▪️به آنچه خودش را توصیف کرده...▪️
ــــــــــــــــــــ
📜قَالَ مُوسَى بْنُ جَعْفَرٍ عَلَيْهِمَا اَلسَّلاَمُ:
أَنَّ اَللَّهَ أَعْلَى وَ أَجَلُّ وَ أَعْظَمُ مِنْ أَنْ يُبْلَغَ كُنْهُ صِفَتِهِ فَصِفُوهُ بِمَا وَصَفَ بِهِ نَفْسَهُ وَ كُفُّوا عَمَّا سِوَى ذَلِكَ.
📄 امام کاظم علیه السلام فرمودند:
به راستى خداوند بالاتر و والاتر و بزرگتر است از آنكه حقيقت وصفش درک شود، پس او را به همان صورت توصيف كنيد كه خودش را توصيف كرده و از غير آن دست نگه دارید.
ــــــــــــــــــــ
📚 کافی شریف ج ۱، ص ۱۰۲
#حدیث_روز
💀@bahaiyat💀
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
علت اینهمه تنفر از بهائیت فقط مربوط به اختلافات ادیان و رهبران گذشته با اسلام هست یا چیز دیگری در میونه؟
✍️علتش اینه دین نیست یک فرقه خودساخته برای گمراهی مردم هست.
ب: دعوى بابيت
آثار اوليۀ على محمد شيرازى، منطبق با مزاج شيخيه و مغاير با عقايد شيعه اماميه، مبنى بر دعوى بابيت بود، چنانچه در همان ايام در رسالۀ: «صحيفۀ مخزونه» اعتراف مىكند كه: «ولقد اخرجها الحجة بقية اللّٰه صاحب الزمان عليه السلام إلى بابه الذكر». (۱) و به نقل از فاضل مازندرانى در كتاب تفسير سورۀ يوسف گفته بود:
«إعلموا يا أهل الأرض أن اللّٰه قد جعل مع الباب (خود آن حضرت) بابين من قبل (شيخ و سيد) ليعلّمكم أمره على الحق بالحق من حوله على الحق مشهودا و أنّ اللّٰه قد قدر لكم في الباب باباً (ملا حسين بشرويه) على الإذن ليبلغكم إلى الباب بإذنه.» (۲) ايضاً «اشراق خاورى» در كتاب: «محاضرات» (۳) و «على محمد فرهوش» در كتاب:
«آئين باب» (۴) نيز قطعاتى از نوشتۀ على محمد باب را به نام «رسالۀ بين الحرمين» ۶ كه در پاسخ پرسشهاى «ميرزا محيط كرمانى» شيخى در همان آغاز سال دعوى بابيت (١٢۶٠ ه .ق.) نوشته است. نقل كردهاند كه همگى در تأييد اعتقادات شيعۀ اماميه نسبت به غيبت و ظهور حضرت حجة بن الحسن عسكرى عليه السلام است. از آنجمله مىتوانيم اين جملات على محمد شيرازى را در كتب مذكور بخوانيم:
«وإنه لكتاب قد نزل من لدن بقية اللّٰه امام حق قديم و أنّه لأمام حىّ عظيم إنّنى أنا عبد من بقية اللّٰه و أشهد بعد رسول اللّٰه في حكم الولاية و أشهد أنّ أسمائهم في كتاب اللّٰه على والحسن و الحسين و على و محمد و جعفر و موسى و على و محمد و على و الحسن و محمد لمسطور. يا أيّها الملأ أن اسمعوا حكم بقية اللّٰه من لدن عبده».
📗۱) . رسالۀ صحيفۀ مخزونۀ باب.
📗۲) . اسرار الاثار، ج٢، ص١١
📗۳) . صص۶٧٠ - ٧٣٠، كتاب محاضرات در دو جلد و شامل ١١٢٨ صفحه مىباشد. اشراق خاورى در جرياننگارش جلد سوم كتاب محاضرات بود كه در گذشت. مؤلف نمىداند كه آيا اين جلد از طرف بهائيان منتشر شده است يا نه؟.
📗۴) . آئين باب، صص١۴ - ١۵
📗۵) . به استثناى نقل منتخباتى از رسالۀ (بين الحرمين) در آثار بابيان و بهائيان، خوشبختانه تعدادى نسخۀ خطى از رسالۀ مذكور در دسترس محققان مسلمان موجود است.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،صص ۱۷۱_۱۷۲
#بهائیت
#دعوی_بابیت
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸یگانه تمثال علی، یا اباصالح
منتقم آل علی، یا اباصالح... ✨
#نوای_انتظار
#امیرالمومنین_علیه_السلام
💀@bahaiyat💀
🕸د) فتنه تهران (واقعه ترور ناصرالدین شاه قاجار)
این واقعه را شاید از نظر سیاسی بتوان مهم ترین واقعه تاریخ بابیت و بهاییت ارزیابی کرد. پس از اعدام سید علی محمد باب به فرمان امیرکبیر، گروهی از بابیان به رهبری شیخ علی ترشیزی بر آن شدند تا ناصرالدین شاه، امیرکبیر و امام جمعه تهران را به قتل رسانند، ولی به دلیل ناکارآمدی نقشه طراحی شده، ۳۸ تن از سران آنها دستگیر شدند.
امان الله شفا، مبلّغ بهایی برگشته از بهاییت معتقد است که حادثه ترور شاه با برنامه ریزی و دستور شخص بهاءالله بوده است و صدها نفر قربانی جاه طلبی و نقشه شوم او شده اند و اگر چنین نبود، چرا بهاءالله پریشان شد و خود را به سفارت روس انداخت. (۱)پیداست که نمی توان دست بیگانگانی را که در پی منافع دولت های متبوع خود در این قضیه بودند، نادیده انگاشت.
📗۱- نک: امان الله شفا، نامه ای از سن پالو، دارالکتب الاسلامیه، ص ۳۱۶.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، ص۴۳
#تحلیل_نقد_بهائیت
#فتنه_بابیان
#فتنه_تهران
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من از اول خاک بودم ، خاک نعلین علی ❤️
#امیرالمومنین علیه السلام
💀@bahaiyat💀
33.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 منتشر شد ...
🎦 نماهنگ "بهترین بابا" ☘️🌺🍀
ویژه ولادت امام علی(علیه السلام) توسط گروه سرود ضحی منتشر شد.
#طوفان_الاقصى
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موسیقی
فقط به عشق علی، حتی محالها شدنی
و کاش میمُردم، بعد از «فمن یمت یرنی»
مقام و شأنش را غیر از خدا که میداند
که با عشق علی ، آتش مرا نسوزاند.
ایلیا | علی اکبر قلیچ
#امیرالمومنین علیه السلام
💀@bahaiyat💀
ه-) واقعه بدشت
ماجرای بدشت، بیانگر مهم ترین دیدگاه ها و هدف های یاران باب بود. این واقعه سبب روی گردانی و بازگشت برخی پیروان این جنبش انحرافی و گرویدن برخی دیگر به آن شد. همچنین در نوع رفتار حکومت با بابیان نیز اثری آشکار داشت.
نکته اصلی و شاه بیت ماجرای بدشت، توطئه و دسیسه چینی حسین علی نوری و ملا محمدعلی بارفروشی و زرین تاج قزوینی و قره العین برای نسخ شریعت اسلام بود که بدون اطلاع باب صورت گرفت و نتیجه اجتهاد قره العین بود. خود او برای اجرای این نقشه پیش قدم شد و «بدون حجاب، با آرایش و زینت» به مجلس وارد شد و حاضران را مخاطب ساخت که امروز «روزی است که قیود تقالید سابقه شکسته شد». (۱)
بسیاری از بابیان از این حرکت ناراحت بودند. از جمله ملا حسین بشرویه ای، مرد شماره دو بابیه از این حرکت به شدت برآشفت و یکی از بابیان به نام عبدالخالق اصفهانی با بریدن گلوی خود اعتراضش را اعلام کرد.
شوقی افندی، ولی امر بهاییان می نویسد:
حضار از ملاحظه این منظره، سخت دچار حیرت و دهشت گشتند... . خوف و غضب افئده را فراگرفت و قدرت تکلم از جمیع سلب شد، به حدی که عبدالخالق اصفهانی از کثرت هیجان و اضطراب با دست خویش گلوی خود را چاک داد و درحالی که آغشته به خون بود، دیوانه وار خود را از آن صحنه دور ساخت. برخی دیگر از اصحاب نیز مجلس را ترک گفته و دست از امر الهی کشیدند و گروهی با قلب های آکنده... تسکین خاطر یافتند. (۲)
ادامه دارد...
📗۱)نک: مطالع الانوار، صص ۲۷۱-۲۷۳.
📗۲)- قرن بدیع، ص ۹۵.
📗تحلیل و نقد بهائیت، علیرضا روزبهانی، صص۴۳-۴۴
#تحلیل_نقد_بهائیت
#فتنه_بابیان
#واقعه_بدشت
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پدر، روز پدر بیشتر از همیشه فکر بچههاشه...
🔺 نماهنگ پدر با صدای عبدالرضا هلالی به مناسبت روز پدر
#امیرالمومنین_علی علیه السلام
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کار قشنگ برا امیرالمونین(علیه السلام) ❤️
✍🎙تیزر نماهنگ جانم علی با شعر و صدا سجاد #شاکری
محکوم به ظلمتیم اگر که برویم
دنبال کسی جز علی و آل علی علیه السلام
#امیرالمومنین علیه السلام
💀@bahaiyat💀
✨امام على عليه السلام:
🌼ذُو الشَّرَفِ لا تُبطِرُهُ مَنزِلَةٌ نالَها و إن عَظُمَت كالجَبَلِ الذي لا تُزَعزِعُهُ الرِّياحُ، و الدَّنِيُّ تُبطِرُهُ أدنى مَنزِلَةٍ كالكَلأِ الذي يُحَرِّكُهُ مَرُّ النَّسيمِ
🌸انسان شريف، به هر مقامى، هر چند بزرگ، برسد سرمست نمى شود؛ مانند كوهى كه هيچ بادى آن را به لرزه در نمى آورد؛ اما فرومايه با دست يافتن به كمترين مقام ، سرمست مى شود؛ همانند بوته علفى كه وزش نسيمى آن را مى جنباند
📚غرر الحكم ،حدیث۵۱۹۷
💚 حدیث _روز
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشر_حداکثری
❇️ سخنان سردار نوعی اقدم
اجر شش سال خدمتش را هدیه میدهد به شما.
⭕️حتما گوش بدهید.
#انتخابات
💀@bahaiyat💀
ب: دعوى بابيت
مضامين مذكور را به نحوى صريحتر از على محمد شيرازى در نامهاى كه به «محمد شاه قاجار» در اوائل سال ١٢۶۴ ه ق، از زندان ماكو نوشت، و «شوقى افندى» آن را در پاورقى كتاب: «مطالع الانوار» (١) و «اشراق خاورى» در كتاب «رحيق مختوم» (٢) به آن تصريح كردهاند: چنين مىخوانيم: «خدا را شاهد مىگيرم به اينكه و حداينت او و نبوت او و ولايت خلفاى رسول او ظاهر نمىشود مگر به مرآت چهارم. كه پرتوى از سه مرآت قبلى است و خدا مرا از طينتى پاك آفريده و به اين مقام رسانيده.» در اين بيان على محمد شيرازى، تعاليم شيخيه را در مورد مرآت چهارم يا ركن رابع بخوبى مشاهده مىكنيم.
سپس ادامه مىدهند: «بجان خودم سوگند اگر اطاعت فرمان حجة اللّٰه كه روح من و ديگر موجودات فدايش باد واجب نبود هر آينه ترا به اين گفتار آگاه نمىساختيم.»
و در همان زندان ماكو، رسالهاى نگاشته است كه «فاضل مازندرانى» در كتاب «ظهور الحق» (٣) به آن تصريح و از جمله نقل مىكند كه على محمد شيرازى نوشته است:
«حيث اشار الحجة عليه السلام في دعائه في شهر رجب المرجّب: و بمقاماتك التى...» (۴) همچنين در پاسخ سؤالات يكى از پيروان خود، در زندان ماكو، به نقل از فاضل مازندرانى در كتاب: «ظهور الحق» مىنويسد:
«وانّ ما كتب بانّ باب الإمام لابدّ ان يكون مرآته فهو حق لاريب فيه، كما انّ الامام هو مرآت اللّٰه جلّ جلاله و انّ ما كتب ان السيد رحمة اللّٰه عليه ما ادعى حكم الذى انّ ادّعيت و لذا لم يظهر منه خوارق العادات فقد اشتبه الأمر عليك وسمعت قوله في كثير من الاوقات. وايّاك و اسم العامرية إننّى أخاف عليها من فم المتكلم. اما سمعت قوله في حق من يجتبى بعده بتلك الأشعار في كثير من الاوقات:
يا صغير السنّ يارطب البدنيا قريب العهد من شرب اللّبن» (۵)
با چنين تصريحى به بابيت سيّد كاظم رشتى و تمسك سيد به شعر فوق از اشعار حلاج:
كه على محمد شيرازى آن را ملاك دعوى بابيت سيد كاظم مىداند و بواسطۀ تمثل به آن، بابيت خود را اراده كرده است. مع ذلك كتب بابيان، مراد سيد كاظم را از ذكر اشعار مذكور، على محمد شيرازى تلقى كردهاند كه بنا به آنچه گذشت خلاف صريح، گفتۀ على محمد شيرازى است. خاصه آنكه حلاج اين اشعار را خطاب به حضرت حجة بن الحسن عسكرى عليه السلام در شرائطى از زمان اظهار داشته كه حضرت بيش از ۵ سال از عمرش نگذشته بود. در حاليكه على محمد شيرازى در آن ايام ٢۴ ساله بوده و اين سن با تمثل به شعر حلاج چه نسبت و سازشى دارد كه «ميرزا جانى كاشانى» مىنويسد: «در بعضى از اشعار به سن آن سيد عالم (اشاره) نمودهاند كه يا صغير السن...» (۶) بدين روال، و آنچه كه مسلم است، على محمد شيرازى از سال ۱۲۶۰ تا ۱۲۶۴ه . ق، ادّعاى بابيت امام زمان حضرت حجة بن الحسن عسكرى عليه السلام را داشته است.
📗۱)ص۱۹۹
📗٢) . ج١، ص۵٨١
📗٣) . جزء سوم، صص١٣ - ١۶
📗۴) . متن دعائى است مخصوص ماه رجب، كه جناب «حسين بن روح» نائب سوم امام حجة بن الحسن عسكرى عليه السلام ، از ناحيۀ امام ضبط و نقل كرده است. مراجعه شود به «وقايع الايام» مرحوم حاج شيخ عباس قمى، باب يازدهم، و كتاب: «مفاتيح الجنان».
📗۵) . «نقطة الكاف»، ص١٠٣.
📗۶) . «نقطة الكاف»، ص١٠٣.
📗 بهائیان، نجفی، محمد باقر،صص ۱۷۲-۱۷۳
#بهائیت
#دعوی_بابیت
💀@bahaiyat💀