eitaa logo
فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
57.5هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
3هزار ویدیو
622 فایل
تقدیم به مولایمان صاحب الزمان .عج. از طرف تمامی خوبان عالم درجهت تعجیل فرجشان ☀️لینک کانال eitaa.com/banoyealam ☀️پل ارتباطی بامدیریت کانال @Ashnagharib20
مشاهده در ایتا
دانلود
فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
دعای روز اول ماه رمضان اللّـهُمَّ اجْعَلْ صِيَامي فيهِ صِيَامَ الصّائِمينَ، وَ قِيَامي فيهِ قيَامَ
پیام‌های دعا 1- درخواست پذیرش روزه؛ 2- درخواست پذیرش نماز؛ 3- لزوم بیداری از خواب غفلت؛ 4- درخواست بخشش گناهان. پیام منتخب در اول ماه رمضان، از خدا می‌خواهیم که ما را از خواب غفلت بیدار نماید تا سعی کنیم روزه و نمازی را که موجب رستگاری است، انجام دهیم. عوامل غفلت: الف) جهل و نادانی ب) خودبينی ج) مستى نعمت د) سلامت جسمانى هـ) آرزوهاى طولانی. پی‌آمدهای غفلت: الف) قساوت قلب ب) مرگ قلب ج) فساد اعمال د) دوری از خداوند هـ) هلاكت انسان. نشانه‌های غفلت: الف) ندیدن حقایق ب) هم‌نشینی با فاسدان و مفسدان و دوری از مجالس عبادت ج) بی‌اعتنایی به عوامل هشداردهنده و بیدارکننده د) بیهوده گذراندن عمر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرداخت صدقه اول ماه 💳۶٠٣٧٩٩٧٧۵٠٠٠٣٨٠٩ بنام بانوی عالمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تدریس دوره جامع وکامل روزه وکفارات توسط استاد دارینی کلیک کنید https://eitaa.com/joinchat/945094766Ccdb9ec1000
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«اُدعونی استجب لکم» بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را… و خدا، روز و شب منتظر ماست، ما را به سوی خود می‌خواند و منتظر است تا قدمی به سویش برداریم. اما ما، چه بی‌خیال و سهل‌انگارانه از کنار خواسته‌اش رد می‌شویم، بدون هیچ تلاش و کوششی برای قُرب بیشتر… و انگار خدا بدجور دلتنگ ماست… خودش دست به کار شد و به سوی ما قدم برداشت. ما را به مهمانی بزرگی دعوت کرد و در را هم باز گذاشت… و سفره را پهن و همه‌چیز را مهیّا کرد و خود، در انتظار به آغوش‌کشیدن ماست... عجب مهمانی می‌شود این مهمانی! مهمانی که میزبانش این‌چنین عاشق است و مهمان‌نواز… بخشنده است و مهربان و کریم و بزرگوار… و این مهمانی، نهایت عشق خداست به بندگانش… به شکرانهٔ این دعوت بزرگ، مهمانی بزرگ رمضان، چه خوب است که از مهمان ویژهٔ این ماه، غافل نباشیم و برای ظهور امام زمانمان دعا کنیم تا در کنار مولایمان، رمضان را روزه‌دار باشیم. روزه خوب است که با شهد و شکر باز شود از دعا بر پسر فاطمه، شیرین‌تر هست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم حلول شَهْرُ رَمَضان، شَهْرُالْبَرَکة، شَهْرُالْمَغْفِرَة و ماه ضیافت الهی بر مسلمین مبارک باد. محضر همه عزیزان شرکت کننده درطرح ذبح قربانی اول ماه اعلام میداریم برای قربانی اول ماه رمضان المبارک به امداد اهل ایمان سه رأس گوسفند خریداری شده است که به اطلاع عزیزان می‌رسانم مقداری از این هزینه صرف هزینه های جانبی ذبح وخدمات مربوط به آن می‌شود وتتمه مبالغ ان شا ء الله برای تأ مین قربانی بین ماه یا ماه های آینده صرف می‌شود وهم اکنون خادمین کانال درحال انجام وظیفه هستند و همه باهم از خداوند رحمان سلامتی و فرج امام عصر (ارواحنا فداه) و سلامتی و حفظ نائبش رهبری عزیز و عزت روزافزون شان تا موعد ظهور مولایمان، بزودی ان شاء الله تعالی. جهت دریافت گزارش قربانی کلیک کنید http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
| فراز اول اللّٰهُمَّ إِنِّى أَفْتَتِحُ الثَّناءَ بِحَمْدِكَ وَأَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوابِ بِمَنِّكَ. ✿ باید از حمد شروع کرد ... از همانجایی که می‌بینی فقیرترینی؛ و هر چه زیبایی که از تو صادر می‌شود؛ همانجایی است که او هوایت را داشته است. و زیباترین قسمت ماجرا آنجاست که؛ تو را به سمت خویش ... به‌راه انداخته است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا