فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | مردم برای حضور در انتخابات تنبلی نکنند
✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته: عنصر اوّل، مشارکت عموم مردم است؛ تنبلی نکنند، بیاعتنائی نکنند، دستِکم نگیرند؛ در همهی گوشههای کشور شرکت کنند.
✏️مشارکت فقط مال شهرها نیست؛ مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود. ۱۴۰۳/۴/۵
💻 Farsi.khamenei.ir
کجا باید برم واقعا؟.mp3
4.84M
🎙ترانهی « کجا باید برم؟! »
#نه_به_دولت_سوم_حسن_روحانی
خواننده: #محسن_پیروی
چرا باید حسن کلیدت رو بازم توی
قفلم ببینم!
چرا باید تو رو کنار مسعودِ #پزشکیان ببینم!
eitaa.com/banoyealam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ استاد محمد شجاعی از دلایل مهم و جالب خود در حمایت از دکتر #جلیلی میگوید:
🔹 توجه جلیلی بجای غرب، به فقرا، پیشرفت و عزت کشور است
🔹 رئیس جمهور تمدنی فکر میکنه؛ مثل آقای رئیسی، مثل آقای جلیلی
🔹 ما به فکر این هستیم بلکه انشاءالله یک دولتی بیاید که به ظهور امام زمان(عج) کمک کنه
🔹 جلیلی شخصیتی است که همه ی جناح ها از او تعریف میکنند و اذعان دارند جلیلی پاک ترین سیاستمداره
🔹 ببینید غربی ها چطور علیه سعید جلیلی هستند
🇮🇷 #سعید_جلیلی
eitaa.com/banoyealam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺یک نفر در یک دیداری از جلیلی سوال می کند شما که توان اجرایی ندارید چطور میخواهید کشور را اداره کنید؟ چرا در دولت رئیسی هیچ سمتی را قبول نکردید؟
دکتر #جلیلی پاسخ می دهد
eitaa.com/banoyealam
شهید محمد ابراهیم همت:
هرموقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد همان جبهه ی خودی است.
eitaa.com/banoyealam
اگر ۸تیر #دولت_سوم_روحانی را پَس نزنید، از شنبه خود را برای سالهای سیاه آماده کنید!
eitaa.com/banoyealam
«تحقیرم کردند!»
بغضِ یک جوان بیکار
من به #مسعود_روحانیان رأی نمیدهم. چون وقتی تا کمر در سطلهای زباله خم میشوم و زبالههای بازیافتی را پیدا میکنم، مردم خیرهخیره مرا نگاه میکنند! من هم آدمم! اینها را خوب میفهمم.
چه کنم؟ من در یک کارخانه، کارگر بودم. شغل و درآمد داشتم؛ همیشه سَرم بالا بود. اگر کارخانه ما را تعطیل نمیکردند، من امروز مجبور نبودم ضایعات جمع کنم.
اگر ۸تیر #دولت_سوم_روحانی را پَس نزنید، از شنبه خود را برای سالهای سیاه آماده کنید!
eitaa.com/banoyealam
اگر اجماع در میان کاندیدهای جبهه انقلاب حاصل میشد، توصیه این بود که به همان شخص رای دهیم.حال که این اجماع حاصل نشده است، در میان این کاندیدهای جبهه انقلاب، به هر کس که به تشخیص خودتان رای بیشتری دارد، رای دهید.
این وظیفه ماست و مابقی را به خدا واگذار کنیم.
eitaa.com/banoyealam
بسم الله
🔸مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟
🔹
🔸#تذکری_ولایی از سخنان رهبری عزیز امام خامنهای (حفظه الله) :
🔻یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان دانشجو گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟
🔻امام خمینی فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟
🔻حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ و الّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه!
🔻البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده.
🔻اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده.
🔻بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
🔻در دفاع مقدس و در همهی جنگهایی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر (صلی الله علیه و آله) و یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست.
🔻بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
🔹
📌بیانات در دیدار دانشجویان، ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
🌐 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=23346
🔸
🔸پینوشت:
🔻 این بیانات دقیقا در فضای مدتی بعد انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٩٢ ایراد شده، که مسألهی چالشی جوانان مؤمن بوده، بین صرف توجه به تکلیف، یا دخیل دانستن توجه به نتیجه در تکلیفگرایی، و در انجام تکلیف بدنبال تحقق نتیجه نیز بودن!
🔻در جریان آن انتخابات و حمایتهای طیفهای مختلف انقلابی از کاندیداهای مورد نظر خود، این چالش مطرح بود که صرف انجام تکلیف مهم است فارغ از تلاش برای نتیجه مطلوب جبهه انقلاب در آن شرایط انتخاباتی، یا آنکه باید دغدغهی رسیدن به نتیجه را هم میداشتیم و عمل بهنگام برای تحقق نتیجه را هم دنبال میکردیم.
eitaa.com/banoyealam
۲۰ ذیالحجه سالروز ولادت با سعادت #امام_موسی_کاظم (علیه السلام) مبارکباد
eitaa.com/banoyealam