May 11
درباره پروژههای نهضت ملی مسکن
🔹پیرو ابراز نگرانی برخی عزیزان درباره سرنوشت پروژههای نهضت ملی مسکن در دولت جدید عرض میشود که قانون جهش تولید مسکن و همچنین قانون مربوط به افزایش ۳۳۰ هزار هکتار به مجموع مساحت سکونت گاههای کشور در برنامه هفتم توسعه، هر دو مصوب مجلس شورای اسلامی هستند و لذا هر دولتی، مکلف به اجرا و پیگیری این قوانین است. ما نیز بنابر توصیه رهبر معظم انقلاب، ترجیح و پیش فرضمان همکاری و حمایت از دولت محترم در حل مسائل و مشکلات مردم است و انشاالله در فضای هنجارهای رفاقتی (به جای رفتارهای رقابتی) حتما کمک خواهیم کرد تا دولت در اجرای هرچه بهتر این قوانین موفق باشد.
🔹اما اگر احیانا بنا به هر دلیلی، دولت محترم از اجرای این قوانین استنکاف ورزید بدیهی است که مجلس، ظرفیت استفاده از ابزارهای نظارتی را برای الزام دولت محترم به اجرای قوانین، در اختیار دارد و لذا انشاالله جای نگرانی برای پروژههای نهضت ملی مسکن وجود ندارد.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
کدام کارشناس؟ کدام دستگاه کارشناسی؟
🔹یکی از تاکیدات رئیس جمهور منتخب این است که بنده کارشناس نیستم و در مسائل تخصصی، به کارشناس رجوع خواهم کرد. اصل این موضوع، ممدوح است اما آنچه محل سوال است این است که کدام کارشناس و کدام دستگاه کارشناسی؟
🔹انقلاب اسلامی آمد تا تمدنی نوین بر اساس ظرفیتهای بومی و هویت اسلامی ایرانی پایهریزی نماید. لازمه تحقّق این مهم آن است که دستگاه کارشناسی ما (در شئون مختلف حاکمیتی) استقلال هویتی خود را حفظ کند و به تعبیر رهبر انقلاب، هضم در هاضمه جهانی نشود.
🔹یکی از این شئون حاکمیتی، عرصه معماری و شهرسازی است. در این خصوص، آنچه طی چند دهه قبل بر دستگاه کارشناسی کشور حاکم بود غلبه ذهن استقرایی و نگاه کمیتمحور بر ذهن استعلایی و نگاه کیفیتمحور بود که نتیجه آن، شهرسازی عمودی و متراکمی است که در شهرهایمان کمابیش شاهدش هستیم.
🔹اکنون بیم آن میرود که در دولت جدید، همان ذهنهای تجربهزده و دستگاه کارشناسی سابقی که جمهوری اسلامی عملا سالها گروگان تحلیلهای اشتباه آن بود مجددا عهدهدار تدوین برنامههای شهرسازی کشور شود و دستگاه کارشناسیِ معتقد به هویت اسلامی ایرانی که با تلاشهای فراوان به تدریج در حال جان گرفتن بود مجددا به حاشیه رانده شود؛ که در چنین صورتی، مجددا شاهد تکرار چنین صحنههای عجیبی در کشور پهناور ایران خواهیم بود. بدیهی است که موضوع دستگاه کارشناسی، منحصر به مسائل شهرسازی نیست و مشمول سایر عرصههای تمدنساز نیز میشود که این مهم، هوشیاری رئیس جمهور منتخب و محترم را میطلبد.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
بلد طیّب/منان رئیسی
آیا هنوز وقتش نرسیده که خطکشهایمان را عوض کنیم؟! پیشنهاد میشود این دو دقیقه را از دست ندهید. @bal
روستای نصفجهان؟!
🔹آقای محسن رنانی به بهانه رای بالای اصفهان به دکتر جلیلی، یادداشتی را با عنوان "روستای نصف جهان" منتشر کرده است! او در بخشهایی از این یادداشت چنین نگاشته است:
🔹"سالها پیش، در ایام جوانی، مقالهای نوشتم با عنوان «روستای نصفجهان» اما آن سالها جرأت انتشار آن را نداشتم. در آنجا بهگونهای فراخ نشان داده بودم که چگونه ساختار و بافتار این شهر از هر چهار منظر اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، هنوز رنگ روستا دارد... مگر میشود شهر دوم یا سوم کشور باشی و روزانه یک تئاتر در تو اجرا نشود؟ (مقایسه کنید با پاریس که روزی دویستوپنجاه تئاتر در آن اجرا میشود). مگر میشود نخستین شهر گردشگری و دومین شهر صنعتی کشور باشی و روزانه کمتر از پنجاه پرواز داشته باشی؟ (مقایسه کنید با روزانه دو هزار پرواز در استانبول). ... مگر میشود در شهری با بیش از دو میلیون جمعیت هیچ کنسرت موسیقی اجازه برگزاری نداشته باشد؟... امروز که ترکیب آراء اصفهان در انتخابات چهاردهم را دیدم و با آرای دیگر استانها مقایسه کردم، داغ آن مقالهام تازه شد".
🔹حقیر قصد ندارم در اینجا پاسخ توهین ایشان به مردم شریف اصفهان را بدهم؛ اما با خطکش اشتباهی که ایشان تعریف کردهاند از خود ایشان میپرسم که آیا مثلا تعداد تاترها و یا پروازهای شهرهایی همچون سنندج و رشت و اردبیل و تبریز و ... که به رئیس جمهور منتخب رای بیشتری دادهاند بیشتر از تعداد تاترها و پروازهای اصفهان است؟! و یا حتی همین اصفهان در سال ۷۶ که به جناب خاتمی رای داد و یا در سال ۹۶ که به جناب روحانی رای داد تعداد پروازها یا تاترهایش بیشتر از الان بود؟!
🔹وقتی که عرض میشود که دعوای ما بیش از آنکه سیاسی باشد تمدنی است دلیلش چنین یادداشتهایی است. یادداشتهایی که سویدای افکار سینهچاکان تمدن معاصر غرب را هویدا میسازد و نشان میدهد که برای آنها ملاک مدنیت و شهرنشینی، مثلا میتواند تعداد کنسرت یا تاتر باشد ولی تعزیه و یا روضه خیر! برای این منوّرالفکرها، شهر صرفا وقتی شهر میشود که با خطکشهای مدنیت غربی تطبیق یافته باشد و ظاهرا در این راستا، هیچ فهمی از عمق تفاوتهای تمدنی شهرهای ما با کلانشهرهای غربی و تفاوت ماهوی مفهوم مدنیت در آنها ندارند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
حسین آبادها
🔹این تصویر، قدیمیترین عکس از حرم مطهر دردانه خداست؛ وَالوِترَ المَوتوُر. به رد پای حسین (ع) در شهرسازی ما توجه کردهاید؟ این حرم مطهر که طی قرنهای گذشته بارها تلاش کردند تا به کلی محو و نابودش کنند امروز آنقدر بسط پیدا کرده است که رد پایش را در هر کوی و برزنی میتوان دید؛ ابنیهای همچون حسینیه، زینبیه، تکیه و ... گوشهای از تجلیات حسینی در شهرها و روستاهای ما هستند اما علاوه بر این مصادیق کالبدی، کم نداریم شهرها و آبادیها و سکونتگاههایی که علاوه بر دربرداشتن این مصادیق کالبدی، حتی نام و مضمون آنها نیز بیانگر ارادت ساکنان آن سکونتگاهها به حسین علیهالسلام است.
🔹حسین آبادها، عباس آبادها، قاسم آبادها و ... همگی تجلی عشق سرشار مردم این مرز و بوم به وترالموتور و دردانه خدا هستند لیکن شاید زیباترین تعبیر، تعبیر مرحوم کافی است که با نگاهی عاشقانه، حسین آبادها را به سرتاسر عالم گیتی تعمیم داد؛ آنجایی که چنین گفت که نگویید دنیا بلکه بگویید حسین آباد، چون این حسین(ع) بود که با خونش کل دنیا را آباد کرد. آری، اگر دقیقتر بنگریم دیگر شهرها و کلانشهرهایمان را با توجیهات سیاسی که چرا به فلان نامزد کمتر یا بیشتر رای داده اند روستا نمینامیم و بذر تفرقه و اختلاف نمیکاریم؛ بلکه همه را (چه روستاهای کوچک و چه کلانشهرهای بزرگ) را حسین آبادهایی میدانیم که همگی با شمیم حسینی آباد شدهاند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
جناب آقای مصطفی حسنی تعریف کرده اند:
▫️ روزی همراه بعضی از دوستان جهت زیارت آقای مجتهدی به قزوین رفتیم.
بعد از اینکه لحظاتی را در خدمتشان سپری کردیم، خطاب به جناب حاج فتحعلی فرمودند:
کاغذ و قلمی تهیه کنید تا یک رباعی درباره ی حضرت ابوالفضل(ع) بگویم.
حاج علی آقا یک برگ کاغذ و قلمی به ایشان دادند. پشت کاغذ مقداری خط خوردگی داشت، هنگامی که آقا آن را گرفته و مشاهده نمودند؛ با ناراحتی فرمودند:
اسم حضرت را بر روی کاغذ قلم خورده نمینویسند!
این بیان نشانگر نهایت ادب و احترام نسبت به اهل بیت علیهم السلام بود.
به هر حال حاج علی آقا کاغذی کاملاً تمیز مهیا نمودند آنگاه آقای مجتهدی گفتند:
🔸حضرت ولی عصر میفرمایند:
هر کس با این شعر متوسل به عمویم حضرت عباس(ع) شود حتماً حاجتش برآورده خواهد شد.
و سپس شروع به خواندن بیت اول کردند و در فاصلهی بین بیت اول و دوم حدود نیم ساعت با شدت تمام میگریستند، آنگاه بیت دوم را خوانده و باز حدود نیم ساعت شدیداً گریه کردند، سپس شعر را نوشتند:
یادم ز وفای اشجع ناس آید
وز چشم ترم سوده ی الماس آید
آید به جهان اگر حسین دگری
هیهات برادری چو عباس آید
⬅️ لاله ای از ملکوت، جلد اول، ص۲۲۹
پرتاب به گذشته و یا حرکت به آینده؟
🔹قبلا در یادداشتی با عنوان "کدام کارشناس، کدام دستگاه کارشناسی" هشدار دادیم که اینکه به کدام کارشناس اعتماد کنیم امری مهم است که اگر اشتباه کنیم، نتیجه حاصله، ۱۸۰ درجه برعکس خواهد شد و ما را به گذشته پرتاب خواهد کرد. حالا لطفا به نامه ۲۰ کارشناس مسکن خطاب به رئیس جمهور منتخب توجه بفرمایید؛ نامهای که طی آن، این کارشناسان (که اغلب در دولت آقای روحانی جزو مدیران و یا مشاوران ارشد وزارت راه و شهرسازی بودند) توصیههایی را تجویز کردهاند:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-936867
🔹شاید بتوان گفت ترجیعبند توصیههای این کارشناسان، مخالفت با سیاستهای دولت شهید رئیسی برای واگذاری گسترده زمین به مردم است فلذا آنچه از متن این نامه فهمیده میشود، اصرار بر سیاستهای اشتباه دولت آقای روحانی در عرصه زمین و مسکن است؛ همان سیاستهایی که در زمان مدیریت همین دوستان و همفکرانشان، سبب جهش شدید قیمت زمین در بازهای بسیار کوتاه شد؛ به نحوی که جهش قیمت زمین و به تبعش مسکن را به پیشران تورم در کشور ما تبدیل کرد؛ به نحوی که طبق این نمودار، تورم مسکن حتی از نرخ تورم عمومی کشور نیز به مراتب فراتر رفت!
🔹از دلایل اصلی این اتفاق، خساست در عرضه زمین بود که سبب شد هم شهرهای ما به مراتب متراکمتر، پرترافیکتر و آلودهتر شوند و هم قیمت زمین با رشد سرسامآور مواجه شود. امید است رئیس جمهور منتخب، اشتباهات دهه ۹۰ در موضوع زمین و مسکن را تکرار نکنند و درخصوص کارشناسانی که قبلا امتحانشان را پس دادهاند قضاوت درستی داشته باشند.
دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
وَ خَسَفَ الْقَمَر وَ جُمِعَ الشَّمْسُ وَالْقَمَر: و ماه تابان بینور شود، و خورشید و ماه در يك جاى گرد آيند (قيامة/ آیات ۸ و ۹).
صلی الله علیک یا قمر العشیره(ع)
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین(ع)
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقایانی که مسئول چینش کابینه هستند رسما مشغول تحریک گسلهای قومی مذهبی و تنزل ارزشها به ضد ارزش هستند، بعد هنوز یه عده از دوستان ما در دوگانه جلیلی قالیباف گیر کردهاند و به رغم سپری شدن دو هفته از انتخابات، کماکان در حال تخریب یکدیگر در فضای مجازی هستند! برادران و خواهران گرامی، اگر دعوای درون گفتمانیِ جبهه انقلاب ادامه پیدا کند زودتر از آنچه تصور کنیم آش را با جاش خواهند برد و ارزشها را چنان به ضد ارزش تبدیل خواهند کرد که دیگر نه قالیباف و نه جلیلی و نه هیچ نگاه درون گفتمانی دیگری محلی از اعراب نخواهد داشت.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
بسم الله الرحمن الرحیم
با کمال تاسف، خبر عروج دانشجوی جهادگر، آقای محمدحسین دریس (از اعضای فعال مجمع هم افزایی جوانان انقلابی قم و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک) را دریافت کردیم. این جوان بسیجی که در حین پیگیری فعالیتهای جهادی دعوت حق را لبیک گفت مصداقی روشن از جوان مومن انقلابی بود که در عمر کوتاه اما پربرکت خویش، توفیق داشت تا جهاد و تحصیل را در کنار هم جمع نماید.
اینجانب این ضایعه جانگداز را خدمت همه دلدادگان جبهه انقلاب به ویژه جوانان انقلابی قم و علیالخصوص خانواده محترم و پدر فاضل و مادر مکرّمه ایشان تسلیت عرض نموده، برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل و برای آن فقید سعید، غفران و رضوان الهی را از درگاه خدای متعال خواستارم.
محمدمنان رئیسی؛ نماینده مردم شریف استان قم در مجلس شورای اسلامی
گرچه از ابتدا اینطور به نظر میرسید که رئیس جمهور منتخب و آقای ظریف قرار است با هم هیات دولت را بچینند، اما اتفاقات یک هفته اخیر این شائبه را در ذهن ما ایجاد کرده که تقسیم کار میان این دو بزرگوار برای چینش هیات دولت به این نحو است که آقای پزشکیان هیات بروند و آقای ظریف دولت را بچینند!
امیدواریم تا معیارهای عجیب و غریب جناب ظریف بیش از این به اعتبار آقای پزشکیان لطمه وارد نکرده خود ایشان مدیریت امور را به دست بگیرند و اجازه ندهند که شخصیت ایشان به عنوان اولین رئیس جمهور پوششی تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شود.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔹اگر این خبر درست باشد معنایش آن است که نتیجه این همه عِدّه و عُدّه و سر و صدایی که راه انداختند (لااقل در موضوع وزارت راه و شهرسازی) شده هیچ! متاسفانه چند گزینه اول این لیست، همگی از افرادی هستند که عملا ضمن همراهی با سیاست کُشنده محدودیت عَرضه زمین، از گران کردن کلانشهرها حمایت کردند تا با این ترفند، جلوی ورود مستضعفین به کلانشهرها را بگیرند و محرومان را زیر چرخ سیاستهای اشتباهشان لِه کنند.
🔹آیا قرار است در دهه پنجم انقلاب اسلامی، مجددا شاهد تشکیل دولت سرمایهدارها و حکمرانی آنها بر مستضعفین باشیم؟! و آیا قرار است وزرایی که خودشان در باستیهیلزها زندگی میکنند و صاحب ویلاهای اعیانی و آنچنانی هستند و هیچ فهم و درکی از درد و رنج محرومان ندارند عهدهدار حل مسئله مسکن محرومان شوند؟!
🔹اگر قرار باشد در مسئله کلیدی و حیاتی مسکن، شاهد معرفی گزینههایی از این جنس به مجلس باشیم به حول و قوه الهی چنان روشنگری انجام خواهم داد که مجلس کمتر به خود دیده باشد؛ و لو بلغ ما بلغ...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزمونی مهم برای ولایتپذیری مجلس و رئیس جمهور محترم
رهبر انقلاب امروز در این سه دقیقه، درباره نحوه مواجهه مجلس با وزرای پیشنهادی، هم تکلیف بنده و همکارانم در مجلس شورای اسلامی را معین کردند و هم تکلیف رئیس جمهور محترم را.
آقای رئیس جمهور، قول میدهیم که اگر به این فرمایشات آقا در انتخاب وزرا توجه کنید با تمام وجود یاری و حمایتت کنیم؛ در عین حال قول میدهیم که اگر به این فرمایشات مهم ایشان بیتوجهی کنید، ذرهای از تکلیف انقلابی خود در روشنگری و عدم رای اعتماد به افراد ناشایست تنزل نکنیم.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹لطفا ابتدا این حدیث زیبا از امام حسين(ع) را ملاحظه بفرمایید: "امر به معروف و نهى از منكر، آن است كه كافران را به اسلام دعوت كنى؛ حقوق ستمديدگان را بازستانى؛ با ستمگر به مخالفت برخيزى؛ غنيمتها و بيت المال را عادلانه بين اهلش قسمت كنى؛ زكات را از آنجا كه بايد، بگيرى و در آنجا كه بايد، مصرف كنى" (تحف العقول، ص۲۷۰).
🔹حالا لطفا این ویدئوی کوتاه از آیت الله میرباقری را مشاهده بفرمایید تا متوجه شوید که دلیل حمله سنگین افراد معلومالحالی همچون عباس عبدی و همفکرانش به آیتالله میرباقری چیست. بله، کاملا طبیعی است که آیت الله میرباقری مورد هجمه جریانی قرار گیرد که شرط تداوم حیاتش، تقویت نظام سرمایهداری و جریان زر و تزویر است. همان جریانی که گرچه با تزویر، شعار حمایت از محرومان سر میدهد ولی خروجی کارگروهش برای وزارتخانههای مهمی همچون راه و شهرسازی، سرمایهدارانی است که صاحب ویلاهای آنچنانی در باستیهیلزها هستند و هیچ فهمی از درد محرومان ندارند.
🔹بله، امثال میرباقری باید به هر قیمت ممکن تخریب شوند چون از آن دسته علمای ساکت و صامتی نیستند که مطلوب جریان زر و تزویر باشند؛ و طبیعی است که اگر ساکت نباشید و امر به معروف را به چند مسئلهی محدود همچون حجاب و عفاف تقلیل ندهید و بلکه دایره امر به معروف را آنقدر بزرگ کنید که شامل احقاق حقوق محرومان و دفاع از آنها در برابر ویژهخواران شود آنگاه مستحق هر نوع حمله از سوی وابستگان جریان زر و تزویر خواهید شد؛ اما چه باک، که این وعده خدای متعال است که إِنَ اللَّه يُدافِعُ عنِ الَّذين آمنُوا...
بلد طیب/کانال دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از دفتر دکتر رئیسی
برنامه زنده پایش با موضوع "مسئله مسکن و بایدها و نبایدهای دولت جدید"
باحضور دکتر محمدمنان رئیسی (نماینده مردم شریف استان قم و عضو کمیسیون عمران مجلس)
امشب (سه شنبه مورخ دوم مردادماه)، ساعت ۲۰، شبکه ۱
🔸بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
🆔https://eitaa.com/baladetayyeb
🔸 پایگاه اطلاعرسانی دفتر دکتر رئیسی
🆔https://eitaa.com/joinchat/220004614Cf888d0df59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا میدانستید که از سال ۸۵ تا ۹۵ حدود ۱۰.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور ما ساخته شده است اما فقط ۲.۵ میلیون نفر به صاحب خانههای ما اضافه شده است؟!
از مهمترین دلایل این وضع، الگوهای اشتباه ساخت بوده است. متراکمسازیها و عمودیسازیهایی که معمولا اقشار مستضعف به دلیل آنکه از عهده پرداخت اقساط تحمیلی آن برنمیآیند، واحد در حال ساخت خود را بعد از چند قسط، به دلّال و سرمایهدار میفروشند و به این ترتیب واحدهای ساخته شده در نهایت به دست مصرف کننده واقعی نمیرسد و منجر به صاحبخانه شدن مردم نمیشود. لطفا این ویدئو را مشاهده بفرمایید.
بلد طیب/کانال دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانهداری یا خانهنشینی؟!
آیا میدانستید که آمار بانوان خانهدار در کشور ما حدود ۲۵ میلیون نفر است که حدود ۶۰ درصد از جمعیت زنان را تشکیل میدهند و میانگین سنی آنها حدود ۴۰ سال است؟!
معنایش آن است که اغلب آنها در سنی هستند که اگر ظرف زندگی آنها درست طراحی شود و برنامه مشخصی برای مشارکت آنها در امر تولید و اشتغال خانگی پیشبینی شود، شاهد جهشی اساسی در امر تولید خواهیم شد. آیا حیف نیست که با سیاستهای اشتباه معماری و ساخت قوطی کبریتهای کوچک مقیاس، از این ظرفیت عظیم محروم شدهایم و خانهدارها را به خانهنشینها تبدیل کردهایم؟!
بلد طیب/کانال دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔹امروز توفیق داشتم تا دقایقی مهمان منزل شهید روشنایی (شهید مدافع حرم) باشم. پدر مکرّم ایشان وصیتنامه فرزند شهیدش را تحویلم داد. وقتی خواندمش حالم دگرگون شد. با موبایلم اسکن کردم تا شما را هم مهمان این شهید کنم؛ شما هم یک دقیقه وقت بگذارید و این وصیتنامه پرمغز را بخوانید.
🔹عجیب آنکه پدر همین شهید برایم نقل کرد که چند سال قبل، یکی از مسئولان مشهور (که این روزها هم ورودش به دولت جدید برای یکی از پستهای حساس در حال جدی شدن است) چند دقیقهای مهمان منزل ایشان شده بود و البته قبل از آن، مهمان منزل شهید دیگری بوده است. خانواده شهید اول برای پدر شهید روشنایی نقل کرده بودند که این آقای مسئول، با تشریفات و پروتکلهای خاصی وارد منزل ایشان شده بود. به نحوی که علاوه بر محافظهای مسلح متعددی که حتی داخل منزل شهید همراهش بودند، حتی وجود کارد میوه خوری روی میز پذیرایی را برنتابیده بودند و دستور داده بودند که کاردهای میوهخوری را از داخل بشقابهای پذیرایی جمع کنید!
🔹وقتی پدر شهید روشنایی این حکایت عجیب را برایم نقل کرد به این جمله امام راحل(ره) که فرزند شهیدش در وصیتنامهاش به آن اشاره کرده میاندیشیدم: "من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش میکنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد". شما هم وصیتنامه ساده اما فاخر این شهید را بخوانید و بیاندیشید که چرا باید کار به جایی برسد که فلان مسئول، آنقدر از فرهنگ انقلاب فاصله بگیرد که حتی وقتی میخواهد مهمان خانواده شهید بشود اینچنین گرفتار تشریفات کذایی شود!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مردم شریف ایران! تاکنون تصور میکردم که اگر وارد ساختارهای کلان حاکمیت بشوم چهها خواهم کرد؛ اما حالا که نماینده مجلس شدهام به خوبی متوجه شدهام که اگر شما نخواهید و اگر شما حمایت نکنید منان رئیسیها در برابر مافیای عریض و طویل مسکن و خودرو و ... هیچ غلطی نمیتوانند بکنند و مثل آب خوردن امثال بنده را قورت خواهند داد!
🔹مردم شریف ایران! کاش همگی با عمق وجودمان باور کنیم که خدای اقتصاد، همان خدای جبهههاست و اگر دوباره به سبک و سیاق جبهه، میدان را به خود مردم بسپاریم، در جنگ اقتصادی و ابعاد مختلف آن نظیر مسئله مسکن پیروز خواهیم شد. حالا لطفا این ویدئوی کوتاه را مشاهده بفرمایید و بیاندیشید که منافع چه کسانی به خطر میافتد که در مسائل اقتصادی از جمله مسئله مسکن، اجازه میدانداری به خود مردم را نمیدهند؟! کمک کنید تا انشاالله امثال بنده بتوانیم موازنه میدان را به نفع شما تغییر دهیم...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
حجت الاسلام و المسلمین نبویان: مجلس به فردی که دلبسته به خارج از کشور یا فرزندان وی در خارج از کشور هستند رای اعتماد نمیدهد، تعارف نداریم.
پینوشت مهم حقیر: خدمت برادر و همکار عزیزم آقای نبویان عرض میکنم که حقیر نیز با شما هم نظر بودم و هستم، اما اگر فکری به حال رسانههای مواجب بگیر و پروپاگاند قدرتمند جریان زر و تزویر نکنیم کاری از پیش نخواهیم برد. جهت استحضار عرض میکنم که اخیرا بنابر وظیفه قانونی و شرعی خود، نسبت به تداوم حضور شهردار یکی از کلانشهرهای مهم مذهبی که هر شش فرزند ایشان ساکن اروپا و امریکا هستند و حتی بعضا علیه نظام موضع گرفتهاند تذکراتی دادم اما جریان رسانههای وابسته به تیم ایشان چنان حقیر را نوازش کردند که گویی مرتکب بزرگترین کبیره شدهام!
تازه اعتراض حقیر صرفا در خصوص یک شهردار بود که هم فرزندانش ساکن و دلبسته غرب هستند و هم به عملکرد ایشان نقدهای متعدد فنی و گفتمانی وارد است؛ حالا حساب کنید که اگر بخواهیم درخصوص وزراتخانهها که به مراتب حساستر از شهرداریها است اظهار نظر کنیم چه بلایی بر سر ما خواهند آورد! به گمانم خون امثال ما را مباح اعلام خواهند کرد! والعاقبه للمتقین
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار: کوچکسازها شایسته تصدی بزرگترین وزارت نیستند!
🔹اخیرا جمعی از کارشناسان مسکن (که اغلب آنها جزو مدیران یا مشاوران ارشد وزارت راه و شهرسازی در دهه ۹۰ بودند) در نامهای خطاب به رییسجمهور محترم پیشنهادهایی برای حوزه مسکن ارائه کردند که توقف سیاست واگذاری گسترده زمین به مردم، تمرکز بر انبوهسازی و کوچکسازی متراژ خانهها از جمله آنهاست.
🔹برخی از امضاکنندگان این نامه، از گزینههای اصلی تصدی وزارت راهوشهرسازی اند. این در حالی است که این مدیران محترم به دلیل سیاستهای اشتباهشان در دهه ۹۰ که اکنون ناکارآمدی آنها برای اهل فن مبرهن شده است از متهمان ردیف اول انباشته شدن مشکلات بازار مسکن هستند و بدیهی است که کسانی که خودشان بخشی از مشکل بودهاند امروز نمیتوانند راه حل مشکل شوند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
خدمت رئیس جمهور محترم پیشنهاد میشود جهت نشان دادن حسن نیت خود به عملیاتی کردن وعدههایشان درباره تشکیل دولت ملی و بهرهگیری از همه ظرفیتها و سلایق از گروهها و جناحهای مختلف، تا اطلاع ثانوی آقای ظریف را از هر نوع اظهار نظر تفرقه برانگیز منع نمایند.
متاسفانه برخلاف مواضع رئیس جمهور محترم، اظهار نظرهای ایشان دائما بوی تفرقه و تشتّت و ایجاد چند دستگیهای جناحی و سیاسی میدهد و بدیهی است که در آستانه جلسات رای اعتماد مجلس، این نوع کینهجوییهای تفرقه برانگیز که بوی توهین به رئیس جمهور شهید و روش و منش ایشان را میدهد، نه تنها هیچ کمکی به افزایش احتمال موفقیت دولت نخواهد کرد بلکه برعکس، سبب تحریک و تشدید تنشهای سیاسی و کاهش شانس وزرای پیشنهادی برای اخذ رای اعتماد خواهد شد.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
بلد طیّب/منان رئیسی
بلندمرتبهسازی و ناترازی انرژی 🔹دستور اصلی جلسه امروز مجلس شورای اسلامی، ارائه گزارش وزیر محترم نیر
ناترازی برق و اشتیاق یک روستا برای ظرفیتی که سالها از آن غفلت کردهایم
🔹چند روز قبل به دعوت یکی از گروههای جهادی، عازم روستای مشک آباد قم شدم. آنچه برایم جالب بود این بود که مردم شریف این روستا، همگی خواستار تخصیص وام برای نصب پنلهای خورشیدی روی بام منازلشان بودند! بعد از پیگیری از مسئولان استان متوجه شدم که سقف هر وام برای این کار، ۱۵۰ میلیون تومان است که میتواند منتج به تولید ۵ کیلو وات برق در بام هر خانه شود که با این حساب، از هر ۲۰۰ خانه میتوان ۱ مگاوات برق تولید کرد.
🔹عنایت بفرمایید که متوسط روزانه کل مصرف برق خانگی استان قم حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ مگاوات است که معنایش آن است که از میان کل منازل مسکونی استان، اگر فقط حدود ۷۰ هزار پلاک مسکونی، متقاضی پنلهای خورشیدی شوند کل مصرف برق خانگی استان به راحتی تامین خواهد شد!
🔹نکته مهم آن است که اداره برق، این برق تولیدی را از همان روز اول، خریداری میکند و لذا همان پولی که اداره برق میپردازد میتواند ضمانتی باشد برای پرداخت اقساط؛ و بعد از سه چهار سال اول که اقساط تسویه شد نیز این پنلها تا سالها، به منبع درآمد پایدار برای صاحب خانهها تبدیل خواهد شد. لذا این کار هم میتواند به رفع ناترازی برق کمک ویژه کند و هم میتواند منتج به ایجاد درآمد قابل توجه برای مردم به ویژه روستاییان متقاضی شود. طبیعی است که این نوع درآمدزایی سبب ماندگاری آنها در روستا و جلوگیری از مهاجرت آنها به کلانشهرها نیز خواهد شد و لذا مصداق بازی برد- برد برای همه (اداره برق و روستاییان و شهرنشینها و ...) است.
🔹توجه بفرمایید که حدود ۷۰درصد سرزمین ایران دارای اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی است که از ۳۶۵ روز سال حدود ۳۰۰ روز هوای آفتابی دارند و در چنین شرایطی، باوجود این همه نعمت رایگان آفتاب و باوجود این همه ناترازی برق که هر ساله سبب قطع برق صنایع و چاههای کشاورزی و ... در فصل تابستان میشود ما از این نعمت رایگان بهره چندانی نمیبریم. در حالی که برخی کشورهای اروپایی که تعداد روزهای آفتابی آنها یک چهارم ما است به مراتب بیش از ما از پنلهای خورشیدی و مزایای آن استفاده میکنند!
🔹بلافاصله بعد از بازدید از روستا، با مسئولین مربوطه هماهنگ کردم تا انشاالله پیگیری لازم برای پرداخت وام و تهیه پنلهای خورشیدی این روستا انجام شود و بعد هم صدا و سیما یک گزارش رسانهای خوب با هدف فرهنگسازی تهیه کند تا انشاالله پنلهای خورشیدی این روستا انگیزهای شود برای ترویج فرهنگ استفاده بهینه از انرژی خورشیدی و کمک به رفع ناترازی برق.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
از شهادت ابراهیم ملت تا شهادت اسماعیل امت؛ پاسخ متوازن یا متقارن؟
🔹به فاصله چندماه بعد از شهادت کاملا مشکوک ابراهیم ملت، اسماعیل امت را هم شهید کردند. اما این بار کاملا آشکار و بدون هر نوع شک و شبهه و در حالی که ایشان مهمان عزیز ما بود. چیزی که همیشه بعد از شهادت حاج قاسم در ذهن ما باقی مانده این بود که حاج قاسم در خاک عراق و در حالی که مهمان رسمی دولت عراق بود ترور شد و انتظار عکس العمل متناسب از سوی دولت میزبان را داشتیم.
🔹قاعدتا همان حس و حال ما درباره دولت عراق را حالا جوانان فلسطینی درباره ما دارند. باخود میگویند که پاسخ ایران اسلامی به عنوان کشور میزبان، به ترور اسماعیل امت در تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام چه خواهد بود؟ آیا همچون دولت عراق نهایتا به صدور بیانیه محکومیت بسنده خواهیم کرد؟! و یا پاسخ میدانیِ متوازن و بازدارنده در دستور کار قرار خواهد گرفت؟
🔹معتقد هستم که ایران اسلامی اگر قصد دارد کماکان در تراز پرچمدار جبهه مقاومت به کنشگری خود ادامه دهد لزوما و حتما بایستی به شهادت مهمان رسمی خود، پاسخ متوازن دهد؛ و قاعدتا تصمیم سازان ما ملتفت هستند که اگر صرفا به محکومیت بسنده کنیم علاوه بر آنکه معادله بازدارندگی برای ما به کلی از بین خواهد برد، لطمهای اساسی به موازنه قدرت و اقتدار ایران اسلامی نیز وارد خواهد شد. لذا حتما و ضرورتا، پاسخ متوازن از سوی ایران اسلامی مورد انتظار همه ما است.
🔹اما آنچه باید همگی به آن توجه کنیم این است که پاسخ متوازن لزوما به معنای پاسخ متقارن نیست. هلاکت فرمانده آنها در قبال شهادت فرمانده ما پاسخ متقارن است اما گاهی ممکن است پاسخ صادر شده، گرچه هم وزن و متوازن با جسارت دشمن است اما به دلیل اقتضائات میدان، نباید متقارن حرکت آنها نباشد. وعده صادق، پاسخی متوازن و بلکه فراتر از متوازن به جسارت چند ماه قبل رژیم موقت صهیونیستی به ترور فرماندهان ما بود که آوردهاش برای ما حتی بیش از یک پاسخ متقارن بود. اکنون نیز به هر دلیل میدانی و غیرمیدانی، اگر پاسخ متقارن به شهادت شهید اسماعیل هنیه، مصلحت نباشد اما قطعا پاسخ متوازن به این جنایت بیسابقه، هم مصلحت است و هم ضرورت. بسم الله...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔹دیشب به همراه برخی همکاران برای ماموریتی وارد مشهد الرضا(ع) شدیم؛ صبح زود که خبر ترور شهید اسماعیل هنیه را شنیدم حالم حسابی گرفته شد و تا غروب هم هرچه کردم فراغتی حاصل نشد؛ حالم دقیقا شبیه همان صبح جمعهای بود که خبر ترور و شهادت حاج قاسم را شنیدم؛ مملو از خشم و بغض.
🔹غروب با خودم گفتم به محضر امام رئوف مشرّف شوم و قدری با ایشان درد و دل کنم تا بلکه حالم کمی بهتر شوم. روبروی مضجع شریف نشستم و بعد از زیارت، با چشمانی خیس تفالی به قرآن کریم زدم؛ کریمانه این طور دلداریام داد: "وَكَم قَصمْنَا مِنْ قَريَةٍ كَانت ظالمَةً وأَنْشأْنَا بَعْدها قوْمًا آخَرِينَ فلَمَّا أَحسُّوا بَأْسَنا إِذا هم مِنها يَركضُون: و چه بسیار مردم ستمگری در شهر و دیارها بودند که ما آنها را درهم شکسته و هلاک ساختیم و قومی دیگر به جای آنها آوردیم پس هنگامی که آن ستمکاران عذاب ما را به چشم مشاهده کردند از آن دیار رو به فرار نهادند" (انبیا/ ۱۱و ۱۲).
🔹آیاتی که در این تفال دیدم همچون آبی بود بر آتش دلم و با خود گفتم اینجا بنویسم تا بلکه شما را نیز در این حال خود شریک کنم. اکنون به امید خدا منتظر چشاندن عذاب الهی با دستان پرتوان برادران پاسدارمان بر ستمگران صهیونیست هستیم تا انشاالله فرار و هلاکت و درهم شکسته شدنشان را ببینیم که این وعده تخلف ناپذیر خدای متعال است که "فَاصْبرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّه حَقٌّ ولَا يَسْتخِفَّنَّكَ الَّذِين لَا يُوقنُون: پس شکیبایی کن که یقیناً وعده خدا حق است، و مبادا آنان که یقین ندارند تو را به ناشکیبایی وا دارند" (روم/۶۰).
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb