هدایت شده از حسین ستوده
.
#شبهه👇
محمود کریمی تا اطلاع ثانوی ممنوع الروضه شد. وی در شبکه ی دو صدا و سیما در برنامه ی زنده اعلام کرده فردی به نام خسرو با امام حسین تخته نرد بازی کرده و دو کیسه برنج از ایشان باخته و کیسه ها را به هیات محله داده است. بقیه ی سخنانش رو بشنوید.
#پاسخ👇
🔰این روضه در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ در حرم امام رضا(ع) خوانده شده و مربوط به امسال نیست
✅حاج محمود کریمی به انتقادهایی که نسبت به خواندن این روضه شد واکنش نشان دادند که در لینک زیر میتوانید پاسخ ایشان را مشاهده کنید 👇
https://www.yjc.news/00UnBm
💠 در پی این حواشی تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی از حاج محمود کریمی حمایت کردند
https://www.yjc.news/00UocA
❌ممنوع الروضه شدن حاج محمود کریمی کاملا دروغ میباشد
🔹روضه خوانی حاج محمود کریمی در سال۱۴۰۰
https://www.aparat.com/v/BaXdV
▪️شخص مومن مهم تر از فعل او
🔻به هنگام بروز خطا از چهره های انقلابی از افراد و جریان های انقلابی چنین جملاتی شنیده می شود: با کسی عقد اخوت نبسته ایم، هر کس خطا کرد، برخورد میکنیم، افراد باید بفهمند که رفتارشان چه میزان هزینه دارد و هزینه ی آن را پرداخت کنند. منظور گویندگان این جملات آن است که باید بدون در نظر گرفتن فاعل خطا با خطا برخورد کرد. یعنی تساوی در برخورد با خطاها. اما باید دانست که وجود مواردی چون: حسن ظن به مومن، اصل صحت در فعل مومن، حرمت سوء ظن به مومن و ... نشان از آن دارد که باید میان برخورد با خطای مومن و غیر آن تفاوت گذاشت.
🔻 مومنین با یکدیگر عقد اخوت بسته اند، این عقد اخوت باید به پوشاندن عیوب یکدیگر و نادیده انگاشتن آن تا حد ممکن منجر شود. به همین جهت است که دستور به باور قول مومن در مقابل قسم50 نفر مخالف وی در روایت را داده اند(کافی، ج8،ص147).
🔻آنچه که نباید میان برخورد با فعل مومن و غیر آن تفاوت ایجاد کرد: افعالی است که نیاز به حد دارد و یا افعالی است که عنوان قضائی به خود میگیرد. مومنی اگر خطایی کرد، راه آن پاک کردن غبار و نه شکستن آینه است. مومن آینه است. قطعا خطای مومن قابل چشم پوشی است و فعل او باید به بهترین وجه توجیه شود. (کافی، ج2،ص362)
🔻اما خطای غیر مومن چنین نیست. علت نیز واضح است، خطا، اشتباه، گناه، حتی کبائر، جزء سجیه و خلق مومن نیست بلکه خطایی است که از او سر زده است در حالی که غیر مومن، گناه و خطا جزئی از رفتار اوست و نه اتفاقی عارضی، به همین جهت قرآن الا اللمم را برای مومن میپذیرد (نجم،32)
🔻 یعنی گناهانی که خلق و عادت مومن نیست بلکه به اصطلاح خودمانی: دست مومن در می رود. در روایات، حتی سرقت و زنا را نیز جزء «لمم» ذکر کرده اند(کافی، ج2ص442). راحت بگویم: محمود کریمی اشتباهی در بیان داستانی داشت، راه اصلاح، نه حذف برنامه، نه درخواست حذف برنامه های زنده ی مذهبی و نه دادن شعار برخورد یکسان با اشتباه افراد است، بلکه راه حل تنها سخن علمی با او بر سر عدم تکرار اینگونه نقلهاست. و کم من نظیر از این دست اتفاقات برای چهره های نام آشنای جریان انقلاب و برخوردهای تند و از سر اشتباه انقلابیون با این افراد. خلاصه آنکه شخص مومن آنگاه که مومن است مهمتر از فعلش است.
🔻بگذریم که این همه هجمه علیه او نشان می دهد که محمود کریمی مسیر خود را در این سالها درست طی کرده است.
💬 سید محمد صادق کاظمی
هدایت شده از حسین ستوده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیحات حاج محمود کریمی در واکنش به حکایتی که مطرح کرد و در فضای مجازی با انتقاد های تند مواجه شد:
🔹بعضی ها خودشان را به متوجه نشدن میزنند؛ قرآن هم بخوانیم عده ای باز هم ایراد میگیرند.
