🔻اسپانیا: توقیف نفتکش حامل محموله نفتی ایران به درخواست آمریکا بود
🔹جوزف بورل، وزیر خارجه اسپانیا اعلام کرد انگلیس به درخواست آمریکا، نفتکش حامل محموله نفتی ایران را در منطقه جبلالطارق توقیف کرد.
🔹بورل اضافه کرد، از آنجایی که این نفتکش ظاهراً در آبهای اسپانیا توقیف شده، مادرید در حال بررسی این موضوع است که آیا این حادثه حاکمیت اسپانیا را تحت تأثیر قرار داده است یا خیر.
@man_enghelabiam313
⭕️احتمال تبانی جریان فتنه با آمریکا برای یک حمله موشکی محدود به ایران
👈 عبدالله شهبازی، پژوهشگر تاریخ، در کانال تلگرامی خود با انتشار متنی هشدارآمیز نوشت: "با توجه به بروز علائمی از برخی بازیهای تبلیغاتی کثیف و زشت بعضی مقامات رسمی و فعالین سیاسی داخلی، احتمال حمله موشکی کماهمیت (شلیک موضعی به چند مکان خاص) ولی به شدت جنجالی و تبلیغاتی بعید بنظر نمیرسد با هدف ایجاد مطالبه مذاکره با ترامپ در میان فعالین سیاسی و فشار بر رهبری".
@man_enghelabiam313
✨ امام خمینی(ره) خطاب به آقای منتظری:
«از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست 👈لیبرال ها و از کانال آن ها به 👈منافقین می سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده اید(1)
⛔️ دو نکته مهم در این بیان امام وجود دارد👇
1.بین منافقین و لیبرال ها ارتباط تنگاتنگی وجود دارد. این ارتباط به حدی بود که بازرگان، جلادان منافق را فرزندان خود نامید❗️ یعنی ادعای آزادی می تواند در کنار کشتار17هزار ایرانی 24هزار عراقی قرار بگیرد.
امروز هم می توان این خط را دنبال کرد و نقش منافقین، آن سربازان صدام تکریتی را در انتخابات ها و اردوکشی ها یافت حتی زیر لباس اعتدال و آزادی خواهی⚠️
2.مشکل آقای منتظری صرفا مهدی هاشمی و مسائل جزئی نبود. منتظری به لیبرال ها اعتماد کرده و تریبون آنها شده بود و امام عمق این خطر را درک کرد و اسلام و انقلاب را از مرجع لیبرال نجات داد.👌
(1) صحیفه، ج21، ص329.
@man_enghelabiam313
سلام مولای من ، مهدی جان
جمعه ها بنام زیبا و شکوهمند تو متبرک است . انگار هر صبح جمعه ، تمام کائنات در انتظار ظهور حیاتبخشت صف کشیده اند .
انگار آسمان و زمین ، بیقرار از تمام ظلم ها و دردها ، چشم به شاهراه ظهور بسته اند ...
هر صبح جمعه دلم برای تو می تپد ، پلک چشمم می پرد و جانم لبریز از چشم براهی می شود ...
@man_enghelabiam313