فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوچکزاده، نمایندۀ مجلس: با ظریف نمیتوان کشور را به وحدت رساند
🔹
آقای رئیسجمهور منتخب، شما دعوت به وحدت میکنید ولی نمیشود با سمبل اختلاف و نفاق در کشور یعنی محمدجواد ظریف این مملکت را به وحدت رساند. 🔹ظریف در کارگروهایش آدمهایی که اصل روحانیت و جمهوری اسلامی را نفی میکنند قرار میدهد که وزیر به مجلس معرفی کند. 🔹امیدوارم این اتفاق نیفتد ولی این مسیری که شما میروید به آنجایی که باید باشد، نیست.🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی @asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سخنان رهبری در مورد ظریف
🔸 این حرف های رهبری را ببینید! در واکنش به مطالب ظریف و مشخصا در مورد خود او بعد از لو رفتن صوتش علیه سردار سلیمانی در سال ۱۴۰۰ است.
🔹 «مایه تعجب»؛ «مایه تأسف»؛ «تکرار حرف های خصمانه دشمنان ما»؛ «خطای بزرگ» و ...
🔸 ظریف که هرجا انتقادی میشنود میگوید رهبری مرا صادق خطاب کرد و من تایید شده رهبری هستم و هرکسی مرا نقد کند در برابر رهبری ایستاده است، درباره این سخنان نظری ندارد؟
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ رهبری به یاوه گوییهای جناب ظریف در مورد قانون اقدام راهبردی مجلس
@BisimchiMedia
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ۱۴ شاخص کلیدی رهبر انقلاب برای انتخاب وزرا
رهبر معظم انقلاب خطاب به رئیس جمهور و مجلس:
کسی را باید میداندار کرد که امین، صادق، متدین و از بن دندان به جمهوری اسلامی معتقد باشد،ایمان ، امید به آینده و نگاه مثبت به افق داشته باشد، آنهایی که به نظرشان افق تاریک است و نمی شود کاری کرد نمی توان به آنها مسئولیت کلیدی داد، متشرع بودن و اشتهار به پاک دستی و صداقت از معیارهای مهم است، سابقه سو نداشته باشند، نگرش ملی داشته باشند و غرق در مسایل سیاسی و جناحی نشوند، کارآمد باشد.
✍ با این شاخصها کار معرفی کابینه برای آقای پزشکیان راحتتر و برای همراهی مجلس مشخصتر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اسلام ناب محمدی در برابر اسلام انگلیسی و آمریکایی در عرصه سیاست خارجی/ فکر نکنید حمله به این قانون اشتباه لپی آقایان بوده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پزشکیان: من وعده خاصی ندادم!
پس اینا را کی گفته:
▫️ما از اول گفتیم، چهارچوب قانون را اجرا میکنیم.
▫️باید جلوی تورم را بگیریم.
▫️پرداخت یارانه را باید عادلانه کنیم.
▫️سیاست های کلی مقام معظم رهبری را طی خواهیم کرد.
▫️راهم راه مولا علیست.
▫️نخواهم گذاشت فقرا، محرومین گرسنه شبشان را بر بالش بگذارند.
▫️باید کاری کنیم که حقوق با تورم همسان باشد.
▫️بنزین را گران نمیکنیم.
▫️واردات خودرو باید آزاد شود.
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍 ناگفتههای پایان جنگ /درباره وقایع و اتفاقات جانسوز روزهای پایانی جنگ تحمیلی
🔹چه شد که ۳ شب بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از جنوب تا غرب چندین شهر به راحتی دست عراقیها و منافقین افتاد؟
🔹سردار سعید قاسمی:
روحانی که مسئول پدافند جنگ بود باید جواب بده گردنه پاتاق که در جنگهای جهانی سقوط نکرده بود، چطور اون زمان سقوط کرد؟
🔹هاشمی در نماز جمعه دروغ بزرگی گفت که ما از قبل برای عملیات مرصاد آماده بودیم...
✨بنزین؛ اولین سوژه عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
@syjebraily
🔴محمد عفیف، مسئول روابط رسانه ای حزب الله لبنان:مقاومت اسلامی لبنان ادعاهای منتشر شده از سوی برخی رسانه های دشمن و تریبون های مختلف رسانه ای در خصوص هدف قرار دادن مجدل شمس را قاطعانه تکذیب می کند و تائید می کند که مقاومت اسلامی به هیچ وجه ارتباطی با این حادثه ندارد و تمامی ادعاهای کذب در این زمینه را قاطعانه رد می کند
✍احتمالا گنبد پلاستیکی بوده
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴کانال 12 عبری:ارتش در حال آماده شدن برای چند روز نبرد شدید در شمال است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴سخنگوی ارتش در جمع طرف های خارجی: در حال بررسی احتمال برخورد تصادفی گنبد آهنین به مجدال شمس هستیم.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
#فوری
🔴شبکه ۱۴ عبری: حزب الله از موشک فلق ۱ برای این حمله استفاده کرد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is