🔴 بیانیه نیروهای مسلح یمن:
بسمِ اللهِ الرحمنِ الرحيم
قال تعالى: { إِنَّ ٱللَّهَ یُحِبُّ ٱلَّذِینَ یُقَـٰتِلُونَ فِی سَبِیلِهِۦ صَفࣰّا كَأَنَّهُم بُنۡیَـٰنࣱ مَّرۡصُوصࣱ } صدقَ اللهُ العظيم
🔻در اجرای رهنمودهای رهبر انقلاب جناب فرمانده عبدالملک بدرالدین الحوثی رحمت خدا بر او و در پاسخ به مطالبات مردم بزرگ یمن و همه آزادگان ملت و بر اساس مسئولیت دینی، انسانی و اخلاقی در قبال ملت مظلوم فلسطین و محاصره ناعادلانه آنها و ادامه کشتارهای هولناک و شنیع توسط دشمن.
🔻نیروی دریایی نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال عملیات نظامی را در دریای سرخ انجام دادند که نتیجه آن توقیف یک کشتی اسرائیلی و انتقال آن به سواحل یمن بود.
🔻نیروهای مسلح یمن با خدمه کشتی بر اساس آموزه ها و ارزش های دین مبین اسلام ما برخورد کردند.
🔻نیروهای مسلح یمن به تمامی کشتیهای متعلق به دشمن اسرائیلی یا مقابله با آن هشدار دادند که به هدف مشروع برای نیروهای مسلح تبدیل خواهند شد.
🔻این سازمان از همه کشورهایی که اتباع آنها در دریای سرخ کار می کنند می خواهد از هرگونه کار یا فعالیت با کشتی های اسرائیلی یا کشتی های متعلق به اسرائیلی ها خودداری کنند.
🔻نیروهای مسلح یمن تأیید می کنند که تا پایان تجاوز به نوار غزه و جنایات شنیع علیه برادران فلسطینی ما در غزه و کرانه باختری، به عملیات نظامی علیه دشمن اسرائیل ادامه می دهند. هر کس امنیت و ثبات منطقه و کریدورهای بین المللی را تهدید کند، موجودیت و جامعه صهیونیستی است و اگر جامعه جهانی نگران امنیت و ثبات منطقه و عدم گسترش مناقشه است، باید جلوی تجاوز اسرائیل به غزه را بگیرد.
🔻همانطور که در بیانیه قبلی اشاره کردیم، عملیات نیروهای مسلح تنها کشتی های رژیم اسرائیل و کشتی های متعلق به اسرائیلی ها را تهدید می کند.
صنعاء 6 جمادى الأولى 1445هـ
الموافق للـ19 من نوفمبر 2023م
#طوفان_الاقصی
@akh_moq_is
نوشته حکاکی شده روی انگشتر رهبر انقلاب هنگام بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هوا فضای سپاه:
«شهید آل الله سلیمانی: ما ملت امام حسینیم»
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴القسام: رزمندگان ما امروز ۲۹ خودروی رژیم صهیونیستی در بیت لاهیه را منهدم کردند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدوی جدید حزب الله: ما آماده ایم!
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
پوستر جدید انصارالله یمن: این آغاز است...!
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴هلاکت دو نظامی ارشد رژیم صهیونیستی
رسانههای عبری به هلاکت دو نظامی ارشد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه در درگیری با رزمندگان مقاومت فلسطین اعتراف کردند
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نزدیک ترین صحنه به واقعیت...
یک جوان کره ای نزدیک ترین مقایسه را با واقعیت رویارویی با دشمن و نقش آمریکا ارائه کرد
#محور_مقاومت
♨️ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar
تیتر گاردین:جواد ظریف از نظام ایران تقاضا کرد جنگی را با اسراییل شروع نکند . محمد البخیتی، رهبر جنبش انصارالله درباره تصرف کشتی اسرائیلی گفت :ما از پاسخ دشمن نمی ترسیم، بلکه اگر از غزه حمایت نکنیم از عذاب خداوند می ترسیم.👈ترس می تواند همه موازنه قدرت را برهم زند،چیزی که ظریف بی بهره از آن نیست.
من جار في سلطانه و اكثر عدوانه هدم اللَّه بنيانه و هدّ اركانه
هر كس در دوران پادشاهي خود ستم كند و دشمني و ظلم خود را بسيار كند، خداي تعالي بنيان پادشاهي و اركان سلطنتش را ويران كند و در هم بكشد.امیر مومنان حضرت علی علیه السلام.غررالحکم
#فوری
🔺وزیر امور خارجه: مرحله اول گسترش دامنه جنگ از طریق احزاب مقاومت که خودشان تصمیم می گیرند آغاز شده است.
#طوفان_الاقصی
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔺اجساد دسته ای از شهرک نشینان صهیونیست در سواحل اشدود پیدا شد
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is