🌀وقتی انسان احساس میکند چیزی متعلق به خود اوست، بیاندازه لذت می برد؛ زیرا مسلما حب نفس احساسی است که طبیعت در نهاد انسان قرار داده و بیهود نبوده است. از سوی دیگر، خودخواهی به حق نکوهیده است؛ اما خودخواهی صرف حب نفس نیست، بلکه حب نفس در حد افراط است، مانند عشق خسیس به پول؛ زیرا همه یا تقریباً همه انسانها پول و تا حدودی سایر اشیاء را دوست دارم. و از آن گذشته، بزرگترین لذت در مهربانی یا خدمت به دوستان یا مهمانان یا یاران است، که تنها وقتی قابل حصول است که انسان دارایی خصوص داشته باشد (ارسطو، کتاب سیاست)
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
🌀خبر انفجار در معدن زغالسنگ طبس و فوت بيش از ۵۰ نفر از كارگران زحمتكش كه با حقوقي ناچيز در شرايط سخت كار ميكردند، واقعا قلب انسان را به درد ميآورد.
⚫️ معدن حادثه دیده ۲۵۰ متر زیر زمین است، ۷۰۰ متر طول دارد و حادثه ساعت ۹ شب شنبه رخ داده است.
🔹خدایا ما را شرمنده محرومین قرار نده!
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
🔴 دعوت به همکاری در فاز سوم طرح تدریس کشف تحلیلی سیال:
همکارانی که تمایل دارند در این ترم برای چند جلسه یا تمام جلسات، روش تدریس کشف تحلیلی سیال را تجربه و تدریس نمایند، لطفا نام، نام خانوادگی، درس مربوطه، دانشگاه محل تدریس خود را برای آقای دکتر ترکان @mohammadtorkan ارسال بفرمایند.
اسامی همکاران به عنوان مدرسان تدریس کشف تحلیلی سیال برای معاونت آموزشی نهاد فرستاده شده و در پایان گواهی و لوح تقدیر اعطا می گردد.
منبع درسی: کتاب صعود آزاد
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🔴 کانال روش تدریس کشف تحلیلی سیال:
https://eitaa.com/raveshekashfetahlili
🔥رونمایی از #جنگ_لوازم_زندگی
🔻رژیم صهیونیستی در کنار جنایات همیشگی، از یک نوع جنگ کاملا متفاوت که می توان آن را «جنگ لوازم زندگی» نامید، رونمایی کرد و یا به عبارت دقیقتر این جنگ نهچندان جدید را «آشکار» نمود.
🔻استعمارگران سالهاست که از طریق قرار دادن امکانات پنهان در داخل بسیاری از محصولاتی که ظاهراً برای ارائه خدمت به بشر ساخته شده است، به دنبال تسلط بر بشریت و در صورت لزوم، انهدام مخاطب مورد نظر هستند.
🔻«جنگ لوازم زندگی» از سالهای دور طراحی شده است ولی تاکنون عمدتا پنهان و نامحسوس بر علیه مخاطبان و جوامع توسط جنایتکاران عالم اجرا می شد.
🔻جمع آوری اطلاعات زندگی انسانها در قالب #خدمات دیجیتال و فضای مجازی و به کارگیری آن در زمان لازم برای تسلط یا نابودی بر سوژه های فردی و جمعی از جمله اقدامات پنهان در «جنگ لوازم زندگی است.
🔻هر چند غالب نخبگان دارای تحصیلات بالا و حتی مسئولان متوسط و ارشد کشور ما نسبت به این نوع جنگ آگاهی ندارند و یا خوشخیالانه از کنار آن با لبخند و احساس درک فناوری! عبور می کنند ولی عموم کشورها به ویژه کشورهای غربی در مورد آن شدیداً حساس اند که نمونه های آن فراوان است.
🔻اما رژیم صهیونسیتی اخیرا در لبنان لبه خطرناک این جنگ را با انفجار پیجرها، به طور زود هنگام آشکار کرد و بسیاری از روسا و نخبگان خوشخیال را در بهت فرو برد.
🔻روزگاری خواهد آمد که همه کسانی که سالها از فرمان رهبری درباره قانونمند کردن فضای مجازی تخطی کردند در برابر مردم و تاریخ شرمسار خواهند بود.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
#ارسالی_مخاطب
سلام علیکم ممنون میشم عکس این راننده اتوبوس محترم رو تو کانالتون بزارین ایشون از دخترخانم های باحجاب کرایه نمیگرفتن برای شادی امام زمان
خواستم ازشون عکس بگیرم راضی نمیشدن میگفتن ریا میشه به اصرار ازشون گرفتم باید یه جوری از این ها حمایت کنیم
#راننده ورامینی
#منتظرظهور
#پدرمهربان
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢نکاتی درباره اخلاق تدریس(۶)
🔸وظايف اخلاقی ناظر به تعامل با همكاران علمی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یک. تواضع و فروتنی در برابر همهی اساتيد و مدرسان، اعم از پیشکسوتان یا نواستادان؛
دو. پرهيز از هرگونه بدگويی، بدخواهی، غیبت، ابراز حسادت، گوش سپردن به بدگوییها، زیرآبزنی، يا تخريب شخصيت علمی استادان و همکاران علمی نزد دانشجويان یا سایر کارکنان دانشگاه؛
سه. ايجاد جو دوستانه و خيرخواهانه در گروه و دانشكده؛
چهار. پرهيز از برخورد مباهاتگرانه، تکبرورزی و فخرفروشی نسبت به همكاران؛
پنج. نادیده گرفتن لغزشهای ناخواسته يا موردی همكاران علمی؛
شش. تلاش در جهت رفع نقايص و اشكالات در منش عمومی يا رفتارهای حرفهای همكاران؛
هفت. همياری صميمانه برای ارتقای سطح علمی و مهارتی سایر همکاران.
#دانشگاه
#تدریس
#اخلاق
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
خلاصه ای از اقتصادسیاسی معدن های ایران:
معادن را مالک شده اند.حقوق معادن را پرداخت نمیکنند. محصولات معدنی را #خام صادر میکنند. با رانتهای مختلف، تعرفه های صادراتی را حذف میکنند. دلارشان را هم #اگر بیاورند معلوم نیست چقدرش را اظهار میکنند. عده ای را هم اجاره میکنند که در رسانه فریاد بزنند مرگ بردولت.
چند آقا زاده که در حال تمرین منبر هستند هم به جای اتصال به روایت معصوم، به حرف های این رسانهها اتکا میکنند و بی جیره و مواجب بلندگوی رانتخواری می شوند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
قابل توجه دوستانی که انتظار دارند، حضور در جمعهای رفقا یا حتی در رسانه، قبل و هنگام مسئولیت هیچ تفاوتی نداشته باشد و اگر تفاوتی بود، آن را حمل بر تغییر، تکبر، محافظهکاری و ... میکنند:
امام_صادق علیه السلام میفرماید:
إذا كانَ لَكَ صَديقٌ فَوُلِّيَ وِلايَةً فَأَصَبتَهُ عَلَى العُشرِ مِمّا كانَ لَكَ عَلَيهِ قَبلَ وِلايَتِهِ فَلَيسَ بِصَديقِ سَوءٍ.
هر گاه دوست تو بر كرسى رياستی نشست و يكْ دهمِ رفتار پيش از رياست را با تو داشت، دوستِ بدى نيست.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
امیدوارم رسانه های زنجیره ای در دست دولت، قدرت تکذیب بالایی داشته باشند.
#نیویورک
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
هم استاد دانشگاه اخراجی است. هم بازداشت شده بود. الان هم به عفو رهبری آزاد شده. کاندیدای مناسبی برای پستهای جدی است. به نظرم به سرعت معرفی شود به کمیته انتصابات دولت.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
نتیجه شوک درمانی که منجر به فروپاشی شوروی در دهه ۹۰ شد را با سیاستهای اقتصادی چین مقایسه کنید. چین هیچ گاه وارد بازی نئولیبرال شوک درمانی نشد و سیاستهای اصلاحی خود را تحت تاثیر پیشنهادات آکادمیک مکتب شیکاگو انجام نداد.
اما شوروی که خود مهد اندیشه سوسیالیسم بود، با ورود به ورطه نئولیبرالیسم، خود را وارد یک بازی خطرناک کرد. به نحوی که سهم روسیه از تولید ناخالص جهان، در نتیجه اعمال این سیاستها، تقریبا نصف شد. این درحالی است که چین توانست سهم خود را ۶ برابر کند. درآمد متوسط ۹۹ درصد از مردم روسیه تا سالها، همچنان کمتر از قبل از اجرای سیاستهای شوک درمانی بود. اما چین یک با یک شیب بالا، درآمد سرانه مردم خود را افزایش داد. به نحوی که درآمد مردم چین، بیش از ۴ برابر شده است. در نتیجه شوک درمانی در روسیه، مرگ و میر مردم به شدت افزایش یافت و نظام صنعتی این کشور، که تا پیش از دوران جراحی از بهترین نظامات صنعتی دنیا بود رو به افول گذاشت. اما چین امروز یکی از بهترین نظامهای صنعتی دنیا را دارد.
تجارب فراوانی از دوران نکبت بعد از شوکها در کشورهای مختلف، از جمله ایران وجود دارد. اما این سیاست، همچنان به عنوان یک راهکار اصلاحی در حال طرح است.
کافی است اندکی به سالهای ۱۳۷۳ و پس از شوک ارزی، دهه ۱۳۹۰ و پس از نقدی کردن یارانهها و ۱۴۰۱ و پس از حذف ارز ترجیحی بازگردیم و مطالعه کنیم.
نئولیبرالها، استاد به فراموشی سپردن نکبتهایی هستند که در دنیا به بار آوردهاند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi