♨️ #نکات_ناب_تربیتی
💠 احساسات کودکان را درک کنیم
💥 احترام به احساسات کودک از مهم ترین اصول تربیتی است.
👈 این نکته را باید در نظر داشته باشید که کودکان با یکدیگر تفاوت دارند، هر یک از آنها احساسات، علایق و شور و اشتیاق منحصربهفردی دارند! و والدین باید به این موضوع احترام بگذارند، افتخار کنند و آن را برای خود کشف نمایند.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #خانواده
📎 #اصول_تربیتی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ آیا با استفاده از روایات نبوی میتوان وجود امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) را در حال حاضر اثبات کرد؟
🔰 یکی از ادله نقلی که با استفاده از آن میتوان وجود نازنین حضرت ولی عصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) را اثبات کرد، روایت مشهور نبی اکرم (صلیاللهعلیهوآله) است که به روایت «دوازده خلیفه» معروف است؛ این روایت هم در منابع اهل سنت به شکل فراوانی یافت میشود و هم در منابع شیعه. در این روایات، حضرت با الفاظی مختلف و در جاهای مختلفی بیان فرموده است: جانشینان من در میان امت، تا روز قیامت 12 نفر هستند، نه کمتر و نه بیشتر.
👈 به طور مثال «جابر بن سمره» نقل ميکند: دَخَلْتُ مَعَ أَبِي عَلَى النَّبِيِّ(صلیاللهعلیهوآله) فَسَمِعْتُهُ يَقُولُ: إِنَ هَذَا الْأَمْرَ لَا يَنْقَضِي حَتَّى يَمْضِيَ فِيهِمْ اثْنَا عَشَرَ خَلِيفَةً قَالَ ثُمَّ تَكَلَّمَ بِكَلَامٍ خَفِيَ عَلَيَّ قَالَ فَقُلْتُ لِأَبِي مَا قَالَ؟ قَالَ قَالَ كُلُّهُمْ مِنْ قُرَيْش؛ یک روز با پدرم خدمت رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) رسیدم، پس شنیدم که میفرمود: این امر(اسلام) از بین نمیرود تا اینکه دوازده خلیفه و جانشین از من، در میان شما باشد. سپس به دنبال آن كلمهاى فرمود كه آن را نشنيدم پدرم گفت: رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) فرمود: همگى آنان از قريشاند.»
🔰 توضیح روایت:
1️⃣ در این روایات بیان شد تا روز قیامت این خلافت ادامه دارد، لذا هرگز به زمان خاصی اختصاص ندارد؛ بنابراين در زمان کنونی هم باید یکی از آنها وجود داشته باشد و این مطلب جز با نظر شیعه تناسب ندارد.
2️⃣ عزّت و سربلندی اسلام وامدار وجود خلفای دوازدهگانه است. یعنی خلیفه باید موجب عزّت و سربلندی اسلام گردد، نه اینکه آنرا خوار و سرافکنده کند. این در حالیاست که اگر به تاریخ اسلام نگاهی بیاندازیم از زمان معاویه به بعد، خلافت، به پادشاهی و تلاش برای کسب قدرت و فرمانروایی تبدیل شد و خلفا از ظالمترین افراد بودهاند که برای کسب قدرت از هیچ ظلم و جوری فروگذار نکرده و حتی اقوام خود را قربانی میکردند؛ حال سوال این است که این افراد، چطور میتوانند موجب سرافرازی اسلام و تقویت دین و قوام آن گردند.
3️⃣ در منابع اهل سنت احاديثی وجود دارد كه در برخی از آنها به اشاره و در برخی ديگر به صراحت از حضرت مهدی(علیهالسلام) به عنوان آخرين خليفه رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) اشاره شده است.
4️⃣ در بیشتر روایات، عبارت «كلهم من قريش» وجود دارد. این عبارت نشان میدهد غیر قریشی در این خلافت راه ندارد، در حالیکه در میان خلفای جهان اسلام (كه از طرف اهل سنّت معرفی شدهاند) غیر قریش هم وجود دارد.
🔶 حال سوال ما از تمام فرقههاي جهان اسلام اين است كه كدام یک توانستهايد به درستی دوازده خليفه رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) را بشماريد؟ به خصوص كه طبق برخی از این روايات، آخرين خليفه او مهدی موعود است.
_____________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/32728
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
📎 #امام_زمان
📎 #امام_زمان_عجل_الله_تعالی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✂️ #مهارت
🌹ایده بسیار جذاب با کاغذ رنگی
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #دانش_آموزی
📎 #کاردستی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✂️ #مهارت
🌹ساخت بره ناقلای کاغذی!
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #دانش_آموزی
📎 #کاردستی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ آیا در کتب اهل سنت مطلبی در مورد امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) وجود دارد؟
🔰 وقتی با وهابیت درباره وجود امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) بحث میشود، فورا میگویند وجود این امام افسانهای بیش نیست، و شیعه به یک امر موهوم دلبسته است. ما در این مطلب قصد داریم با ذکر چند نکته، وجود امام زمان را طبق روایات و کتب معتبر اهل سنت ثابت کنیم:
1️⃣. قرآن کریم میفرماید: «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ: او كسی است كه رسولش را با هدايت و آيين حق فرستاد، تا آن را بر همه آيينها غالب گرداند، هر چند مشركان را خوش نيايد.» يعنى روزى فرا مىرسد كه اسلام هم از نظر منطق و استدلال و هم از نظر نفوذ ظاهرى و حكومت بر تمام اديان جهان پيروز خواهد شد.
👈 در کتب تفسیری اهل سنت درباره تفسیر این آیه میخوانیم که: پيروزي اسلام بر ديگر اديان، هنگام قيام حضرت مهدی(عجلاللهتعالیفرجه) است؛ در آن زمان، مردم يا بايد مسلمان شوند و يا جزيه دهند.
2️⃣ شمس الدين ذهبی تصريح کرده که امام عسکری(عليهالسلام) فرزندی به نام (م ح م د) داشته که در سال 256 هجري به دنيا آمده است. وی در کتاب العبر مینويسد: «در سال 256 محمد بن الحسن العسکری که رافضیها او را با القابی همچون: خلف الحجه، مهدی، منتظر و صحاب الزمان ياد میکنند، به دنيا آمد او آخرين امام از ائمه دوازدهگانه است.»
3️⃣ ابن حجر عسقلانی در کتاب «لسان الميزان» در شرح حال «جعفر بن علی» برادر امام حسن عسکری(عليهالسلام) مینويسد: «...او برادر حسن است که به او عسکری گفته میشود. حسن عسکری(عليهالسلام) امام يازدهم از ائمه دوازدهگانه مذهب اماميه است که پدر محمد صاحب سرداب بوده است.»
4️⃣ «ابو سعید خدرى» از رسول خدا(صلىاللّهعلیهوآله) روایت مىکند که قیامت برپا نمىشود مگر زمانیکه روى زمین لبریز از ظلم و جور و عداوت و دشمنى شود، آنگاه شخصى از خاندان من قیام مىکند که روى زمین را لبریز از عدل و داد مىسازد، در حالیکه پر از ظلم و عداوت شده است.»
___________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/92994
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
📎 #امام_زمان
📎 #امام_زمان_عجل_الله_تعالی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ چه نیازی به وجود انبیاء الهی بوده است که خداوند متعال پیامبران را فرستاده است؟
🔰پاسخ اجمالی:
👈 عقل بشری حکم میکند؛ اولا: انسان موجودی اجتماعی است و به اجتماع روی میآورد؛ ثانیا: برای ادامه حیات اجتماعی به قانون نیاز دارد؛ ثالثا: قانونگذار باید شرایطی داشته باشد که جز در خداوند متعال نمیتوان آنها را یافت؛ رابعا: باید ضمانت اجرایی داشته باشد که بهترین شکل آن ثواب و عقاب اخروی است. بنابراین تنها کسی که صلاحیت قانونگذاری را دارد خداوند متعال است و او نیز این کار را کرده و به وسیله انبیاء خود قوانین زندگی دنیایی و رسیدن به سعادت آخرتی را به بندگان خود ابلاغ کرده است.
🔰پاسخ تفصیلی:
✅ فلاسفه برای ضرورت وجود انبیا در جامعه به یک دلیل عمده که عبارت است از «حاجت جامعه به یک قانون کامل» استناد کردهاند؛ برای توضیح این دلیل به ذکر چند مقدمه میپردازیم:
1️⃣ انسان موجودی اجتماعی و به اصطلاح «مدنی الطبع» است، یعنی هم به لحاظ روحی و هم از حیث تامین حوائج خود، هرگز نمیتوانست به تنهایی زندگی کند؛ و هر چه که این جامعه گستردهتر میشد، این نیازها نیز بیشتر به چشم میآمد.
2️⃣ انسان برای ادامه این زندگی اجتماعی، قطعا به یک قانون جامع و کامل نیاز داشت تا بتواند از هرج و مرج و درگیریهای احتمالی جلوگیری کند.
3️⃣ بدون شک وضع قانون توسط خود مردم، زمینه ایجاد اختلاف و نزاع را به وجود میآورد؛ زیرا اولا: هر دسته از مردم خود را صاحب رأی دیده و ادعا میکند او باید متصدی نوشتن قانون گردد و طبیعتاً به نفع خودش قانون را وضع میکند؛ ثانیا: از ضمانت اجرایی برخوردار نبوده و دیگران میتوانستند از آن سر باز زنند، چرا که آدمی از اطاعت همنوع خود گریزان است.
4️⃣ قانونگذار باید دارای شرایطی خاص باشد تا بتواند از بروز مشکلات جلوگیری کند؛ این شرایط عبارتند از:
🔺 باید شناختی کامل از انسان داشته باشد، هم روح آدمی را خوب بشناسد و هم جسم او را و هم راههای سعادت او در نیا و آخرت را خوب بداند.
🔺 وضع قانون هیچ سودی برای خود او نداشته باشد.
🔺 راههای رشد و کمال و معنویت انسان را خوب بداند.
5️⃣ قانون، باید ضمانت اجرایی داشته باشد، و این ضمانت اجرایی باید به نحوی باشد که بتواند شخص را حتی در خلوتگاه و مکانهایی که کسی او را نمیبیند، ملزم به رعایت آن کند.
👈 با توجه به شرایطی که گفته شد، هیچ کسی جز خداوند متعال، صلاحیت وضع قانون را ندارد، زیرا انسان را خوب میشناسد، راههای سعادت او را نیک میداند و به معنویت و رشد و کمال او نیز میپردازد؛ و برای تمام اعمال ثواب یا عذاب را وعده داده که مهمترین شرط اجرا کردن قانون است. بنابراین تنها کسی که صلاحیت قانونگذاری را دارد خداوند متعال است و او نیز این کار را کرده و قانون خود را به وسیله انبیای خود به بشر ابلاغ کرده است.
پس با وجود انبیاء الهی است که قوانین الهی به مردم ابلاغ میشود و آنان را هدایت می کنند.
______________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/22831
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #ضرورت_نبوت
📎 #پیامبر_اکرم
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 تربیت فرزند شرور از زبان امام موسی کاظم علیه السلام
❇️ خانوادهای از دست فرزند شرورشان کلافه شده بودند. بیادبی فرزند خردسال، پدر و همه اهل منزل را رنج میداد. بیرون از منزل نیز کسی از آزار و اذیت او آسایش نداشت. پدر نیز هر بار او را به باد کتک میگرفت، به امید این که بر اثر تنبیه، دست از کارهای زشت بردارد؛ اما فایدهای نداشت.
👈 روزی دست فرزند خود را گرفت و نفس زنان، نزد حضرت امام موسی کاظم علیه السّلام آورد و از وی شکایت کرد.
🍃 حضرت نگاهی به آن مرد کرد و برای اینکه راه و روش تربیت کردن را به او بیاموزد فرمود: «فرزندانت را کتک نزن.» مرد از خودش پرسید: پس چگونه فرزندم را تربیت کنم. منتظر بود تا ادامه کلام امام را بشنود.
🔹 امام ادامه داد: «برای ادب کردنش از او دوری و قهر کن.» مرد گویا دنیای جدیدی در تربیت فرزند به رویش گشوده شد. در همان لحظه تصمیم گرفت شیوه قهر و دوری را پیشه خود را سازد و با فرزندش سخنی نگوید. در همین فکر بود که ادامه کلام امام، او را آگاهتر کرد.
🍃 امام فرمود: «ولی مواظب باش قهرت زیاد طول نکشد و هر چه زودتر با فرزندت آشتی کن.»
📚 بحارالانوار، ج 101 ، ص 99
📎 #اعتقادات
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #احادیث_تربیتی
📎 #امام_کاظم_علیه_السلام
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 مشاهده این کلیپ به شما کمک می کند تا احساسات نوجوان را بیشتر بشناسید.👆👆
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارت_فردی
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ فلسفه غسل میت چیست و مرده چه نیازی به پاکی و طهارت دارد؟
🔰 غسل مس میت؛ هم جنبه مادی و ظاهری و هم جنبه معنوی دارد
👈 جنبه ظاهری بر دو قسم است:
1️⃣ جنبه بهداشتی: میت با غسل دادن از آلودگیهای جسمانی پاک میشود. بدیهی است که مرگ عموما به خاطر برخی امراض و عفونتهايی است که در بدن شخص باقی میماند و میتواند منشا مفاسد بهداشتی نيز باشد، چرا که بعد از مرگ بازماندگان معمولا بدن میت را بوسیده و در بغل میگیرند. شستشو با سدر و کافور و آب خالص، از نظر بهداشت ظاهری، نقش ضد عفونیکننده جسد و حفظ محيط زيست از ميکروبها و عفونتهای احتمالی را دارد.
2️⃣ جنبه فقهی: به لحاظ فقهی نیز دلایل مختلفی برای تشریع غسل میت وجود دارد:
🔺انسان در حال احتضار و خروج روح از بدن، اختیار خود را ندارد و در این هنگام ممکن است منی از بدن خارج شده و جنب شود و نیاز به غسل جنابت باشد.
🔺 شاید میت پیش از مرگش، غسل جنابت و یا غسلهای واجب دیگر به گردنش بوده باشد.
🔺 غالبا خانواده و آشنایان پس از مرگ، به خاطر مسائل عاطفی بسیار میت را لمس میکنند و اگر میت غسل داده نشود، کسانی که میت را لمس میکنند، غسل مس میت بر آنها واجب خواهد شد و در آن گیر و دار مصیبت بسا تهیه آب و غسل مس میت به هنگام نماز وجود نداشته باشد، از اینرو خدا غسل میت را وضع کرد تا میت پاک باشد، تا دیگرانی که میخواهند میت را لمس کنند با لمس میت، بر آنان غسل مس میت واجب نشود.
👈 جنبه معنوی: برای جنبه معنوی نیز جهات مختلفی وجود دارد:
1️⃣ در روایات آمده با غسل، میت در مواجهه با ملائک و لقای خداوند تطهیر میشود.
2️⃣ چون انسان اشرف مخلوقات است باید بین او و دیگر حیوانات فرق باشد، لذا اسلام برای تعظیم و تکریم میت مسلمان، غسل میت را وضع کرده تا احترامی به میت مومن و مسلمان باشد.
3️⃣ از مسلّمات علم فلسفه و کلام و نیز روایات ما این است که بین روح و بدن همواره تاثیر و تاثر متقابل وجود دارد و روح از آن جهت که سالها به این بدن تعلق داشته و اکنون پس از مرگ نیز این علاقه و ارتباط تا حدی باقی است، لذا اعمالی که برای بدن میت انجام میشود در روح نیز اثرگذار خواهد بود و روح با غسل میت، سبک خواهد شد.
___________________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/128431
📎 #اعتقادات
📎 #فلسفه_احکام
📎 #احکام
📎 #غسل_میت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 امام علی علیه السلام:
🍃 قلب نوجوان، در حقيقت چونان زمينى باير است كه هرچه در آن افكنده شود مى پذيرد.
📚 تحف العقول صفحه 70
📎 #اعتقادات
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #احادیث_تربیتی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 راهبرد عبدالمطلب در برابر جاهلیت
✍️ عبدالمطلب بن هاشم از شخصیتهای بزرگ جهان عرب شمرده میشود. وی جد بزرگ پیامبر، از رهبران قبیله قریش و یکی از تأثیرگذارترین چهرهها در محافظت از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و زمینهسازی برای ظهور اسلام بوده است. از آن جایی که حفر کننده چاه زمزم و نیز عهدهدار سقایت حاجیان در مراسم سالیانه حج بوده به حافر زمزم و ساقی الحجیج مشهور شد.
👈 شهرت وی به عبدالمطلب از آن جهت بود که وقتی «مُطلب» عموی عبدالمطلب او را به همراه خود به یثرب آورد مردم گمان کردند او برده خریداری شده مُطلب است از این رو او را عبدالمطلب خواندند. عبدالمطلب پس از مرگ عمویش (مُطلب) تمام مناصبی که به صورت موروثی در خاندان آنان وجود داشت، به ارث برد. وی به دلیل حسن مدیریت و کرامتهایی که از خود نشان داد، در مکه به مقبولیت عمومی دست یافت و قریش وی را به سروری پذیرفتند.
💢 مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
🌐 http://fna.ir/4bebn
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_فارس
📎 #عبدالمطلب
📎 #پیامبر_اکرم
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💥 خطرات خودارضایی در خانمها
💠 بدترین پیامدی که در خانمها میتوان مشاهده کرد، رفتارهای متعارض روانی و اجتماعی است. خانمهایی که مرتکب این امر میشوند به مرور زمان نمیتوانند با هیچ مردی ارتباط جنسی برقرار کنند؛ چرا که به تدریج تواناییهای اولیه جنسی خود را از دست میدهند.
👈🏻 البته اگر فرد موردنظر زود به مشکل خود پی برده و با توجه به راهنماییهای مشاور به دنبال جبران آن باشد میتوان امید داشت که عوارض آن از بین برود.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مهارتهای_زندگی
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتوکلیپ؛ صد ثانیه با رصد 1400.07.25
کاری از گروه رصد
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
♨️ بروزترین کانال #رصد ایران
🆔 @andisheyehbartar_ir 👈
📎 #خبر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #تولیدات_چندرسانهای
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 تخلیه هیجانات
💠 کودکان چون در سن رشد قرار دارند، همواره به جنب و جوش و تخلیه انرژی نیاز دارند؛ بخاطر همین است که تا فضای باز می بینند، شروع می کنند به دویدن و وقتی میان دوستان و هم سن و سالان خود قرار می گیرند، به سر و کله یکدیگر می زنند؛ بنابراین با بازی ها و ورزش های مناسب، هیجانات طبیعی آنان را کنترل کنید تا در بزرگسالی دچار مشکل و اختلال روحی نشوند...
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #خانواده
📎 #تربیت_فرزند
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 کمک کردن بچه ها در کارهای خانه...
💠 سعی کنید فرزندانتان را وادار به انجام کارهای خانه نکنید و بیش از حد به آن ها مسئولیت ندهید؛ کودکان ذاتاً بخاطر حس الگو پذیری که دارند، دوست دارند همچون پدر و مادر خود، در کارهای منزل همکاری داشته باشند.
🔶 توجه داشته باشید که سپردن کارهای سخت به آن ها، برایشان بسیار آزار دهنده است؛ مراقب باشید الگوی های آنان را تخریب نکنید... .
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #خانواده
📎 #تربیت_فرزند
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 با بچه ها شوخی نکنید...
💠 زمانی که بچه ها نسبت به مسئله ای، حساسیت دارند و به اصطلاح از چیزی بدشان می آید، با به زبان آوردن آن موجب رنجش آن ها نشوید؛ اینگونه شوخی کردن، فقط برای شما خوشحال کننده است وگرنه برای آن ها اصلاً خوشایند نیست... .
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #خانواده
📎 #تربیت_فرزند
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 مخالفت خودتان را به زبان بیاورید...
💠 اگر در جایی حس می کنید نظرتان با دیگران متفاوت است، حتماً آن را به زبان جاری کنید و هیچ وقت خودتان را سرکوب نکنید. نظرتان را مطرح کنید، حتّی اگر همه با شما مخالفت کنند وگرنه با این درون ریزی، دچار خودسوزی خواهید شد... .
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #خانواده
📎 #مهارتهای_فردی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 غنیمت شمردن فرصت ها
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 فرصت ها همچون ابر در گذرند؛ ازاين رو، فرصت هاى نيک را غنيمت بشماريد. (و پيش از آنکه از دست برود، از آن استفاده کنيد)
📚 نهج البلاغه حکمت 21
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 مقایسه؛ ویروس زندگی !!!
👈 علایق و تواناییهای همسر شما با تمام آدمهای دنیا متفاوت است و این اصلا به معنی بدبودن او نیست، پس دست از مقایسه کردنش بردارید.
🔹 البته وقتی میگوییم مقایسهكردن را خاتمه دهید، منظور مقایسه مثبت نیست.
💥 اگر شما همسرتان را در ترازویی با دیگران بگذارید و از سنگینی كفه خوبیهایش حس خوبی داشته باشید، اتفاقا بهترین كار را كردهاید اما وقتی صحبت از نقطهضعفهای همسرتان است و شما ذرهبین برمیدارید و مشكلات او را با نقاط قوت دیگران مقایسه میكنید، طبیعی است كه از او ناامید شوید. آن وقت است كه آژیرخطر رابطهتان به صدا درمیآید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #همسرداری
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سرنوشت متجاوز
👈 با اظهارات سلمان بن عبدالعزیز خطاب به مقامات کشورمان، که روند مذاکرات را مثبت دانسته و نسبت به یک توافق اظهار امیدواری کرده است، میتوان گرفتاری سعودیها در باتلاق یمن را به خوبی درک کرد؛ چرا که مسئولان ایران، به ویژه مقام معظم رهبری، بارها نسبت به تجاوز احمقانه آنها هشدارهای زیادی داده بودند. هشدار به بینتیجه بودن این جنگ و کشته شدن مردم بیگناه یمن و توصیه موکد به عقب نشینی از جمله مطالب حائز اهمیت است که در این باره رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هیئتی از جنبش انصارالله یمن ضمن اشاره به روحیه جهادی مردم یمن و ایستادگیشان در مقابل تجاوز وحشیانه دشمن، «پیروزی» ملت مجاهد یمن را امری قطعی دانستند: «هر ملت مؤمنی که به خدای متعال ایمان و به وعده الهی اعتقاد داشته باشد، قطعاً پیروز خواهد شد و بر همین اساس بدون شک پیروزی با ملت مظلوم و مجاهد یمن خواهد بود.»
✅ حالا با سپری شدن اندک زمانی از وعده ولی امر مسلمین میتوان به خوبی شکست متجاوزان را لمس نمود؛ چرا که این جنگ علاوه بر هزینه بسیار زیادی که روی دست سعودیها گذاشته، چهره جنایتکار آنان را نزد ملتهای مسلمان مخدوش نموده است. بزرگ پشتیبان آنان یعنی آمریکای جنایتکار هم از ادامه حمایت آنان منصرف شده و در قدم اول سلاحهای روز و مدرن خود را با بهانههای واهی بازپسگیری کرده است؛ سلاحهایی مانند سامانه ضد هوایی و سپر موشکی تاد و پاتریوت که بهروز بودنشان انکارناپذیر است و شکستشان در مقابل پابرهنههای مجاهد یمنی معجزهای بزرگ است که بعدها تاریخ به آن گواهی خواهد داد. مورد هدف قرار گرفتن مناطق بسیار حساس و کلیدی از جمله آرامکو، به وسیله پهپاد، با وجود حفاظت شدن توسط بهروزترین و گرانترین سلاحهای آمریکایی، امری غیر قابل باور بود .
📚 در کلام آخر باید متجاوزان بیش از پیش به سزای اعمالشان برسند و کلیه خسارات مادی و معنوی این جنگی که خود آغازگر آن بودند رابپردازند و عذرخواهی نمایند.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/186057
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org