اهل تهران اگر هفته ای یکبار به زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نروند،
جفاکرده اند!
آیت الله بهجت (ره)
🆔 @News_Fath
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوت به قیام علیه اجبار
#سعیدیسم برای اعتراضات مدنی فراخوان داد.
ویدئوی طنزی که گریه هم داره ☹️😅
به نظرتون براندازا و صورتی ها و مسئولین منفعل میتونن پاسخی به این ویدئو بدن؟!
✍ سعیدیسم
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
⭕️تکذیب شایعه تغییر در تصویر شهید حمیدرضا الداغی و اضافه کردن ریش به آن
❌️اخیرا شایعه تغییر در تصویر شهید حمیدرضا الداغی در کانال های مختلف پخش میشود. ادعای اضافه کردن ریش به تصویر این شهید تکذیب میشود. تصاویر منتشر شده از ایشان توسط بنیاد شهید دقیقاً همان تصاویری است که از سوی خانواده این شهید معظم در اختیار بنیاد شهید خراسان رضوی قرار گرفته است.
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
https://eitaa.com/joinchat/1631191141C7748daa5f6
آیا مسئولین به اتهام و توهین علنی و رسمی هفتهنامه تجارتفردا زیرمجموعه هلدینگ رسانهای #دنیای_اقتصاد به کمونیستی بودن قانوناساسی و ایضاً روح انقلاباسلامی، جواب درخوری خواهند داد؟
👤 میقان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش:
اگر اوکراین سقوط کند، نظم جهانی کنونی فرو خواهد ریخت
پ.ن: حرف خیلی سنگینی هستا. دلیل اهمیت این جنگ برای ما هم همینه. ایران برای نقش آفرینی بعد از جنگ خیلی برنامه ها داره و شک نکنید که درصورت پیروزی روسیه نقش ایران در دنیا بسیار پر رنگتر خواهد شد 👌
✍ سعیدیسم
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از 🍃 لذت زندگی 🍃
سلام. صبح بخیر 🌺
👈 آیا برای زندگیتون ، یک سبک انتخاب کردید؟
👈 آیا زندگیتون یک سبک مشخص و ثابت داره؟
👈 آیا در انتخاب سبک زندگی ، نیازهای گوناگون و متنوع خودتون رو جدی گرفتید؟
👈 آیا اطرافیان هم در سبک زندگی شما، دیده شدند؟
👈 آیا نظرات دیگران رو هم در سبک زندگی لحاظ کردید؟
👈 آیا در طراحی سبک زندگیتون، فقط برابر خواست و میل دیگران عمل کردید یا به حال و هوا و علاقه مندی های خودتون هم توجه کردید؟
👈 آیا در انتخاب سبک زندگی ، اصول و مبانی هم داشتید یا بدون پشتوانه فکری و منطقی ، و صرفا بر اساس احساسات، جریان سازی رسانه ، مُد روز و یا موج حاکم در جامعه و خانواده ها حرکت کردید؟
👈 اگر اصول و مبانی داشتید، چه اصولی رو لحاظ کردید؟
👈 آیا از سبک زندگیتون راضی هستید؟ یا نیازمند تغییر و نوسازی است؟
👈 فکر می کنید هر چند وقت یکبار سبک زندگیتون رو تغییر بدید خوبه؟
اینا ☝️ پرسش هایی است که کمتر به اون ها فکر می کنیم، کمتر به اونها می پردازیم و کمتر به دنبال پاسخ برای اونا هستیم
ولی کانال لذت زندگی به پاسخ اونها خواهد پرداخت ان شاءالله
پس با ما همراه باشید با کانال لذت زندگی
👇👇👇
https://eitaa.com/sabk_zendeghi
آدرس کانال رو به دوستانتون بدید. اهداف کانال رو به اونا معرفی کنید و هر کدام لااقل ۱۰ عضو جدید به کانال بیارید. 🙏
این حداقل سهمی است که در قبال سلامت خود ، خانواده و جامعه بر عهده داریم.
💐💐💐💐💐
هدایت شده از اخبار مفيدة ٣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا ماه گرفتگی نیم سایه ای نماز آیات دارد؟
🔹️برای ماه گرفتگی نیم سایه ای که در جمعه شب رخ داد و زمان شروع آن ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه، اوج گرفتگی آن در ساعت ۲۰ و ۵۴ دقیقه و پایان گرفتگی آن ساعت ۲۳ بود ، بر اساس نظر مراجع عظام تقلید ، نماز آیات واجب نیست.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری_کلیپ | انتظار فرج نهایی
✏️حضرت آیتالله خامنهای: انتظار فرج یک مفهوم بسیار وسیع و گستردهیی است. یک انتظار، انتظارِ فرجِ نهایی است؛ یعنی اینکه بشریت اگر میبیند که طواغیت عالم ترکتازی میکنند و چپاولگری میکنند و افسارگسیخته به حق انسانها تعدی میکنند، نباید خیال کند که سرنوشت دنیا همین است؛ نباید تصور کند که بالاخره چارهیی نیست و بایستی به همین وضعیت تن داد؛ نه، بداند که این وضعیت یک وضعیت گذراست - «للباطل جولة» - و آن چیزی که متعلق به این عالم و طبیعت این عالم است، عبارت است از استقرار حکومت عدل؛ و او خواهد آمد.
💗 #مهدویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نو+جوان
28.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #به_روز_با_آقا
📝 برداشتی از بیانات در دیدار معلمان
👌 نسخه مناسب برای اشتراک در شبکههای اجتماعی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 خط حزبالله ۳۹۱ | مبارزه همهجانبه با اژدهای هفتسر فساد
🔻شماره سیصد و نود و یکم هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «مبارزه همهجانبه با اژدهای هفتسر فساد» منتشر شد.
📝 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله نگاهی به اهمیت و راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی از منظر رهبر انقلاب اسلامی داشته است.
🔹خط حزبالله در سخن هفته این شماره، با عنوان «طراحی دشمن، بدبین کردن ما به خودمان است» راهبرد امروز دشمن برای ناامید کردن مردم و توقف حرکت ایران اسلامی را بررسی کرده است.
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید غیور، حمید رضا الداغی تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 #یاددشت_هفته | مبارزه همهجانبه با اژدهای هفتسر فساد
👈🏻 نگاهی به اهمیت و راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی از منظر رهبر انقلاب
🔻 مبارزه با فساد، ضرورتی برای پیشرفت
🔹 فساد به عنوان یک معضل بزرگ در مسیر رشد اقتصادی کشور و و رخنهای در ثبات سرمایهگذاری، نیازمند برخورد قاطعانه و دقیق است تا از مسیر مبارزه با ریشههای فسادآفرین، امنیت و پیشرفت در کشور ایجاد شود. در جامعه اسلامی، مبارزه با فساد همواره مورد اهمیت قرار داشته است، «اسلام با فساد و ظلم و تبعیض مخالف است.» ۱۳۸۲/۳/۱۴
🔹 همانگونه که امیرالمومنین علی علیهالسلام در نامه به زیاد بنابیه، جانشین فرماندار بصره میفرماید: اگر به من گزارش رسد که از بیت المال مسلمین چیزى کم یا زیاد به خیانت برداشتهاى آنچنان بر تو سخت مىگیرم که در زندگى تو را کم بهره، سنگین بار و حقیر و ذلیل سازد. «مبارزه با فساد، یکی از پایههای اصلی حکومت و نظام اسلامی است. این روش امیرالمؤمنین است.» ۱۳۸۰/۹/۱۶
🔹 مبارزه با فساد اقتصادی از آنجا اهمیت بیشتری پیدا میکند که «مفاسد اقتصادی، مفاسد فرهنگی و مفاسد اخلاقی را هم میآورد.» ۱۳۸۷/۴/۵ شرط لازم در مشارکت مردمی در معادلات اقتصادی کشور، برطرف نمودن معضلات و مفاسد از اقتصاد است، زیرا «باید صحنهی اقتصادی امنیت داشته باشد.» ۱۳۹۲/۱۲/۲۰ تا توسعه و پیشرفت اقتصادی در جامعه تحقق یابد. مبارزه با فساد و جلوگیری از بی قانونی و بی انضباطی مالی و جلوگیری از تخلفات و جرایم اقتصادی از مطالبات اصلی حضرت آیتالله خامنهای از مسئولان بوده است.
🔹 فرمان هشت مادهای رهبر انقلاب به سران قوا برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در اردیبهشتماه ۱۳۸۰ راهنمای اقدام و عمل قاطع قوای سهگانه مخصوصاً دو قوهی مجریه و قضائیه برای خشکانیدن ریشهی فساد مالی و اقتصادی است. همچنین مسئله عدالت و مبارزه با فساد در بیانیه گام دوم مورد تأکید رهبر انقلاب قرار گرفته و از سرفصل ها و توصیههای اساسی در پرتو امید و نگاه خوشبینانه به آینده، برشمرده شده است.
🔻 دستاوردهای مبارزه با فساد اقتصادی چیست؟
🔹 از آنجا که «فساد اقتصادی و اخلاقی و سیاسی، تودهی چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنهی حکومتها عارض شود، زلزلهی ویرانگر و ضربهزننده به مشروعیّت آنها است؛ و این برای نظامی چون جمهوری اسلامی که نیازمند مشروعیّتی فراتر از مشروعیّتهای مرسوم و مبنائیتر از مقبولیّت اجتماعی است، بسیار جدّیتر و بنیانیتر از دیگر نظامها است.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🔹 شناسایی رخنههای فساد آفرین و آشنایی همه مردم با آثار مخرب فساد، به خصوص فساد اقتصادی برای ایجاد عزم ملی برای مبارزه با فساد، لازم است. فساد به معنای دست درازیها به بیت المال و حیف و میل اموال عمومی و تضییع حقوق عامه مردم و هدر رفت بودجه کشور است، از این رو «فساد در ارکان هر جامعهای به وجود بیاید، در حرکت آن اختلال ایجاد میکند.» ۱۳۸۰/۱۰/۱۲ اینکه مبارزه با فساد دارای چه آثار و پیامدهای مثبتی برای حوزه های کلان اجتماعی و سیاسی و اقتصادی کشور است، می توان به ثمرات ذیل اشاره کرد:
🔹 ۱) تامین امنیت سرمایهگذاری
برخی برای آنکه عدم برخورد با فساد را توجیه سازند، اینگونه وانمود می کنند که مبارزه با فساد و مفسد منجر به اخلال در امنیت اقتصادی میشود در حالی که قضیه بر عکس است «برخورد با مفسد اقتصادی موجب امنیت اقتصادی است برای غیرمفسد.» ۱۳۸۶/۴/۷
🔹 ۲) امیدآفرینی مبارزه با فساد همسوی با اعتبار و اعتماد نظام دانسته میشود زیرا اگر با فساد برخورد نشود «ذهن مردم را مشغول میکند دل مردم را مشغول میکند... چقدر آدمها امیدشان را از دست میدهند؟ این سزاوار است؟ این به خاطر این است که عمل نکردیم. از همان وقت که گفته شد فساد ریشهدار میشود، ریشه پیدا میکند، شاخ و برگ پیدا میکند، هرچه که بگذرد، کندنش مشکل میشود... اینها سرمایهگذار پاکدامن و صادق را مأیوس میکند - اگر عمل میشد، مبتلا به این مسائل نمیشدیم.» ۱۱/۷/۱۳۹۰ با مبارزه قاطعانه، اعتماد و اطمینان مردم به عملکرد درست دستگاه های مسئول افزایش یافته و امید برای استمرار حرکت صحیح برای عموم مردم و سرمایه گذاران افزایش پیدا میکند.
🔹 ۳) حرکت در مسیر تحقق عدالت «عدالت در صدر هدفهای اوّلیّهی همهی بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شأن و جایگاه است؛ این کلمهای مقدّس در همهی زمانها و سرزمینها است و بهصورت کامل، جز در حکومت حضرت ولیّعصر (ارواحنافداه) میسّر نخواهد شد ولی بهصورت نسبی، همه جا و همه وقت ممکن و فریضهای بر عهدهی همه بویژه حاکمان و قدرتمندان است. جمهوری اسلامی ایران در این راه گامهای بلندی برداشته است...[اما] آنچه تاکنون شده با آنچه باید میشده و بشود، دارای فاصلهای ژرف است.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🔍 ادامه👇