🚨⭕️ #آنلاین_اخبار_پلیس_استان
بسمه تعالی
سلام علیکم
با احترام ، خبرهای انتظامی استان #مازندران مورخ ۱۸ #دی ۱۴۰۳ تقدیم حضورتان می گردد.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
🚔⭕️دستگيري عاملان زورگيري در مياندورود
سرهنگ کلوانی، فرمانده انتظامي شهرستان مياندورود از دستگيري عاملين زورگيري در كمتر از 24 ساعت در آن شهرستان خبر داد .
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
🚔⭕️کشف موتور سيکلت قاچاق در نکا
سرهنگ راست خدیو، فرمانده انتظامي شهرستان نکا از توقيف موتور سيکلت 400 سي سي قاچاق 6 ميليارد ريالي در اين شهرستان خبر داد.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
🚔⭕️دستگيري اراذل و اوباش در عباس آباد
سرهنگ عزیزی، فرمانده انتظامي شهرستان عباس آباد از دستگيري عامل ناامني با استفاده از سلاح گرم، در آن شهرستان خبر داد.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
🚔⭕️دستگيري سارق کف کش موتور آب مزارع در ساري
سرهنگ حسن زاده،فرمانده انتظامي شهرستان ساري از دستگيري يک سارق سابقه دار با 8 فقره سرقت کف کش موتور آب مزارع در آن شهرستان خبر داد.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline0
🚔⭕️۷۲ واحد منازل سازماني در چالوس احداث مي شود
کلنگ 72 واحد مسکوني سازماني در چالوس با حضور امام جمعه شهر هچيرود، فرماندار، شهردار و ساير مسئولان شهرستاني توسط سردار سرتيپ دوم حسن مفخمي شهرستاني با استمداد از امير مومنان علي (ع) در چالوس زده شد.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
🚔⭕️آزاد سازي 7000 متر اراضي زراعي در تنکابن
سردار مفخمی، فرمانده انتظامي استان از آزادسازي 7000 متر از اراضي زراعي شهرستان تنکابن به ارزش 500 ميليارد ريال در شهرستان تنکابن خبر داد.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
⭕️با حکم وزیر علوم دکتر کریمی فیروزجایی به عنوان عضو حقیقی هیئت امنای دانشگاه پیام نور کشور انتخاب شد
🔹 شصت و یکمین نشست اعضای هیئت امنای دانشگاه پیام نور در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه پیام نور کشور برگزار گردید.
🔹 دکتر علی کریمی فیروزجایی استاد تمام گروه زبانشناسی دانشگاه پيام نور با حکم دكتر سيمايی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مجددا به مدت چهار سال به عنوان عضو هيئت امنای دانشگاه پیام نور ابقا گردید.
سه شنبه، ۱۸ #دی ۱۴۰۳
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
🔥⭕️ آتش سوزی یک واحد دامداری در بندپی شرقی بابل
🚒به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بابل در ساعت ۱۰:۱۱ امروز در پی اعلام حادثه آتش سوزی کاه و علوفه در یک واحد دامداری سنتی به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی و کنترل عملیات سازمان،بلافاصله تیم اطفا حریق از ایستگاه شماره یک سازمان و آتش نشانی گلوگاه بندپی شرقی به محل حادثه واقع در بندپی شرقی،روستا ویشگون اعزام شدند.
✅آتش نشانان با حضور در محل حادثه و با کمک اهالی منطقه، چند راس گاو سنگین شیری را از محل حادثه خارج کردند و مانع از سوختن آنها در آتش شدند و پس از حدود ۲ ساعت تلاش آتش را بطور کامل مهار و از سرایت آن به اطراف جلوگیری کردند.
سهشنبه، ۱۸ #دی ۱۴۰۳
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
⭕️گوگل پلی و واتساپ شرایط تخصصی جمهوری اسلامی را پذیرفتند
🔹سخنگوی کمیسیون آموزش: چیزی که ما شنیدیم شورای عالی فضای مجازی اعلام کرده که برای رفع فیلتر گوگل پلی و واتساپ این دو سکو شرایط تخصصی جمهوری اسلامی را پذیرفتند که حتما طبق یکسری مقررات و ضوابطی است که چگونه عمل کنند و چه چیزهایی را انتشار دهند و چه دسترسیهایی را بدهند و چه دسترسیهایی را ندهند.
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline
⭕️دیدار مردمی فرماندار ویژه شهرستان بابل
مهندس سیدمصطفی میرتبار با مردم شهر #خشرودپی بخش بندپیغربی در حسینیه اعظم محله بزرودپی
عکس و خبر: #مجید_فخار
سهشنبه، ۱۸ #دی ۱۴۰۳
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔 @bandpeyonline