🔹زمانهای شده است؛
کانالی که با نام معرفی اساتید اخلاق و عرفان بنا شده، در سالروز «کشف حجاب» توسط رضاخان ملعون، با سوءاستفاده از مطلب آیتالله شبیری زنجانی(دم ظله)، میخواهد چهرهای متفاوت و نرمتر از رضاخان ارائه نماید.
🔹در حالیکه:
۱. اگر اصل ماجرا هم صحیح باشد که مقصود از کشف حجاب، کشف حجاب کامل نبود، باز هم در شنائت و دنائت اقدام رضاخان تغییری ایجاد نمیکند. او با این اقدام، اقامه فحشاء نمود، زمینه گناهان کوی و برزن را فراهم آورد، زمینه اختلاط حرام را فراهم ساخت، حیا و عفت را _ولو به اندازه روبنده و چادر_ گرفت و....
۲. کانالی که داعی بر اخلاق و عرفان دارد، میخواهد با نقل این مطلب _که صرفا خاصیتی تاریخی دارد_ به چه مقصد و مقصودی برسد؟ آیا صرفا میخواهد تصحیح تاریخ نماید؟ یا اینکه، زاویهای دارد و میخواهد هر اقدامی را که حکومت اسلامی در راستای اقامه احکام الهی برمیدارد تضعیف نماید؟
@bahaneee
🔴دارالتبلیغ و دارالترویج
از سوی #سید_کاظم_شریعتمداری بنا شد و زمینه دیگری برای رژیم در راه رخنه در حوزه قم و به دست آوردن پایگاهی در مرکز روحانیت فراهم آورد. در اینکه آیا دارالتبلیغ بنا بر نقشه رژیم در قم بنیاد شد و یا در گام نخست طرح آن از خود شریعتمداری بود و در مرحله دوم رژیم درصدد بهره گیری از آن برآمد، به بررسی جداگانه ای نیاز دارد، لیکن در این نکته جای تردید نیست که اگر موضع هوشیارانه امام در برابر این موسسه نبود شاید رژیم به آسانی میتوانست از راه آن زمینه چیرگی خود بر حوزه قم را فراهم سازد و به یکی از آرزو های دیرینه استعمار جامه عمل بپوشاند لیکن چون امام نسبت به دارالتبلیغ نظر خوشبینانهای از خود نشان نداد مایه بدبینی و بدگمانی ملت ایران و عالمان اسلامی و محصلین علوم دینی نسبت به آن گردید بیشتر روحانیان پیرو راه امام از هر گونه همکاری با آن خودداری ورزیدند و بدین گونه آن مرکز نوبنیاد نیز کامیابی برای رژیم به همراه نداشت با این وجود باید دانست که رژیم از دارالتبلیغ بهره برداری فراوانی کرد و از این راه آسب هایی به حوزه قم و عالمان مبارز وارد ساخت
همزمان با بنیاد دارالتبلیغ مرکز دیگری از سوی ساواک به نام دارالترویج در قم پدید آمد و یکی از روحانی نما های وابسته به نام #محسن_اشراقی در راس این مرکز قرار گرفت و کوشید که شماری از نسل جوان روحانی را به سوی خود کشاند و بدین گونه جای پایی در حوزه قم برای رژیم پدید آورد.
تفاوت در این بود که دارالتبلیغ راه رخنه غیر مستقیم و پنهانی رژیم در حوزه قم را در دراز مدت می توانست هموار کند لیکن دارالترویج به شکل آشکار و مستقیم به رژیم وابستگی داشت و بر آن بود که از راه نوید و فریب محصلین علوم اسلامی را به این جریان موازی کشاند و جیره خوار زورمداران سازد.
(نهضت امام خمینی، ج۳، ص۹۱۶-۹۱۷)
@bahaneee
🔴 بزرگداشت غدیر یا وجاهتبخشی به یک سکولار حوزوی!؟
🔻در آستانه عید غدیر بر در و دیوارهای شهر بنرهای کاروان شادی «حضرت آیت الله علوی بروجردی» نصب گردیده است.
🔻گفتنی است این چهره پیامبر را صرفا #مرشد_معنوی میداند و به هیئات مذهبی، عدم دخالت در سیاست را توصیه نموده است درحالیکه غدیر خم نشانه عظمت و جامعیت اسلام است. در واقع «غدیر» سیاسیترین اقدام پیامبر اکرم محسوب میشود و پاسخی است به افراد سکولاری که اسلام را در مسائل شخصی و خصوصی منحصر میدانند.
🔻رسالت و نحوه برخورد نهادهای ذی ربط و مسئول همچون دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه در مواجهه با چنین اقدامات و ترویج آنتی تز انقلاب اسلامی در قم به چه نحو خواهد بود؟
@bahaneee
بهانه
🔴دارالتبلیغ و دارالترویج از سوی #سید_کاظم_شریعتمداری بنا شد و زمینه دیگری برای رژیم در راه رخنه در
به مناسبت 22 تیرماه در پی مصاحبه آقای شریعتمداری در سال 57 با خبرنگار بیبیسی و موضعگیری نسبت به اصلاحات سیاسی (ونه تغییر نظام)، آیتالله صدوقی نامهای به آیتالله محلاتی نوشت و شایعه مصالحه روحانیت با رژیم شاه را نادرست خواند.
منبع: روزهای حماسه و نور: ج1، ص364
@bahaneee
بهانه
🔴 بزرگداشت غدیر یا وجاهتبخشی به یک سکولار حوزوی!؟ 🔻در آستانه عید غدیر بر در و دیوارهای شهر بنرهای
اقدام جالب توجه کانال «هیئت کجا بریم قم» در واکنش به #دعوت_به_خود در پوستری به بهانه #تعظیم_غدیر
در این کانال تمامی پوسترهای هیئات، به صورت کامل و تمام صفحه بارگزاری میشود که این بار با حذف بخشی از پوستر واکنش معناداری به طراحی پوستر خاص که همراه با ترویج یک فرد بود، انجام گرفته است.
#مرجع_سازی
#دعوت_به_خود
@bahaneee
هدایت شده از بهانه
🔴 بیایید دستبهعصا #احساس_تکلیف کنیم!
(مواردی که خیلی زود به احساس تکلیف منجر شد و جا داشت بیشتر در آنها تأمل شود)
خوب است از اینجا شروع کنیم:
🔸تشکلی بزرگ از اساتید حوزه علمیه تاسیس کنیم و در عرض #جامعه_مدرسین و تضعیف این نهاد مهم و اساسی، احساس تکلیف کنیم.
🔸 تقسیمیها و واریزهایی برای اساتید سطوح عالی، آنهم با ضمیمه ی پیامکِ #نام_واریزکننده هم لابد خودش نوعی احساس دَین و تکلیف شرعیست.
🔸بعدش هم مصاحبه کنیم که :
ما در مجموعه #نشست_اساتید این هنر را داشتیم که به احترام بزرگان و #پیرمردها که الان هستند، از نشست اساتید، یک #رساله هم بیرون نیامده؛ نه به احترام! ما به این #رویه_حوزوی عمل کردیم.
نمیدانیم چه میشود که دیگر ضرورت احترام به پیرمردها عن تفقهٍ و با احساس تکلیف (!) از بین میرود و ناگهان رویه حوزوی #نسخ میشود و رسالهای چاپ و منتشر میشود.
🔸در همان گیر و دار همان فرد صاحب رساله کاملا بر خلاف سیره علمای سلف و مقدسین حوزه که اصل را بر #مرجعیت_گریزی میگذاشتند، مصاحبه میکند که :
«مرجعیت در شیعه آزاد است. یعنی هر کسی خودش را دارای صلاحیت میداند ورود پیدا میکند...»
حال آنکه اصالتهای حوزوی در تاریخ روحانیت شیعه، به گونهای دیگر بود.
مرجعیت گریزی، تلاش برای مطرح کردن دیگران بجای تمهید مقدمات مرجعیت شخصی، خط ممتد مرجعیت عامه و زعامت و رئاست دینیه در ادوار مختلفه، ظرفیت نقد پذیری و تلاش برای جبران، حفظ اقتدار مرجعیت شیعه با پرهیز از تشتت و انشقاق، پرهیز از هر نوع تزاحم راهبردی با فقیه حاکم و زعیم و حتی مرجع عام شیعه، برخی از این اصالت هاست.
🔸 از هیئتها و سبکهای #غیرمتعارف عزاداری که #مسجد_اعظم قم به راه افتاده هم که بگذریم. برهنگی در عزاداری در شبستان اصلی (در ایام قبل از کرونا) و دعوت از برخی مداحان بنام با جهتگیریهای خاص، همه و همه نوعی احساس تکلیف شرعیست.
اصلا همان سبکهای زننده برخی از این مداحان در مسجدی که تولیت آن را بر عهده داریم هم، احساس تکلیف است.
(ایجاد طرفدارانی از قشر هیئتی هم همینطور)
🔸 رفته رفته با آزادی بیشتری آراء شاذی را فریاد میزنیم. مثلا مجددا شبهات مربوط به #کتابسوزی مسلمانان و حمله به ایران را مطرح کنیم. همان مواردی که سالهای سال است در کتب مختلف از جمله «خدمات متقابل اسلام و ایران» شهید مطهری پاسخ داده شده.
🔸در این میان رسانههای بیگانه همچون #رادیو_فردا تعریف و تمجیدهای خوبی همچون «فقیه روشناندیش» و «تحت فشار و مضیقه حکومت» از ما داشته باشد و چپ گراهای داخلی هم مدام موضعگیریهایمان را تیتر کنند و سخنانمان خوراک پستهای فضای مجازیِ این جماعت باشد.
اما دریغ از سخنی علیه این رسانهچیهای دروغگو و ضد اسلام.
🔹حالا این سیر به نفی کامل اقتصاد اسلامی رسیده.
مقابل دوربین یک نشریه نئولیبرال نشسته و سخنمان این باشد که #اقتصاد_اسلامی_نداریم، تا فرمایشاتمان دستاویزی شود برای دمیدن در سکولاریسم و زدن ریشه تفقه اقتصادی در دین و در نتیجه تحمیل ذهنیات پوچ و باطل امثال میلتون فریدمن به اقتصاد ما.
✅ پ.ن: حوزه مقدسه شیعی یک نهاد #تهذیب_محور است که تربیت انسانهای #تکلیف_مدار از بزرگترین کارکردهای آن است اما از یاد نبریم که در تشخیص وظیفه برای پذیرش مسئولیت های خطیر چون مرجعیت، همواره با وسواس و احتیاطی عجیب قرین بوده است. لذا بزرگان شیعه اولا خود را از معرض ریاست دینیه دور نگه می داشتند، ثانیا بدون تعاضد قرائن و حجج متکثره، هرگز به تکلیف نمی رسیدند! جدا از موارد صرف #احساس تکلیف برای ورود به عرصه مرجعیت منطق ندارد و منطبق با سیره بزرگان تشیع نیست.
@bahaneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اشکال ماجرا کجاست؟
برای کدام مراسم دسته شادی یا عزاداری نام و عکس فردی از شرکتکنندگان یا برگزار کنندگان آن را بزرگ بنر کرده و برای آن کلیپ آن چنانی از زوایای مختلف بسازند؟
آیا علمای بزرگ شیعه همواره از #مرجعسازی و #مطرح_کردن_خود بر حذر نبودند؟
حوزه مقدسه شیعی یک نهاد #تهذیب_محور است که تربیت انسانهای #تکلیف_مدار از بزرگترین کارکردهای آن است اما از یاد نبریم که در تشخیص وظیفه برای پذیرش مسئولیت های خطیر چون مرجعیت، همواره با وسواس و احتیاطی عجیب قرین بوده است. لذا بزرگان شیعه اولا خود را از معرض ریاست دینیه دور نگه می داشتند، ثانیا بدون تعاضد قرائن و حجج متکثره، هرگز به تکلیف نمی رسیدند! جدا از موارد صرف #احساس تکلیف برای ورود به عرصه مرجعیت منطق ندارد و منطبق با سیره بزرگان تشیع نیست.
@bahaneee
بهانه
🔹زمانهای شده است؛ کانالی که با نام معرفی اساتید اخلاق و عرفان بنا شده، در سالروز «کشف حجاب» توسط ر
کانالهایی که خط و خطوط مشخصی نداشته و با نام اخلاق و معنویت به برجسته سازی و ترویج عناصر زاویهدار میپردازند را بشناسیم.
#آنتی_تز_انقلاب
#انقلابزدایی_از_قم
@bahaneee
🔴 ولایت خدا و ولایت ائمه دوتا نیست.
ولایةالله هم که گفته شده و شنیدید؛ ولایت الهی یا گاهی گفته میشود ولایت ائمۀ اطهار، اینها همهاش یکی است؛ یعنی ولایت خدا و ولایت ائمه دوتا نیست.
ولایت ائمه با ولایت پیغمبر دو چیز نیست، همهاش یک چیز است.
و این ولایت یعنی همان پیوند؛ یعنی ارتباط و اتصال دو چیز بهطوریکه بهآسانی آن دو چیز را نتوان از هم جدا کرد.
۱۳۶۱/۲/۷
#هفته_ولایت
#غدیر
@bahaneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت درست
اگر حوادث بزرگ عالم درست روایت نشود یا مکتوم میماند یا تحریف میشود.
اشاره به حادثه غدیر و عاشورا
#بزرگترین_عید_برترین_تبیین
@bahaneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه باید بیدار باشند
تز اسلام منهای روحانیت یعنی لا اسلام...
@bahaneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش خبری شبکه خبر از مراسم افتتاحیه مدرسه استاد محمدحسین فرج نژاد
رحمة الله علیه
@bahaneee
🔴 گرامیداشت حقیقی عید غدیر خم
بیتفاوت بودن نسبت به بزرگداشت این عید سعید، بسیار زیانبار است امّا همانطور که هدف ائمه اطهار (علیهم السلام) از بزرگداشت عاشورا، صرفاً عزاداری و گریه نبوده بلکه هدف اصلی بزرگداشت #قیام_لله برای حفظ اصالت #انقلاب_اسلامی پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله) بوده است، بزرگداشت این عید نیز برای بزرگداشت مسئله #حاکمیت_الهی و #سیاست_علوی و پرهیز از پذیرش #ولایت_طاغوت در هر زمان است.
غفلت از هدف اصلی بزرگداشت این عید و بسنده کردن به امور مهم و تأثیرگذاری همچون شاد کردن کودکان و نوجوانان، شرح ماجرای ابلاغ ولایت، بیان فضائل مولی الموحدین(علیه السلام) و اطعام و... اشتباه است. چه برسد که عید غدیر -این محور وحدت- ابزار #تفرقه گردد.
@hamim1
@bahaneee
🔴 جشن غدیر و اجرای سرود #سلام_فرمانده
به مناسبت این عید سعید حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز با اشاره به مسأله مراقبت کردن از اینکه امام زمان(عج) در زندگی انسان حضور داشته و شاهد و ناظر اعمال روزمره ما در زندگی هستند، گفت: بر محور امام حرکت کردن مهم ترین پیام غدیر است. حضرت امیرالمؤمنین(ع) امام بود اما مردم آن زمان، امام را مأموم و خود را امام کردند.
@bahaneee
🔴 استوری حجت الاسلام محمد قمی و واکنش ابطحی
✍مهدی جمشیدی
آقای ابطحی:
۱. اتفاقی که افتاده، "نهی از منکر" نام دارد، نه "رویارویی"! روایت تخریبی از "فعل ارزشی" نسازید!
۲. این کار "بنام دین" نبود، بلکه "خود دین"، تصریح میکند که اولا حجاب، ضروری است و ثانیا باید نهی از منکر کرد!
۳. "کشف حجاب" را "کم حجابی" نام نگذارید!
۴. دغدغه ما، "جامعه سازی اسلامی" است، نه "دوگانه سازی".
۵. دیگری حجاب در جامعه ایران، یعنی بی حجابها، آنقدر "اندک" هستند که قدرت ایجاد شکاف اجتماعی را ندارند. تصویرسازی مبالغه آمیز از این اقلیت محض، شرط صداقت نیست.
۶. اگر شما که "جامه پیامبر" بر تن دارید، جانب "دین پیامبر" را بگیرید - نه اینکه در "میانه" بنشینید و "بیطرف" باشید - نه فقط هیچ گسل و گسستی شکل نخواهد گرفت، بلکه بی حجابها مجبور به تغییر پوشش خواهند شد. مساله اصلی، سوگیری تشدیدکننده طیف شماست.
۷. "فاجعه" از زمانی شکل گرفت که در "دولت اصلاحات"، سیاست تساهل و تسامح (تلرانس) مستقر شد و "اباحیگری در جامعه" تشویق شد.
۸. منطق جوان مومن حزب اللهی، "گفتن" و "بازگفتن" و "روشنگری" و "جهاد تبیین" است، نه "درگیری"! آنکه "الفاظ رکیک" گفت و "کتک کاری" کرد، عمله مصی اصلاحطلب بود! جای جلاد و شهید را عوض نکنید!
@bahaneee
برآورد جمعیتی سه میلیون نفری دیروز تهران رو دیدید؟
اضافه کنید به اون تمامی اجتماعات، جشنها و اطعامهای سراسر کشور رو...
اگر ما موقعیت امروز جامعهمان را که ریشه عمیق در دل فرهنگ و تاریخمان دارد را #روایت نکنیم با فلان کلیپ خودکشی و فلان فیلم کشف حجاب افرادی معدود؛ چنان تعمیمی نتیجهگیری خواهد شد که علمای علم منطق و آمار گریبان چاک خواهند شد.
#جنگ_روایتها
@bahaneee
🔴 روایت تحریف آمیز احمدینژادیها از اجتماع سه میلیون نفری ولیعصر(عج)
جناب داوری
جمعیت مستقر، "ایستا" نبودند؛ "می آمدند" و "می رفتند". چرخه تکرارشونده جمعیت را نادیده گرفتید!
اینکه با تحریف اتفاقات خوب در کشور چه چیز گیر شما میآید و دشمن چه استفاده ای از سخنان امثال شما میکند، واقعا جای سوال است.
ضمنا معرفی یک حرکت مردمی و موکبهای خودجوش به عنوان یک کار فاکتوری هم نمونه دیگری از همین تحریفات شما و امثال شماست.
#جریان_تحریف
@bahaneee
بسیاری از زائران اربعین بعد از زیارت امیرالمومنین(ع) در نجف به کاظمین رفته و بعد پیاده روی به سمت کربلا را شروع می کنند. گویا بعد از بیعت با امیر مؤمنان تذکره کربلا را بابالحوائج امضا میکند.
یا موسی بن جعفر(ع) ولادت شما دو روز بعد از عید غدیر و چند روز مانده به محرم یعنی باید با کسب بصیرت ولایی در روز غدیر، با عنایت و مدد شما آماده شهادت در راه حسین علیهالسلام شد.
@bahaneee
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #پیشنهاد_مطالعه بیانات رهبرانقلاب درباره زندگی امام کاظم (علیهالسلام)
💢 یکی از مهمترین مقاطع زندگی ائمه
🔸 رهبرانقلاب: این مقطع سیوپنج ساله (از 148 تا 183 هجری) یعنی دوران امامت حضرت ابیالحسن موسیبن جعفر(علیهماالسّلام) یکی از مهمترین مقاطع زندگینامهی ائمه(علیهمالسّلام) است. دو تن مقتدرترین سلاطین بنی عباس - منصور و هارون - و دو تن از جبّارترین آنان - مهدی و هادی - در آن حکومت میکردند.
🔹 بسی از قیامها و شورشها و شورشگرها سرکوب و منقاد گردیده و در ناحیهی شرق و غرب و شمال قلمرو وسیع اسلامی، فتوحات تازه و غنایم و اموال وافر، بر قدرت و استحکام تخت عباسیان افزوده بود.
🔸 در زندگینامهی آن امام عالیمقام، سخن از حوادث گوناگون و بیارتباط با یکدیگر و تأکید بر مقام علمی و معنوی و قدسی آن سلالهی پیامبر (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و نقل قضایای خاندان و اصحاب و شاگردان و مباحثات علمی و کلامی و امثال آن، بدون توجه به خط جهاد مستمری که همهی عمر سیوپنج سالهی امامت آن بزرگوار را فراگرفته بوده است، ناقص و ناتمام میماند.
🔗 مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=2205
هدایت شده از بهانه
آن روز هم در دورهی قبل از انقلاب کسانی بودند که مبارزین را #دوست میداشتند امّا خودشان دست به هیچ بخشی از مبارزه نمیزدند؛ اصلاً هیچ #دامن_را_تر_نمیکردند، اصلاً نزدیک میدان مبارزه هم نمیشدند؛ امّا [آن را] دوست میداشتند و از مبارزین خوششان میآمد... امروز هم همانجور؛ همچنانکه آن روز مبارزه لازم بود و کنار نشستن و مبارزین را دوست داشتن #کافی_نبود، امروز هم مبارزه لازم است؛ نشستن و مبارزین را مدح کردن و تمجید کردن، کافی نیست؛ باید وارد شد. البتّه مبارزهی امروز با مبارزهی آن روز تفاوت ماهوی دارد؛ لکن مبارزه، #مبارزه است؛ تلاش است، مجاهدت است. راه این مبارزه را باید پیدا کنید.
امام خامنهای 6 شهریور 96
@bahaneee