♨️ امام خمینی(ره): بانوان، رهبر #نهضت ما هستند، ما دنباله آنها هستيم. من شما را به رهبرى قبول دارم و خدمتگزار شمايم.
#زن #انقلاب #چهل_سالگی_انقلاب
@banooyeab
💠همسر شهید دقایقی:
یک بار سر یک مسئله ای با هم به توافق نرسیدیم؛ هر کدام روی حرف خودمان ایستادیم؛ او عصبانی شد؛ اخم کرد و لحن مختصر تندی به خودش گرفت و از خانه بیرون رفت. شب که برگشت، همان طور با روحیه باز و لبخند آمد و به من گفت: «بابت امروز صبح معذرت می خواهم.» می گفت: «نباید گذاشت اختلاف خانوادگی بیشتر از یک روز ادامه پیدا کند...»
📚«نیمه پنهان ماه/ جلد چهارم/ صفحه 37»
#همسرداری
@banooyeab
بانوی آب،
اشک های مادرانی که امروز با هر ظاهر و هر سنی،
عاشقانه سرود حمایت از رهبری را سر می دادند،
امیدی بود که خون دباغ ها،
هنوز برای فدا شدن در راه ولی امرشان،
جاریست.
@banooyeab
🔷انواع موضعگیری در محیط غفلت🔷
1⃣رو به پستی بیشتری بیاورد و جایی که همه مشغولند ساز محکمتری بزند و فساد بیشتری بیاورد؛ چون در این آینهی سیاه بدیهای ما انعکاسی ندارد و جلوی چشممان نمیآید و در چنین جمع غافلی زشتیهامان رسوا و مفتضح نیستند و آنها را نمیبینیم.
2⃣به همرنگی روی بیاورد، اگر به فساد بیشتری روی نیاورد، لااقل در همان حدّ باقی بماند و جزء غافلها باشد.
3⃣از غفلت و بیتوجّهی و از چشمپوشی یا زشتی عمل آنها بیاموزد و بیدار شود. به خاطر حبّ به نفس و علاقهای که به خود دارد نمیتواند بدیهایش را احساس کند و برایش آشکار نمیشود، ولی وقتی همین بدیها در دیگران بدون این محبّتی که حائل و حاجب است، جلوه میکنند، آدم زشتیاش را احساس میکند و به ذکر و بیداری میرسد و این کوثر است، یعنی تو در هر موقعیّتی که هستی و در هر محیطی که قرار گرفتی، بتوانی بهترین موضعگیری و برخورد را داشته باشی.
✳️و فاطمه سلام الله علیها، کوثر را میخواهد ⬅️ اللهم اجعل غفله النّاس لنا ذکراً
از کتاب "شرحی بر دعاهای روزانه حضرت زهرا (س)"، علی صفائی حائری
@banooyeab
🔰شرط حفاظت🔰
حضرت از خداوند حفاظت و ستر را میخواهد، چون هم به نعمتها و عنایتهای عظیم او واثق است و هم به ضعف و ناتوانی انسان واقف.
⁉️در مورد حفاظت و حراست چند سؤال مطرح است. اینکه خداوند چه وقت خداوند میپوشاند و شرط حفاظت و نگهداری چیست؟ از چه چیزهایی انسان را حفظ میکند؟ وسیلهی حراست و حفاظت چیست؟ مورد حفاظت چیست و چه چیزهایی را میخواهیم حفظ کند؟ حفاظت حق چگونه و به چه نحو است؟
✅امّا در مورد شرط حفاظت اگر بناست او عهدهدار من باشد و از من محافظت کند، باید خودم در مقام حفاظت و نگهداری باشم هتک حرمت و پردهدری نکنم، باید از او باشم و برای او، منسوب به او باشم، به او واگذار کنم. کسی که تمرّد میکند، رهایش میکنی. کسی که زیر بار نمیرود و در خیمهی تو نمینشیند، مدام سر بیرون میآورد و دست بیرون میکند و قدم بیرون میگذارد، رهایش میکنی و به او توجّهی نخواهی داشت.
✅پس شرط حفاظت تفویض و واگذاری به اوست و اُفَوّضُ اَمری اِلَی اللهِ
از کتاب "شرحی بر دعاهای روزانه حضرت زهرا (س)"، علی صفائی حائری
@banooyeab