها بر زمین هبوط کرده و از آن جمله در "باب" و "او" تجسد پیدا کرده است. و در راستاى ارائه شریعت جدید، ازدواج با دختر و خواهر و سایر اقارب را مباح و چیزهایی؛ مانند ادرار، مدفوع، سگ، خوک و... را پاک اعلام نمود و... . در حالیکه هیچیک از این عقاید از مبناى صحیحى برخوردار نیست؛ زیرا:
ویژگیهاى امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به گونهاى در روایات تبیین شده است که راه هرگونه سوء استفادهاى را مسدود نموده است و این ویژگیها بر باب و بهاء منطبق نیستند.
مسئلهی خاتمیت پیامبر اسلام(صلوات الله علیه وآله)، امر مسلمى است که دلایل نقلى و عقلى، آنرا اثبات کرده است. قرآن از پیامبر اسلام به "خاتم النبیین" یاد کرده است که به معناى پایان دهندهى رسالت و نبوت انبیاى دیگر است. و افزون بر آن، اسلام دین کاملى است که نه از ناحیهى پیامبرش محدودیت داشته که به تمام حقایق دسترسى نداشته باشد و نه از ناحیهى مخاطبانش، که در بین مخاطبان افرادى نباشد که به گوهر و جوهر حقایق دست یابند. و از سوى دیگر از تحریف در امان است، پس نیازى به دین جدید نیست که تصحیح کننده یا تکمیل کننده باشد؛ از اینرو است که میگوییم: اسلام دینى است که در پرتو آن، بشریت میتواند در تمام اعصار، نیازهایش را برطرف نموده و هدایت گردد.
تجسد و تجسم خدا در هیکلِ، هیکل اعلى(بهاء)، گفتارى است که باطل بودن آن کاملاً روشن و بدیهى است. و این اعتقادات باعث گردیده که بهائیت منکر ضرورى دین قلمداد گردد؛ و از این جهت حکم به نجس بودن معتقدان آن شود.
البته کسى که معتقد به بهائیت شده است، با توبه مورد بخشش خداوند قرار گرفته و اعتراف و اقرار او به اعتقاد به بهائیت در نزد دیگران، نه تنها لازم نیست، بلکه جایز نمیباشد.
🔸پاسخ تفصیلی
در نظر بهائىها دو اثر میرزا حسینعلى(مؤسس فرقهى بهائیت) از اهمیت ویژهاى برخوردار است و کتاب "شریعت و وحى" تلقى میگردد. یکی ایقان، که میپندارد در بغداد بر او وحى شده است. و دیگری اقدس که گمان میشود در عکّا بر او نازل گردید. و البته مکاتیب و یا نوشتههاى دیگرى؛ نظیر کلمات مکنونه، هفت وادى، کتاب مبین و... هم به او نسبت داده شده است.
شالودهى عقیده بهاء در این کتابها بر این اصل استوار است که با ظهور "او" و "باب" شریعت اسلام لغو گردید و دورهى رسالت پیامبر اسلام(صلوات الله علیه وآله) سپرى شد و دورهى رسالت و زمامدارى جمال اقدس الاهى و آیین او آغاز گردید و کتاب اقدسش مهیمن بر جمیع کتب و ناسخ همهى صحف و مرجع تمامى احکام است.[۱] و نیز خداوند در هیکل حسینعلى تجلى و تجسد پیدا کرده است و بعد از او نیز خداوند بارها بر زمین هبوط و تجلى خواهد نمود. البته بعد از حضرت محمد(صلوات الله علیه وآله) و باب و میرزا حسینعلى تا هزار سال دیگر، ظهور الاهى در عالم نخواهد بود.[۲]
او در کتاب مبین، خود را خداى خدایان معرفى میکند[۳]، و در کتاب اقدس[۴] میگوید: نخستین چیزى که خدا بر بندگان خود واجب ساخته است، معرفت منبع وحى و تجلى او است که "من هستم"!، کسى که در آفریدن جهان و در گرداندن آن جانشین خدا بوده است.
و در کتاب ایام تسعه دربارهى روز تولد خود میگوید: مرحبا بر این صبحگاهان که در آن "لم یلد و لم یولد" متولد گشت.[۵] و در کتاب ایقان میگوید:[۶] اگر ملاحسین بشرویهاى[۷] نبود، خدا بر عرش قرار نمیگرفت.
و در رحیق مختوم اشراق خاورى آمده است: نبوت به ظهور محمد رسول که خاتم النبیین بود ختم گردید و این نشان میدهد که ظهور بهاء اللَّه ظهور خداوند بوده است.[۸]
📗[۱]. مکاتیب عبدالبهاء، ج۱، ص ۳۴۳.
📗[۲]. نوری، یحیی، خاتمیت پیامبر اسلام، ص ۷۲ و ۷۵.
📗[۳]. همان، ص ۲۲۹. البته این ادعاى خدایى در ص ۳۲۳مبین تکرار شده است.
📗[۴]. همان، ص ۱.
📗[۵]. همان، ص ۵۰.
📗[۶]. همان، ص ۱۷۳.
📗[۷]. ملاحسین بشرویهاى کسى است که بهاء به وسیلهى تبلیغ او به باب گروید و ایمان آورد. دانشنامهى جهان اسلام، ج ۴، ص ۷۳۳.
📗[۸]. همان، ج۱، ص ۷۸.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️مومن اجل ندارد▪️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📜عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ:
إِنَّ اَللَّهَ تَعَالَى لَمْ يَجْعَلْ لِلْمُؤْمِنِ أَجَلاً فِي اَلْمَوْتِ، يُبْقِيهِ مَا أَحَبَّ اَلْبَقَاءَ، فَإِذَا عَلِمَ مِنْهُ أَنَّهُ سَيَأْتِي بِمَا فِيهِ بَوَارُ دِينِهِ قَبَضَهُ إِلَيْهِ مُكَرَّماً.
📄امام صادق علیه السلام فرمودند:
همانا خداوند بلندمرتبه براى مؤمن مدت معيّنى براى مرگ قرار نداده است. تا زمانى كه او [در دنيا] ماندن را دوست بدارد زندهاش مىدارد و هنگامى كه بداند به زودى از او عملى سر خواهد زد كه تباهى دينش در آن است او را گرامى و ارجمند به سود خود بالا مىبرد.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📚 امالی شیخ طوسی ج ۱، ص ۳۰۵
#حدیث_روز
🚫@bahaiyat🚫
31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 توصیهها و سیره زیارتی علامه طباطبایی(ره)
⬅️ به مناسبت دهه کرامت و ولادت امام رضا(علیه السلام) و حضرت معصومه(سلام الله علیها)
💠ما از پناه امام هشتم(علیه السلام) جای دیگر نمیرویم
🔹 مرحوم علامه طباطبایی میفرمودند: همه امامان(علیهم السلام) لطف دارند؛ اما لطف حضرت رضا(علیه السلام) محسوس است.» و در نقلی دیگر، بیان میکردند: «همه امامان معصوم(علیهمالسلام) رئوف هستند؛ اما رأفت حضرت امام رضا(علیه السلام) ظاهر است. انسان هنگامی که وارد حرم رضوی میشود، مشاهده میکند که از در و دیوار حرم آن امام(علیه السلام) رأفت میبارد.
🔹وقتی به مشهد مشرف میشد و به حرم مطهر حضرت رضا(علیه السلام) میرفت، دستهای لرزان خود را بر چارچوب در میگذاشت و بهگونهای چارچوب را میبوسید که نشان میداد، تمام وجودش به ساحت قدس آنحضرت، ادب و عشق میورزد و این ادب و عشق، در تمامی اوقات زیارت و نمازش در حرم مطهر، از سوی ایشان بهخوبی پیدا بود. (مؤسسه بوستان کتاب، ۱۳۸۱: ۹۵)
#امام_رضا علیه السلام
🚫@bahaiyat🚫
🕸پارهاى از احکام بهاییت
در کتاب اقدس آمده است: ازدواج با زن پدر، حرام و با دختر و خواهر و سایر اقارب مباح است.[۱] زناى محصنه جریمهاى ندارد.[۲] تمام اشیا حتى بول، غائط، سگ و خوک و... پاکاند.[۳] حج فقط بر مردان واجب است و مکان او هم در بیت اعظم بغداد و بیت نقطهى شیراز است.[۴] قبلهى آنها قبر میرزا حسینعلى در عکا است.[۵] همچنین در کتاب اقدس میخوانیم: بهائیان حق اعتراض به حکام و دولتها را ندارند و به جاى آن باید به دلها توجه کنند.[۶]
البته، نکتهاى که در مواجهه با اعتقادات بهائیت باید بدان توجه نمود این است که:
بهائیگرى به اقتضاى زمان و مکان به رنگها و اشکال گوناگون در آمده است. مثلاً در "هند" با اندیشهى هندوان(تجلى و تجسد خدا) همرنگ شده است. در "آمریکا" و "اروپا" از "آزادى و تساوى حقوق" دم میزند. در کنار "شنتوئیستهاى ژاپن" از "تعداد خدایان" سخن به میان مىآور. در "سرزمینهاى اسلامى" از "توحید" میگوید. در محیط "مسیحیت" از "هبوط خدا بر زمین و تجسد او". و... .[۷]
📗[۱]ملاحسین بشرویهاى کسى است که بهاء به وسیلهى تبلیغ او به باب گروید و ایمان آورد. دانشنامهى جهان اسلام، ج ۵، ص ۲۵۳.
📗[۲]. همان، ص ۳۰۰.
📗[۳]. همان، ص ۱۴۲.
📗[۴]. همان، ص ۶۸.
📗[۵]. خاتمیت پیامبر اسلام، ص ۸۲.
📗[۶]. همان، ص ۲۲۵.
📗[۷]. ر. ک: خاتمیت پیامبر اسلام (صلوات الله علیه وآله)، ص ۷۲ – ۸۵؛ ربانی گلپایگانی، علی، فرق و مذاهب کلامى، ص ۳۴۳ - ۳۵۰.
#احکام_بهائیت
🚫@bahaiyat🚫