🔰 سعودیها در «اعدام» رکورد زدند ۳۳۸ مورد فقط در یک سال!
🔸خبرگزاری «فرانسه» گزارش داده است که رژیم سعودی تنها در سال گذشته میلادی دستکم ۳۳۸ نفر را اعدام کرده که رقم بیسابقهای بهشمار میآید.
🔸این کشور بهطور معمول از مجازات اعدام- آن هم با شمشیر- برای طیف وسیعی از جرایم استفاده میکند که بسیاری از آنها در سایر کشورها با هیچ استانداردی مستحق چنین مجازاتی نیستند؛ بگذریم از آنهایی که بدون هیچ جرم تنها برای مخالفت زبانی و چند توئیت و لایک... مستوجب مرگ شناخته میشوند.
🔸آنطور که خبرگزاری «فرانسه» نوشته است، این تعداد اعدام در طول دههها بیسابقه بوده و در مقایسه با سال ۲۰۲۳ که در آن دستکم ۱۷۰ نفر اعدام شده بودند، افزایش ۲برابری داشته است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Gqb
@Kayhan_online
🔰 قدر نعمت «جامعه کبیره» را بدانیم
🔸امید ما در سعادت دنیا و آخرت تنها محبت اهل بیت (علیهم السلام) است. بالاترین ظهور این محبت در عشق و ارادت به سیدالشهدا (ع) وجود دارد که خداوند این باب را برای همه کسانی که لیاقت داشته باشند باز کرده است.
🔸حدود ۷ میلیارد انسان بر روی کره زمین زندگی میکنند. کمتر از یک پنجم اینها مسلمان هستند و از این تعداد، کمتر از یک پنجم شیعه میباشند، و در میان همه شیعیان که در سراسر جهان پراکنده هستند، تنها عده کمی توفیق معرفت اهل بیت (علیهم السلام) را کسب میکنند.
🔸چنین توفیق و موقعیتی نصیب شیعیان کشور ما شده است و این به برکت انقلاب، رهبری حضرت امام (ره) و خون شهدا است.
🔸انقلاب اسلامی ایران به برکت محبت و ولایت اهل بیت (علیهم السلام) میباشد. اگر توسل به اهل بیت (علیهم السلام) و الگو قرار دادن ایشان نبود، معلوم نبود چه سرنوشتی در انتظار انقلاب اسلامی ما نیز بود.
🔸توجه و دقت در این دعای زیارت جامعه کبیره معرفت ما را به جایگاه و مقام اهل بیت (علیهم السلام) افزایش میدهد. از معصوم (ع) نقل شده که نسبت ما به بهترین شما شیعیان مانند نسبت خورشید به کوچکترین ستاره است.
🔸در این دعا اوصاف اهل بیت (علیهم السلام) بیان شده و حقیقت جایگاه ایشان به زبانی بیان شده که ما تصوری از آن داشته باشیم.
🔸خداوند بر ما منت نهاد تا بتوانیم اهل بیت (علیهم السلام) را بشناسیم، اما ما تا چه اندازه توانستهایم نسبت به ایشان معرفت پیدا کنیم؟ چقدر شکرگزار این نعمت الهی هستیم؟ و چه وظایفی در قبال این معرفت داریم؟
👤 آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)، ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
@Kayhan_online
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕯آموزش نماز نشسته
روی صندلی 🕯
📩 تقدیم فرازهایی از دیدگاههای رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حضرت مسیح علیهالسّلام به پاپ فرانسیس/ پاپ: این لوح حاوی نکات برجسته و مهمی است که برای پیروان دین مسیح میتواند تأثیرگذار و نقشآفرین باشد/ هرروز جویای اوضاع فلسطین هستم/ سلام گرم مرا به حضرت آیتالله خامنهای برسانید
🔹️ آقای دکتر مختاری سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، در دیدار با پاپ فرانسیس، لوحی را مشتمل بر گزیدهای از سخنان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درباره حضرت مسیح علیهالسّلام باعنوان «اگر مسیح در میان ما بود»، به رهبر کاتولیکهای جهان تقدیم کرد.
🔹️ در این دیدار، آقای پاپ این لوح را شامل نکات برجسته و مهمی دانست که برای پیروان دین مسیح میتواند تأثیرگذار و نقشآفرین باشد. وی همچنین درباره اوضاع منطقه در خصوص فلسطین نگرانی خود را نسبت به تعرضات رژیم صهیونیستی ابراز نمود و اظهار داشت: «من هر روز از طریق نماینده خود در فلسطین جویای اخبار و اوضاع و رویدادهای آنجا هستم.»
🔹️ در پایان این دیدار، آقای پاپ فرانسیس از سفیر ایران در واتیکان خواست تا سلام گرم وی را به رهبر انقلاب اسلامی برساند.
🖥 رسانهی KHAMENEI.IR متن لوحی را که از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای به آقای پاپ تقدیم شده، به شرح زیر منتشر میکند.
khl.ink/f/58879
🔰 #خبر | تقدیم فرازهایی از دیدگاههای رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حضرت مسیح علیهالسّلام به پاپ فرانسیس
📝 آقای دکتر مختاری سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، در دیدار با پاپ فرانسیس، لوحی را مشتمل بر گزیدهای از سخنان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درباره حضرت مسیح علیهالسّلام باعنوان «اگر مسیح در میان ما بود»، به رهبر کاتولیکهای جهان تقدیم کرد.
🔸 در این دیدار، آقای پاپ این لوح را شامل نکات برجسته و مهمی دانست که برای پیروان دین مسیح میتواند تأثیرگذار و نقشآفرین باشد. وی همچنین درباره اوضاع منطقه در خصوص فلسطین نگرانی خود را نسبت به تعرضات رژیم صهیونیستی ابراز نمود و اظهار داشت: «من هر روز از طریق نماینده خود در فلسطین جویای اخبار و اوضاع و رویدادهای آنجا هستم.»
🔹 در پایان این دیدار، آقای پاپ فرانسیس از سفیر ایران در واتیکان خواست تا سلام گرم وی را به رهبر انقلاب اسلامی برساند.
🔸 رسانهی KHAMENEI.IR متن لوحی را که از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای به آقای پاپ تقدیم شده، به شرح زیر منتشر کرد:
* اگر حضرت مسیح در میان ما بود...
🔸 ارزش حضرت مسیح علیهالسّلام از نظر مسلمانان، بلاشک کمتر از ارزش و قدر و قیمت آن حضرت در چشم مسیحیانِ مؤمنِ به مسیحیت نیست. این پیغمبر بزرگ الهی، همه دوران حضور در میان مردم را با مجاهدت گذرانید تا بتواند در مقابل ظلم و تعدّی و فساد و کسانی که با تکیه به زر و زور، ملتها را به زنجیر کشیده بودند و آنها را به جهنّم دنیا و آخرت میکشاندند، ایستادگی کند. رنجهایی که این پیغمبر بزرگ از دوران کودکی - که خدا نبوّت را از همان دوران کودکی به او داد - متحمّل شد، همه در این راه بوده است.
🔹 انتظار این است که پیروان حضرت مسیح و همه کسانی که آن بزرگوار را از عظمت و معنویتِ والا و متناسبِ جایگاه رفیع او برخوردار میدانند، در این راه به او تأسّی کنند.
🔸 اگر حضرت مسیح علیهالسّلام امروز در میان ما میبود لحظهیی را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد و گرسنگی و سرگردانی میلیاردها انسانی را که به وسیلهی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزهخویی سوق داده میشوند تحمل نمیکرد.
🔹 امروز مؤمنان به آن پیامبر بزرگ یعنی مسیحیان و مسلمانان برای استقرار نظم شایستهی جهانی باید به تعالیم و راه پیامبران روی آورند و فضایل انسانی را بر طبق آموزش آن معلمان بشریت گسترش دهند.
🔸 پیروی از حضرت عیسی علیهالسّلام لازمهاش طرفداری از حق و بیزاری از قدرتهای ضد حق است و امید است که مسیحیان و مسلمانان در هر نقطهی جهان، این درس بزرگ حضرت مسیح علیهالسّلام را در زندگی و عمل خود زنده بدارند.
با تبریک میلاد باسعادت حضرت مسیح و سال نوی میلادی؛
مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
@rahbari_plus
🔻 حیله روباه پیر
✍ آیت الله سیدشهابالدین مرعشی نجفی در جوانی، متوجه خطر غارت منابع مکتوب اسلامی توسط انگلیسیها شد.
ایشان روایت کردهاند: «روزی از بازار نجف عبور میکردم، دیدم طلبهها به یک مغازهای خیلی رفتوآمد میکنند،
پرسیدم: چه خبر است؟
گفتند: علمایی که فوت میکنند، کتابهایشان را اینجا حراج میکنند.
رفتم داخل و دیدم که عدهای حلقه زدهاند و آقایی کتابها را آورده و چوب حراج میزند و افراد پیشنهاد قیمت داده و هر کس که بالاترین قیمت را پیشنهاد میداد، کتاب را میخرید.
یک عربی نشسته بود در کنارش، کیسه پولی بود و بیشترین قیمت را او داده و کتابها را میخرید و به دیگران فرصت نمیداد!
متوجه شدم که او فردی به نام کاظم دجیلی، دلال کنسولگری انگلیس در بغداد است و در طول هفته، کتابها را خریده و جمعهها به بغداد برده و تحویل انگلیسیها میداد و پولشان را گرفته و بعد دوباره میآید و کتاب میخرد.
از آن موقع تصمیم گرفتم که نگذارم انگلیسیها کتابها را به یغما ببرند و ما را از درون تهی کنند و بعد از آن، شبها بعد از درس و بحث، در یک کارگاه برنجکوبی مشغول کار شدم و با کم کردن وعدههای غذا و قبول نماز و روزه استیجاری، پول جمع کرده و به خرید و جمعآوری کتابهای خطی مبادرت کردم...
ایشان بزرگترین کتابخانه خطی را تأسیس
کردند
📚منبع: شهاب شریعت؛ علی رفیعی
تاریخ نگار| نکات جالب تاریخ ایران و جهان 👇
https://eitaa.com/joinchat/591003682C74f0a5378f
🚨 ایران آخرین گام لازم برای بستن تنگه هرمز در صورت لزوم را برداشت
بهرهبرداری از خط انتقال نفت خام از گوره (بوشهر) به جاسک (هرمزگان)، آخرین گام لازم برای بستن تنگه هرمز در صورت لزوم است.
تا پیش از این در صورت انسداد مسیر تنگه هرمز، خود ایران هم در صادرات نفتی به مشکل برمیخورد که با ایجاد خط لوله ای که آلیاژ ویژه آن برای تحمل خوردگی و فشار ناشی از نفت و میعانات گازی به طول ۱۱۰۰ کیلومتر در داخل ایران طراحی و ساخته شده است، برطرف شده است و تنگنا بر صادرات عراق، کویت، عربستان، امارات، قطر و بحرین را برای فشار بر شریانهای انرژی جهان در صورت فشار مضاعف بر ایران، محیا میسازد.
https://eitaa.com/westanews
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕🌗وقت ظهور، دست ماست...
ارتباطی که بین ظهور و فهم مردم و امربهمعروف ونهیازمنکر وجود داره ! 👌🏻
حقِ حقِ حقّ بود این کلیپ 👏👏
#دکتر_علی_تقوی
🆔️ @aamerin_ir
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این کلیپ را هر از چند گاهی با دقّت ملاحظه كنيد 🤔
🔻🔻🔻🔻🔻
تو خود ، حديث مفصّل بخوان از اين مجمل 🤔
https://eitaa.com/akhbarmofidah1
⭕️ دقت ادبی در بیان رهبر انقلاب
به این کلام حضرت آقا که روز چهارشنبه12دی ماه1403 به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی (رضوان الله علیه) ایراد شد، توجه کنید:
📌«به این جَوْلهی باطل نگاه نکنید؛ بدانید اینها که امروز جَوَلان میدهند، یک روز زیرپای مؤمنین لگدمال خواهند شد».
🔻🔻🔻
✏️یک دقت ظریف ادبی در این کلام نهفته است که حاکی از بلاغت ویژه گوینده است:
✅«جَوْلة» بر وزن «فَعْلَة» مصدری است که حاکی از «یکبار» انجامشدن کار، بدون تکرار است (۱) که با توجه به ریشه «جول» به معنای تحرکاتی است که دوام و بقا ندارد و به همین دلیل هم در بیان روایات ما، برای نمایاندن کرّ و فرّهای جبهه باطل، از «جولة» استفاده کرده اند:
قال امیرالمؤمنین علیه السلام: «لِلْباطِلِ جَوْلَةٌ» (۳)
تا اینجای کار مطلب ویژهای نبود، بلکه مقدمهای بود تا نکته ادبی کلام بهتر فهم شود و راز آن هم در پاسخ به این پرسش نهفته است که:
⁉️چرا رهبری در کلامشان از واژه «جَولان» استفاده نکردند و بهجای آن «جَوَلان» را بهکار بردند؟ با اینکه جولان دادن هم صحیح است و میتواند کنایهای و ایهامی ناظر به بلندیهای جولان و شخص جولانی داشته باشد؟!
🔍پاسخ این است که «جَوْلان»، اصطلاحا صفت مشبهه است که به دوام و ثبوت صفت برای فاعل اشاره دارد و معنایش«حرکتی پایدار» است؛ اما «جَوَلان» مصدری است که بر «حرکت و اضطراب و دگرگونی» دلالت دارد و معنایش حرکتهای بی ثبات و گذراست(۲) و برای ردیفشدن در کنار «جَوْلَة»، تناسب بیشتری دارد.
✅انصافا «امین انقلاب»، ادیبی است ظریف و کارکشته و بزرگشده در مکتب «پادشاهان سخنوری» که فرمودند:
و إنّا لَأُمَراءُ الکَلامِ وَ فِينَا تَنَشَّبَتْ عُرُوقُهُ وَ عَلَيْنَا تَهَدَّلَتْ غُصُونُهُ (۴): ما پادشاهان سخن هستیم و ریشههای سخنوری در ماست و شاخههای آن از ما آویزان است.
آری!
یارم چو قدح به دست گیرد / بازار بُتان شکست گیرد...
✍حسین نظری
🔻🔻🔻
پاورقیها:
📚۱.موسوعة النحو و الصرف و الاعراب، دکتر امیل بدیع یعقوب، ص۵۱۱
📚۲.همان، ص۵۱۰
📖۳.غررالحکم، ج1، ص544
📖۴. نهجالبلاغه، خطبه۲۳۳
@iravanikh_qom
آموزش کاشت دانه انار در گلدان
+ نکات مراقبتی
https://blog.okala.com/planting-pomegranate-seeds-in-pots/