💠 استوری مبعث پیامبر أعظم (صلّی الله علیه و آله)
🆔 @balagh_ir
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ تصویری: «السلامُ علیكَ یا رَسُولَ اللهِ»
🔸 همخوانی گروه محراب در وصف پیامبر أعظم (ص)
🆔 @balagh_ir
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ تصویری: «یگانه پیغمبر»
🔸 در میان همه پیغمبران جهان پیغمبر اکرم یگانه پیغمبری است که تاریخ کاملا مشخصی دارد ....
👤 استاد شهید مرتضی مطهری
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
💠 اعمال شب و روز مبعث
🔻 اعمال شب بیست و هفتم
🔹غسل کردن
🔹زیارت امیرالمؤمنین (علیه السلام)
🔹خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سورههای حمد، فلق و ناس را یکبار و نیز اخلاص چهار بار خوانده میشود و بعد از اتمام نماز، گفته شود: "لا اله الا الله و الله اکبر الحمدلله و سبحان الله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم"
◀️ از این شب با نام «لیلة المحیا» به معنای شب احیا و شب زندهداری نیز نام برده شده است.
🔻 اعمال روز بیست و هفتم
🔸غسل کردن
🔸روزه گرفتن
🔸صلوات فرستادن
🔸زیارت امیرالمؤمنین (علیه السلام)
🔸زیارت پیامبر (صلی الله علیه و آله)
🔸خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سوره حمد و یس را بخواند پس از نماز، چهار بار سوره حمد را بخواند و سپس چهار بار بگوید: "لا اله الا الله و الله اکبر و الحمد لله و سبحان الله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم" و بعد چهار بار بگوید: "الله ربی لا اشرك به شیئا"
🆔 @balagh_ir
💠 پیامبر أعظم صلّی الله علیه و آله:
🔸 «عاقلترین مردم کسی است که با مردم بیشتر سازگاری داشته باشد.»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
📆 امروز شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱
👈 مصادف با ۲۷ رجب ۱۴۴۴
🌸 مجموعه «بلاغ» روزی پر از نشاط و برکت را برای همراهان گرامی آرزومند است.
🆔 @balagh_ir
پیامبر رحمت.mp3
959.6K
🎙 من برای لعن و نفرین نیامدهام
👤 حجةالإسلام عالی
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من برای لعن و نفرین نیامدهام
👤 حجةالإسلام عالی
🆔 @balagh_ir
💠 اصلاح يک تعبیر نادرست
🔹 آقای حاج آقـا رضـا صـدر میفرمود: برای نـام بـردن پیامبر خاتم حضرت محمّد (صلّی الله علیه و آله) از تعبيـر رایـج «پیامبر اسلام» استفاده نکنید؛ زیرا از ابداعات مستشرقان و مخالفان اسلام است که رسالت آن حضرت را قبول ندارند و ایشان را تنها پیامبر مسلمانان میدانند.
🔸 بهتر است ما از تعابیری نظیر «خاتم الأنبياء» یا «پیامبر خاتم» یا «رسـول خدا» یا «رسـول الله» و مانند آن استفاده کنیم که در آن شهادت ضمنی به رسالت آن حضرت است.¹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1⃣ مرحوم علّامه حاج سیّد محمّد علی روضاتی نیز در لزوم اصلاح این تعبیر ناصواب چنین نگاشته است: «اجازه فرماييـد ايـن مـطـلـب عقیدتی مهم را عرض کنم که در این روزها بسیار میخوانیم و میشنویم که از حضرت ختمی مرتبت (صلّی الله علیه و آله) تعبیر به «پیغمبر اسلام» ، «پیغمبر گرامی اسلام» ، «رسول گرامی اسلام» میشود، در صورتی که این تعبیر درستی نیست و آنچه در قرآن کریم یاد شده «محمد رسول الله» ، «ولكن رسول الله و خاتم النبيين» است و در اذان میگوییم «اشهد أن محمداً رسول الله».
در حقیقت حضرتش «شارع مقدس اسلام» است نه «رسول اسلام» که این تعبیر را دشمنان آن حضرت و اسلام یعنی شیاطین کفار، ابداع و اختراع کرده و به دست مستشرقانشان و به زبان گویندگانشان به کار میبرند و رواج میدهند، چه آنها قبول ندارند و منکرند که آن حضرت رسول خدا باشد، اما «پیامبر اسلام» و «رسول اسلام» معنای دیگری دارد که با باور آنان هیچگونه منافاتی ندارد.
اگر ما مسلمانان هم که آن حضرت را رسـول الله و فرستاده خدا میدانیم از روی غفلت و عدم تأمل حضرت رسالت پناه را «رسول اسلام» و «پیامبر اسلام» بنامیم، دشمنان را تأیید و شاد کردهایم.
و نیز باید بگویم که رواج این تعبیر خطا از همین نیم قرن اخیر است، آن هم در بلاد اسلامی ایران و الا تا حدود ۱۳۰۰ شمسی در هیچ کتاب و نشریه اسلامی به فارسی یا عربی چنین چیزی مشهود نیست و در بلاد عرب زبان هم از آن اثری دیده نمیشود.
پس باید با این پدیده ناروا مقابله و ناآگاهان را بیدار کرد. حضرت ختمی مرتبت (صلى الله عليه و آله) را اسماء و القاب خاصه توقیفی است که در کتب سیره و حدیث یاد شده است، از جمله در کتاب شریف «كشف الغمة» محدث اربلی و کتب علامه مجلسی و محدث قمی (رضوان الله عليهم)، مع الأسف آنها همه فراموش گردیده و امروزه بیشتر از آن لفظ اختراعی موذیانه دشمنان دین استفاده و به کار برده میشود.
سالها قبل، مرحوم ادیب فاضل محقق آقا سید کریم امیری فیروزکوهی مقالتی در همین زمینه به تفصیل نوشت و در مشهد مقدس منتشر فرمود، اما غفلت اذهان مانع اثر قاطع گردید. (در پرتو روضات، صص ۳۲۴ - ۳۲۵)
📚 جرعهای از دریا [آیةالله شبیری زنجانی] ؛ ج ۴ ص ۶۴۵
🆔 @balagh_ir
34.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا یهود در زمانه پیامبر (ص) در شهر مدینه سکونت داشتند؟
👤 مرحوم علّامه سیّد مرتضی عسکری
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🔺 اداره کل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیّه قم، طی اطّلاعیهای شرایط اعزام مبلّغ در ماه مبارک رمضان ١٤٤٤ هجری قمری را اعلام کرد.
🆔 @balagh_ir