7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینو نبینی یک روزی میفهمی که دیگه دیر شده
🚫@bahaiyat🚫
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت پنجم
📚 عنوان: مسجدی که برای آمریکا خطر ندارد
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
🚫@bahaiyat🚫
📌درگذشت جلالالدین محمد بلخی معروف به مولوی
🔹جلال الدین محمد بلخی متولد 604 هـ.ق معروف به مولوی و ملای رومی، صاحب "مثنوی معنوی" و از بزرگترین عرفا و شاعران ایرانی به شمار میرود. مولوی به مانند اجدادش سنی حنفی بود برخی به واسطه اشعار متعددی که مولوی در وصف امام علی (ع) و واقعه کربلا داشت، او را شیعه میدانند.
🔸مولوی از مردان عالی مقام، از بزرگترین شاعران ایرانی و در ردیف حافظ و سعدی است. این عارف بزرگ در وسعت نظر، بلندی اندیشه، بیان ساده و دقت در خصال انسانی یکی از برگزیدگان جهان بوده است.
🔹اشعار مولوی به دو بخش تقسیم میشود: نخست منظومه معروف است که از مشهورترین کتابهای زبان فارسی است و آن را مثنوی معنوی نامیده است. این کتاب به شش دفتر تقسیم شده و آن را بعضی صیقل الارواح نیز نامیدهاند.
🔹قسمت دوم اشعار او مجموعه بسیار قطوری است شامل صدهزار بیت غزلیات و رباعیات، که در پایان اغلب غزلیات، نام شمس الدین تبریزی را برده و به همین جهت به کلیات شمس معروف است. البته گاهی نیز در غزلیات، خاموش و خموش نیز تخلص کرده است.
🔸 از دیگر آثار مولانا مجموعه مکاتیب او و مجالس سبعه شامل مواعظ اوست. همچنین پسر مولانا به نام بهاءالدین احمد و معروف به سلطان ولد" که جانشین او نیز شد، مطالبی را که از پدر خود شنیده بود در کتابی گرد آورد و نام آن را فیه ما فیه نهاد.
🔹مولوی در ۵ جمادی الثانی سال ۶۷۲ق در قونیه (یکی از مناطق ترکیه امروزی) درگذشت و در کنار پدرش در مقبره خانوادگی به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۵
#مولانا_جلال_الدین
🚫@bahaiyat🚫
📌درگذشت ابن ابیالحدید، شارح نهجالبلاغه
🔹 عبدالحمید بن هبةالله معروف به ابن ابی الحدید (۶۵۶-۵۸۶ ق)، ادیب، متکلم، مورخ، شاعر، فقیه شافعی و اصولی معتزلی در قرن هفتم هجری است. کتاب «شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید» از مهمترین آثار اوست.
🔸ابن ابی الحدید در مدائن بزرگ شد و در همانجا علم کلام و اصول را آموخت. در اوایل جوانی به بغداد رفت و در آن شهر در محضر علما و بزرگان مشهور بغداد که بیشتر آنها شافعی مذهب بودند، به کسب علم و دانش پرداخت.
🔹در بررسی شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید میتوان او را معتزلی معتدلی دانست. وی در آغاز کتابش اتفاق نظر همه شیوخ معتزلی خود را بر صحت شرعی بیعت با ابوبکر نقل میکند و تصریح مینماید که از رسول خدا صلاللهعلیهوآله دلیلی بر آن بیعت وارد نشده، است.
🔸ایشان شرح نهج البلاغه را در ۲۰ جزء نگاشته است. این کتاب حاوی مجموعه عظیمی از تاریخ، کلام و فرهنگ اسلامی است که در شهرهای قاهره، بیروت و قم به چاپ رسیده و بهویژه در میان شیعیان از شهرت و اهمیت خاصی برخوردار است.
🔹یکی از کهنترین نسخههای این شرح که صورت اجازه شرح به ابن علقمی را دارد و به احتمال قوی در حیات ابن ابیالحدید کتابت شده است، در کتابخانه آستان قدس رضوی نگهداری میشود.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۵
#شارح_نهج_البلاغه
🚫@bahaiyat🚫
🔹کارنامه ۳۵ ساله غربگرایان
غربگرایان حکومت دینی را سبب ناهنجاری ها، انحرافات و بزه های اجتماعی می نامند.
اما واقعیت این است که توسعه [مدل غربی]، قید و بندهای موجود جامعه ... را از هم می گسلد. ... چون منابع شناختی ... را تغییر می دهد ( جورج ریترز، نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر، ترجمه محسن ثلاثی)
🎤دکتر#رضایی
🚫@bahaiyat🚫
🔴 ایران بهائیت را نقره داغ کــــــــــــــــــرد
🔹نشست «مجمع مسائل اقلیتها» در ۲۸ و ۲۹ نوامبر در ژنو و در جریان جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل برگزار شد. در این نشست با انتخاب دیان علائی، کارشناس حقوق بشر و بهائی فرانسوی - ایرانی، بعنوان رئیس این مجمع مخالفت شده است.
🔸منابع خبری فرقه ضاله بهائیت معتقدند که این تصمیم تحت تأثیر دولت ایران بوده است. بنا به ادعای این منابع این اقدام با اعتراضات گستردهای از سوی اعضای سازمان ملل و فعالان حقوق بشر روبرو شده است.
♦️دیان علائی که ۳۵ سال سابقهب فعالیتهای حقوق بشری دارد، توسط گروه غیر دولتی حقوق اقلیتها و با حمایت کشورهائی چون فرانسه، اتریش، بریتانیا، و هلند برای این نقش معرفی شده بود.
🔺ایالات متحده و بریتانیا از تصمیم گرفته شده انتقاد کرده و تأکید کردند که رد صلاحیت علائی به دلیل عضویت در یک اقلیت مذهبی، تناقضی آشکار با اهداف این مجمع است. علائی نیز در واکنش به این تصمیم، ایران را به «صادرات نفرت مذهبی» و تلاش برای سرکوب بهائیان در عرصه بین المللی متهم کرد.
#بهائیت
🚫@bahaiyat🚫
🍂 پيامبر خـدا صلىاللهعليهوآله
اللّهُمَّ إنّي أعوذُ بِكَ مِن عِلمٍ لا يَنفَعُ، و مِن قَلبٍ لا يَخشَعُ، و مِن نَفسٍ لا تَشبَعُ، و مِن دَعوَةٍ لا يُستَجابُ لَها.
بار خدايا! به تو پناه مىبرم:
از دانشى كه سود نبخشد و از دلى كه خاشع نباشد و از نفْسى كه سير نشود و از دعايى كه پذيرفته نگردد.
🥀
📘 الترغيب و الترهيب، ج۱، ص۱۲۴
🚫@bahaiyat🚫
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با همکاری دبیرخانه حمایت از کرسیهای نظریه پردازی برگزار می کند.
موضوع کرسی: روش مندی جریان شناسی انحراف در عرصه مهدویت
ارائه:
حجتالاسلام علی محمدی هوشیار
ناقدین:
آقای دکتر حیدری چراتی
حجت الاسلام حسین عرب
دبیر علمی:
حجتالاسلام شهبازیان
پژوهشگاه مهدویت و آینده پژوهی
لینک جلسه:
http://Dte.bz/mahdaviyat
🔹فصل چهارم: من يظهره اللَّه
الف: نص وصايت
ظهورى قريب الوقوع به اين دليل كه على محمد شيرازى در باب ۱۳ از واحد سوم كتاب: بيان [۱] آشكارا متذكر مى شود كه عمر عالم، از زمان آدم تا ظهور او ۱۲۱۲۰ سال
مى باشد! و چون به اعتبار على محمد شيرازى هر هزار سال از عمر جهان برابر است با يك سال، لذا خود را جوان دوازده ساله اى دانسته ومن يظهر اللَّه جوان ۱۴ ساله و اين به گفته ادوارد براون شاهد قطعى و مبين اين است كه «باب در پيش خود عصر من يظهره اللَّه را قريب دو هزار سال بعد از عصر خود فرض مى كرده است و نه مبتنى بر امر وصايت» زيرا على محمد شيرازى در كتاب بيان آشكارا تصريح كرده بود وقت ظهور من يظهره اللَّه را جز خداوند كسى عالم نيست. ولى يكباره پس از ملاحظه چند مكتوب از جوانى ۱۹ ساله به نام صبح ازل امر به وصايت او مى كند، صبح ازل من يظهره اللَّه مى شود كه جريان ايمان آوردن خود را به على محمد شيرازى كه مورد سؤال ميرزا جانى كاشانى بوده است چنين بيان كرده است:
«اول بلوغ ظهور امر حضرت شده دوست (داشتم) كه تقليد عالمى از علماى دين نمايم، متفحص احوالات ايشان بودم در آن هنگامه چنان اخوى اصحاب حضرت را به خانه مى آوردند و شبها صحبت مى داشتند و نوشتجات ايشان را مى خواندند من هم در جزء گوش فرا (مى) داشتم تا آنكه يك مناجات از ايشان را خواندند كه در او فقرات فآه آه يا الهى بسيار داشت جذابيت روح اين كلمه دل مرا گرفت و محبت ايشان رسوخ نمود بعدها احاديث ائمه دين و آثار مبين ايشان را ديدم يقين نمودم ولى در آن زمانى كه حقير با ايشان صحبت مى داشتم علمى و فضلى ظاهر نداشتند [۲] »
----------
📗[۱]: «من ظهور آدم الى اول ظهور نقطة البيان از عمر اين عالم نگذشته الا دوازده هزار و دويست و ده سال وقبل از اين شكى نيست كه از براى خداوند عوالم و اوادم مالانهايه بوده و غير از خداوند كسى محصى آنها نبوده و نيست و در هيچ عالمى مظهر مشيت نبوده الا نقطه بيان ذات حروف سبع و نه حروف حى آن الا حروف حى بيان و نه اسماء او الا اسماء بيان و نه امثال او الا امثال بيان.... و بعينه نقطه بيان همان آدم بديع فطرت اول بوده و بعينه خاتمى كه در يد اوست همان خاتم بوده كه از آن روز تا امروز خداوند حفظ فرموده و بعينه آيه اى كه مكتوب بر اوست همان آيه بوده كه مكتوب بر او بوده اين ذكر نظر به ضعف مردم است و الا آن آدم در مقام نطفه اين آدم مى گردد مثلًا جوانى كه دوازده سال تمام از عمر او گذشته نمى گويد كه من آن نطفه هستم كه از فلان سما نازل و در فلان ارض مستقر شده كه اگر بگويد تنزل نموده و نزد اولوالعلم حكم به تماميت عقل او نمى شود اين است كه نقطه بيان نمى گويد امروز منم مظاهر مشيت از آدم تا امروز كه مثل اين قول همين مى شود و از اين جهت است كه رسول خدا نفرمود كه من عيسى هستم زيرا كه آن وقتى است كه عيسى از حد خود ترقى نموده و به آن حد رسيده و همچنين من يظهره اللَّه در حد زمانى كه محبوب چهارده ساله ذكر مى شود لايق نيست كه بگويد من همان دوازده ساله بودم كه اگر بگويد نظر به ضعف مردم نموده زيرا كه شي ء رو به علو است نه دنو اگر چه آن جوان چهارده ساله در حين نطفه آدم بوده و كم كم ترقى نموده تا آنكه امروز دوازده ساله گشته و از اين دوازده سالگى كم كم ترقى مى نمايد تا آنكه به چهارده مى رسد اگر امروز يكى از مؤمنين به قرآن بر خود مى پسندد كه بگويد من يكى هستم از مؤمنين به انجيل نقطه حقيقت هم بر خود مى پسند و كذلك در بيان و بيان بالنسبه به من يظهره اللَّه الخ. »
📗[۲]: نقطة الكاف، ص ۲۳۹.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،ص۲۹۹
#بهائیت
#من_یظهرالله
🚫@bahaiyat🚫
⭕️واکنش بهائیت به حملات اخیر تروریستها به سوریــــــــــــــــــــــه
🔹از آغاز حملات تروریستی به سوریه تا کنون، هیچ منبع رسمی یا غیر رسمی فرقه ضاله بهائیت موضعی در این زمینه اتخاذ نکرده است.
♦️عدم واکنش رسمی از سوی پیروان فرقه ضاله بهائیت این احتمال را تقویت میکند که این سکوت به دستور سران بهائی باشد.
#بهائیت
#سوریه
🚫@bahaiyat🚫