پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - چرا شیعیان در دنیا اینقدر مصیبت میبینند؟.mp3
2.28M
♨️چرا شیعیان در دنیا اینقدر مصیبت میبینند؟
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💠بررسی تقابل رضایت خدا با رضایت مردم
✍️اگر امری مورد پسند ما انسانها باشد، از آن به رضایت تعبیر میکنیم؛ اما به راستی مقصود از رضایتِ خدا چیست و در چه مواردی میان رضایت خدا با رضایت دیگران تقابل به وجود میآید؟
👈 رضایت خدا، همان رحمت و پاداش اوست و رضایت از خدا، تسلیم بودن در برابر قضا و قدر و بالاترین مرتبه توکل است. ارزش عملِ صالح در صورتی است که فقط رضایت خدا در نظر باشد. در این میان گاهی میان رضایت خدا و رضایت مردم تقابلی ایجاد میشود؛ بهگونهای که یا باید رضایت خدا را جلب کرد و سبب ناخشنودی دیگران شد یا بر عکس دیگران را خشنود نمود، ولی خدا را از خود خشمگین کرد. در این شرایط برخی رضایت خدا و برخی رضایت مخلوق را ترجیح میدهند.
♻️بر اساس آیات قرآن و روایات اهلبیت:، در هیچ شرایطی رضایت مخلوق بر رضایت خالق مقدم نمیشود. اگر کسی در پی خشنودی خدا باشد، خشنودی مخلوق نیز حاصل میشود؛ ولی اگر کسی در طلب خشنودی مردم باشد، نه خشنودی خدا و نه خشنودی مردم را به دست آورده است.
📎 #محرم
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16223
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💠نگاهی به ویژگیهای خانواده مطلوب از منظر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
✍️خانواده، رکن اساسی هر جامعه و نقطه آغازین زندگی اجتماعی انسانها و نخستین کانون تمدن و آرامش بشری است. استحکام این بنای مقدس، چشماندازهای روشنی را در افق پیشرفت اجتماع ترسیم خواهد کرد. از نگاه اسلام، خانواده یکى از نهادهاى زیربنایى بنیاد هستى و از ساختارهاى اصلى جامعه است؛ زیرا «جامعه مطلوب» با وجود «خانواده مطلوب» شکل میگیرد.
👈در منظومه فکری مقام معظم رهبری؟مد؟، خانواده از اهمیت خاصی برخوردار است؛ زیرا از نظر ایشان خانواده سالم و سلامت جامعه میتواند زیرساختهای جامعه سالم ایجاد کند؛ چنانکه فساد جامعه نیز با فساد خانواده گره خورده است. رهبر فرزانه انقلاب؟مد؟
♻️ در قالب پیام، سخنرانی و نوشتار، ویژگیهای متعددی مانند «قداست»، «صمیمیت»، «معنویت»، «محبت»، «دینداری»و «آرامش» را برای خانواده اسلامی بیان کرده است؛ بدین معنی که اگر خانواده این مؤلفهها را داشته باشد، «خانواده مطلوب» یا «خانواده خوب» به شمار میآید: «خانواده خوب یعنی، زن و شوهری که با هم مهربان باشند، با وفا و صمیمی باشند و به یکدیگر محبت و عشق بورزند...».[۱] در این مقاله به برخی از ویژگیهای خانواده اسلامی از نگاه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره میشود.
📎 #محرم
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16274
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💠عوامل افول ارزشها در خانواده معاصر
✍️خانواده، سنگبنای جامعه بزرگ انسانی است و در استحکام روابط اجتماعی و رشد اعضای جامعه، نقش بنیادین دارد. تلاش در جهت استحکام خانواده و استوارسازی روابط درون این سیستم، زمینه را برای سلامت اخلاقی و سعادت عمومی جامعه فراهم میکند.
👈یکی از نقشهای خانواده، انتقال ارزشها به معنای رفتارهای خوب یا بد، شایسته و ناشایست، مطلوب و نامطلوب از نسلی به نسل دیگر است. ارزشها، معیار انتخاب یک خانواده مطلوب و نیز ملاک تعیین رفتارهای اعضای خانواده است. ارزشها، همچون قطبنمایی هستند که جهتیابی اخلاقی و عملی را نشان میدهند و بر تصمیمگیری و اقدامات روزمره افراد تأثیر میگذارند.[۱]
♻️ بنابراین سبک زندگی فرد، بازتابی از ارزشهای او و هنجارهایی است که به این ارزشها مربوط میشوند. این ارزشها از دیدگاه اسلام به بینش و منش افراد وابسته است؛
📎 #محرم
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16278
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💠بررسی نقش امید در افزایش جمعیت از منظر متون دینی
✍️فرزندآوری، یکی از شئون زندگی است؛ به گونهای که بنا بر آیات قرآن[۱] و روایات،[۲] فزونی جمعیت مسلمانان معیاری مهم در دنیا و آخرت است. جمعیت، منبع قدرت و رکن مهم پیشرفت و توسعه جامعه است؛ به همین نسبت توجه به جمعیت و کیفیت ترکیب آن نیز دارای اهمیت بسیاری است؛[۳] چنانکه امام صادق(ع) فرموده است: «قَالَ رسُولاللهِ(ص) أَكْثِرُوا الْوَلَدَ أُكَاثِرْ بِكُمُ الْأُمَمَ غَدا؛[۴] رسولخدا(ص) فرمود: بر تعداد فرزندان بیافزایید تا در روز قیامت به فزونی شما بر امتها تفاخر کنم».
👈متأسفانه در سالهای اخیر با توجه به وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و تبلیغاتی که در زمینه کاهش جمعیت صورت گرفته است و با توجه به نتایج برخی پژوهشها که بیانگر ویژگیهای مثبت تک فرزندی است،[۵] برخی والدین به داشتن تنها یک فرزند تمایل داشتهاند. این در حالی است که بنا بر نتیجه برخی پژوهشهای دیگر، تک فرزندی دارای آثار مخربی است.
📎 #محرم
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16277
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
◾️🔹🔹🔹◾️
💢پرسش:
🔰بین قیام امام حسین (ع) و قیام حضرت مهدی (ع) رابطهای وجود دارد؟
✍️ پاسخ :
✅امام حسین(ع) با هدف زنده ساختن احکام قرآن و سنّت پیامبر اکرم (ص) و از بین بردن بدعتهایی که در نتیجه حاکمیت بنی امیّه در دین ایجاد شده بود قیام کردند و در طول مسیر مدینه تا کربلا ضمن اشاره به انگیزه قیام شان فرمودند:
▪️من به منظور ایجاد اصلاح در امّت جدم رسول خدا (ص) قیام کرده ام می خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم و به همان سیره و شیوه مرسوم جدّم پیامبراکرم(ص) و پدرم علی بن ابی طالب(ع) عمل می کنم.
▫️آن حضرت در نامه ای به بزرگان قبایل بصره تصریح می کنند:
من شما را به کتاب خدا و سنّت پیامبرش دعوت می کنم. در شرایطی که اکنون ما زندگی می کنیم سنت رسول خدا(ص) از بین رفته و به جای آن بدعت و احکام و ارزشهای غیر اسلامی نشسته است مرا بپذیرید و به یاری من برخیزید. شما را به راه ارشاد و رستگاری هدایت خواهم کرد.
▪️از مجموعه این گونه ازسخنان امام حسین (ع) اهداف والای نهضت عاشورا به خوبی روشن می شود که احیای قرآن، احیای سنت نبوی و سیره علوی، از بین بردن کج رویها، حاکم ساختن حق، حاکمیّت بخشیدن به حق پرستان، از بین بردن سلطه استبدادی حکومت ستمگران، تأمین قسط و عدل در عرصه های اجتماعی و اقتصادی و... از جمله آنهاست.
▫️از طرف دیگر وقتی اهداف قیام منجی عالم بشریت و ویژگیهای حکومت جهانی آن حضرت را مورد بررسی قرار می دهیم همین اهداف و انگیزه ها حتی با تعابیر مشابه با تعابیر به کار رفته در مورد نهضت حسینی قابل مشاهده است.
▪️حضرت علی بن ابیطالب(ع) در توصیف سیره حکومتی امام مهدی(ع) می فرمایند: هنگامی که دیگران هوای نفس را بر هدایت مقدم بدارند او [مهدی موعود (ع)] امیال نفسانی را به هدایت بر می گرداند و در شرایطی که دیگران قرآن را با رأی خود تفسیر و تأویل خواهند کرد او آراء و عقاید را به قرآن باز می گرداند. او به مردم نشان خواهد داد که چگونه می توان به سیره نیکوی عدالت رفتار کرد و او تعالیم فراموش شده قرآن و سیره نبوی را زنده خواهد ساخت.
▫️امام باقر(ع) در روایتی می فرمایند: قائم آل محمّد(ص) مردم را به سوی کتاب خدا، سنّت پیامبر(ص) و ولایت علی بن ابی طالب (ع) و بیزاری از دشمنان آنان دعوت خواهد کرد.
▪️امام صادق (ع) می فرمایند:حضرت مهدی(ع) تمام بدعتهای ایجاد شده در دین را در سرتاسر جهان از بین خواهد برد و در مقابل، تک تک سنتهای نبوی را به اجرا در خواهد آورد.
🔘نتیجه آن که علاوه بر مشترک بودن اهداف نهضت عاشورا با قیام امام مهدی(ع) در زمان حکومت جهانی حضرت ولی عصر (ع) بذرها و نهالهای غرس شده در جریان قیام کربلا به بار خواهد نشست و به برکت آن، جهان پر از عدل و داد خواهد شد و تمام اهداف انبیای الهی از آدم تا خاتم تحقق خواهد یافت و بشر طعم واقعی صلح و امنیّت و سعادت را خواهد چشید.
📎 #مهدویت
📎 #محرم
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
wyjh-nmh-mhmrm-1.gif
90K
🏴ویژه نامه #شب_ششم_محرم منتشر شد
📥◾️سخنرانی مکتوب
📥◾️کلیپ و نماهنگ
📥◾️شعر کودک و قصه کودک
📤◾️مقالات
📤◾️اشعار و پیامک
📥◾️مداحی و سخنرانی
📥◾️استوری های ویژه
📥◾️پرسش و پاسخ
📥◾️نرم افزار
💢مشاهده ویژه نامه در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16068
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰
میلادی: Sunday - 15 August 2021
قمری: الأحد، 6 محرم 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - حضرت قاسم.mp3
6.91M
🏴ویژه #روز_ششم #محرم
♨️حضرت قاسم
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
💠معاون فرهنگی وتبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خبرداد؛
◾️حضور بیش از ۸ هزار مبلغ در مناطق مختلف کشور در ایام محرم
✍️به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: به مناسبت فرا رسیدن ماه #محرم بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ نفر از مبلغان حوزه علمیه قم به مناطق مختلف کشور اعزام شدند.
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16309
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🏴مجموعه پوستر تربیت حماسی شخصیت عاشورایی+دانلود
💢دریافت پوستر از طریق لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16308
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
💢 نبرد قاسم فرزند امام حسن در روز عاشورا
🔰لطفاً زندگینامه قاسم بن حسن بن علی(ع) که روز عاشورا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسید، را بیان نمایید.
✍️ قاسم نام یکی از فرزندان امام حسن مجتبی(ع) و یکی از شهدای کربلا است که به همراه برادرانش در روز عاشورا و در رکاب عمویش امام حسین(ع) به مقام والای شهادت نائل آمد.[۱] مادر ایشان ام ولد بود.[۲] بنابر نقلی نام مادرش «نفیله»،[۳] و بنابر نقل دیگر، «رَملَه»[۴]بود.
👈روز عاشورا و بعد از شهادت علی اکبر(ع)،[۵] حضرت قاسم(ع) در حالیکه صورتش مانند پاره ماه میدرخشید،[۶] با در لبداشتن این شعرهای حماسی، پا به صحنه نبرد گذاشت:
«لَا تَجْزَعِی نَفْسِی فَکلٌّ فَانٍ
الْیوْمَ تَلْقَینَ ذُرَى الْجِنَان»؛[۷]
◾️(اى نفس من! نگران نباش؛ زیرا هر کسى در نهایت طعم مرگ را خواهد چشید. امروز تو به درجات بالای بهشت راه خواهی یافت).
💢مشاهده ادامه مطلب از طریق لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/15897
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir