🔴 انگارۀ شرط ظهور بودن پاکی جامعۀ معتقدان به ظهور و پیشینۀ آن
✍🏾 جعفر نکونام 8 آبان 1403
1️⃣ انگارۀ شرط ظهور بودن پاکی جامعۀ معتقدان به ظهور
🔻حجةالاسلام مجتبی عزیزی ناپاکی یا همان معصیت خدا را عامل عدم ظهور منجی برشمرده و گفته است:
🔺ما در تاریخ با انقلاب اسلامی یک برشی زدیم به فرایندی که ماسونها و غیر ماسونها پیگیری میکردند که جوامعی را که به ظهور منجی معتقدند، آلوده و بیحیا کنند؛ ... [زیرا] جوامعی میتوانند به ظهور برسند که بتوانند امت صالحی داشته باشند؛ چون ... منجی قرار است، بیاید.
🔺... برنامه این بود که از معتقدان به ظهور منجی پاکی و طهارت گرفته شود؛ [چون] وقتی که پاکیاشان گرفته شود، دیگر امت صالحی نداریم؛ پس منجی نخواهد آمد....
2️⃣ پیشینۀ انگارۀ شرط ظهور بودن پاکی جامعۀ معتقدان به ظهور
🔺طبق گزارش کتاب مقدس، حدود چهار هزار سال پیش خدا به حضرت ابراهیم وعدۀ داده بود که ذریهاش را به شمار ستارگان آسمان بیافزاید و آنگاه خدا از آسمان نازل شود و دشمنان آنان را هلاک کند و خودشان را صاحب سرزمین شهد و شیر سازد؛ به همین رو، ذریۀ حضرت ابراهیم بعد از او همواره منتظر نزول خدا و هلاکت دشمنانشان و وراثت سرزمین شهد و شیر به دست خدا بودند و شرط نزول خدا را هم عمل به اوامر خدا و پرهیز از معصیت او میشمردند.
🔺اما حدود هزار سال گذشت، بدون این که این انتظار جامۀ عمل بپوشد. انبیای ابراهیمی دلیل نازل نشدن خدا از آسمان را معصیت ذریۀ حضرت ابراهیم و عمل نکردن به اوامر خدا می خواندند. در قرآن(اسراء، 4)، این دوره، فساد اول بنی اسرائیل خوانده شده است.
🔺به هر حال، گویا ذریۀ حضرت ابراهیم بعد از گذشت این هزار سال از نزول خدا از آسمان برای هلاک کردن دشمنان و وارث سرزمین شهد و شیر کردنشان نومید شدند؛ از این رو، از پیامبر وقت خود، حضرت سموئیل خواستند که او کسی را به پادشاهی بر آنان منصوب کند که با فرماندهی او خودشان دشمنانشان را هلاک کنند و وارث سرزمین شهد و شیر گردند. اگرچه آن حضرت، ابتدا این خواهش را نمیپذیرفت و همچنان بر این عقیده بود که باید خود خدا از آسمان به زمین بیاید و دشمنانشان را هلاک کند و ایشان را وارث سرزمین شهد و شیر سازد، اما سرانجام خواهش آنان را اجابت کرد و جناب طالوت را به پادشاهی آنان منصوب نمود و به رسم نصب کاهنان سرش را با روغن مسح کرد که به این اعتبار، او را مسیح خواندند. او جنگی را علیه جالوت بر پا کرد که جناب داود یکی از افراد سپاه او با سنگی که از طریق فلاخن خود به سوی جالوت پرتاب کرد، او را کشت و این شایستگی را پیدا کرد که خود او به جای طالوت به پادشاهی منصوب شود. او هم بعد از جنگهای بسیار با دشمنان موفق گردید، ذریۀ حضرت ابراهیم را وارث سرزمین شهد و شیر سازد.
🔺اما این پادشاهی دوام نیاورد و بعد از فرزند او یعنی حضرت سلیمان از بین رفت و ذریۀ حضرت ابراهیم سرزمین شهد و شیر را که همان کنعان یا فلسطین کنونی بود، با حملۀ سپاه بختنصر از دست دادند و آواره شدند؛ لذا باز آرزوی ظهور مسیح دیگری کردند که دوباره، دشمنانشان را هلاک کند و آنان را وارث سرزمین سازد.
🔺انبیای ابراهیمی، این آوارگی مجدد و از دست دادن سرزمین را بر اثر معصیت بنی اسرائیل یا همان ذریۀ حضرت ابراهیم و عمل نکردن به اوامر خدا میخواندند. در بیان قرآن هم از آن به فساد دوم بنی اسرائیل یاد شده است. (اسراء، 4)
🔺هم در کتاب مقدس و هم در قرآن (اسراء، 7) به آنان وعده داده شد که خداوند بار دیگر آنان را وارث کنعان یا فلسطین خواهد کرد و آن پیش از نزول خدا از آسمان به زمین یا همان قیامت رخ خواهد داد.
🔺حضرت محمد بعثت خود را مقارن قیامت یا همان نزول خدا از آسمان به زمین میخواند؛ به همین رو، به بنی اسرائیل وعده داد که در ایام بعثت من مسیح ظهور خواهد کرد و به دست او دوبارۀ وارث سرزمین کنعان یا همان فلسطین کنونی خواهند شد؛ اما گویا به تعبیر علمای شیعه بدا حاصل شد و مقارن بعثت آن حضرت نه مسیح ظهور کرد و نه بنی اسرائیل وارث سرزمین کنعان شدند و نه قیامت واقع شد؛ بلکه این مسلمانان بودند که سرزمین فلسطین را فتح کردند و وارث آن سرزمین شدند تا این که جنگ جهانی دوم برپا شد و امپراتوری عثمانی از هم پاشید و آنگاه بنیاسرائیل بدون ظهور مسیح، وارث فلسطین گردیدند.
🔺اکنون، یهودیان صهیونیست از یکسو و شیعیان آخرالزمانی ایران از سوی دیگر، هر دو بدون ظهور منجی وارث سرزمینی و برخوردار از حکومتی شدند. منتها بر این عقیدهاند که آنان با تشکیل حکومت و شروع جنگ آخرالزمانی که در غزه اتفاق افتاد، به واقع زمینۀ ظهور منجی را فراهم میکنند تا ایشان بیاید و طرف مقابل را که دشمنشاناست، به کلی هلاک کند و خودشان را وارث سرتاسر زمین سازد.
🔸 تفسیر آیۀ 4 اسراء
🔸تفسیر بینامتنی آیۀ 4 اسراء
🔸یادداشتهای مرتبط با انگارۀ حکومت آخرالزمانی
🔸یادداشتهای مربوط به مسئلۀ فلسطین
https://t.me/dineaqlani
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪴#حديث_زندگی | فرزندمون رو بچه نبینیم
وقـتـی فرزندمون رو کـریـمـانـه تربیت نکنیم،
زمینه رو بـرای سـوءاسـتـفـاده دیگران از اونها
آماده کردیم.
#من_دیگر_ما
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
NasleZ.Dr.sekhavatian04.mp3
25.77M
فایل صوتی کارگاه تخصصی با موضوع:🔰
🍃 اصول مواجهه فعال با نسل z 🍃
(جلسه چهارم در این موضوع)
⏪ استاد: حجت الاسلام دکتر سخاوتیان
⏰برگزارشده: یکشنبه 1403/7/29
🔰🔰🔰🔰جهت دسترسی به اطلاعیه ها و محتوای کارگاه های آموزشی به کانال ذیل مراجعه نمایید.
📲لینک پیوستن در کانال کارگاه های آموزشی استادان معارف اسلامی در ایتا:
https://eitaa.com/edarehkarghmaaref
🌓🇮🇷 ۶ آبان، سالروز تولد شهید حسن طهرانی مقدم، پدر موشکی ایران گرامی باد.
⏰ مردی که آرزویش نابودی اسرائیل بود.
🔸حسن طهرانی مقدم ۶ آبان ماه ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد .
🔸بعد از عملیات ثامنالائمه ع که منجر به رفع محاصره آبادان شد، از جمله غنائم به دست آمده از عراق، یک آتشبار توپخانه ۱۵۵ میلیمتری کششی بود که بلافاصله تعمیر و عملیاتی شد و علیه دشمن به کار گرفته شد و این خود تشکیل توپخانه سپاه توسط طهرانی مقدم را کلید زد.
🔸او و یارانش توانستند در سال ۱۳۶۳ اولین موشک را به کرکوک؛ دومی را در سال ۱۳۶۴ به بانک بزرگ رافدین بغداد و سومی را به باشگاه فرماندهان و افسران ارتش عراق بزنند که حدود ۲۰۰ نفر از آنها به هلاکت رسیدند.
🔸سید حسن نصرالله درباره ایشان میگوید: «هر زنی که در لبنان از شمال به جنوب یا بالعکس سفر میکند، این امنیت را مدیون حاج حسن آقای طهرانی مقدم است».
👈 پیشنهاد می کنم یک بار بازدید از پارک ملی هوا و فضای سپاه در تهران داشته باشید تا خدمات و زحمات این شهید عزیز را بهتر ببینید.
🪴 روح این آرش کمانگیر دوران ایران زمین شاد و به امید تحقق آرزویش 🤲
@jtabiin
@jtabiin
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 برنامه جنگ ترکیبی صهیونیست ها
🔹 یوسف عزیزی، تحلیلگر مسائل بینالملل از دانشگاه ویرجینیا تک آمریکا: پدافند ایران، حمله اسرائیل را ناکام گذاشت.
🔹پروژه آشوب به دست عناصر اپوزیسیون همزمان با این حمله هم شکست سنگینی خورد؛ برنامه آنها کشاندن مردم به خیابانها بود که با بیتوجهی کامل از بین رفت!
🔹عملیات تروریستی سیستانوبلوچستان بخشی از این پازل دشمن بود.
✍ پی نوشت: این ها نشان میده که این ها یک برنامه گسترده ای در کنار این عملیات داشتند که تیرشون به سنگ خورد!
@jtabiin
@jtabiin
🌓 قانون کاپیتولاسیون یا سند بردگی مردم ایران
👈 به بهانه ۴ آبان ۱۳۴۳ سالروز موضع گیری تاریخی امام خمینی ره
🔹یادداشت روز
◾️قانون کاپیتولاسیون یعنی اگر یک مأمور آمریکایی در ایران به یک ایرانی تعدی بکند،کسی حق ندارد او را تحت تعقیب قرار دهد و باید به آمریکا فرستاده می شد تا طبق قوانین آن محاکمه و مجازات شود.
◾️حق کاپیتولاسیون در ایران، اولین بار در معاهده ترکمنچای در سال 1203 ش در زمان فتحعلی شاه قاجار به روسیه داده شد که آسیب های فراوانی در طول یک قرن به ایران وارد کرد و بعدا دولتهای غربی دیگری نیز صاحب این حق شدند و قضاوت کنسولی خود را بر ایران تحمیل کردند.
◾️تا اینکه در 4 آبان 1343، امام خمینی (ره) با ایراد سخنرانی مهیج و کوبنده، موضع نهضت را در این باره بیان کرد؛ اعلامیه امام (ره) در تیراژ وسیعی منتشر شد؛ فرازهایی از این اعلامیه چنین است: " آیا ملت ایران می داند که مجلس به پیشنهاد دولت سند بردگی ملت ایران را امضا کرد؟.... سند وحشی بودن ملت مسلمان را به آمریکا داد... اهانت به ارتش محترم ایران و صاحب منصبان و درجه داران نمود... حیثیت دادگاههای ایران را پایمال کرد... اکنون مستشاران نظامی و غیر نظامی آمریکا با جمیع خانواده و مستخدمین آنها آزادند هر جنایتی بکنند. هر خیانتی بکنند، پلیس حق بازداشت آنها را ندارد... هدف مراجع عظام و روحانیون در هر جا باشند یکی است و آن پشتیبانی از دیانت مقدسه اسلام و قرآن مجید و طرفداری از مسلمین است....
🔺از این رو در سیزده آبان همان سال امام خمینی (ره) را در قم دستگیر و به ترکیه تبعید کردند.
🗓 سرانجام با پیروزی انقلاب اسلامی به پیشنهاد هیات وزیران و تصویب شورای انقلاب در تاریخ 23 اردیبهشت 1358، حق کاپیتولاسیون و امتیازات و ملحقات آن لغو شد.
♨️ سخن آخر فارغ از اینکه چه اندیشه و تفکر دینی یا سیاسی داریم، آیا نفس این عمل شکستن عزت و حرمت ایرانی نبود؟! آیا اقدام امام خمینی بعد از بیش از یک قرن و نیم سرافکندگی، اقتدار بخشی به هویت و ملت ایران نبود؟!
🔺نظر شما چیست؟!
✍ مسلم محمدی
🌍 پايگاه نقد و تبیین = هر روز صبح یک یادداشت چالشی یا تحلیلی روز🔻
@jtabiin
@jtabiin
مرجفون
🔹بزرگواری روی منبر مجازی میگفت وقتی دم از "امید" و "رجا" میزنید ولی "خوف" ایجاد نمیکنید، کارتان خطا است. خوف و رجا همیشه باید با هم باشد.
🔹حرف او که درش خوف و امید عادی از خوف و امید ایمانی و توحیدی جدا نشده بود بالکل غلط بود. چون
امید اگر ناشی از ایمان باشد خوف از دلش میجوشد
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ
همانطور که خوف هم اگر از ایمان باشد از دلش امید میجوشد.
أَمَّا مَنْ خافَ مَقامَ رَبِّهِ وَ نَهَي النَّفْسَ عَنِ الْهَوي فَإِنَّ الْجَنَّةَ هِيَ الْمَأْوي
بعلاوه که هر زمان وقت توجه بیشتر و جدی تر به یک وجه است که در ادامه بیان خواهم کرد.
🔹اما از این بدتر آنکه آن بزرگوار بر منبر مجازی بحث خوف را بر این بیان رهبری تطبیق میداد که ایشان به نبیه بری گفت "شرایط کنونی منطقه به گونهای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق."
جمله ای که در مقام توصیف جنگ و اهداف دو طرف آن است را تبدیل به خوف کردن عجیب است و عجیب تر آنکه عدم تفکیک بین خوف از دشمن و خوف ایمانی از خدا هم انجام شده.
فَلاَ تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
ترس از دشمن نهی شده، ترس ایمانی از خدا توصیه شده و بین این دو تفاوت بسیار است. یکی امید میسازد و حرکت میدهد دیگری قنوط و یاس درست میکند و به بن بست میکشد.
🔹سپس آن بزرگوار بر منبر مجازی اش، خوف از دشمن را تطبیق میدهد به محصور شدن گروههای مقاومت در چنبره دولت_ملتها، گویا دولت_ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند، حال آنکه نه مقاومت عراق نه مقاومت لبنان و نه مقاومت هیچ نقطه دیگری بنای بر دور زدن دولتها را نداشته اند و با دولتهای خود همراه و هماهنگ میشدند. رهبری نیز بارها ضلع مهمی از راهبردش را در تقابل با اسراییل همراه کردن دولتهای منطقه از طریق تلاش نخبگان و ملتها تشریح کرده و این بار اخیر هم بحث ائتلاف دولتها برای مقابله با اسراییل را بیان کرد.
🔹خلاصه غلط اندر غلط اندر غلط. خروجی این منبر ها هم تهش خوف از دشمن و ایجاد احساس یاس در مردم. من نمیفهمم چرا تلاش میکنیم مردم از مسوولین ناامید شوند، چرا تلاش میکنیم مردم از دشمن بترسند، خوب مگر دشمن همین را نمیخواهد؟ سالها است دستور روشن رهبری بر ضرورت امیدآفرینی را معطل کرده ایم، الان هم وسط جنگ با هزار زبان ظاهرا آخوندی و ظاهرا انقلابی و چه و چه ترس از دشمن را در جامعه رواج میدهیم که چه بشود؟ این مسیر که معلوم است به ترکستان است. معلوم نیست؟
@ali_mahdiyan
💢 اپلیکیشن شعر
📌 اپلیکیشن معرفی شده در ذیل، افزون بر مجموعه اشعار شاعران، خوانشهای شعر ایشان و قطعات موسیقیایی بر اساس شعر را گردآوری کرده است.
لینک دانلود:
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.limoo.shaerane
🖋 حسین سلیمانی
🔖 دانشیار دپارتمان حقوق
•✾•🌿🌺🌿•✾•
دفتر هماندیشی اساتید دانشگاه مفید
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408917C9d54c2058d
به بهانه هدیه سخاوتمندانه یک معلم واقعی
🔹امروز در خبرها خواندم که آقای اسدیان (عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و جانباز دفاع مقدس) خانه ۲۷۵ متریاش (به ارزش ۱۲ میلیارد تومان) که حاصل دسترنج عمرش بوده است را به جبهه مقاومت هدیه داده است. جالب آنکه ایشان بعد از این هدیه سخاوتمندانه اینطور حس و حالش را توصیف کرده است: "امروز بهترین روز زندگی من است، یک بار وقتی پایم را در جبهه از دست دادم حال دلم اینقدر خوش بود زیرا میدانستم با خدا یک معامله قشنگی کردم و حالا بعد از سی و اندی سال دوباره حال دلم عین همان روز خیلی خوب است".
🔹ایشان که خانه شخصیاش را اینطور سخاوتمندانه هبه کرده مقایسه بفرمایید با آنهایی که چندین خانه خالی دارند و دائما هم در حال افزودن بر تعداد خانههای خالی خود هستند تا بلکه با سوداگری و ضربه زدن به اقتصاد جامعه و تنگ کردن معیشت دیگران، بر سرمایه خود بیافزایند:
وَمَا يَسْتَوِي الْأَعْمَىٰ وَالْبَصِير
وَلَا الظُّلُمَاتُ وَلَا النُّور
وَلَا الظِّلُّ وَلَا الْحَرُور
🔹نکتهای که به بهانه حرکت آموزنده و رشک برانگیز این معلم واقعی قصد دارم به آن اشاره کنم این است که روال فعلیِ ارزیابی و ارتقاء اساتید دانشگاه، فاقد دقت کافی برای ارزش گذاری بر فعالیتهای آنها است. برای مثال، چنین کار ارزشمند و آموزندهای که بیانگر حد اعلای مسئولیت پذیریِ اجتماعی است هیچ امتیاز فرهنگی و غیر فرهنگی در فرایند ارتقاء اساتید ندارد و حتی به اندازه چند ساعت شرکت در دورههای مرسوم فرهنگی که در دانشگاهها برای اساتید برگزار میشود هم ارزش ندارد! کما اینکه در دستورالعملهای انتخاب اساتید نمونه کشوری هم هیچ ارزشی ندارد! امید است مدیران محترم وزارت علوم، بحث بازنگری در انتخاب اساتید نمونه و همچنین فرایند ارتقاء اساتید (چه به لحاظ ابعاد فرهنگی و چه به لحاظ ابعاد پژوهشی و آموزشی و ...) را به صورت کاملا جدی با محوریت مسئولیت پذیریِ اجتماعی اساتید آغاز نمایند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔥هدف بعدی اسرائیل کجاست؟
#بسیار_مهم
🔻برخی می گویند حالا که با پدافند قوی، خسارت چندان قابل مشاهدهای ایجاد نشده، ایران نباید به رژیم صهیونی پاسخ دهد، چون موجب تشدید تنش و جنگ می شود.
🔻اما باید دقت کرد وقتی رژیم صهیونی دقیقا سامانههای پدافندی و دفاعی کشور مورد تهاجم قرار می دهد یعنی هدف اصلی رژیم، تضعیف پدافند ملی و تسهیل حملات بعدی به ایران عزیز است.
🔻شاید اگر هدف تهاجم رژیم صهیونی سولههایی خالی یا حتی برخی اهداف نظامی یا اقتصادی عادی بود تا حدی این تحلیل می توانست معتبر باشد که هدف اسرائیل غاصب، فقط پایان متوازن درگیری با حفظ آبرو است، اما واقعیت اینگونه نیست.
🔻#محاسبه رژیم غاصب این بوده که پس از حمله، برخی جریانات سیاسی، مردم را از جنگ ویرانگر و بحران معیشتی خواهند ترساند و فشار اجتماعی تولید شده از این ترس، جلوی پاسخ جدی ایران را خواهد گرفت و عملا پاسخ متوسط ایران، منجر به درگیری پینگ پنگی با اسرائیل شده و در نهایت با تضعیف فرسایشی پدافند و قدرت حمله ایران در پایان پینگ پنگ، زمینه برای حملات نهایی و کشتار میلیونی آمریکا فراهم می شود.
🔻به همین دلیل ضمن تعظیم عملکرد درخشان رزمندگان و شهدای عزیز پدافند، به هیچوجه نباید از حمله به ایران اسلامی به سادگی عبور کرد چون حمله کوچک است اما خطای محاسباتی آن عظیم است و البته شدیداً برای موجودیت ایران خطرناک.
🔻لذا فقط یک راه باقی می ماند پاسخ قوی که محاسبات غلط رژیم جنایتکار را اصلاح کند.
🔻بنابراین همه جریانات داخلی اگر به ایران علاقه دارند باید ضمن پرهیز جدی از اظهار نظرهای غیر تخصصی تولید کننده ترس و تردید، وحدت ملی و حمایت عمومی از مدافعان امنیت و حریم کشور را در برابر دشمن جنایتکار را تقویت کنند.
🔻البته جا دارد برخی ساکنان لژنشین فضای مجازی که شاید از سوپر مارکت نزدیک به فلان مجموعه نظامی یک بستنی خریدند و اکنون مدعی هستند سوپر متخصص اند، مدتی امان بدهند! کاش این دو دسته اخیر «پکیج سکوت» هم عرضه می کردند!!
#وعده_صادق۳
✍حمیدرضا ابراهیمی
استاد دانشگاه فرهنگیان
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
••✾•🌿🌺🌿•✾•
فصل حضور
https://eitaa.com/faslehozur
💢نگاه به حمله اسرائیل به ایران از نگاه یک غیر نظامی!
🔹من نظامی نیستم. الان دادههای دقیقی هم ندارم! کیفیت حمله، نوع تاکتیک دشمن میزان نفوذ، میزان اثرگذاری!
🔹این بخش را باید کارشناسان نظامی تحلیل کنند. نباید هم انتظار داشت در صحنه جنگ مقامات نظامی بصورت شفاف دم به دقیقه مقابل دوربین باشند و به مردم گزارش لحظه به لحظه دهند. آن وظیفه روابط عمومی ها یا سخنگوهاست.
🔹من به حمله نظامی دیشب، از بُعد جامعه شناختی نگاه میکنم. پرسشم این است: چرا جامعه وحشت زده نشد! چرا وحشت عمومی جامعه ایرانی را فرانگرفت؟ لااقل برای ۲۴ ساعت مدارس تعطیل میشد! یا اولیا فرزندانشان را به مدرسه نمی فرستاند! بازار چند ساعت تعطیل میشد!
🔹ما برخلاف صهیونیست ها شبکه ای از پناهگاه نداریم، سیستم هشدار عمومی نداریم. هنگام حمله موشکی به گوشی های ما پیام هشدار فرستاده نمیشود.
🔹صدای پدافند مهیب بود، ترس لحظه ای شکل گرفت اما به ناامنی روانی و وحشتی که امور جامعه را مختل کند ختم نشد، جالب اینکه باز بخشی از جامعه ایرانی دست به لطیفه سازی زد و مردم هم به فروشگاهها حمله نکردند! حتی صبح زود پارک های سطح شهر پر بود از مردمی که مشغول ورزش بودند!
🔹این رفتار شجاعانه مردم ایران قابل مطالعه است. به قول خودشان چهارمین ارتش جهان با پشتوانه آمریکا، انگلیس و سایر قدرتها به ایران حمله کرده است!
🔹به نظرم چند موضوع مهم را باید پیش کشید:
۱. روحیه مقاومت ملی ایرانیان
۲. تجربه هشت سال جنگ تحمیلی
۳. اعتماد به قدرت نیروهای نظامی کشور
۴.اعتماد به فرماندهی و شجاعت رهبر
🔹هر کدام از این موارد در اینکه جامعه در لحظه بحرانی، از خود رفتاری شجاعانه بروز دهد موثر است. با رفتار جامعه صهیونیستی مقایسه کنید. در سالهای اخیر بسیاری تلاش نموده اند جامعه ایرانی را جامعه ناآماده برای دفاع معرفی کند.
🔹باید در تحلیل این رفتار مردم بیشتر سخن گفت و اندیشید.
🆔@mjafari_ir