🔻
☑️ محبت و بغض به ابن تیمیه نشانه توحید و کفر!
ابن تیمیه حرانی شخصیتی متعصب است که با تعریفهای خاص از برخی مفاهیم، از قبیل عبادت، توحید، سنت و بدعت بسیاری از رفتارهای مسلمانان را منافی با توحید و شرک و بدعت دانست؛ این نظریات وی سبب گشت تا علمای بسیاری علیه وی ردیه بنویسند و بعد از محکوم کردن او، وی را توبه داده و پس از شکست توبه، او را به زندان افکندند؛ با این وجود، وهابیها که پایههای حکومتی و ظلمهای خود را در سایه افکار غلوآمیز وی انجام میدهند، وی را مصون از هر خطایی دانسته، لقب شیخ الاسلام به او دادهاند و حب و بغض وی را نشانه ایمان و کفر دانستهاند.
🔶 مطالعه متن کامل نوشتار:
https://www.adyannet.com/fa/news/34664
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وهابیت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 شکر نعمت خدا
🔹 من که خیلی این مطلب رو تست کردم، واقعا فوق العاده جواب میده…
👈 چقدر زیبا سعدی نعمت ها رو بیان میکنه، نعمت هایی که کمتر بهش توجه داریم:
🍃 منّت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربتست و به شکر اندرش مزید نعمت، هر نفسی که فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.
💠 خداوند در قرآن کریم میفرماید:
🍃 لئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ؛ اگر شکرگزار باشید، نعمتم را بر شما می افزایم.
📚 ابراهیم؛ آیه 7
🤲 خدایا شکرت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #حدیث
📎 #اخلاق
📎 #شکرگزاری
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ داستان شکست مسیحیان نجران از پیامبر اکرم (ص) در جریان مباهله چه بود؟
🔰 مباهله یعنی یکدیگر را نفرین کردن تا خداوند عذاب خود را بر کسی که حق نیست نازل کند.
👈 جریان مباهلة پیامبر با مسیحیان نجران در 24 ذی الحجة سال دهم هجری در مدینه به وقوع پیوست، بعد از آن که بزرگان مسیحی نجران به مدینه آمدند و با پیامبر(ص) به بحث و گفتگو دربارة حضرت عیسی (ع) پرداختند.
💢 پیامبر انحرافات آنان را گوشزد و آنان را به اسلام دعوت کرد، ولی نپذیرفتند و حاضر به مباهله شدند. پیامبر (ص) نیز پذیرفت.
✳️ وقتی پیامبر(ص) همراه علی (ع) و فاطمه و حسین و حسین (ع) برای دعا و نفرین به صحرای اطراف مدینه آمدند، اُسقف نجران گفت: چهرههایی را میبینم که اگر دست به نفرین بردارند، عذاب نازل میشود. از این رو با پیامبر صلح کردند و مباهله نکردند.
✅ مفسران و محدثان شیعه و سنی تصریح کرده اند که آیه مباهله (آیه 61 آل عمران) در حق اهل بیت پیامبر (ص) نازل شده است و پیامبر کسانی را که همراه خود به میعادگاه برد، فرزندانش (حسن و حسین) و دخترش (فاطمه) و علی (ع) بودند.
✅ بر این اساس منظور از اَبنائنا در آیه حسن و حسین هستند، همان طور که منظور از نِسائنا فاطمه، و منظور از اَنفسنا علی (ع) است.
⭕️ برخی از مورخان تعداد هیأت نمایندگی مردم نجران را شصت نفر یاد کردهاند که از مهمترین و ارزنده ترین مردم نجران بودند در رأس آنان سه تن پیشوای مذهبی قرار داشت.
🔰 که عبارتند از :
1️⃣ ابوحارثه بن علقمه اسقف اعظم نجران که نماینده کلیساهای روم در حجاز بود.
2️⃣ عبدالمسیح رئیس هیئت نمایندگی که به تعقل و تدبیر و کاردانی معروف بود.
3️⃣ ایهم که فردی کهنسال و یکی از شخصیت های محترم ملت نجران به شمار می رفت.
_____________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/111415
📎 #اعتقادات
📎 #امامت
📎 #اخلاق
📎 #مباهله
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
#خبرگزاری_میزان
انتشار مطلب اداره تبلیغ فضای مجازی
🌐https://www.mizan.news/fa/news/746156/
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_میزان
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
#خبرگزاری_میزان
انتشار مطلب اداره تبلیغ فضای مجازی
🌐https://www.mizan.news/fa/news/746167/
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_میزان
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻
☑️ تظاهرات ضد ایرانی نو کیشان مسیحی 😐
🔶 برخی از ایرانیان که از دولتهای اروپایی درخواست پناهندگی میکنند، درخواستشان رد میشود. به همین خاطر، این آوارگان بیچاره که قدر وطن خود را ندانستند، برای اینکه بتوانند پناهندگی بگیرند، ادعا میکنند که مسیحی شدند و برای خودشیرینی و جلب توجه دولتهای اروپایی، در خیابانهای اروپا تظاهرات ضد جمهوری اسلامی راه میاندازند.
برخی دیگر از اینها مدعی اند که به خاطر همجنسبازی در ایران تحت تعقیب و شکنجه قرار دارند. حتی برای اینکه همجنسباز بودن خود را اثبات کنند، تن به ذلت و یک سری امور میدهند.
چند نفر از حاضرین در این راهپیمایی در آستانهی دیپورت شدن و قبول نشدن درخوست پناهندگیشان هستند لذا در همهی راهپیماییها حضور دارند.
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #مسیحیت
⭕️ سوال
⁉️ داستان شکست مسیحیان نجران از پیامبر اکرم ص در جریان مباهله چه بود؟
🔰 ده سال از هجرت پیامبر اکرم (ص) میگذشت. در این ده سال بارها و بارها پیامبر و یارانش درباره حقانیت اسلام با پیروان دیگر مذاهب بحث و گفتگو کرده بودند. در راستای همان تبلیغات و ارشادات الهی، رسول اکرم (ص) نامهای برای اُسقف نجران به نام ابوحارثه نوشت و او و مسیحیان نجران را به اسلام دعوت میکرد.
نجران که در مرز حجاز و یمن قرار داشت، هفتاد دهکده را شامل میشد. پس از خواندن نامه تصمیم گرفتند یک شورایی را برای گفتگو و بررسی به مدینه بفرستند. برای این منظور از بین مسیحیان شصت نفر و در رأس آنان سه نفر راهی مدینه شدند.
👈 با ورود این هیئت به مدینه بحثها و گفتگوها آغاز شد. سرانجام مسیحیان نجران اعلام کردند که از راه گفتگو حقیقت بر آنها آشکار نمیشود و باید به مباهله پرداخت. مباهله به عملی میگویند که دو طرف یکدیگر را لعن و نفرین کنند.
🔰 پس از این پیشنهاد مسیحیان، آیه مباهله بر پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله) نازل شد: «فَمَنْ حَاجَّكَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ [آلعمران/۶۱]
👈 هر گاه بعد از علم و دانشی که ( در باره مسیح ) به تو رسیده ، ( باز ) کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند ، به آنها بگو: «بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم ، شما هم فرزندان خود را ما زنان خویش را دعوت نماییم ، شما هم زنان خود را ما از نفوس خود دعوت کنیم ، شما هم از نفوس خود آن گاه مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم».
بنابراین پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله) نیز بنابر فرمان الهی حاضر به مباهله شدند.
✳️ وقت مباهله فرا رسید. پیامبر (ص) هنگام حرکت به محل مباهله، دست حسن و حسین را گرفته بود، و علی پیش روی پیامبر و فاطمه پشت سر آن حضرت، حرکت میکردند. وقتی اسقف مسیحیان وضع حضور پیامبر را مشاهده کرد، گفت: من چهرههایی را مینگرم که هرگاه دست به دعا بلند کنند، و از خدا بخواهند که کوهی از مکه را از جا بکند، بیدرنگ کنده میشود، بنابراین مباهله نکنید، که اگر مباهله کنید، همه مسیحیان هلاک میشوند .
✍ مهاجر و انصار برای تماشای صحنه و باخبر شدن از ماجرا حاضر شده بودند. همه دیدند که مسیحیان نجرانی حاضر به مباهله نشدند و قرار بر این شد که حکومت اسلامی را بپذیرند و هرسال به آنان مالیات بپردازند و در مواقع جنگ و تهدید حکومت اسلام با جان و مال خود از اسلام دفاع کنند.[۴]
🌹🌹 درسهای مباهله
1️⃣ مباهله درس حقانیت اسلام بر دین مسیحیت را با صدایی بلند اعلام میدارد.
2️⃣ درس ایستادگی در راه حق و ایمان به آن است. اگر کسی به راهش ایمان داشته باشد از هیچ تهدیدی نمیترسد و میدان را رها نمیسازد. حضرت ابراهیم (ع) از آتش هم نمیهراسد و به خدا توکل خواهد کرد.
3️⃣ در جریان مباهله ما اهمیت تبلیغ اسلام و دعوت به آخرین دین الهی را به خوبی مشاهده میکنیم. امروزه با پیشرفتها در فضای مجازی و بستری که شبکه جهانی اینترنت برای ما آماده ساخته است، به راحتی میتوان پیام خود را به جهانیان مخابره کرد و باب مذاکرات علمی را باز کرد.
4️⃣ مقام و منزلت امیرالمؤمنین علیبنابیطالب (ع) نزد پیامبر اکرم (ص) است. مقامی که به فرموده امام رضا (علیهالسلام) بالاتر از آن در عالم اسلام مقامی نیست.
____________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/98667
📎 #اعتقادات
📎 #امامت
📎 #راهنما_شناسی
📎 #مباهله
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 تلاش، خود زندگی است
🔹 هر آن كس كه هدفی و معنايی براي زندگی دارد، در راستای رسيدن به آنها تلاش میكند، زندگی بدون تلاش و كوشش پوچ است.
👈 عاملی هم كه میتواند تلاشمند بودن شما را ثابت كند پشتكار است. انسانهايی كه پشتكار دارند در راه رسيدن به اهداف خود مصمم هستند. آنها با شهامت و از روي آگاهي شغل و پيشه خود را انتخاب كردهاند و همين طور آنها مسئوليتپذيرتر از ديگران هستند، آنها به زودی خسته نمیشوند و در راه خود و پيمودن مسير ثابت قدم هستند.
💠 امام علی علیه السلام در این باره می فرمایند:
🍃 علَيْكُمْ بِالْجِدِّ وَ الِاجْتِهَادِ وَ التَّأَهُّبِ وَ الِاسْتِعْدَاد
🔹بر شما باد به تلاش و سخت کوشی و مهیا شدن و آماده شدن
📚 وسایل الشیعه ج 1، ص 92، ح 217
👈 برای ساختن يك جامعه پويا و هدفمند آنچه اهميت دارد، حركت و سازندگی و تلاش است. زندگی فقط با حركت معنا پيدا ميكند و شادابترين افراد پرتلاشترينها هستند چون آنان هميشه در دل مردم جا دارند.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #حدیث
📎 #اخلاق
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🖥 #خبرگزاری_مهر
انتشار مطلب اداره تبلیغ فضای مجازی
🌐http://mehrnews.com/xVPhc
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_مهر
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 راه های ایجاد خلاقیت در دانش آموزان
💠 چه طور خلاقیت را در دانش آموزان به وجود بیاوریم؟
✅ باید گوش شنوا برای پرسش های دانش آموزان داشته باشيم.
📎 #مشاوره
📎 #دانش_آموزی
📎 #گرافیک_ثابت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔻
☑️ ابن تیمیه و انکار فضایل امام هادی (ع)
ابن تیمیه از سران جریان تکفیری که نزد وهابیون و داعشیها قداست دارد، در آثارش، فضایل امام هادی (ع) را منکر شده است. این در حالی است که فضایل حضرت در منابع اهل سنت، موجود و روشنتر از خورشید است.
🔶 مطالعه متن کامل نوشتار:
https://www.adyannet.com/fa/news/31561
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وهابیت