هدایت شده از مهاجر
🔵این سخنرانی حضرت امام در تاریخ 17 شهریور 1358 در مدرسه ی فیضیه - قم برگزار شد و حدود نیم ساعت طول کشید امام در این سخنرانی از غرب زدگی زمان پهلوی صحبت می کنند و هدف انبیاء را نجات بشر از ظلمت می خوانند و مردم را به ایام الله متوجه می کنند کل کلیپ را در این لینک می توانید ببینید:
https://b2n.ir/u77003
🔴 سید حسن خمینی نوه امام از همان دقایق اول سخنرانی می آید وکنار امام می ایستد و بعد از چند دقیقه خسته وبی تاب می شود ومرتبا خستگی خود را با زبان بدنش نشان می دهد ولی متاسفانه روحانی که پشت سر امام ایستاده است در این زمینه مدیریت نمی کند!! لذا امام خودشان دست نوه شان را می گیرند و می نشانند تا بیش از این خسته و کلافه نشود
هدایت شده از مهاجر
🔵بله این روایت در کتاب کامل الزیاره آمده است. ولی لزوم در این روایت لزوم فقهی نیست بلکه به معنای یک عمل مستحب موکد است که در صورت وجود شرایط ونبودن مانع شایسته نیست ترک شود.
🔴در مورد زیارت قبر امام حسین(ع) روایات متعددی – مانند آنچه در پرسش آمده است - در منابع حدیثی مشاهده میشود، اما فقها و دانشمندان حدیثی از مجموع آنها وجوب شرعی زیارت را استنباط نکرده، بلکه تعابیر آمرانه در مورد زیارت سیدالشهداء(ع) را به معنای سفارش بسیار اکید بر انجام این زیارت ارزیابی کردهاند؛ به این معنا که اگر کسی دوستدار واقعی اهل بیت(ع) است، قطعا در زیارت قبر آن بزرگواران - به ویژه امام حسین(ع) - کوتاهی نخواهد کرد.
🔵به عنوان نمونه، در حدیثی دیگر در اینباره امام صادق(ع) فرمودند: «مَنْ لَمْ یَأْتِ قَبْرَ الْحُسَیْنِ(ع) وَ هُوَ یَزْعُمُ أَنَّهُ لَنَا شِیعَةٌ حَتَّى یَمُوتَ فَلَیْسَ هُوَ لَنَا بِشِیعَةٍ، وَ إِنْ کَانَ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ فَهُوَ مِنْ ضِیفَانِ أَهْلِ الْجَنَّةِ».
کسی که تا قبل از مرگ به زیارت قبر امام حسین(ع) نرود و گمان کند که شیعه است، شیعه [واقعی] نیست، و اگر وی بهشتى هم باشد، در حقیقت مهمان اهل بهشت است.
🔴از این حدیث چنین برمیآید کسی که در پی زیارت حضرتش نباشد، اگرچه به مقام والای شیعیان خاص نمیرسد؛ اما این امر گناهی نیست که موجب آن شود که او وارد بهشت نشود، که این نوع بیان، جهت واجب شرعی نبودن این زیارت، کافی است.
ضمائم:
🔷پاسخ دفاتر مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:
🔷حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):به هر حال، زیارت امام حسین (ع) واجب نمیباشد؛ بلکه مستحب مؤکد و ثواب و اجر بسیار فراوانی دارد.
🔷حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):وجوب ندارد.
🔷حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):زیارت حضرت مستحب مؤکد است.
🔷حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):مستحب مؤکد است و سزاوار نیست بدون عذر ترک شود.
#شبهه❌
اینی که میگن دعوای امام حسین جنگ بین دو تا پسر عمو بوده که بر سر دختر بوده نعوذ بالله رو لطفا عامیانه و برای افراد بی سواد به زبانی ساده لطفا توضیح دهید
ممنون
هدایت شده از چشم من و امر ولی
متن شبهه یا سوال:
آیا صحت دارد که کینه یزید نسبت به امام حسین علیه السلام به ماجرای زنی به نام «ارینب» برمیگردد؟ اینکه بعضی موضوع کربلا را تا حد «یک درگیری شخصی» تنزل می دهند تا چه حد صحیح است؟ آیا عاشورا واقعا، آنطور که بعضی میگویند یک «دوئل عشقی» بین یزید و امام حسین بود؟
پاسخ اجمالی
آنچه که در کتاب مجهول المولف «الامامة و السیاسة» درباره ارینب همسر عبدالله بن سلام، و عشق یزید ارینب آمده به کلی بی اساس بوده و از درجه اعتبار ساقط است و پذیرش آن دور از عقل و روش های علمی است.
برخی اشکالات وارد بر این مطلب؛
اشکال اول:
این داستان در هیچکدام از کتاب های معتبر شیعی نیامده است. از کتاب های اهل سنت نیز، فقط همین کتاب منسوب به «ابن قتیبه» این داستان را نقل کرده است، حال آنکه، در اعتبار و سندیت خودِ این کتاب هم، اشکالات جدی وارد است؛
1. این کتاب، موسوم به «الامامة و السیاسة» است، در حالی که در قرن سوم، دو کلمه «امامت» و «سیاست» به صورت ترکیبی هرگز کاربرد نداشته است.
2. بزرگانی که شرح حال و شمارش آثار ابن قتیبه را نگاشته اند، به کتابی با این مختصات که نوشته او باشد، حتی با عناوین دیگری مثل «تاریخ الخلفاء» اشاره نکرده اند.
3. بررسی متن کتاب نیز، نفی انتساب «الامامة و السیاسة» را به ابن قتیبه تایید میکند؛ برخی از وقایعی که شرح حالشان در این کتاب آمده است، برای سالهای بعد از دوران حیات ابن قتیبه است.
اشکال دوم:
مشکل دیگر به متن و محتوای داستان بر میگردد. در محتوای داستان، این اشکالات جدی و غیرقابل اغماض وجود دارد:
1.نام ارینب در هیچکدام از منابع تاریخی وجود نداشته است.
2.در متن داستان آمده: «معاويه ابودرداء را براي خواستگاري ارينب به عراق فرستاد». ابودرداء در سال 31 یا 32 هجری در گذشته است! (الاستیعاب/ج3/ص1230) در حالی که این داستان در دوران ولی عهدی یزید یعنی سال های 56 تا 60 هجری اتفاق افتاده است. و این یعنی بین زمان مرگ ابودرداء و داستان ارینب چیزی حدود 24 سال فاصله است! ابودردائی که در سال 32 از دنیا رفته، چگونه می توانسته در سال 56 برای یزید به خواستگاری ارینب برود؟!
3.در متن داستان، شوهر «ارینب» را «عبدالله بن سلام» معرفی میکند که از سوی معاویه به فرمانداری عراق منصوب شده است؛ با بررسی اجمالی منابع تاریخی بین همه فرمانداران عراق در دوران معاویه نامی از «عبدالله بن سلام» دیده نمیشود!
اشکال سوم:
اگر جنگ یزید با امام حسین (ع) بخاطر از دست دادن زنی به نام «ارینب» بوده باشد، لااقل باید در گوشه ای از گفت و شنودهای نقل شده در موضوع کربلا و بعد از آن، اسمی از این ماجرا آورده میشد، در حالی که حتی در یکجا هم نمیبینید که یزید نامی از «ارینب» آورده باشد. حال آنکه، در ملاقات یزید با امام سجاد (ع) فقط همان موضوع عدم بیعت از سوی امام حسین مطرح میگردد.
اشکال چهارم:
همچنین در متن داستان به نقل از امام حسین میگوید: «امام گفت ارينب را سه بار طلاق دادم» در حالی که در فقه شیعه، سه بار طلاق در یک جلسه و اصطلاحا «سه طلاقه کردن زن» جایز نبوده و مردود شمرده شده است. این موضوع نشان میدهد که جعل کننده داستان، اطلاعی از فقه شیعه و نظرات امامان معصوم در این زمینه نداشته است.
نهایتا بنظر میرسد، این داستان توسط بدخواهان از یک سو و دوستان نادانی که برای فضیلت تراشی دست به هرکاری میزنند جعل شده باشد.
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
*اخراج وخروج ناگزیر ایران از سوریه با دستهای خالی و خیانت روسیه و سوریه به ایران*
علي شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در مصاحبه اخیرخود گفت:
*“صلاح بر این شدکه از سوریه خارج شویم،چون هم به نفع مردم ایران و هم مردم سوریه است”*؟!؟
حشمتالله فلاحت پیشه عضو کمسیون امنیت ملی مجلس نیز در واکنش به این سخنان در مصاحبهای گفت:
*“ما ۳۰میلیارد دلار !به سوریه پول دادیم،تکلیف این پولها چه میشود؟*
*باید اول پولمان را پس بگیریم” بعد بیرون برویم*
*
اما در سوریه چه خبر است؟
نشریه وال استریت ژورنال چندی پیش طی مقالهی جامع اشاره کرد؛
طی دوسال اخیر اسرائیل بیش از ۲۰۰ حمله هوایی به مواضع جمهوری اسلامی در سوریه و حتی غرب عراق انجام داده است، که این حملات باعث خسارات انسانی و مالی فراوانی برای ایران شده است.
این نشریه میافزاید؛حملات اسرائیل چنان دقیق بوده که قطعا" نقش روسیه و حتی بخشی از ارتش سوریه در همکاری اطلاعاتی با اسرائیل در این حملات را غیرقابل انکار میکند.
روسیه طبق توافقی محرمانه با اسرائیل، مخالف ایجاد پایگاه دائمی برای جمهوری اسلامی در سوریه است و ارتش سوریه نیز حالا که بیشتر بر اوضاع مسلط شده، نمیخواهد که ایران اسلامی با ایجادحزبالله دیگری نقش ارتش سوریه را همچون ارتش لبنان به حاشیه برده و تضعیف کند.
بنابراین؛ هم روسیه و هم سوریه امروز خواهان خروج ایران از سوریه هستند.
حالا که بحران سوریه روزهای پایانی خود را میگذارد،
*بازنده اصلی اين ميدان جمهوری اسلامی است* که با صرف دهها میلیارد دلار از منابع خود در سوریه آن هم در سختترین سالهای اقتصادی خود، و همچنين با دادن هزاران کشته، امروز مجبور است در سکوت کامل سوریه را ترک کند.
*وال استریت ژورنال میافزاید؛ سوریه حتی حاضر نیست با شریک کردن ایران درپروژههای بازسازی، بخشی از دِین خود به این کشور را ادا کند و عمده شرکتهای ایرانی از مناقصات عمرانی سوریه محروم شده و جای آنها را شرکتهای روسی و چینی اشغال کردهاند..*
بله ، بله، متاسفانه،این است نتیجه جوگیری های اشتباهی که در راس کشور حاکم است.