.
برخورد صاعقه یکی از عشایر لرستان را به کما برد
هنگام رعد و برق با تلفن همراه حرف نزنید!
بخشدار زلقی الیگودرز:
در پی بارندگیهای صورتگرفته در این بخش یکی از عشایر این منطقه بر اثر برخورد صاعقه راهی بیمارستان شد و در حال کما است.
این فرد هنگام مکالمه با گوشی تلفن همراه مورد اصابت صاعقه قرار گرفته است.
✔️ مهمترین اخبار در #بلوطستان 👇
🅱eitaa.com/joinchat/135528452C8840727e87
.
"لُرآرهنا" استادیوم جدید ایران
مسعود عبدی مالک باشگاه خیبر خرمآباد از نام گذاری ورزشگاه اختصاصی این تیم به لُرآرهنا خبر داد.
✔️ مهمترین اخبار در #بلوطستان 👇
🅱eitaa.com/joinchat/135528452C8840727e87
.
#جهاد_ادامه_دارد
درخواست گروه جهادی شهید میثم میرزایی از خیرین برای استمرار فعالیت عمرانی
به گزارش بلوطستان گروه جهادی شهید میثم میرزایی در هفته بسیج سازندگی در راستای کمک به محرومین و محرومیتزدایی در عرصه عمرانی در منطقه تازه آباد شاهیوند شهرستان کوهدشت اقدام به فعالیت جهادی نموده است.
این گروه از خیرین تقاضا کرده از لحاظ مصالح ساختمانی آنها را کمک نمایند.
🅱 eitaa.com/joinchat/135528452C8840727e87
.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان کوهدشت منصوب شد
مراسم تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان کوهدشت برگزار شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان طی حکمی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان کوهدشت را منصوب کرد.
طی حکمی از طرف علی پاشایی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، دکتر حبیب میرزایی به عنوان مدیر مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان کوهدشت منصوب و از تلاش های ربیع اله میرزایی اصل تقدیر شد.
حبیب میزایی دارای دکتری مدیریت و ۱۷ سال سابقه کار در سازمان است و قبل از این انتصاب، مسئولیت آموزش مرکز شهرستان کوهدشت را عهده دار بود که با این حکم به عنوان رئیس مرکز منصوب شد.
✔️ مهمترین اخبار در #بلوطستان 👇
🅱eitaa.com/joinchat/135528452C8840727e87
.
حاشیههای یک نشست فصلی
شکست شورای ائتلاف در خرمآباد
بهار لرستان نوشت : نشست فصلی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حالی برگزار شد که نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی در آن حضور نیافتند.
این نشست با هدف حمایت شورا، از کاندیداتوری ملکشاهیراد و هاشمی در خرمآباد برگزار شد که تنها علیآبادی منتخب مردم دورود و ازنا به عنوان مهمان ویژه در نشست فصلی حاضر شد
در این نشست که در سالن جهاد کشاورزی لرستان در خرمآباد برگزار شد، برخی هواداران این دو کاندیدا حاضر بودند.
در این جلسه، برخی افراد حاضر در سالن با شعارهایی از کاندیداهای خود حمایت کردند.
اغلب شعارهای هواداران، رنگ و بوی حمایت از «تک کاندیداتوری» را داشته و بویی از اتحاد یا ائتلاف وجود نداشت
در آنسوی تبلیغات امروز کاندیداها در خرمآباد، ایمانی دیگر کاندیدای اصولگرا اما جامانده از لیست شورای ائتلاف، در جمع هوادارانش از علیآبادی انتقاد کرده و گفته است: «شما به مشکلات ما کاری نداشته باش، شما مشکلات دورود را حل کن!»
ایمانی همچنین با انتقاد از برگزاری شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در خرمآباد گفته بود: «برخیها برای کمک کردن در انتخابات، به التماس و خواهش افتادهاند»
✔️ مهمترین اخبار در #بلوطستان 👇
🅱eitaa.com/joinchat/135528452C8840727e87
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎙 رئیسی: سالانه یکمیلیون شغل ایجاد کردیم!
رئیسجمهور در گفتگوی زنده تلویزیونی:
در ابتدای دولت اعلام کردم که با توجه به نیاز کشور باید سالی یک میلیون شغل در کشور ایجاد شود. در این سه ساله، دولت به وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عمل کرده و از آن عقب نیست.
در برخی استانهای کشور آمار بیکاری به ۵ درصد کاهش پیدا کردهاست اما در برخی استانهای دیگر هنوز مشکل بیکاری وجود دارد.
طبق جدیدترین آماری که به من ارائه شده، نزدیک به ۹ هزار کارخانه دوباره به چرخه تولید بازگشتهاند!
✔️ مهمترین اخبار در #بلوطستان 👇
🅱eitaa.com/joinchat/135528452C8840727e87