هدایت شده از کانال میز معارف
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞تواشیح معروف ماه رمضان،
‼️با سبک جدید و متفاوت
🔸اَسماءُ الحُسنی ۲
🌀با اجرای همزمان قاریان نوجوان و بزرگسال:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📽تصویر برداری شده در:
🏡خانه خاطره انگیز "سريال قصه های مجید"
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref
سفارش دیگر آن حضرت بأمیر مؤمنان (ع)
ای علی مبادا بی لنگ بحمام بروی زیرا هر که برهنه بحمام در آید ملعونست هم آنکه بر او بنگرد و هم آنکه بر او بنگرند.
ای علی انگشتر بانگشت سبابه و میانه مکن زیرا قوم لوط باین دو انگشتر میکردند انگشت خرد را برهنه مگذار.
ای علی راستی خدا را خوش آید از بنده اش گاهی که بگوید: پروردگارا مرا بیامرز زیرا گناهان را جز تو نیامرزد خدا میفرماید، فرشته هایم این بنده من دانسته که جز من گناهان را نیامرزد، گواه باشید که من او را آمرزیدم.
ای علی از دروغ بپرهیز زیرا دروغ رو سیاهی آرد و سپس نزد خدا کذاب نوشته شود و راستی که راستی رو سفیدی آورد و نزد خدا راستگو نوشته شود و بدان که راستی مبارک است و دروغ شوم است.
ای علی از غیبت و سخن چینی بر حذر باش زیرا غیبت روزه را بشکند و سخن چینی مایه شکنجه در گور است. ای علی بخدا سوگند دروغ مخور و بدون لزوم سوگند راست هم یاد مکن و خدا را در معرض سوگند خویش میاور زیرا خدا بکسی که بنامش سوگند دروغ بخورد رحم نکند و رعایت او را ننماید. ای علی غم روزی فردا مخور زیرا روزی هر فردائی میرسد.
ای علی از لجبازی بپرهیز که آغازش نادانی و انجامش پشیمانیست.
ای علی مسواک کردن را باش زیرا مسواک کردن پاکی دهان و رضای پروردگار و روشنی دیده است و خلال کردن تو را محبوب فرشته ها سازد زیرا فرشته ها از گند دهان کسی که پس از خوردن خلال نکند در آزارند.
ای علی خشم مکن و چون بخشم شدی بنشین و در نیروی پروردگار بر بنده ها بیندیش و بر بردباری او از آنان و چون بتو گفته شود از خدا بپرهیز خشمت را بدور افکن و ببردباری برگرد.
ای علی هر آنچه بر خود خرج کنی قصد خدا کن تا نزد خدا برای تو ذخیره گردد.
ای علی با خانواده و با همسایه ها و هر که معاشرت و گفتگو کنی خوش خلق باش تا نزد خدا بلند پایه نوشته شوی.
ای علی هر چه برای خود نخواهی برای دیگری مخواه و هر چه برای خود میخواهی برای برادرت هم بخواه تا در حکم خود عادل باشی و در عدل خود دادگر باشی پیش اهل آسمانها محبوب گردی در دل اهل زمین جای دوستان را بگیری سفارش مرا نگهدار بخواست خدا. منبع: تحف العقول،ابن شُعبه حَرّانی
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 قاریان قرآن : 🌸
🌷 پسر، پدر، پدربزرگ 🌷
هدایت شده از افق حوزه
📜 نظر برخی از مراجع تقلید درباره عید نوروز (۱)
🔻 امام خمینی (ره):
🔹 در اعیادی که اسلام به ما عنایت فرموده است، در همه آن اعیاد آنچه که انسان ملاحظه میکند همهاش مسئله ذکر و دعاست، نماز است، روزه است، ذکر است، دعاست. و در این عید هم که عید ملی است و اسلامی نیست لکن اسلام هم مخالفتی با آن ندارد باز میبینیم که در روایتی که وارد شده، از آداب امروز روزه گرفتن است؛ از آداب امروز دعا کردن است؛ نماز خواندن است؛ و این به ما میفهماند اگر ملتی بخواهد به راه راست برود و بخواهد استقلال خودش را، آزادی خودش را بخواهد حفظ کند باید در عیدش و غیر عیدش تذکر داشته باشد؛ ذکر خدا بکند، یاد خدا باشد، برای خدا باشد. (صحیفه امام)
🔻 حضرت آیةالله خامنهای:
🔹 اسلام با سنّتهایی که از قبل از اسلام باقی مانده است، دو نوع رفتار میکند. اوّلاً بعضی سنّتهای غلط را به کلّی از بین میبرد و نابود میکند؛ چون سنّتهای درستی نیست. ثانیاً اسلام بعضی از سنّتها را از بین نبرده است. کالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض کرده است. مردم ما عینِ همین کار را با نوروز کردند؛ نوروز را نگه داشتند و محتوای آن را عوض کردند. نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادیِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی»، «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز»اش خوب است، ولی «باستانی»اش بد است! «باستانی» یعنی این که همهی این جشنهای دورهی سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیدهی دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است. (سایت معظم له)
🔻 حضرت آیةالله مکارم شیرازی:
🔹 اوّلاً: در برخی روایات نوروز را عید مذهبی دانستهاند که حوادث تاریخی مطلوب و یا پیروزیهایی در آن واقع شده؛ ولی با توجّه به این که اعتبار این روایات ثابت نیست نمیتوان نوروز را به عنوان عید مذهبی در نظر گرفت امّا عید ملّی ایرانیان و بعضی کشورهای اسلامی دیگر است. مانند بسیاری از اعیاد که در میان اقوام جهان مرسوم است و بدعت هم محسوب نمیشود. و اساس این عید ملّی آغاز بهار است که تحوّل مهمّی در عالم طبیعت و موجودات به وجود میآید. ثانیاً: به موازات این عید سنّتهای حسنه و کارهای پسندیدهای از جمله دعا و توجّه به خداوند در آغاز سال، صله رحم، کنار گذاشتن کدورتها، نظافت، مسافرت و تجدید قوا برای انجام کار بهتر، کمک به نیازمندان در هفته احسان و مانند آن انجام میشود که آثار مثبتی دارد و از نظر اسلام مطلوب است. (خبرگزاری مشرق)
🔻 مرحوم آیةالله صافی گلپایگانی:
🔹 اعياد شرعی و مذهبی بزرگ اسلامی، عيد فطر و عيد قربان و عيد غدير و روزهای ولادت حضرت رسول اكرم صلی الله عليه و آله و ائمه معصومين عليهم السلام است. در عيد نوروز هم اگر مؤمنين برنامههای دينی، مانند ديدار با برادران مؤمن يا عيادت بيماران و رسيدگی به حال مستمندان داشته و برنامههای بدآموز نداشته باشند مناسب است. در حديث است «كُلُّ يَوْمٍ لَا يُعْصَى اللهُ فِيهِ فَهُوَ يَوْمُ عِيدٍ»؛ هر روزی كه در آن معصيت خدا نگردد، آن روز عيد است. نوروز، يعنی روز نو. روز اولين فصل بهار مثل خود فصل بهار يک امر واقعی و تكوينی است، و به جمشيد ارتباط ندارد. خدا میداند چند هزار يا چند ميليون سال پيش از جمشيد بوده است. از آيات خدا است كه زمين دوباره بعد از موتش و خشک شدن گياهها زنده میشود، و چنانكه در قرآن مجيد میفرمايد «اعْلَمُوا أنَّ اللهَ يُحْيِ الْأرْضَ بَعْدَ مَوْتِها» و محتمل است غسل يا هر عبادت ديگری به همين مناسبت باشد. (سایت معظم له)
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰https://eitaa.com/joinchat/2004287493Cf5efeeb593
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید به آینده نظام امیدوار بود؟!
🔴 دیدن این کلیپ برای تمامی افراد #واجب است!
مقام معظم رهبری: نقاط امیدبخش در این کشور بسیار است باید آنها را به جوانان معرفی کنیم
⁉️ پر تکرارترین آیه از لسان مقام معظم رهبری از ابتدا تا به الان؟!
‼️ در کدام زمان انقلابیون به بالاترین حد ناامیدی رسیدن؟
⁉️ پیروزی در جنگ هشت ساله با عقل مادی ممکن بود؟
‼️ دستاوردهای ۴۳ ساله که کشورهای ۳۰۰ ساله به آن دست پیدا نکردند!
⁉️ تولید مقالات پر استناد و باکیفیت ۳ برابر جمعیت کشور!
‼️ رتبه یک دنیا در برابری حق تحصیل در دنیا!
⁉️ رشد ۱۲ برابر بانوان پزشک فوق تخصص در دنیا!
‼️ سقوط یک کشور بر اثر یک بحران اتفاق افتاده در ۴۳ سال
⁉️ اولین موج #تجزیه_طلبی در کشور چه زمانی اتفاق افتاد؟!
💢 جمهوری اسلامی قویتر از قبل!
⁉️ ماجرای دستور #ترور ۳۰۰۰ نفر!
‼️مقایسه وضعیت جمهوری اسلامی با دشمنان خود!
‼️ عادی سازی افول #اسرائیل در پر خرج ترین فیلم تاریخ
♦️ هر زمان از جوانها استفاده شد پیروز شدیم!
‼️ ظرفیتهای بیشمار کشور باعث حل شدن مشکلات!
‼️ تمام مشکلات در داخل کشور حل میشود!
⁉️ تنها راه حل مشکلات #اقتصادی
🔴 بازنشر به بهانه سال #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❇️ پاسخ به یک شبهه؛ منافات پاسداشت «نوروز» با معارف شریعت اسلام!؟
🔻 پاسخ اجمالی:
نوروز یک عید طبیعی در جهان آفرینش است و اختصاص آن به زرتشتیان محل تردید است. برخی اعمال عید نوروز مثل صله رحم و نظافت و هدیه دادن و... مورد سفارش اسلام نیز می باشد و در روایات اهل بیت(ع) نوروز و برخی اعمال آن مورد تایید گرفته است. نوروز مقارن با برخی اتفاقات تاریخی مهم دیگر مثل عید غدیر و... نیز می باشد. البته اسلام همه مراسمی را که به عنوان نوروز انجام می شود تایید نمی کند.
📎 پاسخ تفصیلی
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | عرض ارادت امروز رهبر انقلاب به امام رضا (علیه السلام) با مصراع شعری از حافظ شیرازی
@rahbari_plus
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 مراقب «وایفای رایگان» باشید
معاون فنی پلیس فتا:
🔸اتصال اینترنتی رایگان در اماکن عمومی یکی از ترفندهای مجرمان سایبری برای آلودهسازی گوشی تلفنهمراه و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات کاربران است.
@kayhan_online
هدایت شده از خط رهبری
🔰 #بازخوانی | در دعا همت بلند داشته باشید
📝 در دعا همت بلند داشته باشید. درخواستهای بزرگ بکنید. سعادت دنیا و آخرت را بخواهید و نگویید اینها بزرگ است، اینها زیاد است؛ نه. برای خدای متعال اینها چیزی نیست. عمده این است که شما به معنای حقیقی کلمه و با همین شرایط طلب کنید. خدای متعال این طلب را اجابت خواهد کرد. گاهی هم انسان نمیداند کاری که انجام گرفت، اجابت دعای او بوده. خود انسان غافل است. ۱۳۸۴/۰۷/۲۹
#ماه_فرصتها
@rahbari_plus
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خاطره آیتالله ریشهری از رهبر انقلاب
🔸آیتالله ریشهری: من شهادت میدهم که ایشان آرزوی شهادت داشت، ولی آرزوی قدرت نداشت.
🔸آیتالله ریشهری اول فروردین ۱۴۰۱ چشم از دنیا فروبست.
@Kayhan_Online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش آمریکا: خروج از افغانستان یک شکست استراتژیک بود
🔸مارک میلی، رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش آمریکا در جلسه پاسخگویی به نمایندگان کنگره: همانطور که قبلا به طور علنی شهادت دادم، تحلیل شخصی من این بود که عقب نشینی شتابزده از افغانستان، احتمالا منجر به فروپاشی خواهد شد.
🔸به دلیل ارزیابی هزینهها و خطرات مرتبط، طرفدار خروج یک جانبه نیروهای آمریکایی نبودم.
🔸تنش اساسی این بود که کسی نمیدانست چه موقع شرایط خروج محقق میشود و اگر ما برای مدت نامعلومی در این کشور بمانیم، احتمالا یک جنگ علنی دوباره با طالبان و تلفات بیشتر را خواهیم داشت.
🔸در ۱۴ آوریل ۲۰۲۱ بایدن تصمیم خود را برای خروج نظامی از افغانستان اعلام کرد، عملیات تخلیه انجام شد، دشمن کابل را اشغال کرد، سقوط حکومت اتفاق افتاد و نظامی که ما دو دهه از آن حمایت می کردیم، از بین رفت.
🔸این یک شکست استراتژیک بود.
@Kayhan_Online
هدایت شده از کانال میز معارف
▪️ هجده نکته درباره ام المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها
۱. اول زنى که به رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) ایمان آورد .
۲. بانویی که پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) درباره اش فرمود: «افضل زنان بهشت است» .
۳. زنى که خداوند از طریق جبرئیل و پیامبر
(صلّىاللّهعلیهوآله) به او سلام مى رساند .
۴. همسرى که سالها بعد از وفاتش پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نام او را مى برد و ستایش و دعا مى کرد، و گاهى در فراق او اشک مى ریخت و به زنان خود مى فرمود:
خیال نکنید مقام شما بیش از اوست، زمانى که همۀ شما کافر بودید، او به من ایمان آورد. او مادر فرزندان من است . عایشه مى گوید: هرگاه مى خواستیم خود را نزد پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) عزیز جلوه دهیم ستایش از خدیجه (علیها السلام) مى کردیم .
۵. بانویى که تا زنده بود، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) با دیگرى ازدواج نکرد .
بانویى که عاشق کمال بود و به همین دلیل، همین که از صداقت و امانت حضرت محمد(صلّىاللّهعلیهوآله) باخبر شد، شخصى را با اموال خود براى تجارت به سراغ حضرت فرستاد، و طى یک قرارداد، اموال را همراه یک غلام براى تجارت به شام در اختیار حضرتش قرار داد .
۶. خدیجه، تنها یک همسر نبود، بلکه در حقیقت، یار و همراه و بازوى صادقى براى پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بشمار مى رفت .
۷. خداوند، بسیارى از ناگوارى هاى پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) را از طریق خدیجه آسان مى فرمود :
اموال این بانو در پیشبرد اهداف پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نقش مهمى داشت.
۸. او در راه حمایت از رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله)، آخرین فداکارى و ایثار را از خود نشان داد .
۹. پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بعد از وفات خدیجه، گاه و بیگاه گوسفندى ذبح و گوشت آن را میان دوستان خدیجه تقسیم مى کرد و بدین وسیله نام و یاد او را گرامى مى داشت .
۱۰. کمالات خدیجه از یک سو، وفاى رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) از سوى دیگر، کار را به جایى رساند که عایشه مى گوید: هرگز پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) از خانه بیرون نمى رفت، مگر ستایشى از خدیجه مى نمود.
۱۱. خدیجه، زیباترین زنان قریش بود.
۱۲. اموال خدیجه در سه سالى که مسلمانان مکّه در محاصره اقتصادى کفار قرار گرفتند، نقش مهمى داشت.
۱۳. خدیجه، بانویى با اراده، عاقل و شریف بود. شخصى را نزد حضرت محمد (صلّىاللّهعلیهوآله) فرستاد و پیام داد که من به خاطر شرافت و قرابت و امانت و صداقت و اخلاق، به تو علاقه پیدا کرده ام. پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) مسأله را با عموهاى خود مطرح کرد، مقدمات ازدواج حضرت آماده شد، و با اینکه فرزندان متعددى از پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) پیدا کرد، ولى پس از فوت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) تنها، فاطمۀ زهرا (علیها السلام) به یادگار ماند.
۱۴. خدیجه (علیها السلام) به قدرى محبوب رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود که در تاریخ مى خوانیم، پیرزنى خدمت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) رسید و مورد لطف قرار گرفت، همینکه خارج شد، عایشه پرسید: این پیرزن کیست؟ حضرت فرمود: کسى است که در زمان حیات خدیجه (علیهاالسلام) به منزل ما مى آمد و با او رفت و آمد داشت، اکنون ما باید همان پیمان دوستى آنان را حفظ نماییم؛ زیرا که خودش پیمانى از ایمان انسان است.
۱۵. خدیجه (علیهاالسلام) بیست و پنج سال در خدمت رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود و در سن شصت و پنج سالگى از دنیا رفت. رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) بیست شتر جوان، مهریۀ خدیجه (علیهاالسلام) کردند ولیکن خطبه عقد را ابوطالب، عموى حضرت خواندند .
۱۶. و بالاخره، دنیا جاى ماندن نیست، خدیجه (علیهاالسلام) نیز، همچون دیگران از دنیا رفت و پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) را در سوگ خود نشاند. هنگام دفن خدیجه (علیهاالسلام)، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) وارد قبر شد و به یاد او گریست و در محلۀ «حجون» به خاک سپرده شد.
۱۷. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که خداوند، رسول گرامى خود را مأمور مى کند تا بشارت بهشت به او دهد .
۱۸. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که امام حسین(علیهالسلام) بر سر قبر او آمد و گریست و مشغول نماز و مناجات شد، سپس دست به دعا برداشت.
📚منبع: قرائتی محسن، کتاب عمره، ص ۴۶
شب رحلت ام المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد
باشگاه استادان معارف اسلامی
:: میزمعارف ااا @mizemaaref