⁉️آیا می دانید انتخابات حق الناس است؟!
🔊برخی فکر می کنند فقط بوق نزدن جلوی بیمارستان رعایت حق الناس است!
✅اما باید بدانیم برخی حق الناس ها اثرات بزرگ و جبران ناپذیری دارد. یکی از آن ها انتخابات است. از نحوه انتخاب کاندیدا و صیانت از آراء و رعایت حقوق نامزد ها و انتخاب درست همه حق الناس است.
❌این حق با رای ندادن ساقط نمیشود. چون دشمنان عقیده، فرهنگ و حتی وطن فروشان قطعا از این عقب نشینی تو منفعت میبرند❌
💯💯پس مراقب همه حق الناسها باشیم!
این حق را به دیگران نیز گوشزد کنیم!
#هرخانه_یک_ستاد
#برای_مردم
@banooyetamadonsaz
❌ #پاسخ_به_شبهه
رئیسی در مسند ریاست قوه قضاییه بود که مهمترین جا برای مبارزه با مفاسد هست،چرا با شعار مبارزه با فساد میخواد بیاد برای ریاست جمهوری که بیشتر جایگاه اجراست؟
✅پاسخ
منشاء بیشتر مفاسد از مراکز اجرایی است، چون تمرکز مدیریتها در قوه مجریه است، پس لازم است از همین نقطه جلوی فساد گرفته شود.
رهبر معظم انقلاب:
🔹 در همه جای دنیا مبارزه با فساد، کار دولت است؛ چرا ما قوّه قضاییّه را مسؤول این کار میکنیم؟ من به این حرف معتقدم.
🔹 معتقدم مبارزه با فساد، در درجه اوّل کار خود دولت است. بخش قضا مربوط به مرحله آخرِ کار است. در قدیم میگفتند: آخرین دارو، داغ کردن است: «آخر الدّواء الکىّ». قبل از آنکه به داغ کردن برسد، انسان انواع و اقسام دواها را به کار میبرد؛ اگر خوب نشد، آن وقت محل زخم را داغ میکند، والا تا وقتی میتواند با مرهم و مراقبت و تنظیف، بیمار را معالجه کند، محل زخم را داغ نمیکند.
🔹 در بخشهای اقتصادی، پولی، صنعتی، خدماتی و دیگر بخشهای تولیدی و آنجایی که بخصوص معاملات خارجی و کلان وجود دارد، حضور شما حقیقتا به عنوان مدّعی و معارضِ فساد و مفسد تلقی شود.
🔹 وقتی با این جدیّت دنبال رفع فساد رفتید، در جایی میبینید باید به قوّه قضائیّه بگویید ما از شما میخواهیم به این قضیه رسیدگی کنید. در این صورت با میل و خواست و مطالبه شما، قوّه قضائیّه وارد میدان خواهد شد.
1381/06/04
🔹تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. همهی بودجهی مصوّب کشور در اختیار رئیسجمهور است، چون رئیس [سازمان] برنامه و بودجه معاون رئیسجمهور است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است. امکانات حکومتی کشور هم همین طور، اکثر و اغلب در اختیار رئیسجمهور است.
1400/01/01
#هرخانه_یک_ستاد
@banooyetamadonsaz
🌸ارسالی از #بانوی_تمدن_ساز در طرح شبکه ی تبلیغاتی#هرخانه_یک_ستاد 🌸
دوره قبل دلم نیومد پوستر رئیسی رو دور بندازم برش زدم پایین عکس آقا چسبوندم...
حدودا یه ماه بعد از انتخابات روز قدس بود همینو با خودم بردم راهپیمایی..
فکر کنید طرفدارای روحانی میخواستن تیکه پارم کنن..
اما یه عده میومدن ازش عکس میگرفتن..
یه خانومه با بغض گفت این عکس بهم جون داد خدا خیرت بده🥰
@banooyetamadonsaz
⭕️ یاری رهبر یا لگد دشمن؟!
✨حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام:
✅مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِيِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ «عَدُوِّهِ»
✅کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
📚عيون الحكم و المواعظ (لليثي)، ص: ۴۴۱
#هرخانه_یک_ستاد
#حدیث_سیاسی
ارسال مطالب حتی شده برای یک نفر👌
@banooyetamadonsaz
لطفا گول نامردان را نخورید
رای می خواهند...
#هرخانه_یک_ستاد
@banooyetamadonsaz
تحلیل بنده این است که اگر دیدید کاندیدایی قبل از اعلام تائید صلاحیتها رجز میخواند،مبارز میطلبد و به این و آن حمله میکند دو دلیل بیشتر ندارد.یا پایگاه اجتماعی متزلزل است و تست جایابی اجتماعی میکند یا فهمیده است صلاحیتش تائید نمیشود فکر میکند برای تائید صلاحیت فشار اجتماعی لازم است
*عبدلله گنجی*
https://rubika.ir/basirt_mofatteh
❌ #پاسخ_به_شبهه
با توجه به جایگاهی که آیتالله رئیسی در قوه قضائیه دارد و نقشی که این قوه در انتخابات ایفا میکند، حضور وی به عنوان داوطلب انتخابات ریاست جمهوری آیا میتواند به خروج مرجع قضائی از مسیر عدالت و انصاف و عدم رعایت اصل بیطرفی در رسیدگیهای قضایی به پروندههای انتخاباتی منجر شود یا خیر؟
✅ پاسخ به شبهه :
1- چنانکه بیان شد؛ به موجب قانون اساسی نظارت بر انتخابات از وظایف شورای نگهبان است. از این رو هیچ مرجعی غیر از شورای نگهبان و هیئتهای نظارت تحت امر او نمیتواند، ابطال تمام یا بخشی از آراء صندوقهای رأی را اعلام کند یا حکم به توقف انتخابات دهد. بنابراین برخلاف آنچه برخی میپندارند، قوه قضائیه مرجع ابطال یا تأیید انتخابات نیست. واگذاری این کارویژه مهم از جانب قانونگذار اساسی به شورای نگهبان که در اصول مختلفی از جمله اصول 99 و 118 قانون اساسی ذکر شده است با توجه به ملاحظات حقوقی متعددی از قبیل ضرورت تضمین استقلال نهاد ناظر انتخاباتی از قوای سهگانه و دیگر نهادهای تأثیرگذار سیاسی بوده است. مبتنی بر اصول فوق نیز مجلس شورای اسلامی در مواد 25، 26 و تبصره ماده 33 قانون انتخابات ریاست جمهوری، کارویژه مذکور را صرفاً برای شورای نگهبان و هیئتهای نظارت تحت امر او شناسایی کرده است. بنابراین حضور مقامات قوه قضائیه در انتخابات و اعلان داوطلبی آنها نمیتواند از حیث ارتباطات اداری و شغلی آنها با دستگاه متبوع خویش سلامت انتخابات را تهدید کند.
2- رئیس قوه قضائیه عالیترین مقام اداری قوه قضائیه است و دیوان عالی کشور عالیترین مقام قضائی آن، مستفاد از اصل 164 قانون اساسی نیز آنست که تشکیلات قضایی ماهیتی متمایز از تشکیلات اداری دارد و اصل سلسله مراتب اداری چنان که در تشکیلات اداری رایج است، در تشکیلات قضایی حاکم نیست. بر همین اساس است که قاضی را نمیتوان از مقامی که شاغل آنست منفصل یا بدون رضای او محل خدمت یا سمتش را تغییر داد. بنابراین حضور مقامات اداری قوه قضائیه همچون ریاست آن قوه در انتخابات اصل بیطرفی قاضی را در مواردی که به موجب قانون امر رسیدگی به تخلفات یا جرایم انتخاباتی اشخاص به آن سپرده شده است، مخدوش نمیسازد.
3- مطابق بند (ب) «بخشنامه قوه قضائیه در خصوص پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی» مصوب 18/11/1399 که کارویژههایی چون پایش و رصد، ایجاد هماهنگی بین دستگاهها، تبیین و تعیین برنامههای پیشگیرانه، انعکاس فوری شرح وقایع و جرایم، اطلاعرسانی، تشریح و توضیح مفاد قانون و جرایم و مجازاتهای قانونی و مانند آن را بر عهده ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی قرار داده است، حضور برخی مقامات قوه قضائیه از قبیل دادستان کل کشور و روسای کل دادگستری استان و شهرستان و برخی دیگر از مقامات مانند معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در ستادهای مرکزی، استانی و شهرستانی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی که در اجرای ماده 34 قانون انتخابات ریاست جمهوری و تبصره 2 آن و تبصره 2 ماده 38 همان قانون تشکیل شده است، صرفاً از حیث پیشگیری از وقوع و ارتکاب جرائم انتخاباتی از سوی دستاندرکاران و هواداران داوطلبان در تمامی مراحل و فرایندهای اجرایی انتخابات است و چنانکه در بند مارالذکر آمده است هیچگونه وظیفه رسیدگی و قضایی بر عهده مقامات و اشخاص مذکور در فوق واگذار نشده است تا رسیدگی به جرایم مذکور در مواد مارالاشاره را در مراجع قضایی محل ابهام و اشکال حقوقی نماید. ضمن آنکه به موجب ماده 34 قانون انتخابات ریاست جمهوری ستادهای فوق الذکر مکلفند در انجام وظایف محوله هماهنگی لازم را با شورای نگهبان و هیئتهای اجرایی انتخابات به عمل آورده و صرفاً در محدوده قانون عمل نمایند.
4- با وجود آنکه کمترین نقش و ارتباط را در فرایند انتخابات هم از حیث اجرا و هم از حیث نظارت بر آن ،دستگاه قضا بر عهده دارد و به این امور در جمهوری اسلامی ایران شورای نگهبان رسیدگی مینماید. اساساً به جهت سازوکارهای چند وجهی و پیچیدهای که در رابطه با نظارت بر انتخابات در قوانین و مقررات پیشبینی شده است از قبیل حضور توأمان نمایندگان ثابت و سیار شورای نگهبان در پای تمامی صندوقهای رأی در سراسر کشور در کنار مجریان تحت نظر وزارت کشور و نمایندگان ثابت و سیار هر یک از داوطلبان که بعضاً رقیب انتخاباتی یکدیگر به شمار میروند، و حضور پیشگیرانه ستادهای پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی، این گمانه که حضور شخص یا مقامی به عنوان داوطلب ریاست جمهوری از یک قوه بتواند صحت اجرای انتخابات را تحتالشعاع خود قرار داده و نهادهای متعدد قانونی را از مسیر خود منحرف سازد، از حیث اعتبار حقوقی گمانهای قابل اعتنا نخواهد بود.
#هرخانه_یک_ستاد
@banooyetamadonsaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مردم ایران رو دعوت میکنم
به اولین چالش انتخابات ۱۴۰۰
تحت عنوان « #چطور_میخوای_حلش_کنی؟ »
یکی از مشکلات اصلی خودتون رو
تحت یک ویدیوی کوتاه
با کاندید مورد نظر خودتون مطرح کنید
و به صفحهی تلگرام یا اینستاگرام
با آدرس atieh_shapuori
ارسال کنید تا سوالات شمارو
من و دوستانم به صورت مستقیم
از کاندیداهای ریاست جمهوری بپرسیم
و پاسخشون را به اطلاعتون برسونیم
♥️✌🏼🇮🇷
#هرخانه_یک_ستاد
@banooyetamadonsaz
❌ #پاسخ_به_شبهه
آقای رئیسی زمانی که در آستان قدس مسوولیت داشتند خود را از پرداخت مالیات معاف کرده و مالیاتی نمیدادند!!
✅ پاسخ
حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی در پاسخ به این سؤال که اگر پرداخت مالیات، قانون است چرا آستان قدس مالیات پرداخت نمیکند ؟ اظهار داشت:
در زمان تولیت فقید آستان قدس (آیتالله واعظ طبسی) در اوایل انقلاب شرحی برای امام (ره) نوشته شد که تمام اقتصاد آستان قدس و گردش مالی آن و شرکتهایش، یا نذر است و یا وقف.
وی افزود: حضرت امام (ره) هم در پاسخ به نامه ایشان مرقوم کردند که آستان قدس و شرکتهای وابسته مالیات ندهند و همان را برای زائرین و فقرا هزینه کنند.
۳۰ سال است که این روش ادامه دارد و ریشه تمام شرکتهای آستان قدس نیز نذر و وقف است و اساساً هیچ شرکتی غیر از این در آستان وجود ندارد.
من به مقام معظم رهبری نیز نامه نوشتم که مسئله شرعی این را چه کنیم؛ آقا پاسخ دادند که چون نظر مبارک امام (ره) این بوده، بر همان نظر تأکید میشود، با این فرض که شما مالیات بر ارزش افزوده و مالیاتهای تکلیفی را پرداخت کنید.
📌در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده را مثل همه جاهای دیگر پرداخت میکنیم و البته سه الی چهار برابر معافیت مالیاتی تعلق گرفته، داریم به فقرا کمک میکنیم؛ یعنی بیشتر از آن چیزی که دولت باید به کمیته امداد و بهزیستی بودجه بدهد، ما در جایجای کشور داریم برای فقرا مسکن و نان و آب تأمین میکنیم
#هرخانه_یک_ستاد
@banooyetamadonsaz
#پاسخ_به_شبهه
❌ما مردم ، چون در مسایل سیاسی تخصصی نداریم ، پس در #انتخابات شرکت نمیکنیم و رأی نمیدهیم ...!
✅پاسخ :
رأی دادن نیاز به تخصص ندارد، برای شناخت فرد اصلح، با مشاهده برنامه ها و سخنان کاندیدا، می توان به تشخیص اولیه که برای عموم حاصل می شود، رسید.
همان طور که هر فرد برای درمان بیماری به متخصص و پزشک حاذق و برای دادخواهی به وکیل مجرّب مراجعه می کند، برای اطمینان از تشخیص خود یا در صورت عدم توانایی در شناخت فرد اصلح ، هم می تواند به افراد خبره و آگاه به مسایل سیاسی جامعه و مشکلات مردم ، رجوع کند تا در انتخاب به او کمک کنند.
شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف؛ حق است از این جهت که اگر فردی از این حق استفاده نکند، دیگران به جای او تصمیم می گیرند و تکلیف از این جهتکه هر فردی در قبال جامعه خود مسئول است پس برای شناخت و انتخاب شایسته ترین فرد باید تلاش کند.
#من_رأی_میدهم
#هرخانه_یک_ستاد
@banooyetamadonsaz