«جبهه انقلابی که امر ولی را اطاعت نکند، جبهه نفاق است. »
#بدیهیات
https://virasty.com/M_TalebiDarestani/1720352266669235260
هدایت شده از اخبار اصلی - علیخانی/سعیدیسم
سلام
کانال جدید #مهندس_علیخانی را ایجاد شد.
با استفاده از آیدی زیر عضو شوید:
@alikhani_ra
@alikhani_ra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مطهری
در انتخابات تکلیف چیست؟
آیا اجماع کاندیداها صحیح است یا خیر؟
آیا مهندسی انتخابات و تحمیل نظر عده ای(پدرخوانده و...) بر اکثریت مردم صحیح است یا خیر؟
از حالا انقدر مرور میکنیم تا در انتخابات بعد دیگر عدهای نتوانند برای ملت نقش پدرخواندهی مهربان انقلابی! را باز کنند
گفتمان انقلاب اسلامی با انچه شما میخواهید زمین تا آسمان متفاوت است
✍️ #م_طالبی_دارستانی
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این جوان خوب حرف زد
وحرف های خوبی هم گفت
لذت بردم
تا حالا کسی به این قشنگی تشریح نکرده بود ..
برای همه سلیقه ها مفید هست .حتما تا آخر گوش کنید 👌👌👌👌👌
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
آمار منتشر شده ی قابل تامل:
اختلاف رای جلیلی و پزشکیان
در چهار شهر آذربایجان غربی ، شرقی ، اردبیل ، زنجان :
2٬861٬130
اختلاف رای جلیلی و پزشکیان در آمار کل :
2٬846٬224
پ ن:
پزشکیان صرفا و صرفا با سوار شدن بر روی احساسات مردم آذری زبان و با سواستفاده از احساسات مردم این مناطق توانست حائز اکثریت آرا شود. آمار مردم آذری زبان و اهل سنت سایر مناطق کشور را هم بگذارید کنار این اختلاف آمار تا متوجه بشید علت پیروزی پزشکیان چه بوده است.
بقیه تحلیل های دیگه رو بگذارید کنار . هیچ یک مبنای علمی و عقلی ندارد. مراقب باشید با تحلیل های من دراوردی ذهنتون رو منحرف نکنند.
جلیلی بالاترین اقبال رو در کشور داشته و پزشکیان صرفا با تحریک گسل های قومیتی و مذهبی توانست رای بیاورد.رای جلیلی حتی در استان یزد که به سبب فعالیت های خاتمی خواستگاه اصلاح طلبان بوده از پزشکیان بیشتر بوده.
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻 واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است... که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
✅️ @Rajanews_com
اگر شما هم یک نفر از حدود ۱۴ میلیون نفری هستی که به آقای جلیلی رای دادی با شما هستم:
به خودت افتخار کن، تو:
✅ به جلیلی رای دادی ...
⛔نه به خاطر مشهدی بودنش،
⛔نه به خاطر اینکه مادرش ترک بود،
⛔نه به خاطر اینکه پدرش کرد کرمانج بود،
✅تو بهش رای دادی...
⛔نه به خاطر اینکه احساسات قومیتی، مذهبی تو رو تحریک کرد،
✅بهش رای دادی...
⛔نه به خاطر اینکه حال رقیبشو بگیری،
✅تو بهش رای دادی...
⛔نه به خاطر اینکه بزرگان یه حزبی گفته بودند بهش رای بده،
✅تو بهش رای دادی...
⛔نه به خاطر اینکه تو رو از جنگ و تحریم و ترامپ ترسونده بودند،
✅تو بهش رای دادی...
⛔نه به خاطر رفع فیلتر و گشت ارشاد و ... که جزو اختیارات رییس جمهور نیست.
✅تو بهش رای دادی...
⛔نه به خاطر اینکه فلان خواننده و فوتبالیست و کمدین یا بلاگر یا حتی منبری یا مداح مشهور توومیتینگ های انتخاباتیش حضور داشتند.
👌تو به دست پاکی، به صداقت، به برنامه، به یازده سال تلاش بی وقفه، به شخصیت، به اخلاق و به مسیر پرتلاش شهید رئیسی رای دادی
👏به خودت افتخار کن که اگر حتی یک نفر هم بودی در طرف درست تاریخ ایستادهای
احسنت بر تو و بر بصیرتت.
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
هدایت شده از سروش مشکات🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 قلمت بشکنه تاریخ اگر ننویسی
➕حکومتی که متهم به دیکتاتوری بود
⬅️کاندیدایی رو تأییدصلاحیت کرد که...
#جمهوری_اسلامی🇮🇷
☑️ به #سروشمشکات بپیوندید👇
🌐@Soroush_meshkat
چهارده وعده داده، اند که بوی وعده صد روره میدهد ...
کاش میشد از ۱۴ میلیون رای انقلابی،
هر یک میلیون به نیت یک معصوم، تمرکز کنند بر مطالبه یک وعده تا تحقق کامل آن
و شاید این تنها راه مقابله با انحراف از مسیر باشد...
✍️ #م_طالبی_دارستانی
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
سوء استفاده ممنوع!
مطلع شدم که یادداشت حقیر در گلایه از عملکرد شورای محترم نگهبان در انتخابات اخیر سبب سوء استفاده برخی افراد و گروههای معلومالحال برای حمله، هم به شخص بنده و هم به اصل شورای نگهبان شده است. در خصوص حمله به شخص خودم سکوت میکنم، اما در خصوص حمله به اصل شورای نگهبان، خطاب به آنهایی که این نقد بنده را فرصتی برای ماهی گرفتن از آب گل آلود و حمله به اساس شورای نگهبان میدانند عرض میکنم که حقیر آنقدر جسارت دارم که اگر قصد حمله به اصل و اساس شورای نگهبان داشتم خودم با صراحت بیان کنم. شخصا یک تار موی اعضای شورای نگهبان را با سر تا پای این افراد معلومالحال عوض نمیکنم و آنچه بیان کردم صرفا گلایهای است در راستای اصلاح برخی فرایندهای جاری در این شورای مهم مطابق با سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب.
امید آنکه شورای محترم نگهبان نیز ضمن شنیدن صدای دلسوزان، خود را از نقد مبرّا نداند و نسبت به اصلاح برخی فرایندهای اشتباه خود و تسریع در عملیاتی شدن «سیاستهای کلی انتخابات» به ویژه بند ذیل (که در تاریخ ۱۳۹۵/۷/۲۴ توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است) اقدام عاجل، اطمینانبخش و قانع کننده نماید تا انشاالله بیش از این، به خاطر تاخیر در عملیاتی کردن این فرمایش ولیّ جامعه، متضرر نشویم:
بند ۵ـ۱۰: تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🔻ادبیّات انتقادی و انتخاب ناموجّه
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. «منتقد اجتماعی»، صریح و شفاف و حتی گاه گزنده، نقد میکند؛ چه حاکمیّت را و چه جامعه را. او به ساختارها وابسته نیست که بخواهد محتاطانه و محافظهکارانه سخن بگوید و اگر غیر از این باشد، قادر نخواهد بود که حقایق را بیان کند و رنجها و زخمها را عیان کند. هم باید گفت و هم باید صریح گفت. نقادی، فضیلت است و نقادیِ صریح و ارزیابی آشکار، فضیلتی فزونتر دارد؛ چراکه بهتر میتواند ریشهها و سرچشمههای نقصانها را روایت کند. روایت محافظهکارانه، روایت سربسته و نهفته است و راه به جایی نخواهد برد. صراحت، خصوصیّتی نیست که فقط در مقابل «حاکمیّت»، پسندیده باشد، بلکه باید «جامعه» را نیز همینگونه نواخت و به نقد کشید. این در حالی است که بسیاری از اصحاب تفکّر و معرفت، خود را در مقابل جامعه تعریف نمیکنند و زبان به انتقاد نمیگشایند تا بدنۀ اجتماعی و هواداران مردمیِ خویش را از دست ندهند. بهاینترتیب، نوعی ملاحظۀ نامعرفتی و احتیاط مصلحتاندیشانه بر ادبیّات آنها حاکم است که خواهناخواه، بر منطقِ نظری آنها نیز سایه خواهد افکند. از نظر تأثیر اجتماعی، گاهی حتی باید از صراحت هم پا فراتر نهاد و در پی ادبیّاتی بود که آیتالله مصباح، آن را «شوکدرمانیِ اجتماعی» میخواند. آیتالله مصباح دربارۀ مواضع تند و صریحش، تعبیر شوکدرمانیِ اجتماعی را به کار میبرد و میگفت گاهی باید جامعه را اینگونه از خواب بیدار کرد؛ یعنی باید به وضعِ فکریِ مستقر، تلنگر زد و تکانه وارد کرد تا ساختارشکنیِ ذهنی، ممکن شود. وقتی فضای عمومی و جوّ غالب، سمتوسوی یکسان دارد و سخن انتقادی، شنیده نمیشود، باید نقد را به صورت غلیظ و صریح و برجسته بیان کرد تا دچار گمگشتگی نشود. حاکمیّت و جامعۀ ما، سخت محتاج «تحوّل» است و تحوّل نیز جز از طریق نقادیِ صریح، ممکن نیست.
[دوّم]. کارگزار رسمی یا عالِم دینی، ملاحظات متعدّدی دارد، اما یک منتقد اجتماعی مانند من، میتواند بیپرده و صریح بنویسد. این امر به دلیل آن است که «گفته» باید با «موقعیّت اجتماعی»ای که فرد در آن قرار گرفته است، تناسب داشته باشد؛ چنانکه هر فردی باید تناسب گفتهاش را با موقعیّت اجتماعیاش بسنجد و تقارن و تناسب ایجاد کند. دراینباره، آیتالله مصباح نکتههای تاریخیِ روشنگری را مطرح میکرد که در واقع، پاسخ ایشان به اشکالاتی بود که به ادبیّات ایشان وارد میشد. ایشان میگفتند حضرت امیر و جناب ابوذر، هم دو در یک وضع سیاسی بودند و دیگریشان نیز یکسان بود، اما مواضع جناب ابوذر، بسیار تندتر و صریحتر و گزندهتر بود؛ درحالیکه هیچ روایتی نداریم که حضرت امیر، جناب ابوذر را از این غلظت و درشتی، نهی کرده باشند، بلکه ایشان تا لحظۀ پایانی، حامی و مؤیّد جناب ابوذر بودند. همچنین آیتالله مصباح، این مثال تاریخی را مطرح میکرد که حضرت امیر و حضرت زهرا نیز در آن واقعۀ تلخ، از نظر شدّت و غلظت و صراحت، متفاوت رفتار کردند؛ چراکه یکی از این دو بزرگوار، صاحب حقّ غصبشده بودند و دیگری، یک منتقد بیرونی. این نیز نشان میدهد که ادبیّات انتقادی، وابسته به موقعیّت اجتماعی است و هر کسی باید بکوشد مقام و موقع خویش را بیابد و بشناسد و درخور و همساز با آن، موضعگیری کند.
[سوّم]. من در یادداشت اخیرم، به نقد انتخاب کسانی پرداختم که به پزشکیان رأی دادهاند. این نقد، برخاسته از سوگیری سیاسی نبود، بلکه سخن از «عقلانیّت» آمده بود و چون این انتخاب، دستکم در نسبت با نامزد دیگر، بسیار ناروا و نابجا بود، زبان به صراحت و غلظت گشودم. ما در این انتخابات، همچنان با یک «پرسش جدّی» مواجه هستیم و آن، عبارت از این است که رأیدهندگان به پزشکیان، چه فضیلتی در وی دیدند؟! او نه گفتار سیاسی میداند؛ نه برنامهای برای اقدام دارد؛ نه چندان به آداب گفتگو پایبند است؛ نه اطرافیان موجّهی در کنار وی هستند؛ نه تجربۀ درخشانی در کارنامه دارد و ... . با وجود این حجم انبوه از «فقدانها» و «فقرها»، چرا باید بخشی از مردم از وی حمایت کنند؟! ما با یک «انتخاب ناموجّه» روبرو هستیم که خودش، پرسشانگیز است. بهحتم، انتخابهای مبتنی بر «فقدان حافظۀ تاریخی» - یعنی بازگشت به نسخۀ برجام که خسارت محض بود - و «فقدان رویکرد ملّی» - یعنی رأیدهی در چهارچوب انگیزههای قوممدانه - به معنی نابالغی سیاسی هست و باید چنین انتخابکنندگانی را نقد کرد تا خطاهای جمعی عیان شوند. من میدانم که محافظهکاری، رسم رایج شده است، ولی مسأله این است که انقلاب، چوب نگفتنها را میخورد.
هدایت شده از ابوقاسم
نمیخواستم درباره جزئیات انتخابات و دوگانه جلیلی/قالیباف صریحا سخن بگویم
اما صحبت های نسنجیده برخی منتسبین آقای قالیباف ضرورت موضع گیری شفاف و روشن را ایجاد کرد تا درباره آن صحبت داشته باشیم
آقای قالیباف بخوبی بداند که مشاورین و اطرافیان ایشان عمدتا به فکر منافع شخصی و آلام و آرزوهای خود هستند و نتایج انتخابات دور اول مهر تاییدی بر بی لیاقتی بسیاری از اطرافیان ایشان هست که با خطای محاسباتی عمیق این شخص را برای همیشه از کرسی ریاست جمهوری دور ساخته است
چهارشنبه شب جلسه سه نفره قالیباف/جلیلی/قاآنی در مشهد برگزار می شود و آقای قالیباف برای اقناع سازی جلیلی جهت کناره گیری از انتخابات به سردار قاآنی متوسل شد،البته کار به اینجا ختم نشد و قالیباف به نقل از منابع خود در بیت رهبری از تاکید رهبر انقلاب بر کناره گیری آقای جلیلی از انتخابات خبر داد بگونه ای که تحکما از آقای جلیلی خواسته شد بنفع جبهه انقلاب کناره گیری کند
سعید جلیلی با ارتباط غیر مستقیم با بیت رهبری متوجه غیر واقعی بودن ادعای قالیباف شد و در جلسه پایانی پنجشنبه برای نتیجه گیری اجماع/عدم کناره گیری به آقای قالیباف موضوع کذب بودن ماجرا را منتقل کرد و آقای قالیباف: من نگفتم رهبری انقلاب این حرف ها را زدند بلکه برداشت خودم را منتقل کردم
جلیلی در ادامه جلسه چهارشنبه شب که با اخوی خود وحید جلیلی نیز مشورت کرده بود گفت در نظرسنجی ها من با فاصله از آقای قالیباف جلو هستم و اقبال عمومی جبهه انقلاب نیز با من همراه است و دلیلی ندارد کناره گیری کنم ،دلیل بیاورید که از صحنه رقابت بیرون بروم
ظاهرا اسرائیل در همین ساعات نقاطی را در سوریه هدف حمله قرار می دهد و آقای قاآنی جلسه را ترک می کنند.
محسن رضایی نیز که در انتخابات مجلس شورای اسلامی بخاطر برخی اختلافات بر سر اجماع با امناء وسایر جبهه انقلاب انشقاق خود را از شورای ائتلاف اعلام کرده بود و ذر انتخابات ریاست جمهوری و با اصرار بزرگان مسئولیت مجدد این شورا را برعهده گرفته بود در ساعات پایانی از قالیباف خواست بنفع آقای جلیلی کناره گیری کند که با پاسخ منفی ایشان روبه رو می شود و شورای ائتلاف در ماجرای انتخابات ریاست جمهوری از هیچ یک از آقایان قالیباف و جلیلی حمایت صریح نداشته موضوعی که با نگاه مثبت جلیلی از اقدام محسن رضایی روبه رو شد و در جلسه ای که در منزل شخصی آقای رضایی برگزار شد جنابان آقایان جلیلی/محسن رضایی/زاکانی/قاضی زاده/ و یک شخص دیگر حضور یافتند.
محسن رضایی از عدم حضور و همراهی قالیباف در جلسه و حمایت از کاندید جبهه انقلاب ناراحت بود و آن را چالش بسیار مهم دور دوم انتخابات توصیف کرد موضوعی که با تایید مسعود پزشکیان در مناظرات دور دوم انتخابات روبه رو شد و از حمایت بخشی از ستادهای قالیباف و شهید رئیسی از خود خبر داد
و در نهایت جلیلی با ماندن در عرصه انتخابات و رای نزدیک به ده میلیونی دربرابر رای سه میلیونی قالیباف مشخص کرد که خواسته های غیر منطقی و شکست قالیباف و اطرافیان، ریشه در جایگاه نامشخص آقای قالیباف در دو گفتمان انقلابی و اصلاحاتی و وسط بازی او دارد و این نیز خطای محاسباتی بعدی مشاورین آقای قالیباف بود که افول تدریجی او از انتخابات مجلس شورای اسلامی تا ریاست جمهوری را سرعت بخشیده است
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
به همان میزان که قومیتگرایی مناطق آذری در انتخابات محل انتقاد است،
قبیلهگرایی و رفیقبازی سرداران سپاه نیز در معرفی نامزد اصلح، زیر سوال میباشد!
لجبازی برای انصراف اصلح مقبول با رای ۳برابری به نفع صالح نامقبول با رای ۳میلیونی، یکی از فرصتسوزیهای بزرگ بود که منجر به شکست جریان انقلابی شد.
اما دلیل اصلی شکست دکتر جلیلی را اجماع و وحدت نمیدانم که در دور دوم نیز این واژگان بیمعنا میشوند.
علت اصلی شکست جلیلی، فقدان «غیرت» و «مایه» نگذاشتن دولتمردان فعلی و سیاستمداران پیشین جریان انقلاب برای او در میدان بود.
پیروزی پزشکیان نیز پای کار بودن و «جهاد» دولتمردان روحانی و جریان اصلاحات بود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حجره انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 روز وصال یاران...
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از خبر فوری
❌️خط نفوذ و تخریب جلیلی از کجا ها آب می خورد؟
🚫این بشر سیدعلی پورطباطبایی (صاحب اکانت خیزران)، خبرنگار قمی، از مرتبطین شارلوت، افسر امنیتی انگلیس که در سریال گاندو به هر دو پرداخته شده است🚫
هنوز باور ندارید سعید جلیلی یک رعب و وحشت در غرب ایجاد کرده؟
🚫من نمی خواهم تهمت بزنم ولی شاید برخی تخریب ها که جدیدا شروع شده خط نفوذ باشد🚫
🆔️ @amre_be_maroof_khod_joosh
هدایت شده از حجاب قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ افـشـاگـری رهـبـر انـقـلاب
🔖لطفا فیلم و عکس را با دقت مشاهده فرمایید.
#نشر_حداکثری
حجاب قـــم | دیـدهبان عفافــ و حجابــ
@hijabqom
به همهی انقلابیونی که به اشتباه فکر میکنند انتخابات تمام شده و دیگر نمیشود کاری کرد برسانید!
بیانات دیروز حضرت آقا فرمان عملیات بود؛
چه کسی باید معیارهایی که حضرت آقا تایید فرمودند را از دولت جدید مطالبه کند؟
تازه اصل مبارزه شروع شده
✍️ #م_طالبی_دارستانی
https://virasty.com/M_TalebiDarestani/1720426926295856727