#سوال
یعنی تو این مملکت دو تا آدم حسابی پیدا نمی شود که در مناظرات تلویزیونی این شب ها بتوانند مقتدرانه از #گشت_ارشاد و #حجاب و لزوم اجرای احکام الهی در کشوری اسلامی دفاع کنند!؟
چه کسانی پشت پرده انتخاب افراد برای مناظرات هستند که این چهره های ضغیف را برای دفاع از حجاب و پلیس و انقلاب دعوت می کنند!؟
👤
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام.
این مناظره ها با همه ی بدی ها، یک خوبیِ خوب هم دارد.
♦️در همین مباحثه و مناظره هاست که مردم شریف موضع خویش را معلوم میکنند.
و میتواند برای جبهه ی انقلابی یک درس باشد تا دشمن خود را بهتر بشناسد.
#یازینب
الاقل...محسن خاکزاد
#مناظرات_تلویزیونی
#گشت_ارشاد
#حجاب_و_عفاف
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از مهاجر
🔴اولا اگر این قانون به درستی در کشور رعایت نشده این ضعف از دولتها ونگاه سیاسی به این قانون بوده و به بهانه این کوتاهی ها نمی توان اصل قانون را زیر سوال برد ومنتفی کرد
🔴ثانیا فرض کنید در کشوری جنگ ویا حادثه طبیعی دیگر مثل سیل و زلزله و...، اتفاق بیافتد ،
💠حال اگر نیروهای نظامی و دستگاههای مختلف این کشور اولویت اولشان رفع این مشکل مقطعی باشد و وظایف اصلی خود را در درجه بعدی قرار دهند
💠آیا باید مورد مذمت قرار بگیرند که چرا وظایف اصلی تان را در درجه بعدی قرار دادید و رفع این مشکل مقطعی را در درجه اول؟
💠قاعدتا چنین ایرادی کاملا بچه گانه است و اصلا صحیح نیست.
💠چرا که اگر در ایام جنگ و... اگر برای رفع مشکل وبرطرف کردن این مانع اقدام درست وصحیحی نشود اصل آن نظام از بین خواهد رفت ودیگر فرصتی برای پرداختن به موضوعات دیگر باقی نخواهد ماند
✅ در مورد انتخابات هم مساله دقیقا همین است
💠انتخابات برای هر کشور دفاع از حیثیت سیاسی آن کشور است واین که به دنیا ثابت کند که مردم سالار است وپایه های اجتماعی وسیاسی و خود را تقویت واثبات نماید.
💠لذا بسیار طبیعی است که در ایام انتخابات همه دستگاهها مساله اولشان حضور گسترده مردم در انتخابات باشد وبقیه مسائل از اولویت خارج خواهند شد.
#سوال
آیا امکان داره حکومتی اسلامی باشه و حجاب در اجتماع اجباری نباشه؟
با توجه به صحبت حضرت آقا مبنی بر اینکه گناه علنی در حکومت اسلامی نباید باشه... و حکومت اسلامی وظیفه داره...
اگر حاکم حکومت اسلامی که ولی فقیه هست، این امر رو بپذیره، شدنیه؟ یعنی مشروعیتش زیر سوال نمیره؟
تو مناظره آقایان گنجی و کرباسچی، آقای گنجی به این موضوع اشاره کردن میخواستم ببینم نظر اساتید چیه.
هدایت شده از جان من و سید علی💕
حکومت اسلامی طبق قوانین اسلام وظیفه دارد در برابر گناهان علنی (فرفی نداردچه باشد) برخورد کندومتنبه کند البته با سازوکارهای مناسب خود.
اصلا چیزی به اسم حجاب اجباری نداریم ....
اسمش قانون حجاب است. این کلمه ی اجبار را غربیها آوردند.
چطور شد آنها به قوانین خودشان، اجبار نمیگن و حتی برخی جاها برهنه بودن سر را قانون میدانند ولی به ایران که میرسه لفظ اجبار رو میارن وساده لوحا رو گول میدن
این فرضی که فرمودی شدنی است ولی مثل دندانی میماند که از درون پوک شده است وبا اندک ضربه ای از بین خواهد رفت.
حجاب طبق قوانین شرع،جزو ضروریات دین است وبه نظر ولی فقیه وابستگی ندارد که حجاب را آزاد کند. و اینکه چرا اینقد دشمن در صدد مقابله با آن است واز هیج تلاشی فروگذاری نمیکند ،نشان دهنده عمق مهم بودن حجاب در اسلام برای مقابله با فرهنگ برهنگی غرب است.
فضای اجتماعی حکم اکسیژن برای فرد دارد که اگرتوسط گناهان علنی پرشد،نمیتوان به اهداف انقلاب واسلام دست یافت.
سیدحسین موسوی
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
سلام
#سوال
ببخشید
ولایت فقیه به زبان ساده چیه؟چجوری اثبات میشه؟
به زبان ساده
هدایت شده از مهاجر
2️⃣
اگر قانونی، فقط جنبه های طبیعی و عملی او را رعایت کند و ابعاد اخلاقی و یا اعتقادی او را نادیده گیرد، چنین قانونی، شایسته جامعه انسانی نیست و نمی تواند انسان ها را به سعادت نهائی برساند وتشریع و قانونگذاری، زمانی درست و حق است و انسان را به سعادتش می رساند، که هماهنگ با تکوین و آفرینش انسان و جهان باشد؛ با فطرت و آفرینش انسان، با حقیقت آفرینش جهان، و با رابطه تکوینی عالم و آدم هماهنگ باشد.
قانونگذار، فقط آن کس می تواند باشد که انسان و جهان را آفریده و رابطه متقابل انسان و جهان را تنظیم کرده است و او جز خدا نیست.این قانون زمانی مفید و تأثیر گذار خواهد بود که به اجرا در بیاید بدیهی است که حاکمی که می خواهد این قوانین را پیاده کند از نظر عقلی به دلیل لزوم سنخیت حاکمیت و نوع حکومت باید شناخت لازم نسبت به آن داشته و از قدرت کافی برخوردار باشد و به منظور تحقق و اجرای کامل قانون و حفظ جامعه انسانی از هر گونه خطا و انحراف باید مصون از اشتباه و انحراف باشد در غیر این صورت نقض غرض لازم می آید .
و چنین حاکمی در زمان حضور تنها پیامبر و امامان معصوم علیهم السلام می باشند که برخوردار از این ویژگی های والا می باشند و در زمان غیبت نیز که همان ضرورت های عصر ظهور باقی است ، فقهای جامع الشرایط که برخوردار از فقاهت و آشنایی با مبانی اسلام و شایستگی های اخلاقی (تقوا و عدالت) و کارآیی در مسائل سیاسی و اجتماعی (کفایت) هستند به عنوان نزدیک ترین و بهترین گزینه به شرایط ایده آل ، اداره جامعه اسلامی را بر عهده خواهند گرفت.
حضرت امام در این باره می فرمایند: « مجموعه قانون براى اصلاح جامعه کافى نیست. براى اینکه قانون مایه اصلاح و سعادت بشر شود، به قوه اجراییه و مجرى احتیاج دارد. به همین جهت، خداوند متعال در کنار فرستادن یک مجموعه قانون، یعنى احکام شرع، یک حکومت و دستگاه اجرا و اداره مستقر کرده است. رسول اکرم (ص) در رأس تشکیلات اجرایى و ادارى جامعه مسلمانان قرار داشت. علاوه بر ابلاغ وحى و بیان و تفسیر عقاید و احکام و نظامات اسلام، به اجراى احکام و برقرارى نظامات اسلام همت گماشته بود تا دولت اسلام را به وجود آورد...پس از رسول اکرم (ص) خلیفه همین وظیفه و مقام را دارد.
رسول اکرم (ص) که خلیفه تعیین کرد فقط براى بیان عقاید و احکام نبود؛ بلکه همچنین براى اجراى احکام و تنفیذ قوانین بود. وظیفه اجراى احکام و برقرارى نظامات اسلام بود که تعیین خلیفه را تا حدى مهم گردانیده بود، که بدون آن پیغمبر اکرم (ص) ما بلغ رسالته. رسالت خویش را به اتمام نمى رسانید.
زیرا مسلمانان پس از رسول اکرم (ص) نیز به کسى احتیاج داشتند که اجراى قوانین کند؛ نظامات اسلام را در جامعه برقرار گرداند تا سعادت دنیا و آخرتشان تأمین شود. اصولًا قانون و نظامات اجتماعى مجرى لازم دارد. در همه کشورهاى عالم و همیشه این طور است که قانونگذارى به تنهایى فایده ندارد.
قانونگذارى به تنهایى سعادت بشر را تأمین نمى کند. پس از تشریع قانون بایستى قوه مجریه اى به وجود آید.
قوه مجریه است که قوانین و احکام دادگاهها را اجرا مى کند؛ و ثمره قوانین و احکام عادلانه دادگاهها را عاید مردم مى سازد. به همین جهت، اسلام همان طور که قانونگذارى کرده، قوه مجریه هم قرار داده است. «ولىّ امر» متصدى قوه مجریه هم هست.» (امام خمینی ، ولایت فقیه ، حکومت اسلامی ، تهران: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) ، 1376، ص 25-26)
بنابر این ، «حیات اجتماعی انسان و نیز کمال فردی و معنوی او، از سویی نیازمند قانون الهی در ابعاد فردی و اجتماعی است که مصون و محفوظ از ضعف و نقص و خطا و نسیان باشد و از سوی دیگر، نیازمند حکومتی دینی و حاکمی عالِم و عادل است برای تحقّق و اجرای آن قانون کامل. حیات انسانی در بعد فردی و اجتماعی اش، بدون این دو و یا با یکی از این دو، متحقّق نمی شود و فقدان آن دو، در بعد اجتماعی، سبب هرج و مرج و فساد و تباهی جامعه می شود که هیچ انسان خردمندی به آن رضا نمی دهد.