پاسخ:
زبان، مهمترین وسیله برای برقراری ارتباط بین انسانها است. خداوند این توانایی بر تکلّم و صحبت کردن را از نعمتهای بزرگ خود برمیشمارد که در ابتدای سورهی «الرحمن» به آن اشاره میکند. پیامبرانی را که خداوند برای هدایت انسانها مبعوث میفرمود باید برای ارتباط با قوم خود به زبان همان قومی که در میان آنها مبعوث شدهاند صحبت میکردند و دستورات اخلاقی و احکام و عقاید را به همان زبان برایشان بیان میکردند. با توجه به شرایط قبل از بعثت در میان جاهلیّت عرب، خداوند پیامبراکرم(ص) را در میان قوم عرب مبعوث فرمود، پس باید به زبان آنها صحبت کرده و معجزهای میآورد که قابل فهم باشد؛ لذا قرآن، معجزهی پیامبر(ص)، نیز به زبان عربی نازل شد. اگر چه نباید خصوصیات ذاتی زبان عربی، از جمله قانونمند بودن قالبهای فصاحت و بلاغت بسیار آن و ... را نادیده گرفت.
اما سؤال دیگر این است که چرا آخرین پیامبر(ص) خدا عرب زبان بود، تا به دنبال آن، کتابش نیز به زبان عربی باشد؟ در پاسخ باید گفت: با توجه به اینکه عربها مردمی هستند که به زبان، راه و روش و آیین و نسب خود تعصب خاصی دارند(عامل درونی حفظ) و در طول تاریخ، هیچ حکومت و سلطهی خارجی هم نتوانسته آنان را به تغییر زبان مجبور کند(عدم عامل بیرونی برای تغییر) و امکانات فراوان زبان عربی برای بیان بیشترین حجم از مطالب در کمترین حجم از الفاظ بدون ابهامگویی و نارسایی، سرزمین حجاز و زبان عربی، بهترین راه دفاع طبیعی و غیر خارق العاده از دین و بقای دین خاتم و کتاب ایشان بود. بنابراین، یکی از دلایل نازل شدن قرآن به زبان عربی، حفظ و صیانت ابدی آن بوده است.
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
﷽
⛔️شبهه
جلوی گرسنههای بیچاره در طول سال هرچه قدر غذا بخوری مشکلی نیست، اما جلوی روزهدارانی که خودشان انتخاب کردند چیزی نخورند، نباید غذا بخوری! ؛
در کشورهای اسلامی، دنبال روزهخوار میگردند تا مجازاتش کنند، اما دنبال گرسنه نمیگردند تا سیرش کنند🧐🥺
پاسخ :
بغض سؤال کننده نسبت به روزه و روزهداران، از فحوای کلامش پیداست!
در هر حال دو مسئله وجود دارد، یکی به طور کلی خوردن و نوشیدن مقابل چشم گرسنگان و تشنگان است، و دیگری حرمت ماه مبارک رمضان و روزهخواری علنی.
الف – در مورد خوردن و آشامیدن در مقابل چشم گرسنگان و تشنگان، میدانیم که به طور کلی خوردن و آشامیدن در انظار عمومی، کار خوبی نیست. خواه ناظرین گرسنه و تشنه و روزه باشند و یا نباشند.
از قدیم پدران و مادران و معلمان، به کودکان میآموختند که در منظر دیگران چیزی نخورید و نیاشامید.
نگاه نکنید که امروزه در فیلمها و سریالها و حتی برنامههای طنز و سرگرمی، عکس این فرهنگ والا و اخلاق حسنه، آموزش داده میشود! بازیگر حتماً لقمهای به دهان میگذارد و با دهان پر حرف میزند (که بیننده حالش به هم میخورد) و یا یک هندوانه روی میز میگذارند و در مقابل چشم حضار و دهها میلیون بیننده، میخورند و به میهمان نیز میخورانند! اینها همه ترویج ساختار شکنی، بیادبی و بیتربیتی، به ویژه به نسل نوجوان و جوان میباشد.
در میان افراد و خانوادههای با فرهنگ و با ادب، هم چنان خوردن و آشامیدن در انظار عمومی (کوچه و خیابان و ...) بیادبی، بینزاکتی و بیفرهنگی میباشد.
در گذشته میگفتند: در خیابان نان یا بستنی نخور، چه بسا کسی گرسنه باشد، یا بچهای ببیند و دلش بخواهد. در گذشته اگر در خانهای غذای خوش عطری طبخ میشد، حتماً به همسایه میدادند و میگفتند: «بویش را استشمام کرده است»، به ویژه اگر زن باردار، شیرده، مستمند و ... در همسایگی باشد.
این اخلاق و رفتار متعالی که از احکام اسلام و نیز حکم عقل، شعور و مطابق ادب انسانی است، هنوز هم توسط بسیاری رعایت میشود – چه مسلمان باشند و یا نباشند.
بنابراین، این که میگویند: «در تمام سال اشکال ندارد ...»، نظر خودشان است و نه اسلام یا عقل و ادب. چه کسی گفته اشکال ندارد؟ اتفاقاً بسیار هم اشکال دارد.
ب – اما ماه مبارک رمضان، دو حرمت دارد. یکی خود ماه مبارک است و دیگری روزهداران؛ و اولی (حرمت ماه مبارک) بسیار مهمتر است.
چه بسا در خانهی روزهدار، کسانی (از کودک یا سایر اعضای خانواده) باشند که روزهدار نیستند و چه بسا در یخچال روزهدار، خوردنیها و آشامیدنیهای بسیاری باشد، چه بسا شغل روزهدار، ارائه خدمات پذیرایی به مسافران و یا بیماران باشد و ...؛ اما ماه مبارک رمضان، به قوت و قداست خودش، برای همگان باقیست.
●- بنابراین، غرض اصلی از روزهخواری علنی در مقابل چشم دیگران، حرمت شکنی، ساختار شکنی و تغییر فرهنگ میباشد؛ وگرنه آن کسی که میخواهد در کوچه و خیابان و در انظار دیگران بخورد و بیاشامد، از گرسنگی و تشنگی به عسر و حرج و حالت مرگ نیفتاده و میتواند دقایقی صبر کند و در خلوت بخورد و بیاشامد.
●- در واقع این نوع تحرکات، یک نوع مقابله و مبارزه علیه اسلام و مسلمانان و فرهنگ و ادب اسلامی و انسانی میباشد. به تعبیری جنگ نرم است. میخواهند با جهالت و لجبازی تمام، قداست زدایی کنند و فرهنگ را تغییر دهند. البته منظور این نیست که هر نادان و بیادبی که در انظار روزهخواری کرد، حتماً چنین قصدی دارد، بلکه منظور اصل اصرار بر روزهخواری در انظار عمومی میباشد.
●- بنابراین، نه چنین است که خوردن و آشامیدن در انظار، به ویژه در مقابل گرسنگان و تشنگان، در طول سال اشکال نداشته باشد و نه چنین است که حرمت روزهخواری علنی، فقط برای نگاه روزهداران باشد.
●●●- بیتردید کسی که در انظار عمومی میخورد و میآشامد، نزاکت و ادب اجتماعی ندارد – کسی که در مقابل دید گرسنگان و تشنگان میخورد و میآشامد و به آنها نمیدهد، به غیر از جهالت، بسیار شقی و ظالم نیز هست – و کسی که در ماه مبارک رمضان روزهخواری علنی میکند، دو گناه مرتکب میشود.
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
َﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻥ ﻣﺘﺎﻫﻞ ﻫﺴﺘﻢ "
ﯾﮏ ﺯﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ...
ﺳﺎﻋﺖ ﻫﺸﺖ ﺷﺐ ﺍﺳﺖ ...
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺳﻬﺮﻭﺩﯼ ﺷﻤﺎﻟﯽ ...
ﺑﯿﺮﻭﻥ می ﺮﻭﻡ ... ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺮﯾﺪ ﻧﺎﻥ ...
ﻧﻪ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺩﺍﺭﻡ ... ﻧﻪ ﻟﺒﺎسى كه جلب توجه كند .... ﺣﻠﻘﻪ ﺍﻡ ﻫﻢ ﺑﺮﻕ می ﺰﻧﺪ ...
ﺍﯾﻦ ﻫﻔﺘﻤﻴﻦ ﻣﺎﺷﯿﻨﯽﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﭘﺎﯾﻢ ﻧﮕﻪ می ﺪﺍﺭﺩ ....
ﺁﺧﺮﯼ می ﮕﻮﯾﺪ ﺷﻮﻫﺮ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ، ﻣﻨﻢ ﺳﯿﺮ ﮐﻦ، ﻫﺮﭼﯽ می ﺨﻮﺍﯼ ﺑﻪ
ﭘﺎﺕ می ﺮﯾﺰﻡ ...
ﺳﺎﻋﺖ ﻫﺸﺖ ﻭ ﻧﻴﻢ به نانوائى مى رسم ....
ﻧﺎﻧﻮﺍ ﻣﻮﻗﻊ دادن نان و گرفتن پول ﺩﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ می ﺴﺎﯾﺪ ....
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﻬﺮﺍﻥ ...
ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﮐﻪ ﺭﺩ می ﺸﻮﻡ ﻣﻮﺗﻮﺭﺳﻮﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﺳﻮﯾﻢ می آﯾﺪ و مى گويد ﺷﺒى چند ؟
بالاخره ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺭﺳﯿﺪﻡ ...
ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ... ﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﺒﻘﻪ ﺑﺎﻻ ﺑﺎ ﺯﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ
ﺯﻧﺪﮔﯽ می ﮑﻨﺪ ...
ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﯼ ﻣﻬﻨﺪﺱ ... ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺧﻮﺑﻦ ... ؟ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻠﺘﻮﻥ ﺧﻮﺑﻦ؟
بَه ﺑَﻪ ﺳﻼﻡ ﺧﻮﺑﯽ؟ ﺧﻮﺷﯽ؟ ﮐﻢ ﭘﯿﺪﺍﯾﯽ؟ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﻣﺸﺐ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ
ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻮﻥ ... ﺍﮔﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺑﯿﺎ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻦ ...
ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ يادت نره
ﻭ ﻣﻦ ﻫﺎﺝ ﻭ ﻭﺍﺝ
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﺳﺖ ....
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺳﺮﺯﻣﯿن ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩﻩ ﻫﺎ ست...
ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﺍﺳﻼم ﺟﺎﺭﻯ ﺍﺳﺖ ...
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻥ ﺟﻨﺴﯽ ﺗﺨﻢﺭﯾﺰﯼ ﮐﺮﺩﻥ ...
اينجا ﻧﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ از تو محافظت مى كند
و نه شرع ﻭ ﻧﻪ ﻋﺮﻑ
بله ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ است !!!
ﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻧﻢ
ﻫﻤﺴﺮﻡ می ﺘﻮﺍﻧﺪ ﭼﻬﺎﺭ ﺯﻥ ﻋﻘﺪﯼ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﮐﻨﺪ ﻭ ﭼﻬﻞ ﺯﻥ ﺻﯿﻐﻪ ﺍﯼ؟
ﻣﻮﻫﺎﯾﻢ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ می ﺒﺮﺩ ﻭ ﻋﻄﺮ ﺗﻨﻢ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ
ﺑﺎﺯمى دﺍﺭﺩ ..
ﻫﯿﭻ ﺩﺍﺩﮔﺎﻫﯽ شهادت ﻣﺮﺍ نمى پذﯾﺮﺩ
ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩ ﻣﺮﺍ ﻃﻼﻕ ﺩﻫﺪ ﺑﺎ ﻏﯿﺮﺕ ﻧﺎﻣﯿﺪه ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﻃﻼﻕ
ﺑﺨﻮﺍﻫﻢ می ﮕﻮﯾﻨﺪ : ﺯﯾﺮ ﺳﺮﻡ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪه ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﻦ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ، ﺍﻣﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﭘﺪﺭﺵ ﺍﻟﺰﺍﻣﯿﺴﺖ ...
ﻫﺮ ﺩﻭ ﮐﺎﺭ مى ﮑﻨﯿﻢ، ﺍﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ می آﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﺪ، ﻣﻦ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ می آﯾﻢ ﺗﺎ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﻢ
ﻭ ﻣﺮﺍﺗﺐ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﮐﻨﻢ ....
ﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻧﻢ
ﻣﺮﺩﻫﺎ ﺣﻖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻧﮕﺎﻫﻢ ﮐﻨﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ من ﺍﮔﺮ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ هم ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﯿﻔﺘﺪ ﻫﺮﺯه ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ می ﺸﻮﻡ ...
ﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻧﻢ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺘﻬﺎ ﻭ ﻧﺎﻣﻼﯾﻤﺎﺕ
ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﺭ ﺁﻓﺮﯾﻨﺶ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ؟ ﯾﺎ ﻣﮑﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ؟
روياهايم ، آرزوهايم ، فكرم و آينده من حتى جسم من را يك مرد
با ﻟﺒﺎﺱ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ عمامه
ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻛﻠﻤﻪ ﻋﺮﺑﻲ مشخص مى كند ....
ﮐﺘﺎﺑﻢ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﻓﮑﺮ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﻢ ﺭﺍ ...
ﯾﺎ ﺩﺭ ﮐﻨﺞ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﺣﺒﺲ ﺷﻮﻡ ...
نمی ﺪﺍﻧﻢ
نمی ﺪﺍﻧﻢ ﻣﻦ ﺟﺎى بدى ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻡ
ﯾﺎ زمان بدى ......
🎀حق حضانت بر ای تو 👉
درد زایمان برای من 👌
🎀 نام خانوادگی برای تو 👉
زحمت خانواده برای من 👌
🎀 سند خانه برای تو 👉
بیگاری خانه برای من👌
🎀 چهار عقدى برای تو👉
حسرت عشق برای من👌
🎀 هزارصیغه برای تو 👉
حکم سنگسار برای من👌
🎀 هوس برای تو👉
عفاف برای من 👌
این مفهوم آزادی و برابری حقوق زن و مرد است در اينجا
🎀 🎀 آرام بمير بانو كه حتي عكست را پس از مردن
بر روي آگهي ترحيمت نمی زنند!!!!
ﻧﺎﻣــــــــــﻢ ﺯﻥ ﺍﺳــــــــــــــــــــﺖ 💙
ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﻮﺭﻡ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ 💙
ﮔﺎﻩ ﺳﻨﮕـــــﺴﺎﺭ 💙
ﮔﺎﻩ ﻣﺮﺍ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﯽ 💙
ﮔﺎﻩ ﻟﭽﮏ ﺑﻪ ﺳﺮ 💙
ﻭ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﺮ " ﻣﺮﺩی" ﮐﻪ ﺗﻮﯾﯽ💙
⇦ ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ ⇨ 💙
ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕
ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ 💛
ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ 💛
ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ
ﺗﻮ ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …
ﻭ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !
من ﺩﺭﺩ مى ﮑﺸم …
ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !
من بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸم
ﻭ ﺗﻮ خواب حوریان بهشتی می بینی !
با تمام اين رنج ها و دردها من مادر می شوم
اما همه جا می پرســـــن: نام پدر؟
اگر مرد بودن افتخارست خود مى دانم كه از تو مردترم
آرى اینجا سرزمینیست بنام جمهوری اسلامی
🙏🏿👌🏻😞
ﺍﮔﺮ ﺯﻧﯽ، ﺍﮔﺮ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑگذﺍﺭ ﺷﺎﯾﺪ ﺣﺮﻑ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺑﺎﺷﺪ ❣
این مطلب حاوی برخی آسیب های اجتماعی در جامعه ماست. پیش از هرچیز باید دانست که این مشکلات مخصوص جامعه ما نیست و کشورهای پیشرفته و مدعی نیز از این قبیل مشکلات دارند و چه بسا بیشتر (به این پیوندها مراجعه کنید:
ثانیا اصلأ فلسفه حجاب و پوشش که این افراد انکار میکنند برای حرمت بخشیدن به زن است، اگر فلانی دستش را به دست تو مالیده یا به بهانه کامپیوتر درخواست نامشروعی کرده، به دلیل چراغ سبزی است که نوع پوشش افراد خواسته یا ناخواسته به افراد بیمار نشان می دهد. آیا اینگونه افراد نسبت به زنانی که حجاب کامل دارند نیز همینگونه برخورد می کنند؟ از طریق پیوند زیر، دو فیلم (ایرانی و خارجی) در این باره ببینید:
کنار خیابان با سه پوشش متفاوت
نکته ی مهم دیگر اینکه نویسنده، با بیان برخی دروغ ها مانند اختصاص حکم سنگسار به زنان، اختصاص حق حضانت فرزند به مرد، یا برخی اتفاقاتی که توسط خانواده یا اطرافیان او رخ داده مانند اینکه به دلیل یک نگاه او را هرزه خوانده اند، یا لزوم عفاف برای زن و مجاز بودن مرد به هوسرانی و.... سعی می کند چهره ی اسلام را مخدوش کند، در حالی که تمام احکام اسلام منطبق با فطرت و مطابق با مصالح فردی و اجتماعی زیادی است که مجال پرداختن به همه ی آنها در این نوشتار نیست و در پست های گذشته برخی از آنها بررسی شده.
همچنین هنر نویسنده متن فوق این بوده که با چند مثال (که کلیت ندارد) تصویری رنجکش و مظلوم از زن به نمایش بگذارد و چنین وانمود کند که زنان در کشور ما از هیچ گونه حق و حقوقی برخوردار نیستند. این در حالی است که پس از انقلاب و با حاکمیت اسلام در کشور، هم میزان تحصیلات زنان، (مخصوصا تحصیلات عالی در دانشگاه) هم میزان اشتغال زنان چنان افزایش پیدا کرده که قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.
بنابراین اگر زن در جامعه زحماتی مانند خانه داری (که طبق دستور اسلام موظف به آن #نیست)، زایمان، مراقبت از فرزندان و ... متحمل می شود، مرد هم زحماتی در داخل و خارج خانه دارد که اگر یک مرد گرا آنها را به با قلمی مانند نویسنده مطلب فوق به تصویر بکشد، گویا مظلوم ترین افراد در جامعه مردان اند!! مانند لزوم پرداخت نفقه به زن؛ یعنی از نظر اسلام مرد موظف است کار کند و درآمد خود را با شریک زندگی تقسیم کند در حالی که زن چنین وظیفه ای ندارد! یا مرد اگرچه در برخی شرایط، ارث بیشتری می برد اما موظف است آن را با همسر خود به اشتراک بگذارد، در حالی که زن هیچ وظیفه ای در این خصوص ندارد.
خلاصه اینکه ای خانم محترم! نه اشتباه به دنیا آمده ای! و نه در جای اشتباهی به دنیا آمده ای! آسمان همه جا به همین رنگ است ؛ تا زمانی که قوانینی که خدای مهربان برای زندگی بهتر ما آموزش داده، رعایت نشود، مردانی هستند که حق زنان را ضایع می کنند و البته برعکس! بنابراین مشکلات همیشه جایی است که دستورات خدای مهربان اجرا نمی شود یا کامل اجرا نمی شود، عقده هایی که از رفتار اطرافیانت دیده ای را سر دین خدا خالی نکن!
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از اندکی صبر سحر نزدیک است
﷽
⛔️شبهه
جلوی گرسنههای بیچاره در طول سال هرچه قدر غذا بخوری مشکلی نیست، اما جلوی روزهدارانی که خودشان انتخاب کردند چیزی نخورند، نباید غذا بخوری! ؛
در کشورهای اسلامی، دنبال روزهخوار میگردند تا مجازاتش کنند، اما دنبال گرسنه نمیگردند تا سیرش کنند🧐🥺
هدایت شده از یاسریع الرضا
❌پاسخ شبهه:
1️⃣ شاید آنکس که سواد علمی پایینی در ساحت دین داشته، یا دوستانی که جاهل به موضوع هستند، مدعی شوند که جلوی گرسنه غذا خوردن مشکلی ندارد؟! اما همان پیامبری که دستور به روزه گرفتن را ابلاغ فرموده، همو هم فرموده که «سیر بودن در کنار گرسنه مسلمانی نیست.» (الإمامُ الباقرُ عليهدالسلام:
قـالَ رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله و سلّم: ما آمَنَ بي مَن باتَ شَبْعانَ وجارُهُ جائعٌ. قالَ: وما مِن أهلِ قريةٍ يَبِيتُ و فيهِم جائعٌ، يَنظُرُ اللّهُ إليهِم يومَ القِيامَةِ.
امام باقر عليه السلام:
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم فرمود: به من ايمان نياورده است آن كه شب را با شكم سير بخوابد و همسايهاش گرسنه باشد. فرمود: اهل هر آبادى كه شب را بگذرانند و در ميان ايشان گرسنهاى باشد، روز قيامت خداوند به آنان نظر "رحمت" نمیافكند.
الكافي: 2 / 668 / 14 منتخب ميزان الحكمة: 124)
و حتی در روایتی دیگر با لحنی شدیدتر به این موضوع اشاره شده که «هر كه در حال خوردن غذا باشد و جاندارى او را بنگرد و وى او را شريك غذاى خود نكند، به دردى بىدرمان گرفتار مىآيد.»(پیامبر صلی الله علیه و آله: مَنْ اَکَلَ وَ ذو عَیْنَیْنِ یَنْظُرُ اِلَیْهِ وَ لَمْ یُواسِهِ ابْتُلی بِداءٍ لا دَواءَ لَهُ؛
هر کس غذا بخورد و دیگری به او نگاه کند، و به او ندهد، به دردی بی درمان مبتلا میشود.
تنبیه الخواطر معروف به مجموعه ورام ج1، ص47)
امام باقر علیهالسلام: إنَّ اللّه یُحِبُّ إطعامَ الطَّعامِ وَ إفشاءَ السَّلامِ؛
خداوند غذا دادن و (به همه) سلام کردن را دوست دارد.
محاسن ج2، ص388، ح7
پیامبر صلی الله علیه و آله:
مَنْ اَطْعَمَ مُسْلِما جائِعا اَطْعَمَهُ اللّهُ مِنْ ثِمارِ الْجَنَّةِ؛
هر کس مسلمان گرسنهای را غذا بدهد، خداوند از میوههای بهشت به او بخوراند.
نهج الفصاحه ص757 ، ح 22951
امام حسن مجتبی علیهالسلام غذا میخورد و سگی روبه روی او نشسته بود. هر لقمهای که میخورد، یک لقمه هم برای سگ میانداخت. گفتند: «یابن رسول الله! این سگ را از خود دور نمی کنی؟». فرمود: «من از خداوند حیا می کنم که جانداری به من نگاه کند، من بخورم و به او نخورانم».
جلاءالعیون، مجلسی، ص 414.
🔹 یک فلسفه روزه رمضان این است که تمرین کنیم جلوی گرسنه غذا نخوریم و یک فلسفه مجازات روزهخوار هم این است که بداند جلوی گرسنه غذا خوردن زشت و نارواست و مستوجب مجازات!
2️⃣ چه کسی گفته دنبال گرسنه نمیگردیم؟ اتفاقاً این مسلمانان روزه دارند که برای فطریه دادن، برای صدقه، برای زکات، برای افطار دادن و... دنبال فقرا میگردند.
🔹 آیا حماسه سازان رزمایش کمک مومنانه برای کمک به فقرا، روزه داران بودند یا روزه خواران؟!
3️⃣ چه کسی گفته مسلمانان دنبال روزهخوار میگردند تا مجازاتش کنند!؟ آنچه مستحق مجازات است تظاهر به روزهخواری است نه خود روزهخواری!.
🔹 تظاهر یعنی عملی که با قصد آشکار کردن صورت بگیرد و طرف قصد عمد داشته باشد که بگوید من روزهخوارم!.
4️⃣ آیا کسی که ساعتها گرسنگی میکشد، حال گرسنهها را بیشتر میفهمد یا کسی که پیوسته میخورد و میآشامد!؟ کدامیک حق دارد دم از فقرا بزند: روزهدار یا روزهخوار؟! آنکه از شکم دست میکشد یا آنکه به شکمچرانی خود میبالد!؟ التماس انصاف!
5️⃣ فارغ از دوستان محترمی که صرفاً جهت دریافت پاسخ این شبهات را بازنشر میکنند، کیست که نداند جماعت طراح این شبهات، چه اهدافی در پشت این واژه ها و اشکهای تمساح برای فقرا ریختن پنهان کردهاند...؟!
*ای جماعت نه اگر بیش کمی عار کنید!*
*کی شما روزه گرفتید که افطار کنید!!؟*
#علیکمبالتفکر