هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟استغفار، زنگارهای دل نورانیتان را پاک میکند
🔻رهبرانقلاب: استغفار، زنگارهای دل نورانیتان را که خدای متعال به شما داده است، پاک میکند.
🔹هر انسانی، نورانی است. حتّی انسانی که با خدا رابطه و آشنایی ندارد، در جوهر و ذات خود، نورانیّت دارد؛ منتها بر اثر بیمعرفتی و گناه و شهوترانی، آن را دچار زنگار کرده است.
🔺 #استغفار، این زنگار را از بین میبرد و نورانیّت میبخشد. ۱۳۷۵/۱۱/۱۲
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
@khamenei_ir
هدایت شده از اخبار تهران20:20
📌 کشتی صدام، خوابگاه ملوانان شد
🔹 دولت عراق کشتی تفریحی دیکتاتور سابق این کشور که در زمان جنگ ۸ ساله با ایران توسط یک شرکت دانمارکی ساخته شد را به خوابگاه ملوانان ارتش تبدیل کرد.
✴️ @Bisto30_irib
هدایت شده از افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت ا... قائم مقامی:
قرائن نقلی عقلی تجربی و تحرکات و اتفاقات جهانی و منطقه ای همگی نشان میدهند که #ظهور نزدیک است.
#ظهور
#آخرالزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Efshagari2020
هدایت شده از میز خبر
✏
#یادداشت_روز
دو گرفتاری اصلی دولت روحانی
محمد ایمانی
1-آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بود؛ 27اردیبهشت 97. آقای روحانی در اردبیل با طعنه و کنایه گفت «بابا جمعه تموم میشه و شنبه میاد. چه جور آب و صابون بیاریم، رویتان را بشوریم؟... کاسبان تحریم! ناراحتید که تحریمها رفت؟ تحریمها دیگر بر نمیگردد. شما میخواهید مذاکره کنید؟ شما زبان مذاکره با دنیا را بلد نیستید». اما یک سال بعد، آمریکا بدون پرداخت کمترین هزینه، رسما زیر میز برجام زده و اکنون عوام و خواص میپرسند تیم آقای روحانی، چهقدر دست و رو شسته و بیدار، پای میز مذاکرات رفته بودند و چرا مفاد توافقی را پذیرفتند که تعهدات سنگیناش برای ما بود و خروج بیهزینهاش برای آمریکا؟!
2- مردم، طبعا از اینکه وعدههای اقتصادی برجامی کاملا برعکس از آب درآمده - هم امتیاز دادهایم و هم چالشهای اقتصادی سختتر از ماقبل برجام را بهجان خریدهایم- ناخرسند هستند؛ تا آنجا که آقای «صادق-ز» بهعنوان مجلس گرمکن ستادهای انتخاباتی روحانی به ستوه آمده و میگوید «تعداد قابل توجهی، دچار احساس تلخ پشیمانی شدهاند. پشیمانی از رای به روحانی، آن قدر بالا گرفته که شاید اگر فردا انتخابات مجدد برگزار شود، روحانی شاید 10 میلیون رأی هم نیاورد. مدتهاست در هر جمعی، بهخاطر تلاش در انتخابات، مورد شماتت قرار میگیرم... دولت ظرف 10 ماه گذشته به شدت و به شکلی باور نکردنی، اعتبارش را از دست داده است... سرعت پشیمانی و ریزش آرای روحانی حیرتانگیز است. کسر قابل توجهی احساس میکنند سرشان کلاه رفته است».
3- عباس-ع یکی دیگر از حامیان روحانی در انتخابات 96، به روزنامه ایران گفته است «موقعیت دولت، ضعیفتر شده. زیرا شعارهایی درباره برجام داده شد که واقعی نبود. نباید برای عبور از مشکلات، برجام را بیش از ظرفیت آن، برجسته میکردند... مردم کاری به صحبتهای رئیسجمهور و دیگران ندارند، میخواهند بدانند وضعیت روال زندگی آنان چگونه خواهد بود... وقتی قول قطعی داده میشود که ارز افزایش یا نوسان نخواهد داشت، اما بلافاصله آن اتفاقات میافتد، این دیگر ربطی به جناح مقابل ندارد».
4- آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی، بر حجم وعدههای قبلی افزود و بر اثر برخی مشورتهای مسموم، مواضع بهشدت رادیکال اتخاذ کرد تا آنجا که از ژست اعتدالی وی تقریبا هیچ نماند. افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات میدانستند کارنامه 4 ساله دولت، تقریبا پر از خالی است. بنابراین پوست خربزه رفتار رادیکال را زیر پای روحانی گذاشتند. این طیف، مصیبتی بزرگ هستند. خود را همراه نشان میدهند اما تاثیری جز آشفته حالی، سوء مدیریت، غفلت از اولویتها، حاشیهزدگی و ضعف عمومی دولت ندارند. بارها با گستاخی گفتهاند «روحانی، نه گفتمانی از خود دارد و نه رایی، رای هایش متعلق به ماست» و «دولت روحانی، رحم اجارهای ما اصلاحطلبان است»! چالش سوءمدیریت و ناکارآمدی به جایی رسیده که روحانی اخیرا دوبار در محافل عمومی، برخی وزیران و مدیران ارشد دولت را تخطئه کرد؛ حال آنکه ریشه اصلی گرفتاری، اعتماد بلا وجه به دشمن خارجی و طیف افراطیون مدعی اصلاحطلبی در داخل است. بدون غلبه بر این دو چالش خودساخته و تغییر مسیر راهبردی، گره فروبسته ناکارآمدی دولت گشوده نخواهد شد.
5- طبیعتا باید در مواجهه با فشارهای دشمن، همبستگی و اتحاد در جبهه داخلی را تقویت کرد.اما وحدت حول کدام محور، با چه کسانی و برای کدام هدف؟ افراطیون مدعی اصلاحطلبی میگویند حالا که شرایط کشور ویژه و حساس است، بیایید گفتوگوی ملی کنیم و آشتی ملی راه بیندازیم و از گذشتهها بگذریم و وحدت کنیم. کدام آشتی ملی؟
http://kayhan.ir/fa/news/133174
نشانی کانال کیهان در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/keyhannews
هدایت شده از میز خبر
📌📌
خبر ویژه
رفتار ناتنی با پیامرسانهای ایرانی و دوپینگ برای تلگرام بیگانه!
وزیر ارتباطات کاملاً پوپولیستی رفتار میکند و مواضع اخیر وی، فدا کردن مشکلات واقعی در برابر مشکلات مجازی است.
روزنامه جوان با انتقاد از مواضع اخیر محمدجواد جهرمی نوشت: محمدجواد آذری جهرمی، در گفتوگوی ویژه خبری در برابر دوربین قرار گرفت، به زعم خودش از مشکلات گفت؛ مشکلاتی نظیر بیاعتمادی مردم به پیامرسانهای داخلی و استقبال کمرنگ از آنها. آقای وزیر در حالی آمار 4/5 میلیون کاربر را که ظرف مدت 18 روز به پیامرسانهای داخلی روی آوردهاند، ناچیز میداند که درباره تعداد کاربران تلگرام در روزهای آغازین پیدا شدن سر و کلهاش در میان شبکههای پیامرسان چیزی نگفت. همچنان که از 8 هزار کانال تلگرامی شناسایی شده علیه امنیت کشور، نظام، مقدسات و هویت ملی، دینی و فرهنگی مردم حرفی نزد.
ماجرا از پست اینستاگرامی رئیسجمهور در بیان مخالفتش با فیلتر تلگرام آغاز شد. هر چند این پست با موضعگیری فعالان سیاسی مواجه بود و این موضعگیریها در شبکههای اجتماعی با استقبال فراوان مواجه شد؛ موضعگیریهایی همچون اظهارات رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که از تناقضگویی و صحبت دوپهلوی رئیس جمهور به شدت انتقاد کرده بود. حالا اما این رویکرد به سایر اعضای کابینه هم انتقال یافته است و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وقتی در برابر مردم قرار میگیرد، تنها بخشی از حقیقت را میگوید تا هزینههای اجتماعی فیلتر پیامرسان تلگرام را نپردازد. این در حالی است که به قول خود آقای جهرمی باید با مردم صحبت و آنها را قانع کرد تا اعتماد کافی به پیامرسانهای داخلی هم شکل بگیرد.
تنها 18 روز از فیلتر تلگرام گذشته است؛ روزی که طی آن تعداد کاربران پیامرسانهای داخلی از مرز 10 میلیون نفر عبور کرد.
با همه اینها آذری جهرمی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری وقتی میخواست درباره اوضاع پیامرسانهای داخلی توضیح بدهد اینگونه گفت: 10 میلیون نفر به پیامرسانهای بومی آمدهاند. اما تلگرام 45 میلیون کاربر داشت. از زمان بسته شدن تلگرام تاکنون حدود 4/5 میلیون کاربر به پیامرسان داخلی اضافه شدهاند.
اگر فیلترینگ شکست بخورد یا موفق شود در هر دو صورت محکوم میشویم. وی اما درباره اینکه پیامرسان تلگرام در 18 روزگیاش چند کاربر داشت، اظهارنظری نکرد تا مقایسهاش معقول و منطقی به نظر برسد. به عبارت دیگر آقای وزیر پیامرسانهای داخلی را با تلگرامی مقایسه میکند که طی چند سال اخیر انحصار پیامرسانها را در اختیار داشته است و همین انحصار هم موجب شده تا دیگر پیامرسانهای موجود کمتر مورد توجه قرار گیرند. پس اضافه شدن 4/5 میلیون کاربر به پیامرسانهای داخلی ظرف مدت 18 روز اخیر چندان هم از بیاعتمادی مردم حکایت نمیکند.
وزیر ارتباطات بسان یک روشنفکر از مضرات مسدودسازی تلگرام گفت، ولی از نتایج زیانبار ولنگاری مجازی و به مخاطره افتادن امنیت و اقتصاد ملی حرفی نزد!
جوان همچنین خاطرنشان میکند: رفتار وزیر ارتباطات رفتاری پوپولیستی است. به گفته خود آقای آذری جهرمی در همان برنامه، در همین مدتی که کار کردن با تلگرام به دلیل عمل نکردن به تعهداتش در ایران با اختلالاتی مواجه شده است، اقلاً 4/5 میلیون نفر به پیامرسانهای داخلی مراجعه کردهاند.
http://kayhan.ir/fa/news/133175
نشانی کانال کیهان در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/keyhannews
هدایت شده از میز خبر
🌎
#خبر_خارجی
مقتدا صدر با ایران و رهبری آن رابطه عمیقی دارد
اشاره:
دکتر «علی التمیمی» استاد علوم سیاسی «دانشگاه المستنصریه» بغداد است. وی مدتی را نیز در زندان القاعده تحت بازداشت و شکنجه بوده است. همزمان با برگزاری انتخابات پارلمانی عراق و شروع رایزنی جریانهای سیاسی این کشور برای تشکیل دولت آینده، نظر ایشان را در باره نتایج انتخابات و تحولات آتی عراق پرسیدیم که متن آن را در ادامه میخوانید:
تحلیل کلی شما از نتایج انتخابات پارلمان عراق و پیروزی جریان صدر (سائرون) چیست؟
- یکی از ویژگیهای برجسته انتخابات مجلس عراق که در تاریخ 12 ماه مه 2018 (22 اردیبهشت) برگزار شد صدرنشینی لیست سائرون است. ائتلاف بحثبرانگیزی که یک طرف آن جریان شیعی صدر است و در میان مردم پایگاه وسیعی دارد و ریاست آن را سید مقتدا صدر از خاندان صدر برعهده دارد. رژیم عفلقی از خانواده صدر برجستهترین شخصیت آن یعنی شهید سیدمحمد باقر صدر و شهید محمدصادق صدر (پدر مقتدا صدر) را اعدام کرد و این جریان به نام این خانواده نامیده شد و پس از سقوط صدام، سیدمقتدا صدر فرزند چهارم شهید صدر ثانی رهبری و هدایت این جریان را برعهده گرفت. ائتلاف وی با حزب کمونیست و جریان مدنی برای ورود به انتخابات پارلمانی، بحثهای زیادی را در داخل و خارج عراق برانگیخته است. مقتدا صدر با این ائتلاف توانست بالاترین نتایج را برای ائتلاف خود رقم بزند و بر رقبایش پیروز شود و در صحنه انتخاب، صدرنشین شود. به نظر من، این موفقیت تابع عواملی است که مهمترین آنها عبارتند از: ناتوانی جریانات اسلامی روی کارآمده پس از سال 2003 در ارائه خدمات به شهروندان عراقی، فقدان یک برنامه انتخاباتی امید بخش به شهروندان عراقی، موضع بیطرفانه آیتالله سیستانی و موضعگیری یکسان ایشان در قبال همه جریانات، نارضایتی و انتقاد ایشان درگذشته از صحنهگردانان عرصه سیاست در عراق و اکتفا به این سخن که انتخاب کردن یک حق است و نه یک وظیفه.
همه این عوامل باعث شدند که برخی شهروندان عراقی از صحنه انتخابات دوری کنند و میزان مشارکت به پایینترین سطح خود برسد. در مقابل، سیدمقتدا صدر برای موفقیت طرح اصلاحات خود، از طرفدارانش خواست برای تأیید آن، مشارکت فعال داشته باشند و آنان نیز بر طبق اصل معروف اطاعتپذیری از رهبر، فعالانه وارد صحنه شدند.
به نظر شما این جریان در تشکیل دولت آینده عراق با چه موانع و مشکلاتی روبرو است؟
- معروف است که هر تجربه انتخاباتی بدون مداخلات منطقهای و بینالمللی نیست. حتی در انتخابات اخیر آمریکا اتهاماتی متوجه مسکو شد، مبنی بر اینکه در این انتخابات مداخله کرده است. همین وضع در مورد انتخابات عراق نیز صدق میکند، از این رو به نظر من مهمترین موانع تشکیل دولت از سوی جریان صدر یا ائتلاف سائرون عبارت خواهد بود از مخالفت کشورهایی که بازیگر اصلی در پرونده عراق هستند. مخالفت آمریکاییها روشن است. زمانی که آنان عراق را اشغال کردند با مقاومت سرسختانه جریان صدر مواجه شدند و رئیس این جریان به طور مطلق با هرگونه گفتوگو یا مصالحه یا نشستن در کنار طرف آمریکایی مخالفت کرد و آنان را اشغالگر نامید و تاکنون هم روی همین موضع باقی مانده است.
سائرون با جریانهای شیعه (فتح و نصر) ائتلاف خواهد کرد؟
http://kayhan.ir/fa/news/133099
نشانی کانال کیهان در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/keyhannews
هدایت شده از شاتوت | shatot
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای شنیده نشده از ملچ مولوچِ دیپلماتِ پاکستانی!
از دستش ندین 😂
🆔 @shatot 💯
هدایت شده از بیداری ملت
🔴خطر غربگرایان...
💢امام رضا عليه السلام فرمودند:
♦️«فتنه ی بعضی از کسانی که ادعای محبت ما را دارند بر شیعیان ما از فتنه ی دجال سخت تر است!»
راوی پرسید: چرا؟
♦️فرمودند:
«چون با دشمنان ما دوستی و با دوستان ما دشمنی میکنند ، این کار آنها باعث خلط حق و باطل شده و امر را بر مردم مشتبه میسازد تا جایی که مؤمن از منافق تشخیص داده نمیشود.»
📚صفات الشیعه ۸ /وسائل، ج 16، ص 179
🍀و امروز بیاعتمادی مردم و فروپاشی اخلاقی در کشور ثمره و میوه شجره خبیثه اشرافیگری و دوستی با دشمنان و دشمنی با دوستان اهل بیت علیهمالسلام است
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
✅ @bidari
هدایت شده از رفت نیوز raftnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقد در برابر نسیه؛ وقتی که مسئولان دیپلماسی ابتداییترین شرط یک معامله عقلانی را هم رعایت نمیکنند.
خوش_چشم تحلیلگر سیاسی
@raftnews_1
هدایت شده از چند کلام حرف حساب !؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾حماسه جدید پس از لووِر، اینبار مشکل تلفظ FATF در مجلس
◾مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در حال تلفظ FATF
📝 @chandkalam
هدایت شده از رفت نیوز raftnews
🔸 دادستان کل کشور:
🔹 توئیتر به دستور دادستانی فیلتر شده است.
🔹 موضوع رفع فیلتر قابلیت طرح در کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه را ندارد.
🔹 مادامی که شرایط توئیتر مثل گذشته باشد، دستور قضایی به استحکام خود باقی است.
@raftnews_1