🔹 محمد منان رئیسی نماینده انقلابی قم:
بنده متخصص فضای مجازی نیستم و صلاحیت لازم برای اظهار نظر درباره رفع فیلترینگ را ندارم اما به عنوان متخصص مسکن و شهرسازی و به عنوان عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی مسکن عرض میکنم که اینکه طی چند ماه اخیر، دولت محترم بارها و بارها رفع فیلترینگ را از طریق شورای عالی فضای مجازی دنبال نمود اما طی شش ماهی که از دولت جدید گذشته است باوجود حدود ۷ میلیون ناترازی مسکن در کشور، هنوز حاضر نشدهاند که شورای عالی مسکن را حتی یک جلسه برگزار نمایند برای بنده یک معنا بیشتر ندارد:
تخدیر ملت با فضای مجازی
- امیدوارم این ذبح فضای حقیقی به پای فضای مجازی و غفلت عجیب دولت از مسئله مهم مسکن کار را به جایی نرساند که ناترازی مسکن در آینده نه چندان دور به یک بحران امنیتی تبدیل شود...
☫) ستاد استان قـم | @abm_qom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای ثابتی نماینده شجاع مردم تهران زد به سیم آخر و حرف دل مردم را در صحن علنی مجلس بیان کرد.👌
https://eitaa.com/bainolmelal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍چطور شد آقای فرزین؟!!!
شماها که امروز معتقد هستید علت تورم ناترازی بانکها و افزایش نقدینگیست و ربطی به افزایش نرخ ارز ندارد چطور قبل از این در این سخنرانی اعتراف کردید افزایش نرخ ارز باعث افزایش تورم میشود.
در ثانی وقتی مطلع هستید افزایش نرخ ارز بیشتر از ۴۷هزار تومان باعث افزایش تورم خواهد شد چرا عمدا با شناورسازی و بالابردن عمدی نرخ ارز به تورم دامن زدید؟
خودتان بفرمایید اگر این خیانت به معیشت و سفره مردم نیست پس نامش چیست؟
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
فتاوی جهادیه
فتاوای کمتر دیده شده فقهای بزرگ عصر قاجار در رابطه با دفاع از کشورهای اسلامی و جهاد علیه کفار
فتاوای جهادیه-1: فتوای سید محمد مجاهد مبنی بر لزوم دفاع از مسلمانان اعم از شیعه و سنی
فتاوای جهادیه-2: فتوای وجوب دفاع از مسلمین سایر بلاد حتی در صورت سستی آنان در دفاع از خود
فتاوای جهادیه-3: وجوب تحقیق و تبلیغ احکام جهاد برای علمای حوزه علمیه
فتاوی جهادیه-4: وجوب جهاد تبیین در هنگام جنگ
فتاوی جهادیه-5: وجوب بیرون آمدن از حالت دفاعی در صورت تلاش دشمن برای نابودی اسلام
فتاوی جهادیه-6: ضرورت فراهم کردن تجهیزات پیشرفته برای ارتش اسلام
فتاوی جهادیه-7: مرتد بودن کسانی که در زمان جنگ زبانی یا عملی با دشمنان همراهی کنند
فتاوی جهادیه-8: حرمت تسلط کفار بر بلاد اسلام حتی در فرض جائر بودن حاکم
فتاوی جهادیه-9: وجوب جهاد برای بانوان در صورت نیاز ارتش اسلام
فتاوی جهادیه-10: لزوم یاری مسلمانان حتی در صورت بعد مکانی
فتاوی جهادیه-11: مقدم بودن کمک به جنگ نسبت به صدقات مستحب
فتاوی جهادیه-12: لزوم جهاد حتی در شرایط سخت اقتصادی
فتاوای جهادیه-13: وجوب استفاده از تجهیزات پیشرفته نظامی
فتاوی جهادیه-14: وجوب طرد مرجفون از سپاه اسلام
#جهادیه
#بازنشر_اختصاصی
#فقه_جهاد
🔻وعده صادق؛ گذری بر تاریخ تحولات جبهه مقاومت🔻
ایتا |تلگرام | اینستاگرام | یوتیوب
🕯🕯🕯🕯🕯
نصایح پیامبر اعظم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) به ابوذرّ غفاريّ رضي الله عنه
https://hawzah.net/fa/Article/View/93863
🕯🕯🕯🕯🕯
وصايا الرسول الاعظم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) لأبي ذرّ الغفاريّ رضي الله عنه
https://mail.almerja.com/reading.php?idm=212374
🔰 امید یک ضرورتِ استراتژیک؟! (۱)
👤 #جعفر_بلوری
🔻۱- «ویکتور فرانکل»، روانپزشک و عصبشناس مشهور اتریشی و بنیانگذار «معنادرمانی» در کتاب معروف خود یعنی «در جستوجوی معنی» از دوستی صحبت میکند که، به دلیل دیدن یک خواب، امیدوار شده است و این امید، تحمل بدترین شرایط قابل تصور برای بشر را، برای او «ممکن» کرده است. او خواب دیده بود که یک ماه دیگر، آزاد خواهد شد. فرانکل میگوید؛ حال دوستش در آن سلول که - زندانیها گاهی از گرسنگی، گوشت همسلولیِ مُرده خود را میخوردند - آنقدر خوب بود که، آن یک تکه نان خشکی را که گاهی دو روز یکبار به زندانیها میدادند را هم نمیخورد، و از سر همان حال خوش، آن را به دیگران میداد. با نیروی بیشتری - نسبت به دیگران - کار میکرد و این امید، روی نحوه صحبت کردن و چهره لاغرش هم تأثیر خارقالعادهای گذاشته بود.
🔻۲- «امید»، یکی از واژههای نسبتا پُرتکرار در چند سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب بود. علاوهبر تکرار این واژه، کلیت صحبتهای ایشان نیز، «امیدآفرین» بود. وقتی ایشان میگویند، حزبالله زنده است، حماس زنده است، پیشبینی میکنم یک مجموعه شرافتمندانه و قوی در سوریه مثل حزبالله لبنان روی کار بیاید و... ضمن تحلیل تحولات و شرایط، در حال امیدآفرینی نیز هست. رهبر انقلاب حتی به توبیخ کسانی که «امید» این مردم را به اشکال مختلف هدف قرار میدهند پرداخت. بنابر این، امید نه فقط در شرایط خاص که همیشه مهم و حیاتی است.
🔻۳- به طور قطع، یکی از دلایل اصلی و مهم سقوط فوری دمشق، پای کار نبودن ارتش این کشور بود و یکی از دلایل اصلیِ پایه کار نبودن ارتش این کشور نیز «ناامیدی» فرماندهان و سربازان سوری بود. وقتی «امید» نباشد، کشوری که بیش از ۴۰ سال است، یکی از محورهای اصلی مقاومت بوده، ۱۱ روزه سقوط میکند. حتما مشکلات اقتصادی، تحریمهای وحشیانه غرب، عدم انجام یکسری اصلاحات سیاسی و...در سقوط دمشق مؤثر بودهاند اما ما فکر میکنیم، مجموعه این عوامل در انتها، به «ناامیدی» ختم و همین ناامیدی نیز یک کشور و ملت را تبدیل به لقمه راحتی برای وحوش تکفیری و صهیونیستی میکند. ناامیدی، تیر خلاص است.
🔻۴- حتما درباره بحران بزرگ آمریکا در دهه ۳۰ میلادی شنیدهاید. آمریکا با یکی از بزرگترین رکودهای اقتصادی خود مواجه بود و خیلی زود بانک ملی این کشور اعلام ورشکستگی و تعطیلی کرد. به تبعِ آن و به دنبال سرازیر شدن موجی از مشکلات گوناگون اقتصادی و اجتماعی و... طبیعتا تمایل به چپهای مارکسیست نیز در جهان غرب افزایش یافت که خود این مسئله، برای غرب یک «خطر بزرگ» بود. خطر نازیها و هیتلر، خطر فروپاشیِ جهانیِ لیبرالیسم و... نیز به این بحرانها اضافه شد. دولتها دست به کار شدند. آنها علاوه بر استفاده از نخبههای عصر - بهویژه از نظریات جامعهشناس مشهور یعنی «تالکوت پارسونز»-روی رسانهها، سلبریتیها، هنرمندان و به طور کلی هر آن کسی که تاثیرگذار بود، سرمایهگذاری کردند. یکی از آن کارویژهها که به این طیف سپرده شد، «امیدآفرینی» بود. در حالی که نخبگان مشغول یافتن و بهکارگیری راهحلهای خود بودند، در رسانهها (از تلویزیون و روزنامه بگیر تا سلبریتیها و...) مدام تولید شادی و امید میشد. چون بحران «همهگیر» بود، این امیدآفرینیها خود به خود به «اتحاد» هم منجر میشد. سرانجام در اوایل دهه ۷۰ میلادی، به لطف همین امیدآفرینیها و نظریات علمی مثل «نظریه ساختی کارکردیِ» پارسونز و مرتون و...آمریکا و اروپا از این بحران عبور کردند.
🔻۵- ۱۴۰ روزی میشود که در کشور عزیزمان، مشکلاتی در حوزههای مختلف بروز کرده است. برخی از این مشکلات از قبل بودهاند و برخی هم نبوده اند - یا لااقل به این شدت نبودهاند - از آلودگی هوا بگیر تا رهاشدگی که در بازار ارز و غیر ارز، حس میشود. اینکه چرا این مشکلات تشدید شدهاند، را میشود جداگانه بررسی کرد.
🔸ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 امید یک ضرورتِ استراتژیک؟! (۲)
👤 #جعفر_بلوری
🔸از انتصابهای غلط تا انتخابهای اشتباه میتوانند در بروز چنین شرایطی دخیل باشند. ما در این یادداشت فعلا با این «دلایل» کاری نداریم، چرا که موضوع این یادداشت، «امید» و اهمیت آن است. فقط در حد چند خط به یکی از این دلایل مهم اشاره کرده و میگذریم... با پیشرفت علوم مدیریتی، رفتهرفته بهرهبرداری از نه فقط فرصتها که، «تهدیدها» نیز مطرح و برخی حتی در آن تخصص پیدا کردند. بهعنوان مثال، سردار شهید سلیمانی، جایی و در جمع رزمندگان میگوید فرصتهایی که در دلِ تهدیدهاست، در دلِ فرصتها نیست. به شرطی که نترسیم و نترسانیم (نقل به مضمون). شاید استفاده از فرصت، هنر زیادی نخواهد اما قطعا، این هنر بزرگ یک مدیر است که بتواند، از دل تهدیدها، فرصت بسازد. کاری که سردار دلها، در آن تخصص ویژهای داشت. داعش یک تهدید بود اما سردار سلیمانی از دل آن، هم برای ایران عزیز عزت و محبوبیت ساخت، هم از آن نیروهای بسیج و نیروهای مردمی را در کشورهای منطقه سازماندهی کرد. اصولا کار مدیر، مدیریت بحران است. آن که مرتب در تریبونهای رسمی اعلام کند، نمیتوانیم که مدیر نیست!
🔻۶- ما فکر میکنیم، در کنار مدیران و مسئولین کشور، «رسانه» نقش ویژهای در تولید امید یا برعکس، پمپاژ ناامیدی دارد. تولید امید به معنای «چشمپوشیِ رسانه از معضلات و واقعیات تلخ» نیست. معنای «لزوم بررسی واقعیتها» نیز، برداشتن ذرهبین با هدف پیدا کردن یک لکه سیاه نیست. همین که رسانهها صرفا روی اخبار سیاه تمرکز کنند تا اخبار مثبت دیده نشود یعنی، پمپاژ ناامیدی. کافی است به ماههای اخیر و اخبار و تحلیلهایی که طی این مدت از سوی طیف خاصی از رسانهها منتشر شده است نگاه کنید!
🔻۷- امید، نیرویی فراتر از چالشهاست. امید، صرفا یک احساس فردی نیست؛ سرمایهای اجتماعی و ابزاری کاربردی برای پیشبرد امور بهویژه در شرایط سخت است. چه در داستان دوست ویکتور فرانکل، چه در تجربه کشورهای غربی در عبور از بحرانهای بزرگ اقتصادی و چه در تحلیل شرایط ایران، یک نکته بهوضوح دیده میشود: امید، مرزی است میان ماندن و از پا افتادن است! کشور، رسانه یا مسئولی که امید را در مردمش حفظ کند، در سختترین شرایط میتواند راهی برای عبور از سختترین مشکلات پیدا کند. امید، نهتنها به مردم، بلکه به مدیران، نخبگان و رسانهها نیز نیرو میبخشد. امیدآفرینی یک «وظیفه اخلاقی» و «ضرورت استراتژیک» است. بله! مشکلات واقعی هستند اما مواجهه با آنها بدون امید، ممکن نیست. پس وظیفه همه ما، از مسئولان گرفته تا رسانهها و مردم، زنده نگه داشتن این چراغ است و این، رمز پایداری است. به قول رهبر انقلاب «زنده نگه داشتن روحیه امید در جامعه، راهی است برای مقابله با تمامی چالشها و بحرانها» یا «بعضیها خیال میکنند امیدآفرینی پنهان کردن ضعفها است، خودفریبی است؛ نه، ضعفها هم باید بیان بشود، اشکالی ندارد؛ امّا در کنار بیان ضعفها بایستی امیدآفرینی هم بشود، آینده و افق روشن در مقابل چشم قرار بگیرد و نشان داده بشود. وضع ما بحمدالله وضع خوبی است. ما امروز باید این آیه شریفه را در نظر بگیریم: «وَ لا تَهِنوا»، سست نشوید، «وَ لا تَحزَنوا»، اندوهگین نشوید، «وَ اَنتُمُ الاَعلَون»، شما برترین هستید، «اِن کُنتُم مُؤمِنین»؛ ایمان شما موجب علوّ شما است، موجب برتری شما است.»
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔴در اثر حمله موشکی انصارالله یمن، آژیر خطر در نقاط وسیعی از سرزمینهای اشغالی به صدا درآمد
🔺رسانههای عبری: در حالی که همه در خواب بودند، این حمله آنها را از تخت خواب به پناهگاهها کشاند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴دستور محرمانه تشکیلات الجولانی؛ هیچ تصویری از اعدامها و غارتها منتشر نشود
🔻منابع سوری اعلام کردند که عناصر وابسته به الجولانی سرکرده تشکیلات تروریستی هیئت تحریر الشام به صورت محرمانه دستورالعملی را دریافت کردهاند که بر اساس آن هرگونه تصویربرداری از عملیات بازداشت و درگیریها و اعدامهای میدانی در سوریه ممنوع است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
✍یعنی دستور سرکوب صادر شده
این یعنی شروع درگیری ها و ایجاد جبهات وسیع درگیری در سوریه...
🔴 طالبان در یک عملیات تلافی جویانه که صبح امروز راه اندازی شد، چندین پاسگاه را در مرز پاکستان تصرف کردند.
🔺گزارش ها حاکی از آن است که درگیری ها در ولایت های خوست و پکتیا 19 سرباز پاکستانی و 3 غیرنظامی افغان کشته شدند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴سخنگوی ارتش اشغالگر:خروج تیم رزمی تیپ نهال از منطقه رفح پس از هفت ماه جنگ
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔺هواپیمای ترابری مسکو به تهران بامداد امروز
🇷🇺Ilyushin Il-76TD
بامداد شنبه ۸ دی ۱۴۰۳
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴سرلشکر سلامی: پیروزی از آن یمنیها خواهد بود
🔻یمنیها همانطور که شرافتمندانه و عزتمندانه تا به امروز ایستادگی کردهاند، به لطف خداوند پایدار خواهند ماند و پیروزی از آن آنها خواهد بود.
🔻مقاومت ضعیف نشده و همه امروز میبینند که یمنیها چگونه در دفاع از فلسطین میدرخشند و روز جمعۀ هر هفته برای پشتیبانی از غزه راهپیمایی میکنند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴اعلام آمادگی مسیحیان سوریه برای مبارزه با تروریستها
🔻مسیحیان خشمگین سوریه با مراجعه به کلیسا، آمادگی خود را برای مسلح شدن و مبارزه با تروریستهای اخوانی و تکفیری اعلام کردند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
📜#برگی_از_کتاب | غافل نشویم...
🌿ماها وظیفه داریم همدیگه رو یاد خدا بندازیم یاد اماممون بندازیم، به همدیگه یادآوری کنیم که چرا به دنیا اومدیم، بناست کجا بریم و باید تو این عالم مشغول چی باشیم، ولی چرا وظیفه مون رو انجام نمیدیم؟
🌿چرا حتی تو جمعای مذهبی حرف زدن درباره خدا و امام زمان به قدری غریب شده که وقتی کسی میخواد در این بارهها حرف بزنه انگار وصله ناجور جمعه ؟ چرا باور نکردیم که ویژگی اصلی جهنّميا غفلته، غفلت ؟
🌿داشتیم میگفتیم ما دنیا رو خیلی جدی گرفتیم و وقتی این اتفاق میافته باعث میشه حتّى عبادتامونم رنگ دنیایی بگیرن. همین یه دلیل برا بی نشاطی بعضی از آدمای مذهبیه کافیه. عبادتی که بدون توجه به معبود باشه به آدم نشاط نمیده
📚برشی از کتاب #طعم_شیرین_خدا
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
🌐 تفکر علامه مصباح و نبرد تمدنی امروز ما
❄️ شاید برای خیلی ها عجیب باشد، اما تحولات امروز منطقه عمق تاثیر تفکر و مبانی علامه مصباح در یک نزاع تمدنی را نشان داد.
بحران سوریه، فروپاشی اجتماعی و بی ارادگی ارتش در برابر معارضین نه چندان مقتدر، به ما گفت که چه اندازه پشتوانه فکری و معنوی در ساخت اجتماعی و تربیت نیروهای مقاوم مهم است و غفلت از آن، نتیجه اش جنگ همیشه باخت است.
⛰ اما آن سوی صحنه، حزب الله علیرغم فقدان رهبر بزرگی چون شهید سید حسن نصرالله کالجبل الراسخ ایستاد و اقتدار دشمن را شکست و آبرویش را جریحه دار کرد. حزب الله سالها است مجاهدان و مردم خود را بر اساس اندیشه ها و معرفت های علامه مصباح تربیت کرده است. جناب سید خود تصریح دارد که "در تمام مسائل فکری و معنوی، علامه مصباح پناه، قبله و مقصد بود" و "حزب الله لبنان با همه فداکاری ها و مجاهدت ها و جانفشانی ها، تجسم عینی تفکر سیاسی علامه مصباح در منطقه است".
🖊 ما اگر امروز می خواهیم بجنگیم - که جنگ ما نیز نه در محدوده مرزهای جغرافیایی محصور است و نه در ساحتی خاص از زندگی، که جنگی جهانی، تمدنی، فراگیر و همه ابعاد است - باید بدانیم مبارزان و جوانانی که عزم رزم دارند را پای کدام آبشخور فکری بنشانیم.
🚫 سالها تفکر علامه مصباح از سوی دوستان مورد ملامت و تخطئه شد که او کاربردی و متناسب میدان نمی اندیشد، او انتزاعیات فلسفی خود را می خواهد عمومی کند، او جامعه و جوان را با مسائلی درگیر می کند که مسئله شان نیست. اما امروز که رسوخ رگه های لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی را در سایه تفکرات عمل گرایانه در دوستان و نهادهای انقلابی می بینیم، و از آن سو ایستادن مجاهد حزب الله را در میانه معرکه و سینه به سینه با دشمن صهیونی و در محیطی محفوف به آفات بزرگ فرهنگی و اجتماعی؛ بسی بیشتر از دیروز باید تفطن پیدا کنیم که این همان مبانی فکری و فلسفی و استدلالی و قرآنی است که در طوفانها و شرایط سخت نبرد، نیروها را حفظ می کند، همین تفکر علامه مصباح است که مبارز می پرورد، همین تفکر است که حزب الله می آفریند و همین تفکر است که می تواند ما را در برابر جریان نفوذ فرهنگی و سیاسی و اجتماعی پیروز کند.
👥 نظریات جنگ و دانش های کاربردی و استراتژی بافی لایه های رویین نبرد است و به خودی خود طرفی را در کشاکش یک نبرد تمدنی پیروز نمی کند. این انسان ها هستند که می جنگند و نه سخت افزار و نه استراتژی و نه تاکتیک! همه اینها محصول اندیشه و انگیزه انسانها است.
و اگر منطقی نباشد و انگیزه ای و آرمانی مقدس که بر استوانه های فکری محکم بنا شده باشد، جنگیدن چه معنایی دارد؟
🔰 براستی تفاوت دو جبهه در چیست؟ فرق حوزه قم با سوآز و هاروارد چیست؟ یا سپاه با داعش؟ یا حزب الله با اسرائیل؟ و یا تحریرالشام با حماس؟ و یا راهیان نور با بی تی اس؟ جز در همین مبانی فکری؟ سرتاسر قرآن را بیان ایمان و کفر فراگرفته است. فرق ایمان و کفر چیست؟ جز در عقیده و نگاه های بنیادین؟
🔻 و ما فکر می کنیم که اگر مبانی را کم اهمیت تلقی کنیم و هنر رزم و تشکیلات به نیرو یاد دهیم، در جنگ فرهنگی و نظامی و سیاسی پیروزیم!
زهی خیال باطل! که اگر مبانی کم رنگ شد، مرزهای هویتی نیز کمرنگ می شود، جبهه ها و پیوندها مختلط می شود، عناصر خودی، از درون ناخودی می شوند، از درون ساییده می شویم و از درون استحاله می گردیم و در یک نقطه بزنگاه فرو می پاشیم.
〽️ اگر متفکری مانند علامه مصباح را کنار نهادیم و خود را یا عناصر خوب اما نه استوانه های فکری و مردان اسلام شناس را در آن جایگاه نشاندیم، آهسته آهسته دچار تغییر سیرت در حرکت انقلاب و انقلابیون می شویم! و این یک زنگ خطر و هشدار است! حتی آمریکایی ها نیز اصرار بر تغییر صورت جمهوری اسلامی ندارند، تا چه رسد به بچه های انقلاب! اما دچار تغییر سیرت می شویم و این خطر جدی است! نه اینکه انگیزه نیروها این باشد که قطعا خلاف این است بلکه پیچیدگی های مسیر و القائات دشمن و غفلت و جهل ما سبب انحلال درونی مان می شود.
✅ باید مصباح و مطهری را جدی بگیریم تا سلامت حرکت تضمین شود. همین حلقات فکری است که نیرو می سازد. همین طرح ولایت است که نیرو می سازد. همین عقبه های فکری نظام هستند که محوریت ولیّ فقیه و امامت او را در جانها تثبیت می کنند و ما را در میدان پیروز می گرداند و به یاد او که گفت "همه جهاد ها متکی بر یک جهاد فکری است".
چهار برادر:
۱.سید شمس الدین هاشمی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مسکن جنوب.
۲.سید ستار هاشمی. وزیر ارتباطات
۳.سید ضیا هاشمی. معاون فرهنگی آقای عارف.
۴.سید بصیر هاشمی. رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز.
مدیون هستید اگر فکر کنید که این انتصابات فامیلی است.😂😂😂
وفاق فامیلی😂😂😂
https://eitaa.com/bainolmelal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش یمنیها وقتی بهشون حمله میشه!
🇾🇪 طوفان یمنــ𖡥ـی
@tofan_yamani
💠 سلاح دعا
۱۳ تا ۱۵ رجب میشود ۲۵ تا ۲۷ دیماه؛ زمانی که قاعدتا گسلهای ناامنی کشور رسما فعال شده است.
اولا به معتکفین توصیه میکنم در اوقات سحر و افطار برای ظهور و سلامتی و طول عمر رهبر انقلاب دعای ویژه نمایند.
ثانیا بیش از همیشه باید مراقب عملیاتهای ترور و خرابکاری در حرمها و مساجد بود.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۱۰/۸
@GhadiriNetwork