🔴 تروریستهای سوری بر اساس گزارشها، کوه زین العابدین مشرف بر شهر حماه را تصرف کردند.
اگر یادتون باشه خبرگزاری های رسمی سوری و محور مقاومت قبلا سقوط حلب رو هم تکذیب میکردن ویک عده ای هم به ما پیام میدان اخبارتون ضد ونقیض هستش،باید بگم که اخبار ما ضد و نقیض نیست بلکه دقیق و میدانی است، ولی بی عرضگی عده ای رو سر خبرهای درست و آنی نکنید،حالا ک متوجه شدید حلب سقوط کرده بر پدر چه کسی لعنت فرستادید!!!!
مخ تعطیل که میگن به این جور افراد میگن...
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 اخبار اولیه از فعال شدن پدافند هوایی در شهر طرطوس سوریه
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 جنگندههای رژیم صهیونسیتی دو حمله به شهر یارون در جنوب لبنان انجام دادند
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴کودتای ضد دولتی و ضد روسیه در گرجستان گزارش شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه دریایی طرطوس روسیه، پدافند هوایی ارتش عربی سوریه که علیه پرتابه های متخاصم کار می کند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔺صدای انفجارهای مهیبی که در شهر طرطوس و اطراف آن شنیده می شود... ناشی از شلیک موشک های سنگین است که مقرهای تروریست ها را در جبهه های نبرد هدف قرار می دهند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴نیروهای SDF ایستگاه پمپاژ آب بابیری را که منبع اصلی تامین آب شهر حلب است، کنترل کرده و شهر خفصه را کنترل کرده و به سمت فرودگاه کویرس پیشروی می کنند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 جنگنده های مشترک سوریه و روسیه تحرکات گروه های تروریستی را در اطراف شهر خطاب در شمال حماه هدف قرار دادند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 حالا فهمیدید چرا سید حسن نصرالله گفت ما تصمیم گرفتیم جداگانه به ترور شهید هنیه پاسخ بدیم؟
‼️چون فهمیده بود ساده لوحانی در ایران به قدرت رسیدند که به وعدهی شیطان بزرگ بیشتر از وعدهی خداوند ایمان دارند
✍ حسن عباسی
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw