☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
میلادی: Thursday - 20 May 2021
قمری: الخميس، 8 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
دلم شورِ دمادم دارد اینجا
هوای گریه نَم نَم دارد اینجا
دلِ من روشن از نورِ حضور است
صفای سعی و زمزم دارد اینجا
به یادِ گل رخان با سینه ی درد
هزاران غصه و غم دارد اینجا
نمی پرسد کسی از حالِ زارش
نه همراهی نه محرم دارد اینجا
ندارد هم زبانی، هم نشینی
بسی اندوه و ماتم دارد اینجا
نشسته خسته و غمگین کناری
که یاری مهربان کم دارد اینجا
#هشتم_شوال🥀🍂
#سالروز_تخریب_قبور_ائمه💔
#تسلیت_باد🏴
🆔 @balagh_ir
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - صحبت های مقام معظم رهبری در مورد تخریب قبور ائمه بقیع.mp3
1.46M
🏴 #سالروز_تخریب_قبور_ائمه
♨️تخریب قبور ائمه بقیع
👌#سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤مقام معظم رهبری
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🆔 @balagh_ir
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
▪️همه ماجرای تخریب قبور ائمه به دست فرزندان شیطان
#هشتم_شوال🥀
#سالروز_تخریب_قبور_ائمه🏴
#تسلیت_باد🥀
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🔎📖🔍 🔎📖🔍
💢پرسش:
🔰آیا تجربه های نزدیک به مرگ را صحیح میدانید؟ بسیاری از کسانی که این تجربه را داشتند، خوشی را احساس میکردند و کمتر کسی از تجربه دردناک خبر میدهد با این که بسیاری از آنها مسلمان نبودند.
🗞 #بخش_اول
✍️ پاسخ:
💠مقدمه:
✅تجربه نزدیک مرگ(۱) به معنای تجربه کردن حوادث و یا بیماریهای خطرناکی است که فرد را به حالت مرگ بسیار نزدیک میکند. این تجربه ممکن است شامل تجربه مثبت و آرامبخش یا تجربه منفی و اضطرابآور و یا بدون هیچ حسی باشد.
🍀در تجربه مثبت، احساساتی مثل احساس خروج از بدن، احساس شناور بودن، سکوت کامل، احساس امنیت و گرما، دیدن تونل نورانی، دیدن بستگان فوتشده و غیره باشد و در تجربه منفی، ممکن است شامل احساس درد و اضطراب باشد. توضیحات در مورد این تجربه «NDE» ازنظر علمی و مذهبی بسیار متفاوت است.(۲) در ادامه پاسخ سؤال شمارا در این خصوص در قالب چند نکته تقدیم میکنیم:
📌نکته اول: مشکل راستی آزمایی مشاهدات
اولین نکتهای که در این میان باید بدان توجه داشته باشید این است که مشاهدات و تجربیاتی که از مسئله مرگ بیان میشود، باید در جای خود ثابتشده و گزارشهایی که از این افراد به دست میآید مورد راستی آزمایی قرار گیرد.
🔻در ادامه باید ثابت شود که آنچه ایشان مورد تجربه شخصی قرار دادهاند، واقعیتی بیرون از ذهن و ضمیر ایشان بوده و جلوهای از تخیلات و توهمات انباشته ذهنی که در آن لحظه خود را نمایش داده است، نباشد؛ که البته این اثبات، نمیتواند راحت و ساده صورت گیرد. چراکه بهشدت مبتنی بر یک تجربه شخصی و غیرقابل اشتراک است.
ادامه دارد...
📚پینوشتها:
۱. به انگلیسی: Near-death Experience (بهصورت مخفف: NDE)
۲. برگرفته از سایت ویکیپدیا مدخل «تجربه نزدیک به مرگ»
📎 #اعتقادی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🔎📖🔍 🔎📖🔍
💢پرسش:
🔰آیا تجربه های نزدیک به مرگ را صحیح میدانید؟ بسیاری از کسانی که این تجربه را داشتند، خوشی را احساس میکردند و کمتر کسی از تجربه دردناک خبر میدهد با این که بسیاری از آنها مسلمان نبودند.
🗞 #بخش_دوم
✍️ پاسخ:
📌نکته دوم: حقیقت مرگ
🔹برحسب ظاهر، اولین بار در سال ۱۹۷۵، ریموند مودی در کتاب خود با نام «زندگی بعد از زندگی» که بر مبنای مصاحبههایی است که وی با افرادی انجام داده بود که بعد از مرگ دوباره به زندگی بازگشته بودند، اصطلاح تجربه نزدیک مرگ را به کاربرد.(1) ولی همین اصطلاح نباید برای انسان این سوءتفاهم را ایجاد کند که آنچه رخ داده نوعی «مرگ» است.
👈در واقع مرگ عبارت است ورود به عالم برزخ كه بازگشت از آن به نحو عادی امکانپذیر نیست. از آنجا که همه کسانی كه تجربیات نزدیك به مرگ داشتهاند به هرحال به زندگی دنیا بازگشتهاند در واقع آنها نمرده بودند و صرفا تجربه روحی نزدیک به مرگ داشتهاند؛ تجربهای نظیر آنچه در عالم خواب اتفاق میافتد هرچند عمیقتر.(2) درنتیجه حالاتی که در این گزارشات وجود دارد، قابل تطبیق با اوصاف عالم برزخ و حالات مرگ در روایات نیستند.
📌نکته سوم: نسبت آموزههای اسلامی باتجربههای نزدیک به مرگ
🔹تنوع و گوناگونی آنچه امروزه بهعنوان تجربه نزدیک به مرگ در محافل علمی و عرفی وجود داشته و عدم راستی آزمایی (به جهت نکته اول) در خصوص آن سبب میشود تا نسبتِ اینگونه تجربیات، با آنچه اسلام در خصوص زندگی پس از مرگ و عالم برزخ میگوید، کاملاً قابل توضیح و توصیف نباشد.
🍀بهعبارتدیگر، در اینجا با یک تجربه بسیط و روشن مواجه نیستیم تا بگوییم آیا صحیح است یا خیر؛ بلکه در اینجا انبوهی از تجربیات آنهم با جزئیات ریزودرشت وجود دارد که برخی از آنها کاملاً قابل تطبیق با آموزههای دین اسلام بوده و برخی از آن نیز با این آموزهها مخالف است.
✍️اما بههرحال اصول اساسی اینگونه تجربیات، نظیر حقیقت روح، واقعیت زندگی پس از مرگ و... مورد تأیید اسلام است.
ادامه دارد...
📚پی نوشت:
1. کجباف، محمدباقر و دیگران، تبیین رابطه روح و بدن با تکیهبر نظریه سیستمها و تجربههای نزدیک مرگ، فصلنامه کلام اسلامی، دوره ۲۲، شماره ۸۵، صفحه ۱۲۹-۱۴۷
2. ر.ك: طباطبایی، محمدحسین، انسان از آغاز تا انجام، انتشارات الزهراء، چاپ دوم، ۱۳۷۱، ص ۶۳.
📎 #اعتقادی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
گزارش اسفندماه.pdf
3.24M
💠 گزارش اسفند ماه سال ۹۹ مرکز تحکیم خانواده و سبک زندگی خانه سبز
✅ با همکاری سپاه علی بن ابیطالب استان قم و معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#شب_زیارتی_سیدالشهدا
شب جمعه هوایت نکنم میمیرم😭
✋السلام علیک یا اباعبد الله الحسین
🆔 @balagh_ir
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
میلادی: Friday - 21 May 2021
قمری: الجمعة، 9 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
مداحی آنلاین - درد دل با امام زمان - استاد عالی.mp3
994.2K
♨️با امام زمان(عج) دردل کنید
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
👇👇👇
♨️ سوال:
🔰چرا می گویند دعا برای فرج امام زمان (عج) بهترین دعاست؟
✍️ پاسخ:
✅ دعا یک عامل معنوی است که از آن بهره می گیریم، تا برخی از وضعیت های نامطلوب را تغییر دهیم. ضمن آنکه اگر با دعا وضعیت نامطلوب ما هم تغییر نکند، با دعا ارتباط مان را با خدای متعال تقویت می کنیم و از همین رو دعا را مغز عبادت خوانده اند، در کنار اینکه برکات و فواید بسیار دیگری نیز از دعا نصیب ما می شود.
🗞امام سجاد(ع) می فرماید: «دعای مؤمن یكی از سه فایده را دارد: یا برای او ذخیره می گردد یا در دنیا برآورده می شود یا بلایی را كه می خواست به او برسد، از وی می گرداند» اصول كافی، ج۴، ص ۲۲۴
💠حال باید بنگریم که بحث غیبت و محروم بودن از حضور امام زمان (عج)، چقدر برایمان نامطلوب است و این وضعیت نامطلوب در کنار سایر نامطلوب ها چه جایگاهی دارد.
👈مثلا یک نفر به ازدواج نیاز دارد، ولی شرایط برای ازدواج او مهیا نیست و به همین دلیل رنج می کشد.
🔹یک نفر مشکلات مالی دارد که می تواند ناشی از بیکاری، عدم شغل مناسب و ... باشد.
🔹یک نفر برای حفظ ایمان خود یا خانواده اش از محیط فاسد زجر می کشد.
👈یک نفر از وجود این همه ظلم و کشتار و جنگ و ... در عالم زجر می کشد و ...
📝اگر دقت کنیم؛ ریشه همه این مشکلات در وجود ساختارهای فاسد است. تمدن امروزی با مدل آموزشی و رفاهی و اخلاقی نهادینه کرده، سن ازدواج را بالا برده و با مهم کردن بعضی از مسائل و کاهش نیاز به کانون خانواده تمایل به ازدواج را کاهش داده که در این وضعیت عده ای به فساد مشغول می شوند و عده ای نیز با خویشتن داری خود را حفظ می کنند اما دچار اذیت هایی مادی می شوند.
✂️با مدل سرمایه داری، در جهت توسعه باید بازارها آزاد شود و اجازه انباشت ثروت به عده ای داده شود که به تبع آن، به ازای منابعی که در دست یک نفر تجمیع می شود، دست صدها نفر از نیازهای ضروری خود خالی می ماند.
📌با تئوریزه کردن اصالت لذت و محدود دیدن هستی به این دنیای کوتاه، به جای مقابله با فساد به توجیه و نهادینه کردن آن روی آورده می شود و فرهنگ غربی با جهانی سازی، فساد موجود در تمدن خود را همه جایی می کند.
❌و سران فاسد و زیاده طلب جهان برای رسیدن به قدرت بیشتر، هزاران هزار نفر را به خاک سیاه می نشانند و ...
👈حال با توجه به اینکه مشکلات فردی ما، ریشه در ساختارهای فاسد جامعه جهانی دارد، درمی یابیم که ظهور امام زمان (عج) که تمدن کفر را نابود می کند و تمدنی الهی را جانشین آن می کند و عدل و قسط را در جهان بسط می دهد، به طور یک جا می تواند تمام مشکلات را حل کند. در واقع ظهور امام زمان (عج) ریشه بسیاری از وضعیت های نامطلوب را از بین می برد.
⭕️حال آنکه دعا کردن برای مشکلات خرد و جزئی، ممکن است وضعیت را تغییر ندهد. چون وضعیت ما، برآیندی از تاثیر گذاری عوامل مادی و معنوی (از جمله دعا) است. در واقع مثل این است که با دعا، آبی بر آتش می پاشیم. و اگر آتش بسیار گسترده باشد، ممکن است این آب آتش را خاموش نکند!
↙️و حتی اگر دعای کسی آن قدر نافذ بود، که آتش وضعیت نامطلوبش را خاموش کرد، باید توجه کنیم که تا زمان وجود ریشه فساد زا، با خاموش شدن آتش رنج در یک گوشه، هر آن ممکن است این آتش رنج از جای دیگری سر بکشد.
↩️بنابراین روشن می شود که بهترین دعایی که می توانیم بکنیم، دعای برای فرج امام زمان (عج) است کما اینکه ایشان فرموده اند برای فرج بسیار دعا کنید که آن گشایش در کارهای شماست.
📎 #مهدویت
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir