⭕️به مناسبت 12 آذر؛ روز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
👈 #قانون_اساسی، #اساسی است!
🔻و در جواب این هم که می گویند: قانون اساسی برای آن نسل است و برای این نسل نیست، به آن ها بگوئید که در هیچ کشوری در دنیا، 99% [آن یک درصد هم برای آن است که من نمی دانم یا احتمالا می گویم]، کشور های لیبرال دموکرات، حتی یک بار هم قانون اساسی شان را به رأی ملت نگذاشته اند، چه برسد به اینکه بگویند نسل عوض شده و نسل به نسل آن را به رأی بگذارند!
#استاد_حسن_رحیم پور
@man_enghelabiam313
غارت ۱۶ هزار میلیارد تومانی
روایت یک نماینده مجلس از غارت ۱۶ هزار میلیارد تومانی از بانک سرمایه و ورود ۱۱۲۸ کانتینر قاچاق به کشور
امیر خجسته :مطالبهگری نیاز به جار و جنجال ندارد/ سخنان دانشجویان از طریق رسانه ملی پخش شود16 هزار میلیارد تومان در بانک سرمایه غارت شدباید مسئولان پاسخ دهند که چرا دلاروارز کنترل نمیشود وامروزاستخوانهای مردم زیر بار فشارهای اقتصادی در حال خورد شدن است
مگر میشود یک مسئول در نظام 2 هزار میلیارد تومان دارایی داشته باشد.حکم خدا در مورد سران مفاسد اقتصادی اجرایی شود/مجلس در مورد مفاسد اقتصادی سکوت کرده است اگر قاچاق از مبادی رسمی متوقف نشود با مردم سخن میگویم
راه نجات کشور شفافیت است / بسیاری از نمایندگان با شفافسازی آراء مخالفندباید دید وزیری که در وزارتخانه قبلی موفق نبوده چگونه با 200 رای مجدد وزیر میشود افزایش قیمتهای 300 درصدی با افزایش 20 درصدی حقوقها جبران نمیشود
@man_enghelabiam313
✅چرا از جاسوس نامیدن نفوذی های محیط زیستی بیزارند?
#محمدرضا_فرهادی
✴️هنگامی که به فعالان -شما بخوانید جاسوسان -محیط زیست دستگیر شده همچون مراد طاهباز اشاره می کنیم، همگی از نامیدن این اسامی ناراحت هستند. مراد طاهباز اطلاعات زیست محیطی را در اختیار سازمان های جاسوسی قرار داده و پدرش از وابستگان به شاه بود.
🔹حالا کاوه مدنی هم که معلوم شده با شبکه جاسوسی برخی همکاری ها داشته را در این سبد جای دهید. مدنی با انحلال دانشگاه محیط زیست ضربه بزرگی به سازمان به عنوان نفوذی در قامت معاون پژوهش سازمان محیط زیست زد. تنها بهانه وی تغییر کاربری دانشگاه بود اما هدف خالی کردن سازمان از مدیران کارآمد در آینده در جهت کمک به کشور بود. در واقع او به دنبال نابودی زیرساخت های انسانی سازمان محیط زیست به عنوان عنصر اصلی آینده اقلیمی کشور بود.
❇️اقدام دوم کاوه مدنی فراهم کردن مقدمات موجود برای پیوستن کشور به #توافق_پاریس بود. توافقی خسارت بار برای کشور که ابزاری برای کشورهای توسعه یافته است که با استفاده از آن، قدرت رقبای آینده را به عنوان دارنده منابع عظیم نفت کنترل کنند.
کشور آمریکا تا ۱۴ سال آینده دارای منابع گازی خواهد بود، بنابراین نفت و گاز برای کشور ایران در سالهای آینده مزیت رقابتی بالایی را ایجاد خواهد کرد. پذیرش این توافقنامه محدودیت هایی را برای بهره برداری از منابع نفت و گاز کشور ایجاد کرده که باعث کند شدن پیشرفت کشور می شود.
🔹برنامه ایران برای کاهش ۴ درصدی انتشار گازهای گلخانهای، میتواند موجب کاهش ارزش تولید به میزان ۲۸۱۳۵ میلیارد ریال شود که این میزان چیزی در حد12 درصد از اقتصاد کشور را شامل می شود. این در حالیست که کاهش ۱۲ درصدی انتشار گازهای گلخانهای در کل اقتصاد موجب کاهش ارزش تولید به میزان ۱۸۰۰۷۸ میلیارد ریال خواهد بود که این میزان چیزی در حد ۲/ ۷ درصد از حجم اقتصاد کشور را شامل می شود.
🆔از تبعات دیگری که پیوستن به این توافقنامه میتواند برای کشور به دنبال داشته باشد، این است که طبق بند ۷ ماده ۱۳ توافقنامه اعضا ملزم به ایجاد چارچوب برای ارتقای شفافیت گزارش هایی در زمینه انتشارهای ناشی از فعالیت انسانی با استفاده از روش مورد توافق کنفرانس تهیه و ارائه نماید. مواردی همچون صنایع انتشاردهنده دیاکسید کربن از جمله میادین نفت و گاز، صنایع حملونقل، صنعت فولاد، مس، آلومینیوم و از همه مهمتر صنایع نظامی، میتواند به منجر به افشای اطلاعات کشور از جمله اطلاعات نظامی و امنیتی در فضای بین المللی شود. در نتیجه این توافق منجر به افشای اطلاعات خاص کشور خواهد شد.
✴️بنابراین از اینکه برای دستگیرشدگان محیط زیستی به هرجایی متوسل می شوند، ناشی از بهم خوردن برنامه های آنهاست.
@man_enghelabiam313