🌹🌹🌹🌹🌹
مسابقه
جایزه های فرهنگی😊😊😊😊😊
بهترین پیشنهادات تان برای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب،🎂🎉🎊🎉🎊🎉در زمینه های زیر را به ما بفرستید:
۱. در خانه هامون چه کنیم؟
۲. در مساجد محل چه طرحی دارید؟
۳. در مدارس چی؟
۴. برای راهپیمایی بیست و دو بهمن هم میتوانید از الان ایده بدید.
@banooyeab
🔆 زنان ۵ دسته هستند
🔅زنان میتوانند یک لباس ساده را با ۵ انگیزهٔ متفاوت بدوزند!
🔅زنان میتوانند در موازنه ارزی نقش مثبت ایفا کنند.
✔️ سید منیرالدین حسینیِ هاشمی:
1⃣ گاهي مادری براي فرزندش لباسي میدوزد و هدفش اين است كه لباس فرزندش را بهگونهاي زيبا بدوزد كه وسيلهٔ تفاخرش به مردم باشد. اين يك نوع حساسيت و يك گونه انگيزه است كه منشأ چنين عملي ميشود.
2⃣ دوم اینکه زن لباس را براي تفاخر فرزندش نميدوزد، بلكه اين كار را براي خشنود شدن شوهرش انجام ميدهد. طبيعتاً اين نمونه، يك سطح بالاتر از قبلي است.
3⃣ سطح بالاتر از اين هم فرضاً به اين صورت است كه زن آن لباس را تنها بهخاطر خشنودي شوهرش نميدوزد، بلكه بهخاطر خدا صرفهجويي در زندگي را لازم ميداند. او خشنودي خدا را میطلبد، گرچه از شوهرش هم قدرداني ميكند. ته قلب و محور و بنيان قلب او بر محبت نسبت به خدا استوار است، لذا احترامي هم كه به شوهرش ميگذارد احترام الهي است، مادي نيست و براي جلب يك نفر به خود و فريفتهگري نيست. طبيعي است كه اين رتبه نسبت به مراتب قبل والاتر است.
4⃣ يك رتبه از اين والاتر هم متصور است و آن اينكه زن بگويد من در اين كار طالب رضاي خدا هستم، اما نهتنها در شكل خشنود نمودن شوهر؛ چون در عين اينكه به شوهر احترام ميگذارم، ولي انجام اين كار تنها در شكل خشنودي شوهر ـ كه طبيعتاً رضاي خدا هم در اين است ـ براي من كوچك است و من به اين حد قانع نيستم و به دنبال امري بالاتر و والاتر از اين هستم، فرضاً ميگويد نظام اسلامي ايران در مقابله با استكبار، از نظر ارزي (ارز خارجي) دچار مضيقه است و لذا من در اين فكرم كه در حد توانم و به هر اندازه كه ميتوانم لباس بچه يا شوهرم را خودم بدوزم و راضي نباشم كه لباس از ساير كشورها به ايران وارد شود تا منجر به هزينه ارزي گردد؛ چون ما دچار محدوديت ارزي هستيم. يا فرضاً بگويد موازنه ارزي متأثر از الگوي مصرف است كه من هم يكي از مصرفكنندگانم، لذا من تاب تحمل پايين آمدن ارزش ارز را ندارم و لذا سعي ميكنم به مقدار قدرت خودم، سهيم در مشكلات ارزي نباشم. 👉
اگر در اين مثال دقت كنيد درمييابيد كه اين زن به «نظام ولايت» توجه دارد و ميگويد: «من ميخواهم به اين نظام كمك كنم». اين، بالاتر از مرتبه قبل است. این رتبه را «رتبه كلان» مينامم.
5⃣ حال از اين رتبه هم پا فراتر میگذاریم و ارتباط امور زنان با تكامل اجتماعي را، در قالب رابطه دوخت يك لباس با تكامل اجتماعي، اجمالاً مطرح میکنیم. آن زني كه فرضاً ميگويد: كل نظام به منزلت يك دستگاه پخش (دستگاه بلندگو) است و يك «پرچمدار» و رهبري است كه از طرف «نبي اكرم صلي الله عليه و آله و سلم» ميخواهد به وسيله اين دستگاه، صداي اسلام را به جهان برساند، لذا من نبايد بلندگوي اسلام را ضعيف كنم، من بايد بگذارم اين صداي «تاريخي» به گوش مردم جهان برسد، من نبايد با «مصرف» خود در راه تكامل بشر سنگاندازي كنم.» (۱۳۷۷)
☑️ @moniroddin
@banooyeab
#آسیبهای_اجتماعی
#هرندی
#چهل_سالگی_درخت_انقلاب
آسیبهای اجتماعی مانند آسیبهای طبیعیاند؛ مانند زلزله که میتواند بنای خانهها را تخریب کند، این آسیبها بنیان خانواده و اجتماع را برهم میریزد. اگر به موقع و بههنگام شناخته شود و یا پیشگیری شود، احتمال کاهش خسارتها افزایش خواهد یافت. اما اگر نسبت به آن غفلت شود؛ خدای نکرده ممکن است بنای جامعه را متزلزل کند. «درست است که ما در کشور در درجهی اول مسئله اقتصاد را داریم و خود مشکلات اقتصادی هم [به عنوان] یکی از آن عوامل ریشهای این مفاسد، مورد توجه ما است، لکن مسئلهی مفاسد اجتماعی با شرحی که در جلسهی قبل داده شد، یکی از بیماریهایی است که هر روزی که بر آن بگذرد و علاج نشود، عمق بیشتری پیدا میکند و علاجش دشوارتر خواهد شد. لذا مسئله فوقالعاده مهم است.95/2/11»
@jahadi_shahid_nayeri
@banooyeab
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆ببینید
دلدادگی #رهبر_انقلاب به کتاب #سلام_بر_ابراهیم
"تا مدتی پس از اتمام کتاب دلم نمی آمد کتاب را از روی میز بردارم.."
کتاب سلام بر ابراهیم را از اینجا گوش دهید👇
https://eitaa.com/audio_ketab/23
#شهید_احمدعلی_نیری
#قسمت_اول
#نحوه_شهادت
پائیز ۶۴ در عملیّات والفجر ۸،
گردان سلمان از لشکر ۲۷ محمّد رسول الله (ص) داشت تا مواضع مشخصی را دنبال کند.
در ابتدای ستون در حال حرکت بودیم.
یک طرف ما باتلاق و طرف دیگر حالت دشت داشت.
به سرعت از مسیر جاده در حال حرکت بودیم.
در حال رسیدن به خاکریز و سنگرهای پدافندی بودیم که یک خمپاره در ابتدای ستون به زمین نشست.
نفر جلویی من که یک جوان حدوداً بیست ساله بود به زمین افتاد.
ترکش خمپاره درست از پهلوی چپ وارد و به قلب او اصابت کرد.
از من خواست که او را کمک کنم تا بلند شود، به سختی روی پای خود ایستاد.
بعد به اطراف نگاه کرد و رو به سمت کربلا قرار گرفت.
دستش را با ادب بر سینه نهاد و گفت: السلام علیک یا ابا عبدالله.
من فکر میکردم او مجروح شده و جراحتش سطحی است،
امّا یک باره گردنش کج شد و به زمین افتاد.
او به شهادت رسیده بود...
روی کارت نظامیاش نوشته بود: احمد علی نیّری اعزامی از تهران...
منبع: کتاب «عارفانه» – به نقل از علی میر کیانی(فرمانده گردان).
@banooyeab
#ایده_جشن
#چهل_سالگی_انقلاب
«میشه گوشه ای از اتاق شخصی یا اتاق مهمان رو به سادگی زینت کرد.»
#ارسالی_اعضا
منتظر ارسال نظرات و تجربیات دیگر اعضا هستیم😊
@banooyeab
از فرمایشات بانو امین:
🍁کسی که دین و ایمان ندارد به هیچ وجه سعادت و خوشبختی نصیب او نخواهد شد ، زیرا که نفس انسان مثل اسب شروری می ماند که اگر جلوی او را رها کنیم خودش و سوارش را به هلاکت می اندازد .
🍁لذا تنها جلودار او از این منجلاب ایمان به خدایی است که عالم به ظاهر و باطن اوست.
🍁پس از ایمان به خدا ، عقل انسان است که به میزان شرع عمل نماید.
🍁عقل انسان بدون چراغ ایمان راه سعادت و خوشبختی خود را نمی شناسد . عقل اگر به همراهی ایمان به سوی سعادت حرکت کند حتما کامیاب بوده و موفقیت نصیب او می گردد.
@banooyeab