eitaa logo
بانو مجتهده امین
80 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
2.4هزار ویدیو
427 فایل
• ﷽ • باید صددرصد وجودت را برای امام زمان|عج|خرج کنی که او یار نیمه تمام نمی‌پسندد #شهید_حسیـن_صحرایی 🌷پایگاه مقاومت بسیج بانومجتهده امین (ره) محله ارداجی حوزه7 ام البنین(س)، ناحیه امام صادق (ع) اصفهان🌷 ارتباط با ادمین اصلی کانال: @Yazein
مشاهده در ایتا
دانلود
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن واجب است! 🗯ثابت می‌کنیم چرا .
🇮🇷🇵🇸 📸 از وابستگی تا وارستگی 🔹در کمتر از نیم قرن، ایران از یک واردکننده محض تسلیحات به یکی از قدرتمندترین و مستقل‌ترین کشورهای نظامی جهان تبدیل شده است. 🔹از روزهایی که حتی برای تعمیر تجهیزات نظامی به مستشاران خارجی نیاز داشتیم، تا امروز که موشک‌های هایپرسونیک، پهپادهای پیشرفته و جنگنده‌های ساخت ایران، معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داده‌اند. 🔹از «مصطفی مصطفی» در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی، تا «خرمشهر 4» و «فتاح» که لرزه بر اندام دشمنان انداخته‌اند. 🔹 از وابستگی کامل به غرب، تا عملیات تاریخی وعده صادق که قدرت واقعی ایران را به رخ جهان کشید. 🔹امروز، ایران نه تنها نیازمند واردات تسلیحات نیست، بلکه صادرکننده‌ای بزرگ در عرصه جهانی است. این داستان تحول یک ملت است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: امام با دست خالی آمریکا را شکست داد فرمانده کل سپاه پاسداران: 🔹امام با دست خالی آمریکا و همه متحدان او را غافلگیرانه شکست داد و شگفت انگیزترین رویداد قرن‌های اخیر را در عالم رقم زد. 🔹این آمریکا آن زمان بیش از نیمی از قدرت نظامی عالم را در اختیار داشت و نزدیک به نیمی از ثروت جهان در اختیار او بود؛ تسلط سیاسی او بر بخش مهمی از جهان مستحکم و عمیق بود. 🔹در شطرنج سیاسی عالم آمریکا قدرت‌های بزرگ را هم مات می‌کرد. .
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران و قدرت‌نمایی دریایی؛ ناو پهپادبر شهید باقری در کانون توجه رسانه‌های خارجی! 🔹شبکه هندی «WION»: سلاح جدید جمهوری اسلامی، شهید باقری یک ناو پهپادبر پیشرفته است که تهدیدی برای باز تعریف جنگ دریایی در خلیج فارس و فراتر از آن به شمار می‌رود. 🔹ایران خود را به باشگاه کشورهای برتر در زمینه قابلیت های دریایی پیشرفته وارد کرده است. 🔹زمان‌بندی این رونمایی در بحبوحه تشدید تنش‌های منطقه‌ای، پیامی روشن درباره آمادگی نظامی ایران ارسال می‌کند. .
💢قدرت والای در تحلیل‌های سیاسی و اجتماعی رژیم شاه ♦️مهرزاد بروجردی، کارشناس تاریخ معاصر ایران در تلویزیون وزارت خارجه آمریکا: "آمریکایی‌ها از خیلی از کشورهای جهان سوم درخواست کاپیتولاسیون را داشتند ولی در ایران آیت الله خمینی توانست با تاکید بر این که این مسأله نقض قانون اساسی و استقلال کشور است جلوی اجرای آن را بگیرد" (رحمه‌الله علیه) .
⭕️ نتایج ۲۵ سال حکومت شاه بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ از زبان آخرین نخست‌وزیر پهلوی در دی‌ماه ‌۵۷ 📌خزانۀ دولت خالی شده و موج اعتصابات و شورش تمام کشور را فراگرفته! 📌فقر، فساد و فاصلۀ طبقاتی، بی‌سابقه و روزافزون گسترش پیدا کرده! 📌کشاورزی کشور نابود شده و صنعت کشور کاملاً انحصاری، مونتاژی و وابسته است! 📌مبالغ هنگفتی بدون ضرورت به کشورهای دیگر داده شده! 📌سرمایه‌گذاری‌های کلان در کشور حیف و میل شده است! 📌برنامه‌های آموزشی و فرهنگی ما به‌دست افرادی بی‌دانش و بی‌ایمان، همه‌ساله در حال تغییر است! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫جنایات رژیم پهلوی🚫 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 📽از پیمان سعد آباد چه می دانیم؟!؟ .
✌ بدون تردید! ✏️ رهبر انقلاب: ➖آمریکایی‌ها اگر تهدیدمان کنند، تهدیدشان میکنیم. ➖اگر تهدید را عملی کنند، ما هم عملی میکنیم. ➖اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد؛ بدون تردید. .
🇮🇷🇵🇸 تاریخ 🔰در چنین روزی... 🍃🌹🍃 🔹 سال ۱۳۱۵ علی اکبر داور، از مهم‌ترین چهره‌های دوره‌ی پهلویی اول و از پایه‌گذاران سلطنت رضاخان خودکشی کرد 🔹سال ۱۳۴۸ اخراج ایرانیان مقیم عراق توسط رژیم بغداد از سر گرفته شد 🔹 سال ۱۳۵۷ ساعت ۱۰ صبح اسلحه‌خانه‌ی نیروی هوایی به همت مردم و کمک همافران فتح شد. ساعاتی بعد کلانتری‌های ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۶، ۲۶ و کلانتری نارمک به دست مردم افتاد. مردم تانک‌ها و نفربر‌ها را به خیابان‌ها آوردند و به یکدیگر روحیه می‌دهند. فرمانداری نظامی که دست‌پاچه شده‌است، در آخرین اعلامیه‌اش که بار‌ها از رادیو پخش شد، ساعت منع عبور و مرور را چهار و نیم عصر اعلام کرد. امام خمینی در پاسخ به دستور فرمانداری پیامی به این شرح صادر فرمودند: «اعلامیه امروز حکومت نظامی، خدعه و خلاف شرع است؛ مردم به هیچ وجه به آن اعتنا نکنند، برادران و خواهران عزیزم، هراسی به خود راه ندهید که به خواست خداوند تعالی، حق پیروز است.» مردم خیابان‌ها را ترک نکردند. .