فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ بعد از مشاهده جمعیت میلیونی نماز جمعه ۱۳ مهر به امامت حضرت آیتالله امام خامنهای شوکه شده...! ببینید چی خونده...😂😂
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 واقعا حرم حضرت معصومه سلام الله علیها این جوریه ...
🎙 آیت الله میرباقری
🔷🔸💠🔸🔷
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ لشکر انقلابی
✖️@LASHKARENGELABI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه ازت پرسیدن عشق چیه؟
این کلیپ رو نشونش بده و بگو؛ عشق یعنی "دردِ تو، دردِ منه" ❤️
✅ @qome_ziba
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این گل هم به قربون حسین
خون داده پای خون حسین..🕊
تشییع شهید نیلفروشان در کربلا🖤
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با فرزندان شهید نیلفروشان
ـ✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مراسم عزاداری وفات حضرت معصومه سلام الله علیها با حضور بخشدار محترم بخش امام زاده حسن (ع) جناب مهندس رئیسی و ریاست محترم اداره سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان فلارد حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا خداوردی و هیئت همراه و مهمان ویژه با حضور خانم فاطمه هوشینو از کشور ژاپن محوریت جهاد مقاومت در مسجد حضرت امیرالمومنین روستای شاه نجف و دبیرستان شبانه روزی حضرت معصومه روستای قلعه سوخته بخش امام زاده حسن (ع) برگزار گردید
پایگاه فاطمیه شاهنجف
رادیو بانور - چشمهای زائر.mp3
9.45M
📍 چشمهای زائر، به روایت سرکار خانم مریم کلهجاهی، استان خراسان رضوی، شهرستان گلبهار
▫️چند ثانیه سکوت بود و در نهایت با آرامترین صدای ممکن گفت: میرم خانم، میرم...
سوگل در لحظه خندهاش گرفت اما با سکوت عمیق جمع، خندهاش را جمع کرد.آیدا هنوز باور نکرده بود اما من زمانی که کلمه میروم را زمزمه کرده بود؛ چشمهایش را دیده بودم. این چشمها زائر میشدند...
#نشر_خوبی
#معجزه_مادری
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن اک الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۸۷
نام سوره: توبه
شماره آیه:《۸۷》
#آیه: رَضُوا بِأَن يَكُونُوا مَعَ الْخَوَالِفِ وَطُبِعَ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لَا يَفْقَهُونَ
#ترجمه: (آرى،) آنها راضى شدند که با واماندگان (و افراد ناتوان) باشند. و بر دلهایشان مهر نهاده شده. از این رو (حقایق را) درک نمى کنند.
#تفسیر_آیه
در این آیه، قرآن آنها(منافقین) را، با این جمله مورد ملامت و مذمت قرار مىدهد که:
آنها راضى شدند با متخلفان باقى بمانند(رَضُوا بِأَنْ یَکُونُوا مَعَ الْخَوالِفِ).
همان طور که سابقاً نیز اشاره کردیم، خَوالِف جمع خالفة ، از ماده خلف ، به معنى پشت سر است; به همین جهت به زنان که به هنگام رفتن مردان به خارج از منزل، در منزل باقى مىمانند خالفة گفته مى شود، و در این آیه، منظور از خَوالِف ، تمام کسانى است که به نحوى از شرکت در میدان جنگ معذور بودند، اعم از زنان، پیران و یا بیماران و کودکان.
بعضى از احادیث، که در تفسیر آیه وارد شده نیز، به این موضوع اشاره کرده است.
سپس اضافه مى کند:
اینها بر اثر گناه و نفاق، به مرحلهاى رسیده اند که، بر قلب هایشان مهر زده شده، به همین دلیل چیزى نمىفهمند(وَ طُبِعَ عَلى قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لایَفْقَهُونَ).
در آغاز سوره بقره، درباره معنى مُهر نهادن بر قلب، سخن گفته ایم.
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استقبال مسئولان لشکری و کشوری از جمله سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس از پیکر شهید نیلفروشان در فرودگاه مهرآباد تهران
@Farsna
▫️نامه فرزند شهید سلیمانی به رهبر معظم انقلاب:
▪️نسل ما از شما آموخت چگونه میتوان با پایداری و نظر به قلهها، در دل بحران فرصت آفرید و قدرت خلق کرد.
✍بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک پدر حکیم و عزیزم
حضرت آیتالله العظمی خامنهای
با سلام و تحیت
ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای آن وجود نازنین و عرض تسلیت به مناسبت شهادت مجاهد بزرگ امت اسلام، جناب حجتالاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله به ذهنم رسید در میان طوفان حوادث و ابتلائات این روزها، سخنانی را با جنابعالی از باب همدردی و همدلی در میان بگذارم.
ولی عزیز و رهبر مقتدر!
گرچه ما همچنان داغدار حادثهٔ بزرگ شهادت حاج قاسم هستیم و آن فراق و مصیبت همواره برایمان سوزناک است و حوادث نیز، بر آتش آن میدمد، اما شهادت یار و مونس پدر عزیزم جناب سید حسن نصرالله جام غم را پر خون کرد.
ما با شهادت ایشان یکبار دیگر حاج قاسم را از دست دادیم؛ یکبار دیگر مصیبتزده شدیم و داغدار. چه اینکه هرکس محبت، الفت و دوستی آن دو را بداند، امروز حس و حالی مشابه دارد؛ مگر نه اینکه شهید ما او را «آیتی الهی» میدانست و حاضر بود جان را فدایش کند و مگر نه اینکه سید عزیزمان حاضر بود خود را فدا کند تا حاج قاسم بماند. آه و افسوس بر این فراق و جدایی. آری به تعبیر زیبای مولوی:
جان گرگان و سگان هر یک جداست
متحد جانهای شیران خداست
با همه این تفاسیر وقتی این داغ با حوادث تاریخ اسلام و مصائب اهل بیت، دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاعمقدس، رحلت امام و ابتلائات پس از آن و به ویژه دورهٔ پر التهاب یکسالۀ اخیر در کنار هم قرار میگیرند، درسآموز و تأملبرانگیز میشوند و داغ مصیبت تبدیل به حماسه میشود و طرحی نو برای زیستن، زندگی، ادامه مسیر و طی طریق پیشنهاد میدهد.
شهید سلیمانی در یکی از مهمترین سخنرانیهای اواخر عمر با برکت خود، دو عنصر مهم را سرچشمۀ پیشرفت یک کشور و ملت تعریف کرد. دو عامل اساسی و سرنوشتساز؛ «رهبری و انسانهای فداکار». تاریخ و اوضاع امروز کشور و منطقه، به خصوص حوادث یکسال گذشته، یکبار دیگر اهمیت این دو عامل را پیشروی همهٔ مردم قرار داد.
الحق و الانصاف رفتار، کنش و مدیریت جنابعالی به عنوان رهبری آگاه و زمانشناس بزرگترین معلم و الگوی این دوران پر التهاب است و برای نسل ما که عموماً با دیدی تاریخی به حوادث نگاه نمیکنیم، کلاسی بصیرتزاست.
نسل ما از شما آموخت چگونه میتوان با صبر، توکل و استعانت از خدای متعال در دل همهٔ مصائب، مقاومت و ایستادگی کرد.
نسل ما از شما آموخت چگونه میتوان با پایداری و نظر به قلهها، در دل بحران فرصت آفرید و قدرت خلق کرد.
نسل ما از شما آموخت چگونه میتوان با تکیه بر قدرت ایمان، انتقامی سخت از جانیان تروریست گرفت و بهرغم تهدید، هیمنهٔ پوشالی آنان را فروریخت.
نسل ما از شما آموخت چگونه میتوان با تکیه بر قدرت مردم و پس از حادثۀ دردناک بالگرد رئیسجمهور شهید، انتخاباتی پرشور و سرمایهآفرین برگزار کرد.
نسل ما از شما آموخت چگونه میتوان در میان تهدید رژیم کودککش و تروریست، با دلی آرام و مطمئن نماز جمعۀ تهران را اقامه کرد؛ از قرآن گفت و در قنوت برای نصرت مسلمین دعا کرد.
حکیم مظلوم و وارسته!
پس از همهٔ این آزمونها و سختیها، امروز ملت ایران بیش از گذشته دل درگرو آرمانها، اهداف عالی و تدابیر رهبر آگاه خود دارند. این را میتوان به روشنی در گفتوگو با آحاد مردم به چشم دید. آنچه در «نماز جمعهٔ نصر» نیز رخ داد دلالتی بر عزم استوار و ارادهٔ قوی مردم بود؛ همان مردمی که شهید سلیمانی حاضر بود با افتخار دست آنان را ببوسد و جان خود را هزاران بار فدای آنان کند. او حقیقتاً ملت ایران را واجد همان دو عنصر مهم میدانست. معتقد بود مردم ایران مردمی فداکار و ایثارگرند و رهبر آن نیز رهبری حکیم، مدبر و وارسته.
شهید عزیزمان پیوسته تا آخرین روزهای حیات شهیدانهٔ خود، ما را به تأمل و تدبر در بیانات و اعتماد به تصمیمها و دستورات جنابعالی توصیه کردند. پدر مجاهدم این توصیهٔ عاقلانه را با زبانی پر از مهر و عاطفه در وصیتنامهٔ پر مغز خود، برای تاریخ به یادگار گذاشتند و توصیه کردند همگان، شما را «عزیز جان» بدانند و «دور این رهبر حکیم و مظلوم» بگردند.
حقیر به عنوان فرزند کوچک شما و قطرۀ کوچکی از مردم ایران، در میان این دنیای پرآشوب و پرحادثه، پند و وصیت پدر را فراموش نخواهم کرد؛ انشاءالله. و از خدای متعال میخواهم این جان ناقابل را به جان گرانمایهٔ پدر شهیدم، عموی مجاهدم سید مقاومت و شهیدان طریق قدس ملحق کند. بمنه و جوده و کرمه.
فرزند کوچک شما
زینب سلیمانی
۲۲ مهر ۱۴٠۳
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۸۸
نام سوره: توبه
شماره آیه:《۸۸》
#آیه: لَٰكِنِ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ جَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَ أَنفُسِهِمْ ۚ وَأُولَٰئِكَ لَهُمُ الْخَيْرَاتُ ۖ وَ أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
#ترجمه: ولى پیامبر و کسانى که با او ایمان آوردند، با مال و جانشان جهاد کردند. و همه نیکیها براى آنهاست. و رستگاران آنها هستند.
#تفسیر_آیه
این آیه، از گروهى که در نقطه مقابل این دسته قرار دارند، و صفات و روحیات آنها، و این که سرانجام کارشان درست به عکس آنها است، سخن به میان آورده، مى فرماید:
اما پیامبر و آنها که با او ایمان آورده اند، با اموال و جان هاى خود، در راه خدا جهاد کردند (لکِنِ الرَّسُولُ وَ الَّذینَ آمَنُوا مَعَهُ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ).
و سرانجام، کارشان این شد که:
انواع نیکىها، سعادتها، پیروزىها و خیرات مادّى و معنوى در این جهان و جهان دیگر، نصیبشان است (وَ أُولئِکَ لَهُمُ الْخَیْراتُ).
و گروه رستگاران همینها هستند (وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ).
کلمه الْخَیْراتُ ، به اصطلاح، صیغه جمع توأم با الف و لام است، و از آن عمومیت استفاده مى شود و تعبیر جامعى است که، هر گونه موفقیت، پیروزى، موهبت و خیرى را، اعم از مادّى و معنوى شامل مى گردد.
ضتعبیرات این دو جمله، طبق قواعدى که در علم معانى بیان آمده است، همگى دلیل بر انحصار است، یعنى تعبیرات فوق نشان مى دهد:
رستگاران تنها این گروهند، و همچنین، کسانى که استحقاق هر گونه خیر و سعادتى را دارند، تنها این دسته اند، همانها که با تمام وجود و امکاناتشان، جهاد مى کنند.
از این آیه، به خوبى استفاده مىشود: اگر ایمان و جهاد توأم گردد، هر گونه خیر و برکتى را با خود همراه خواهد داشت، و جز در سایه این دو، نه راهى به سوى فلاح و رستگارى است، و نه نصیبى از خیرات و برکات مادّى و معنوى.
این نکته نیز، شایان توجه است که، از مقابله صفات این دو گروه با هم، چنین استفاده مى شود که:
منافقان به خاطر فقدان ایمان و آلودگى فوق العاده به گناه، افرادى نادان و بىخبرند; و به همین جهت از علوّ همت ، که زائیده فهم و شعور و آگاهى است محرومند، آنها راضى اند که با بیماران و کودکان بمانند، ولى از شرکت در میدان جهاد، با آن همه افتخاراتش ابا دارند.
اما در مقابل، افراد با ایمان آنچنان روشنبینى، فهم و درک و علوّ همت دارند، که تنها راه پیروزى بر مشکلات را جهاد، آن هم با تمام امکاناتشان، یافتهاند.
این، همان درس بزرگى است که قرآن در بسیارى از آیاتش به ما داده و باز هم از آن غافلیم!
✍تهیه و تنظیم : عاشوری