🔻 #پی نوشت: گرچه توضیحات و توجیه های جناب کریمی بتواند مقداری روشنگرانه باشد لیکن همه وعاظ، جامعه مداح و خصوصا مداحانی در این سطح نبایست هر حکایتی را در جلسات و محافل عمومی تکرار کنند. وقتی که جماعت زیادی یک برداشت ناصواب از یک روضه داشته باشند میبایست در نوع بیان و محتوا تجدیدنظر کرد.
همه منتقدین معاند نیستند ؛ البته اگر یک خطا هم موجب بی انصافی و ندیدن یک عمر نوکری این بلبل خوش نوای حسینی شود مشخص است که هدف تخریب یک تفکر است نه انتقاد از یک شخص! ؛ دقت شود #محمد_صادق_سلطانزاده_بشرویه
سلام
#شبهه لطف بفرماییدکمی راجع به آیه "لااکراه فی الدین "توضیح بفرمایید
چون بعضی افراداین آیه رامستمسک قرارداده اندوتوجیهی بربی دینی خود
سپاسگزارم🌹
هدایت شده از غفّار🇮🇷
⭕️ لا اکراه فی الدین
#سوال❓به یه بی حجاب تذکر دادم حاج آقا! گفت لا اکراهَ فی الدین!
📝 #پاسخ: 👇👇
1️⃣ معنای اکراه: خدا اینجا نفرمود "لا اجبارَ فی الدین"؛ بنابراین ترجمه آیه به "در دین اجبار نیست" دقیق و درست نیست. اکراه یعنی مکروه و "ناخوشایند". با این بیان، "لا اکراهَ فی الدین" یعنی در متونِ دینی محتوایِ مکروه، ناپسند، ناخوشایند و نامتناسب با فطرت و عقل وجود ندارد.
2️⃣ اجبار دینی: البته "اجبار" هم یکی از مصادیقِ ناخوشایندی هایِ انسان میتواند باشد. چون انسان، مختار است و ذاتا برایش اجبار، ناخوشایند است. طبقِ این بیان میتوان گفت اجبار در انتخابِ دین نیز موردِ نهیِ آیهی شریفه است. اما آیا یک مسلمان میتواند فاصله گرفتن از مناسکِ دینی نظیرِ بی حجابی را با استناد به این آیه، توجیه کند؟
✅ خیر؛ چرا که آیهی "لا اکراه..." در سوره ای آمده است که در صدد بیانِ نحوه رفتارِ مومنان با یهودیان و اهل کتاب است. شأن نزول آیه فوق در مورد مردی است که غلامش را وادار به اسلام آوردن میکرد که خبر به رسول خدا رسید و آیه فوق پاسخی بود به این روند. پس "لا اکراه فی الدین "یعنی شما حق ندارید یک یهودی را بالاجبار، وادار به پذیرش اسلام کنید. پس آیه شریفه نمیخواهد مجوزِ بی دینی صادر کند برای یک مسلمان.
3️⃣ تبعاتِ بی دینی: تعبیرِ "مجبور نیستید" با عبارتِ "مُجاز هستید" فرق دارد. یعنی اینطور نیست که "بی دینی" هم گزینه مطلوب و موردِ توصیه خدا باشد و در آن دنیا فرقی بینِ مومن و کافر یا با حجاب و بیحجاب وجود نداشته باشد. انسانها در این دنیا آزادند بیدین باشند اما در آن دنیا باید هر کس پایِ تبعاتِ انتخابش بنشیند کما اینکه در آیه بعدی به عذابِ اخرویِ بی دینان تصریح شده است: "اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون".
4️⃣ اجبارِ اجتماعی: عقل و شرع، آن دسته از آزادیهایِ فردی را که با حقوقِ اجتماعی در تضاد باشد را محدود میکند. مثلا همه قبول دارند که اراذل و اوباش یا توزیع کنندگان مواد مخدر نباید آزاد باشند. یا اجبار به ممنوعیت مصرف دخانیات در فضای عمومی مطلوبِ همگان است. یا مبارزه با بدپوشی که بسترِ فحشا را فراهم میکند نوعی اجبارِ مثبت است برای حفظِ پاکیِ اجتماعی.
✍سیدمحمدمهدی صدری
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
هدایت شده از نَحْنُ اَبْناءُ الدَّلیلِ
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر لااکراه فی الدین
دکتر علی غلامی
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سخنی با رفقای انقلابی و همکاران انقلابی🇮🇷🌴
🇮🇷🌴♦️انقلاب مکبر میخواهد*
🛑یکی از رفقایمان چند سال پیش یک یادداشت نوشت بااین عنوان *« انقلاب مکبر میخواهد»* محتوایش هم این بود که جریان حلقه میانی باید کار مکبر را انجام دهد یعنی امت را از رفتار و تصمیم امام باخبر کند.
🌴این روزها که بحث #ماکارونی داغ شده و رفقای انقلابی از چپ و راست دولت را شمشیر میزنند و در حال تبیین جبهه حق هستند یاد این یادداشت افتادم. انقلاب مکبر میخواهد اما نه مکبری که تحت تأثیر موج رسانه ای باشد.
🌴رفیق انقلابی من ناسلامتی رهبری من و تو را حلقه میانی میداند و انتظار دارد که شمشیر تبیین را به بدن غول رسانه دروغگو بزنیم نه به دولتی نو پا با مدیرانی که دیروز مانند ما بودند و امروز وارد میدان عمل شده اند.*
🌴♦️ناسلامتی قرار است مردم را آگاه کنیم نه اینکه به اسم نقد منصفانه صفوف نماز جماعت را پراکنده کنیم.*
قرار بود مبین قدرت انقلاب باشیم نه مفسر رسانه های اجنبی.
♦️نقدهایمان به دولت درست است، دولت میتوانست کاررسانه ای قویتری داشته باشد برای اقناع مردم اما خودت نگاه کن و ببین *اگر فقط نقد کنی و نقاط قوت را نگویی نتیجه کارت چه میشود جز ناامیدی مردم؟*
♦️میگوییم تورم از بین نرفته اما نمیگوییم چطور شد که کشته های کرونا دوتا صفرش افتاد و به ۷ نفر تبدیل شد، نمیگوییم چه شد که صف مرغ جمع شد چه شد که سیمان ۱۴۰ تومانی تبدیل شد به این قیمت.
میگوییم ماکارونی چنین شد اما نمیگوییم بورس چگونه پس از دوسال ناآرامی دارد روی آرامش میبیند، چرا اینها را فریاد نمیزنیم؟
واقعی نیست یا رسانه آنها را کم اهمیت جلوه داده و ماهم باور کردهایم؟
*انصاف انتقادیمان کجا رفته برای فریاد زدن اینها*.
لااقل نقد هم میکنید این نقاط قوت را هم بگویید تا موجب ناامیدی مردم نباشید.
🌴♦️دقت کردهاید مدتیست هر چه اولویت ماست اولویت رهبری نیست؟* سر قصه قالیباف مگر دانشجویان به رهبری نگفتند که نام انقلابی را از مجلس بردار ؟ رهبری چه جواب دادند؟ چرا آنجا که مذاکره و وزارت بهداشت و تیم اقتصادی رئیسی را امتداد روحانی خواندیم، *رهبری از تغییر ریل در این دولت میگوید*.
🌴انقلاب مکبر میخواهد اما نه مکبر کر و کور. *انقلاب مکبری میخواهد که ببیند و بشنود و فریاد بزند آنچه دیده و شنیده را.*
♦️رفیق انقلابی من حلقه میانی کسی جز تو نیست، *مانع دولتسازی اسلامی هم همین حلقهی مفقوده است*. دولت اسلامی فقط یک رئیس جمهور و چهار تا وزیر نیست ، همه مدیران کوچک و بزرگ دولتی و خصوصی هستند که تو باید آنها را تربیت کنی.
♦️🌴و حرف آخر ؛ دولت به جریان مردمی حزب اللهی نیاز دارد که تبیینش کنند*
#با_شدیدترین_سیاه_نمایی_رسانه_ای_روبرو_هستیم
#فریب_نخوریم
#رسانه_دولت_باشیم
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
این سخنان حضرت آقاست؟؟؟؟اساتیدبزرگوار؟؟؟
جهت نشرخاستم مطمئن بشم🙏
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام وادب
بله رهبری در پیام نوروز ۱۴۰۱ بر لزوم توجه بیشتر به خودکفایی در محصولات استراتژیک کشاورزی تاکید کردند البته سالیان قبل هم فرموده بودند
ولی در زمینه گندم که در یک برهه زمانی محدود در دولت احمدینژاد به خودکفایی رسیده بودیم
وسپس با سیاستهای غلط جهاد کشاورزی و تغییر کاربریهای بی حد وحصر محصولات کشاورزی برای سود دهی بیشتر برخی محصولات توسط کشاورزان این محصول استراتژیک از حوزه خودکفایی خارج شد وچندین ساله که یکی ازشریکان اصلی تجاری در وارد کردن گندم از روسیه و ....هستیم متاسفانه....ان شاءالله این دغدغه رهبر انقلاب را مسئولان جهاد کشاورزی بایک راهکار اصولی مورد توجه قرار دهند
برای مطالعه بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید👇♦️🌴
https://www.aa.com.tr/fa/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%B9%D9%82%D8%A8-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85/2541529
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin