🥀
#جمعه،
عاشق ترین روز هفته است....
آنقدر که
رنگ قریب انتظارش را
بر قلب همه اهل زمین، میپاشد...
هفته به وقت دلتنگی رسیده؛
#عاشقانه_مهدوي
#اَللّٰهُـمَّعَجِّݪلِوَلیڪَالفَࢪَج
#امام_زمان
یومُ الحسرة ....
تنها نامِ قیامت نیست !
به تمام روزهای بہ شب رسیده ای
که در آن ، از یادِ تو غافل بوده ام
یومُ الحسرة میگویند . . .
#خـُدا❤
آقـایامامحـسین!
فارغازشلـوغیهـایجـهان
دور ازهرچیگـیروگرفتـاری..
یہباردیگہماروبہمـحضرخودتبخـوان(:💔
#ماه_رجب
#دهه_فجر
#امام_زمان
السلام علیک یا امیربیان
بخش ششم🌸
فتح قلعههاى خیبر
خیبر منطقه وسیعى بود که نخلستانهاى بیشمارى داشت. در آن منطقه وسیع قلعه هاى چندى با فاصله از یکدیگر بود که آنها را حصن مى نامیدند. برخى از آنها به اندازهاى وسیع بودند که چند قلعه کوچکتر را در خود جاى داده بود. می توان گفت که گاه مجموعه چند حصن یک حصن بزرگ را تشکیل مى داد.«نطات» نامى است که بر چند قلعه شامل قلعه ناعم، حصن صعب بن معاذ و قلعة الزبیر اطلاق مى شد. منطقه نطات در نخستین مرحله مورد حمله مسلمانان قرار گرفت.
فتح قلعه ناعم:
حمله به اولین قلعه یهودیان بسیار سخت و طاقت فرسا بود و مشکلاتی را برای مسلمانان ایجاد کرد که منجر به کشته شدن یکی از مسلمانان و زخمی شدن تعدادی از آنهاگردید. تا اینکه مسلمانان در یک گشت شبانه یک یهودی را دستگیر کردند. این اولین قلعه از مجموعه قلعه های نطات است که به دست امیرالمؤمنین علی (ع) گشوده شد.
فتح قلعه صعب بن معاذ:
بیشتر مواد غذایی و اموال و سلاح های یهودیان در این قلعه قرار داشته است. در بازجویی از یک یهودی او به رسول خداص می گوید: در این حصار سلاح و خوار و بار بسیار، و گوشت فراوان است، و هم ابزارهاى جنگى براى گشودن حصارها که در جنگهاى داخلى میان خودشان به کار مىرود در همین حصار است، که آنها را در خانهاى در زیر زمین پنهان کردهاند. پیامبر (ص) فرمود: آن وسایل چیست؟ گفت: یک منجنیق باز، و دو زره پوش، و مقدارى هم زره و کلاهخود و شمشیر، امیدوارم فردا که وارد این حصار مىشوى به آن خانه هم دستیابى.
فتح قلعه شق:
پس از تغییر محل لشکرگاه، مسلمانان به سوى «شقّ» رفتهاند که خود حصون چندى داشته است. اولین آنها حصن ابىّ بوده است. در آنجا چند نفر از یهودیان مبارز خواستند که حباب بن منذر و ابودجانه به جنگ آنان رفته به هلاکتشان رساندند. پس از آن سپاه اسلام بر قلعه مزبور هجوم برد و یهودیان به سمت حصن نزار که در ناحیه دیگر از «شق» بود گریخته و در را محکم بستند.از اینان به عنوان «اشد اهل الشقّ» یاد شده که مقاومت سختى مى کردند و بالاخره پس از نبردى سخت شکست خوردند.
فتح قلعه نزار:
که بااسارت چندتن اززنان وفرزندان آنها انجام گرفت و دلیل آن این بودکه آنها تنها در حصن نزار بودند، چون یهودیان زن و فرزندان را از نطات بیرون کرده، آنجا را تنها براى جنگ اختصاص دادند. پس از تخلیه کامل نطات، زنان و فرزندان را به کتیبه منتقل کردند. در این میان بنى الحقیق چندزن و بچه را به نزار منتقل کردند، زیرا گمان مىکردند آنجا بسیار مستحکم است. به همین دلیل، تنها آنان به اسارت درآمدند.
اللهم صل علی محمدوآل محمدوسلم وعجل فرجهم🍀
اللهم عجل لولیک الفرج🍀
#فتح_خیبر #دهه_فجر #انتخابات
@bandegibaEshgh