شُهَدا...
اینجا تواین شهرِ شلوغ،
اوضاع و احوالِمان خوب نیست...
رمز عملیات بدهید...:)
#
✨﷽✨
💠 یک ذرّه از محبّت علی علیه السّلام اگر به قلبتان بیفتد، شما را دگرگون میکند و بهترین وسیلهی نجات شماست.
✍عارف باللّه مرحوم حاج اسماعیل دولابی: علی علیه السّلام یعنی محبّت و محبّت یعنی علی علیه السّلام. یک ذرّه از محبّت علی علیه السّلام اگر به قلبتان بیفتد، شما را دگرگون میکند و بهترین وسیلهی نجات شماست. مقبول واقع شدن اعمال، منوط به محبّت است. اگر نماز بدون محبّت بخوانی، ملائکه آن را بو میکنند و چون عطر محبّت علی علیه السّلام را ندارد، آن را بر میگردانند و اجازه نمیدهند بالا برود. امّا اگر محبّت همراه نماز باشد، ملائکهی هفت آسمان که آسمان به آسمان عمل را رسیدگی میکنند، آن را به بالا میفرستند. بیایید یک شب خدا را با دلمان مهمان کنیم. هر جا که محبّت هست، خدا و پیامبر و ائمّه علیهم السّلام آنجا هستند.
معاذَ اللهِ اَن نَأخُذَ اِلاّ مَن وَجَدنا مَتاعَنا عِندَهُ: پناه بر خدا که جز کسی را که متاعمان نزد او باشد، بگیریم. هر که متاع ولایت و محبّت نزد او باشد، خدا و اولیائش او را میگیرند. دوست که دوست خود را بغل میکند، وقتی از او جدا میشود، او را با خود میبرد و خودش را به جای او میگذارد. ائمّه علیهم السّلام هم با دوستشان همین کار را میکنند.
📚مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب
📌 چه زود دیر میشود
🔹 انگار همین دیروز بود که برای نوشتن این چهلگانه دور هم جمع شدیم. کار سخت اما فوقالعاده شیرینی بود. گاهی برای پیدا کردن یک حدیث ساعتها کتب مختلف را زیر و رو میکردیم.
🔰 چقدر زود گذشت و چه زود تمام شد! هر پیامی که آماده میشد، حکم قهوهای را داشت که خواب را از چشمهایمان میگرفت و هوشیارمان میکرد.
انگار اتمام حجت بودند، تا هیچ بهانهای برای «نمیدانستم» و «کسی به من نگفت»، برایمان باقی نمانَد.
📖 بارها در روایات گفته شده بود: «اگر شیعیان چنین بودند یا اگر شیعیان چنان بودند، امام ظهور میکرد.» ما در این پیامها، تک تک این چنین و چنانها را بررسی کردیم تا بفهمیم باید چگونه باشیم.
🔻 از امروز ما میمانیم و وجدانمان که چگونه زندگی را ادامه دهیم که اگر فردای قیامت از ما پرسیدند: «تو که فهمیدی باید چگونه باشی، پس چرا یار امامت نشدی!؟» بی پاسخ و مبهوت نمانیم.
#ویژگی_یاران_امام_زمان ۴۰
😡باهاش قهرم راحت میگیره می خوابه‼️
🧠 مغز مردها #پیمانهای طراحی شده
حالا طراحی پیمانهای یعنی چه⁉️
(یعنی طراحی بخش بخش،)
یعنی اگر یکی از بخشها مشکلی براش پیش بیاد، به باقی داستان آسیبی وارد نمیشه.
🔺به زبان سادهتر،مثلا وقتی باهاش قهر میکنید میتونه بخوابه،😕 به این معنی نیست که شما براش مهم نیستید
به این معنی هست که بخشی که مربوط به قهر کردن شماست، اون بخشی رو که مربوط به خواب هست رو انگشت نمیکنه! در واقع درگیر نمیشه
🔺مغز مردان مثل مغز زنها نیست که یه بخش داره و اون یه بخش خودش و همهی جهان هستی رو درگیر میکنه!
➕پس ناراحت نشید و الکی فکر منفی نکنید و زندگیتون رو بکنید. مردا همین جوری افریده شدن😁
#روانشناسی
🤧درمان عطسه های بهاره
👈برای درمان عطسههای ناشی از آلرژی حساسیت فصلی، استفاده از روغن بنفشه و بادام توصیه می شود.
👈به این ترتیب که روزی ۲ بار، هر بار دو قطره روغن بنفشه در بینی بچکانند.
👈علاوه براین با استفاده از همین روغن، پیشانی خود را نیز ماساژ دهند.
👈این کار موجب میشود از شدت عطسهها کم شده؛ در مواردی نیز بهطور کامل برطرف شود.
«تـاوان دل ســوزاندن»
☘ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺻﺎﻟﺤﺎﻥ ﺑﺮﺍﻳﻢ ﻧﻘﻞ ﻛﺮﺩ: ﭘﻴﺮﺯﻧﻰ ﺁﻣﺪ ﺧﺪﻣﺖ ﺣﺎﺝ ﺷﻴﺦ ﺭﺟﺐ ﻋﻠﻰ ﺧﻴﺎﻁ ﺗﻬﺮﺍﻧﻰ ﻛﻪ ﺍﻫﻞ ﻣﻜﺎﺷﻔﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺁﻗﺎ ﭘﺴﺮﻡ ﺟﻮﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﺮﻳﺾ ﺷﺪﻩ ﻫﺮﭼﻪ ﺣﻜﻴﻢ ﻭ ﺩﻭﺍ ﻛﺮﺩﻩﺍﻡ ﺑﻰ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻃﺒﺄ ﺟﻮﺍﺑﺶ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ؛ ﻳﻚ ﻓﻜﺮﻯ بکنید.
☘ ﺷﻴﺦ ﺳﺮﺵ ﺭﺍ ﭘﺎﺋﻴﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻟﺤﻈﺎﺗﻰ ﺗﺎﻣﻞ ﻛﺮﺩ، ﺑﻌﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﭘﺴﺮﺕ ﺳﻠﺎّﺥ ﺍﺳﺖ؟
ﮔﻔﺖ: ﺑﻠﻪ. ﺷﻴﺦ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺧﻮﺏ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﺩ!!
پیرزن ﮔﻔﺖ: ﭼﺮﺍ؟ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﺨﺎﻃﺮﺍﻳﻨﻜﻪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﺍﻯ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﻯ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﻛﺸﺘﻪ.
ﻭ ﭘﺴﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺯﻧﺪﻩ ﻧﻴﺴﺖ،
ﺩﻝ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻩ ﺁﻧﻬﻢ ﺩﻝ ﻳﻚ ﺣﻴﻮﺍﻧﻰ ﻭ ﺁﻧﻬﻢ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﺁﻩ ﻛﺸﻴﺪﻩ....
☘ پیرزن ﮔﻔﺖ: ﺁﺷﻴﺦ ﻳﻚ ﻛﺎﺭ ﺑﻜﻦ ﭘﺴﺮﻡ ﻧﻤﻴﺮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﮔﺮﻳﻪ ﻛﺮﺩ. ﺁﺷﻴﺦ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺁﺧﻪ ﻣﻦ ﭼﻪ ﻛﺎﺭﻛﻨﻢ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﻛﻪ ﻧﻴﺴﺖ. ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺩﻝ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺁﻩ ﺁﻥ ﺣﻴﻮﺍﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ... ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺟﻮﺍﻥ ﻫﻢ ﻣﺮﺩ.
☘ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﺍﻳﻦ ﺩﻝ ﻳﻚ ﺣﻴﻮﺍﻧﻰ ﺭﺍ ﺳﻮﺯﺍﻧﻴﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺗﻮ ﺩﻝ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻛﻪ ﺍﺷﺮﻑ ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﺍﺳﺖ ﻣﻰ ﺭﻧﺠﺎﻧﻰ ﻭﺑﺪﺭﺩ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﻯ،
ﻭﺍﻯ ﺑﺤﺎﻝ ﺁﻥ ﺁﺩﻡ ﻫﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺩﻝ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺴﻮﺯﺍﻧﻨﺪ، ﺟﻮﺍﺏ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﭼﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺪﻫﻨﺪ. ﺍﻯ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﻴﺪ.....
# آیت الله #فاطمی نیا
💠 *رعایت آداب، عامل خوشی*
🔸 یکی از عوامل خوشی، مؤدب بودن است.
☘️ امیرالمؤمنین علیهالسلام در حکمت ۴ نهج البلاغه میفرمایند:
🔆 «الْآدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ»
🔆 «آداب، زینت هایی نو و تازه است.»
از نگاه امیرالمومنین علیهالسلام یکی از راهکارهای مسرور بودن تأدب به آداب است، در حالیکه عموم مردم زمانی که میخواهند خوش باشند پايبندي به آداب را کنار میگذارند.
✳️ *هرچقدر آداب را بیشتر رعایت کنیم انبساط و سرور باطنی بیشتری خواهيم داشت و تکالیف مان را با کیفیت بالاتری انجام مي دهيم.*
💢 یکی از دلایل بی نشاطی و کسالت، بیتوجهی به آداب است.
💠 آداب، زینت بندگی است زيرا انسان را در نظر خدای سبحان و بندگان پسنديده وخوب جلوه میدهد.
🔆اگر اعمال زیادی انجام مي دهيم اما در عین حال نشاط لازم را نداریم شاید به دلیل به جا نیاوردن آداب مربوط به آن کار است.
🔹 اصطلاح نامناسبی بین ما رایج است که: «بین الاحباب تسقط الاداب» در عالم دوستی رعایت ادب لازم نیست در حالی که حبیب خدای سبحان وجود مقدس پیامبر خاتم صلیاللهعلیهواله در محضر خداوند بیشترین آداب را رعایت می کرد.
✨ خدای سبحان علی الدوام فیاض و رزاق است ،خوشی و لذت باعث میشود انسان انبساط وجودی پيداكند و به تبع جذب و دریافت بالاتري نسبت به دریافت رحمات و الطاف الهی داشته باشد.*
✅ به میزانی که ادب را رعایت کنیم لذت و انبساط وجودیمان بيشتر میشود و فیوضات و برکات بیشتری را از خدای سبحان دریافت میكنيم .
❌⁉️یه سوالی که اغلب خانمها می پرسند❓
🌼 پرسش:
چرا اسلام به مردان توجه ويژه اي کرده؟
🌼 پاسخ:
اسلام به هر دو گروه زن و مرد توجه ویژه کرده است و اینگونه نیست که بین زن و مرد تفاوت باشد هر جا اختیاری به مرد بیشتر داده شده باشد مسئولیت مرد بیشتر شده است بنابراین آن چیزی که شما به ظاهر فکر می کنید توجه بیشتر به مرد است در حقیقت، تکلیف و مسئولیت بیشتری است که بر دوش مرد قرار داده شده است و زن نسبت به آن آسوده است. در غرب در نقد فمنیسم و برابری زن و مرد صدای اعتراض خود زنها در آمده است کتاب "چه کسی گهواره را تکان می دهد" یا "ما را به آشپزخانه هایمان برگردانید" گواه بر این مطلب است. اسلام به زن به دید "ریحانه" نگاه کرده است "المراه ریحانه لیست بقرمانه" زن مانند گلی است که باید او را بوئید قهرمان نیست که از او کار کشیده شود اسلام به زن شخصیت داد عرب جاهلیت هیچ شخصیتی برای زن قایل نبود از نظر اسلام مرد در منزل باید مانند پروانه دور همسر خود بچرخد با او مهربان باشد حق ندارد کاری را در منزل بر او تحمیل کند اینکه زن دوش به دوش مرد در جامعه قرار بگیرد ظلم به خود زن است. مواردی هست که فقط شهادت و گواهی زن پذیرفته است و گواهی مرد پذیرفته نیست مانند ولادت یا بکارت. خداوند زن را موجودی لطیف ومظهر عواطف و احساسات و زیبایی آفریده است چرا که قرار است مسئولیت مادری و همسری به او داده شود با پاداش ویژه ای که این مسئولیت برای او دارد و مرد از آن محروم است. برای تربیت فرزند، روحیه لطیف، صبور و عاطفی بودن لازم است اما مرد را نان آور خانواده قرار داده است جهاد و جنگیدن را بر دوش مرد قرار داده است زن در قبال نفقه مسئولیتی ندارد در نتیجه زن و مرد هر دو برای رسیدن به کمال مشترک مسئولیتها و اختیارات به طور عادلانه بین ایشان با توجه به نقش و جایگاه هر کدام در خانواده تقسیم شده است به همین جهت زن مدیر خانه و مرد مدیر خانواده است در ارث و دیه و حضانت و ...اگر تفاوتی وجود دارد به جهت تفاوت نقش و مسئولیتهای آنها در خانواده است نه تبعیض بین آنها اگر آن موارد که به ظاهر تبعیض است خوب تحلیل شود معلوم می شود که چقدر این احکام اسلام عادلانه و حکیمانه است برای مثال اگر دیه زن نصف دیه ی مرد است نه از این باب است که ارزش زن کمتر باشد وگرنه باید دیه کودک با مرجع تقلید متفاوت باشد در حالیکه اینگونه نیست اما علت تفاوت دیه این است که مرد پشتیبان مالی خانواده است و با فقدان او خسارت زیادی به خانواده وارد می شود و این افزایش دیه تا حدی این خسارت را جبران می کند یا ارث زن اگر چه به ظاهر کمتر از مرد است اما در حقیقت سهم زن از ارث، بیشتر از مرد است چرا که آنچه از ارث به مرد می رسد باید به عنوان نفقه همسر خود را نیز شریک کند اما اگر ارثی به زن رسید تماما برای خود نگه می دارد چرا که در قبال نفقه وظیفه ای ندارد. در مجموع بین زن و مرد تساوی فضیلت هاست اگر چه تشایه نیست فرق است بین فضیلت و مسئولیت؛ فضیلت زن به ایمان و عمل است نه مسئولیت . زن و مرد هر دو در رسیدن به کمال و انسانیت یکسان هستند در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگر هستند زن مکمل مرد است و مرد مکمل زن. علامه طباطبایی می فرماید: مرد استعداد عقلی اش بیشتر است و زن استعداد عاطفی اش بیشتر است (هر دو در جای خود لازم و از کمالات است) و خداوند هرگز نمی خواهد ایمان کسی را ضایع کند یا راه را بر او ببندد چنانکه در قرآن کریم می فرماید: وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُضِيعَ إِيمَانَكُم؛ و خداوند اجر پایداری شما را در راه ایمان تباه نگرداند که خدا به خلق مشفق و مهربان است. (بقره: 143)
در پایان مطالعه این منابع توصیه می شود: "نظام حقوق زن در اسلام" شهید مطهری، "زن در آیینه جمال و جلال" آیت الله جوادی آملی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
○•🌱
♥️سلام مــن بــه رقیــه ،
بــه خاندان کریمـش
🌸بــه گـوشواره و زلف و
بــه اجـتهاد رفیعش
♥️سلام مــن بــه رقیــه ،
بــه شــام و کنج خرابــه
🌸به دسٺ و بــال عمویـش،
به تشنگی حبیبش
♥️۱۷شعبان ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها دختر امام حسین علیه السلام
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع