💧 آب نیسان
🔸نیسان هشتمین ماه رومی است و تقریباً مطابق 25 فروردین تا 23 اردیبهشت است.
👈 آب بارانی که در این روزها می بارد را در ظرف پاک و تمیز جمع آوری کنید و میل کنید. آثار شگفت انگیزی برای این آب در روایات بیان شده است که نباید این آب شفابخش را از دست بدهید. آیات و اذکار در تصویر را بر آب بخوانید و میل کنید
🔹اگر این آب را بدون این آیات و اذکار هم میل کنید، باز هم اثر دارد.
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعرخوانی محمد سهرابی در ديدار شاعران درباره امام حسن(علیه السلام)
🔹 رهبر معظم انقلاب: همه ائمه از امام باقر به بعد از نسل امام حسن(علیه السلام) هستند
🍂🍃🍂
بسم الله الرحمن الرحیم
🍁تفسیر مختصر یک آیه از
جزء پانزدهم
🍁پيامهاي آيه ۷۸ سوره اسرا
🍁«أَقِمِ الصَّلاةَ لِدُلُوكِ الشَّمْسِ إِلى غَسَقِ اللَّيْلِ وَ قُرْآنَ الْفَجْرِ إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ كانَ مَشْهُوداً»
🍁نماز را به هنگام بازگشت خورشيد (به سمت مغرب) تا تاريكى شب، بپادار، و همچنين قرآنِ سپيدهدمان را. همانا (قرائت) قرآن (به هنگام) فجر (در نماز صبح) مورد مشاهده (فرشتگان) است.
🍁امام صادق عليه السلام طبق اين آيه فرمودند :
🍁اولين نمازي كه واجب شد نماز ظهر بود.
🍁چرا كه هم فرشتگان شب و هم فرشتگان روز نماز صبح را مشاهده كرده و هر دو گروه بر آن گواهي ميدهند. پس نماز صبح جايگاه ويژه اي دارد.
🍁نماز در اين آيه، به قرآن توصيف شده چرا كه تلاوت قرآن در نماز، محور اصلي است.
🌱تنظیم: خانم حقیقی
👈چرا باید پیاده روی کنیم؟
👈 از همه می خواهم جواب را بخوانند.
1- برای مبارزه با استرس، فشارهای روانی... پیاده روی می کنیم.
2- برای کاهش وزن پیاده روی می کنیم
3 - برای درمان دیابت، کلسترول...
4- پیاده روی می کنیم تا عملکرد کلیه، کبد، چشم...
5- برای انرژی بخشیدن به عمل قلب و کاهش سختی رگها راه می رویم.
6- برای جلوگیری از التهاب روده بزرگ و اختلالات گوارشی پیاده روی می کنیم.
7- راه می رویم تا سیستم ایمنی خود را فعال کنیم
8 - برای فعال کردن ماهیچه ها، استخوانها و تقویت سلامت خود راه می رویم.
👈هر عنصر فوق الذکر شایسته جلسات پیاده روی است.
👈 پزشکان و کارشناسان اتفاق نظر دارند که راه رفتن دارویی است که همه این بیماریها را درمان می کند.
اطبا همچنان تایید می کنند که: ■پیاده روی نقش بسیار مهمی در درمان تمامی بیماریهای ارگانیک، روانی، روان تنی ایفا می کند و اگر دارویی به اندازه پیاده روی در بازار وجود داشت، پزشکان آن را در تمام نسخه ها تجویز می کردند.
👈پیاده روی یک درمان موثر و رایگان است، اما متأسفانه بیماران همچنان تمایلی به استفاده از آن ندارند.
👈یکی از پزشکان برجسته این جمله زیبا را بیان میکند:
«اگر در اطراف هر بیمارستان، زمین ورزشی ایجاد میشد و بیماران در آن پیادهروی میکردند، نیمی از بیماران در آنجا بستری نمیشدند و نیمی از بیماران بطور قطعی آنجا را ترک میکردند.
👈خداوند ما را آفریده که راه برویم. اما ما به صندلیها میخکوب شده ایم.
👈 و وقتی بیماریها به ما هجوم می آورند، بجای اینکه ما را وادار به راه رفتن کنند، ما را روی ملحفه های سفید پهن می کنند.
👈حرکت کنیم تا سلامتی و تندرستی ما بماند....!🌹
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکر کثیر ذکر یک دقیقه ای با هزاران برکات ذکری که یکی از هزاران برکات آن عاقبت بخیری است
#حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی
| رهبر انقلاب در دیدار رمضانی خود با کارگزاران جمهوری اسلامی در یکی از تذکرات خود، مسئولین محترم را به استفاده بیشتر از ماه رمضان توصیه کرده و مسئولین را به طلب مغفرت از درگاه الهی دعوت نمودند و فرمودند:
«خب حالا از چه چیز استغفار کنیم؟ ..... یک دسته هم گناهانی است که به معنای ترک فعل است؛ فعل نیست، ترک فعل است؛ یک کاری را باید انجام میدادیم [امّا] انجام ندادیم. عزیزان من! خیلی از ماها مبتلای به این آخری هستیم؛ خیلی کارها را باید انجام میدادیم، حرفی را باید می گفتیم، اقدامی را باید می کردیم، امضایی را باید می کردیم، یک جایی بایستی یک حرکتی انجام میدادیم [امّا] انجام ندادیم؛ بر اثر تنبلی، بر اثر کسالت، بر اثر بیاعتنائی به وظیفه انجام ندادیم؛ این گناه است.» (۱۴۰۱/۰۱/۲۳)
شاید در نگاه نخست این سوال مطرح شود که مگر گناه مسئولین با گناه مردم عادی تفاوتی دارد؟
در پاسخ باید گفت: بله. رهبر انقلاب، در دیدار دیگری با کارگزاران نظام به این تفاوت اشاره می کنند و می فرمایند:
«نوع دیگر، گناهی است که فرد مرتکب میشود، اما اثر مستقیم آن به مردم و به دیگری میرسد. این گناه، سنگینتر است. این گناه، ظلم به نفس هم هست؛ اما چون تعدی و تجاوز به دیگران است، دشواری کار آن بیشتر است و علاج آن هم سختتر است؛ از قبیل ظلم، غصب، پایمال کردن حقوق مردم، پایمال کردن حقوق عمومی انسانها. این گناه بیشتر متعلق میشود به حکومتها؛ این گناه مدیران است؛ این گناه سیاستمداران است؛ این گناه شخصیتهای بینالمللی است؛ این گناه آنهایی است که یک کلمه حرفشان، یک امضایشان، یک عزلشان، یک نصبشان میتواند خانوادههایی و گاهی ملتی را تحت تأثیر قرار دهد»(۱۳۸۴/۰۸/۰۸)
پس با توجه به اینکه گناه مسئولین در حیطه ی مسئولیتشان با گناه مردم عادی تفاوت دارد، پس استغفار یک مسئول نیز باید با استغفار یک انسان عادی متفاوت باشد.
استغفار مسئولین:
خداوند متعال در آیات مختلفی انسان ها را دعوت به استغفار از درگاه الهی کرده است، از جمله در آیه ۱۱۹ سوره نحل می خوانیم: «ثُمَّ اِنَّ رَبَّکَ للَّذینَ عَمِلُوا السُّوءَ بِجَهالَة ثُمَّ تابُوا مِنْ بَعْدِ ذلِکَ وَ اَصْلَحُوا اِنَّ رَبَّکَ مِنْ بَعْدِها لغَفُورٌ رحیمٌ»؛
(امّا پروردگارت نسبت به آنها که از روی جهالت بدی کرده اند و سپس توبه نموده و در مقام جبران بر آمده اند خداوند بعد از آن آمرزنده و مهربان است).
خداوند متعال در این آیه و آیات دیگر علاوه بر پشیمانی و اظهار ندامت یک رکن دیگر را برای پذیرش توبه بیان کرده است و آن «جبران و اصلاح» است،جبران و اصلاح آن چیزی که با گناه از بین رفته است.
پس مسئولین محترم اگر در حیطه ی مسئولیت خود، خطا و اشتباهی مرتکب شده اند، برای توبه و استغفار از آن خطا باید علاوه بر پیشمانی به جبران آن نیز بپردازند؛ جبران تصمیم اشتباه اجتماعی یعنی آثار اجتماعی تصمیم ناصحیح خود را دیدن و برای برطرف کردن آن اقدام نمودن؛ مثلا اگر مسئولین در بحث کنترل جمعیت دچار اشتباه شده اند، راهکار توبه آن تصویب طرح های حمایتی و تشویقی در مجلس و اقدام عملی دولت برای جبران آن اشتباه و مانع زدایی قوه قضاییه از سر راه این مسئله است.
آیا استغفار مسئولین فایده ای دارد؟
در پاسخ باید گفت: بله. اگر مسئولی دست به جبران واقعی اشتباه خود بزند، خداوند متعال اهل پذیرش توبه و بخشش است و آثار اجتماعی آن تصمیم ناصحیح را بر طرف می نماید؛ زیرا که خود در آیه ۸۲ سوره طه فرموده: «وَ اَنّی لَغَفّارٌ لِمَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَ اهْتَدَی»؛
مداحی_آنلاین_حسن_جان_جلوه_ی_توحیدی_تو_مطیعی.mp3
6.86M
🌸 #میلاد_امام_حسن_مجتبی(ع)
💐حسن جان جلوه ی توحیدی تو
💐که روی قلب ما تابیدی تو
🎤 #میثم_مطیعی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