از شهر تمدن ساز تا شرّ تمدن سوز
🔹افتضاحات ورزشگاه آزادی را دیدید؟ مشاهده کردید که برخی بانوان ایرانی به چه حال و روزی افتادهاند و چه رفتارها و شعارهایی را سر میدهند که گاها حتی برخی آقایان هم از بیان آن شرم دارند؟! مگر نمیگفتند که حضور بانوان در ورزشگاه سبب تلطیف فضای ورزشگاه و اصلاح رفتار آقایان خواهد شد؟! چه شد پس؟! زیر پوست کلانشهرهای ما چه گذشته که شهری که بستر تمدن سازی بود به شرّی برای تمدن سوزی بدل شده است؟!
🔹این تصویری است از یک مرکز خرید و یک مال بزرگ در منطقه هروی تهران. قبلا بارها عرض شد که در مقابل دو مفهوم حجاب و حریم در شهر تمدن ساز سنتی، در شرّ تمدن سوز معاصر، دو پدیده حجاب زدایی از البسه و حریم زدایی از ابنیه، دو بال اصلی تمدن سوزی هستند. وقتی با سیاستهای اشتباه معماری و شهرسازی، شهر تمدن ساز و عفیف سنتی را به مذبح شرّ تمدن سوز و عریان معاصر برده ایم آنگاه دیدن چنین صحنههایی از سرویس بهداشتیهای حریمزده در قلب تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام کاملا طبیعی است! حالا به نظرتان در کنار این حجم از حریم زدایی از ابنیه، آیا اوج گیریِ حجابزدایی از البسه در کف خیابانها و به تبعش پیوستهای تمدن سوز (شبیه به آنچه از برخی بانوان در ورزشگاه آزادی دیدیم) خیلی چیز عجیبی است؟! از کوزه همان برون تراود که در اوست...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
17.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از مصاحبه اخیر منان رئیسی با ایسنا
_ آیا منان رئیسی پدیده انتخابات اخیر بوده است؟!
_ منظور از گفتمان تمدنی که دائما بر آن اصرار دارید چیست؟
_ به کدام حزب یا جریان سیاسی تعلق دارید؟
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
بایستههای مجلس دوازدهم؛ ریل گذاری مجلس جدید برای تسهیل مسکن و زندگی مردم چه میتواند باشد؟
با حضور محمدمنان رئیسی (منتخب مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی).
چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت، ساعت ۲۲، برنامه زنده جهان آرا (شبکه افق).
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
خواهر بزرگوارم! اولا بفرمایید که منظورتان از تصمیم نظام، دقیقا کدام نظام است؟ نظام جمهوری اسلامی یا نظام استکبار جهانی؟! آیا تبعیت از پروتکلهای بینالمللی در چنین مواردی، به معنای هضم ما در هاضمه استکبار جهانی و سبک زندگی غربی نیست و آیا چنین هاضمهای، همان چیزی نیست که رهبر انقلاب بارها درباره آن هشدار دادهاند؟
ثانیا گمان میکنید که در میان این همه مسئله ریز و درشت بانوان، اساسا چنین مسئلهای دغدغه چند درصد از بانوان کشور ما است؟! آیا روا است که با گرفتار شدن در بازی رسانهها، چنین موضوع کاملا فرعی را به مسئله اصلی بانوان تبدیل کنیم؟!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام مجلس مرکز همه قدرتهاست؟
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای بانک خصوصی، لطفا وجدان داشته باش! دم خروست را باور کنیم یا قسم حضرت عباست را ؟!
بخش کوتاهی از صحبتهای منان رئیسی (منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی) در برنامه جهان آرا
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از جهان آرا
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منتخب مردم قم در مجلس: آمدهام بزنم زیر میز
محمد منان رئیسی - منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی:
🔹آمدهام تا میز بازی را به هم بزنم و برای این کار هم همراه میخواهم و دست یاری به سوی نمایندگان آزاده و مستقل دراز میکنم.
🔸دکانی که شهرداریها به نام کمیسیون ماده 5 باز کرده و شروع به شهرفروشی و تراکم فروشی کردهاند باید توسط مجلس بر هم زده شود، آن هم توسط دوستانی که به تمدن اسلامی ایمان و اعتقاد دارند.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @ofogh_tv
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازی برد-برد برای مدیران شهری و سرمایهداران و باخت برای مردم!
🔹محمد منان رئیسی (منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی): افزایش بیشتر قیمت زمین نسبت به مسکن، سبب شده ساخت و ساز به صرفه نباشد و یک بازی برد برد برای مالکان و مدیریت شهری و باخت برای مردم شکل بگیرد.
🔹هرگاه ساخت و ساز و تراکمفروشی رونق بگیرد، درآمد شهرداری بیشتر میشود، بنابراین با ایجاد انحصار در عرضه زمین، میتوان تراکمهای مد نظر را به قیمت مد نظر فروخت!
🔹اگر انحصار در عرضه زمین شکسته شود، قیمت زمین افت پیدا میکند و دیگر مدیریت شهری نمیتواند مجوزهای تراکم را به قیمتی که میخواهد بفروشد.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
لینک کامل برنامه اخیر جهان آرا و یک نکته تکمیلی
🔹بعد از حضور حقیر در برنامه جهان آرا، بازخوردهای فراتر از انتظاری از سراسر کشور دریافت کردم که این بازخوردها هنوز هم ادامه دارد. اما چرا باید وضعیت به نحوی باشد که اگر یک نفر روی آنتن زنده از لزوم شکستن انحصارها، اصلاح رویهها و تغییر وضعیت به نفع مردم صحبت کند اینقدر مردم را بر سر ذوق بیاورد که تا چند روز بعد از برنامه، دائما پیامهای شیر مادرت حلالت و ... ارسال کنند و چرا رسانههای رسمی نباید از ظرفیت برنامههای مختلف خود برای تغییر وضعیت به نفع مردم بهره حداکثری ببرند؟ (میتوانید ویدئوی کامل این برنامه را در این لینک ببینید).
🔹 نکته تکمیلی آنکه در کنار لزوم شکستن انحصار در موضوع زمین و مسکن و خودرو که در این برنامه به آن پرداختم، یکی دیگر از زمینههای انحصار که فرصت نشد در این برنامه به آن بپردازم، انحصار در زمینه مدیریت کشور است؛ مدیرانی که با انحصار طلبی، همزمان چندین شغل مهم و کلیدی را عهدهدار هستند (شغلهایی که هر کدامش یک مدیر تمام وقت را میطلبد) و یا مدیرانی که با وجود رسیدن به سن کهنسالی، در حال تکاپو برای دور زدن قانون بازنشستگی هستند تا به هر نحو ممکن، مسئولیت خود را به سایر افراد باانگیزه و شایسته واگذار نکنند؛ چون در قاموس فکری آنها گویی مملکت قحط الرجال است و از آسمان فقط وجود مبارک آنها برای آن مسئولیت نازل شده و هیچکس دیگری توانایی انجام آن مسئولیت را ندارد! در صورت لزوم و به امید خدا، در برنامههای آتی به موضوع انحصارهای مدیریتی نیز ورود خواهم کرد.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
تفاوتهای سبزینگی در دو نوع سبک زندگی و یک سوال اساسی
🔹به تفاوت فضای سبز در دو نوع سبک زندگی سنتی و معاصر دقت کردهاید؟ در اولی فضای سبز، جزیی از فضای خصوصی خانه بود که به حیاط آن حیات میداد و اولا هزینه نگهداری آن با خود صاحبخانه بود و نه با مدیریت شهری؛ ثانیا چون در دل خانه بود عموما به درختان مثمر اختصاص مییافت و به چرخه اقتصاد خانواده و شهر کمک میکرد؛ ثالثا به عنوان فضایی خصوصی، در خدمت فراغت و تفریح خانواده در فضایی مفرّح و متناسب با فرهنگ محرمیت و سبک زندگی اسلامی ایرانی بود.
🔹اما با حذف حیاط و تبدیل خانه به لانه در سبک زندگی معاصر و کشاندن فضای سبز از حریم خصوصی خانهها به فضای عمومی پارکها و بوستانها، اولا هزینه مضاعفی را بابت احداث و نگهداری این فضاها به مدیریت شهری تحمیل کردهایم؛ ثانیا چون فضای بوستانها عمومی است غالبا فضای سبز موجود در آنها به درختان غیر مثمر اختصاص مییابد و به رغم مصرف آب فراوان کمک چندانی به چرخه اقتصاد شهر نمیکند؛ ثالثا در چنین بوستانهای عمومی امکان تفریح متناسب با حریم خانوادههای ایرانی و فرهنگ اسلامی ایرانی میسر نیست.
🔹لذا سوال اساسی این است که حالا که این نوع انتقال فضای سبز از حیاطهای خصوصی به بوستانهای عمومی سبب تحمیل هزینههای مضاعف به مدیریت شهری شده و حالا که این نوع انتقال سبزینگی از فضای حریمزای خصوصی به فضای حریمزدای عمومی نه توجیه اقتصادی دارد و نه توجیه فرهنگی، پس چرا حیات را از حیاطهای مفرّح گرفتیم و خانه را به لانه فروکاهیدیم؟!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو برایم از دو جهت خیلی جذاب بود: اولا عمق محبوبیت رهبر انقلاب را نشان میدهد که هزاران کیلومتر آنسوتر از مرزهای جغرافیایی جمهوری اسلامی، اینطور دلهای آزادگان جهان را تسخیر کرده است؛ ثانیا خود این اثر هنری و این نوع هنرپردازی بدیع توسط هنرمند خوش ذوق و خلاق اندونزیایی.
این ویدئو در گروهها و کانالهای متعدد جهان اسلام و حتی کشورهای غیراسلامی به صورت گسترده در حال بازنشر است تا بار دیگر تاییدی باشد بر این فرمایش رهبر انقلاب: "ابزارهای هنری بیشک، رساترین، بلیغ ترین و کاری ترین ابزار ابلاغ و تبلیغ پیام است".
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb