فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چه کسانی #سایه_جنگ را بر سر ایران انداختند؟
🔹چگونه عقبنشینیهای مکرر دولت #اصلاحات در زمان حمله آمریکا به افغانستان باعث شد ایران «محور شرارت» معرفی شود؟
📌مصطفی #خوشچشم؛ کارشناس سیاسی:
💬 خانم #لورت کارمند میز ایران در معاونت امنیت ملی کاخ سفید گفت بسیار تعجب کردیم که ایرانیان در قبال همکاری با ما در جنگ افغانستان و ملاقاتهای ماهیانهای که داشتیم، از ما هیچ چیزی نمیخواستند و به دلیل همین عقبنشینیهای مکرر، بوش دو سال بعد ایران را بهعنوان محور شرارت معرفی کرد زیرا احساس کرده بود که ایرانیها میترسند و از رخ دادن #جنگ ترس دارند.
امروز دومین سالگرد انتخابات نود وشش است. همان انتخاباتی که ما دلواپسان تلاش کردیم تا #روحانی دوباره رای نیاورد اما چقدر خوب شد که او رییس جمهور شد وگرنه الان با رییسی احتمالا دلار پنج هزار تومان، سکه دو میلیون و پراید سی میلیون تومان شده بود
خدا راشکر که روحانی کشور را نجات داد!
"امیرحسین ثابتی"
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🌄 رئیس موسسه مطالعات انرژی وین: برجام راه دور زدن تحریمها را لو داد
فریدون برکشلی: ایران مکانیسمهای خوبی برای فروش نفت در دوره قبلی تحریمها طراحی و اجرا کرده بود و موفق هم بود؛ اما بعدِ برجام، ایران گارد خودش را باز کرد و تمام راهکارهای دور زدن و پرهیز از تحریمها را علنی کرد!
نودِ اقتصادی
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔻همسر مهناز افشار به ۷ سال حبس محکوم شد
با پیگیریها مشخص شد که حکم یاسین رامین در دادگاه بدوی ۱۷ سال محکومیت است و آنچه اجرایی خواهد شد حکم حبس به مدت ۷ سال است.
بر اساس قانون در زمانی که متهم از سوی دادگاه به چند جرم محکوم شده و مجازات برایش تعیین شود، تنها مجازات اشد (بالاترین محکومیت) اعمال می شود.
همچنین دادگاه وی را به رد مال یک تا ۲ میلیون یورو محکوم کرده است.
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13