سلام بر تورم
ضربه جدید مافیای دلاریفروش مواد اولیه بر پیکره اقتصاد ایران
از امروز معادله جدید قیمتهای جهانی مواد اولیه ایرانی در بورس کالا از دلار ۲۸۵۰۰ به دلار ۳۷۵۰۰ ضرب خواهد شد.
سیاست تثبیت نرخ ارز و تورم رسما کنار گذاشته شد، بورس برای عدهای سبز، سود شرکتهای دلاریفروش چند دهدرصد بیشتر و سفره مردم قرمز خواهد شد✋
🔴
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
🔹دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم قابل تقدیر است/ ثبات بازار ارز ماحصل سیاست تثبیت بانک مرکزی
🔹️نگاه دولت سیزدهم به خصوص به استراتژی صادرات و مبادلات با همسایگان قابل تقدیر است و به نظر میرسد روند افزایش صادرات، حرکت رو به رشد و برنامه ریزی شدهای دارد.
🔹️وقتی کشورها تصمیم میگیرند در قالب پیمانهای دو یا چند جانبه با انجام توافقات مختلف سیاسی و اقتصادی به یکدیگر نزدیک شوند، اثرات بسیار خوبی برای فعالان و بازرگانان بخش خصوصی دارد و باعث رونق کسبوکار و اقتصاد خواهد شد.
🔹️اتفاقات مثبت و خوب اخیر و سیاستهای تثبیت بانک مرکزی نیز توانسته بازار ارز را با ثبات نگه دارد که امیدواریم این روند همچنان تداوم داشته باشد.
🔹️قطعا اگر ثبات نرخ ارز ادامه دار باشد و نرخهای رشد حداقل برای یک بازه ۳ ساله بطور کاملا منطقی تداوم یابد، اثرات مثبت آن بسیار بیشتر از حد تصور خواهد بود.
تاکید و تصریح رهبر حکیم انقلاب انقلاب اسلامی بر ضرورت توجه به ثبات نرخ ارز در تصمیم گیریها، تکلیف منازعات جاری میان طرفداران تعدیل و تثبیت را روشن کرده است. من بعد، همه دستگاهها با تمام ظرفیت مکلفاند از سیاست تثبیت که توسط بانک مرکزی دنبال میشود، پشتیبانی تئوریک و عملی نمایند.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
سلام علیکم
بعضی وضعیت اقتصادی کشور رو دلیل ناکارآمدی حکومت جمهوری اسلامی و تفکر انقلابی می دونن.
چجور باید توجیه بشه؟
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام بزرگوار
🔶 امام خامنه ای : با دشمن در اون چیزی که به دنبال ضربه زدن به شماست مقابله کنید
🔷 یکی از اهداف دشمنان خارجی و داخلی القاء نا کار آمدی دولت رییسی است
🔶 در مقابل این کد فتنه انگیزانه به کار آمدی دولت رییسی
♦️ هم یقین داریم
♦️ هم افتخار می کنیم
❎ دولت رییسی را قوی ترین کارأمدترین و صالح ترین و انقلابی ترین و قوی ترین دولت بعد از انقلاب میدانیم
در مقابل فتنه ها علیه دولت رییسی منفعل نمیشویم
✅ کسانی که در تلاش برای تضعیف دولت هستند قطعا در زمین دشمن بازی می کنند
🔷 دفاع از دولت رییسی را دفاع از نظام و ولایت فقیه میدانیم
🔶 امام خامنه ای: انتقاد باید با بیان نقاط قوت و ارائه راه حل همراه باشد
🔶 بعضی کارشون شده فقط نقد کردن
✅ اکثر منتقدها انصاف ندارند
یکبار نشده از محسنات دولت حرف بزنند
رویه کارشون غلطه
🔶 فرضا اگر دولت صد نقطه ضعف داشته باشه آیا دوتا کار خوب تو این مدت نداشته؟
✅ در حالی که دولت رییسی دهها اقدامات معجزه آسا و بی نظیر در این مدت انجام داده
که در ۴۳ سال گذشته سابق نداشته
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه ای حفظه الله تعالی ؛
هرجا انقلابی عمل کردیم، عقب ماندگی نداشتیم.هرجا از انقلاب کوتاه آمدیم عقب ماندگی به وجود آمد .
۲۹ /بهمن/ ۱۳۹۹
👇👇👇
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
🎥 ببینید | اقتصاد شرطی
⁉️ #مشکلات_اقتصادی ایران ناشی از ناکارآمدی نظام است؟
فقر و تورم و #بیکاری نشانگر ناکارآمدی نظام است؟!
⁉️ چه تفکری باعث شد برخی مردم به مشکلات اقتصادی دچار شوند؟!
📺 برشی از صحبت #حجت_الاسلام_راجی در گفتگوی ویژه خبری از شبکه دو سیما
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
راهکارهای حل مشکلات اقتصادی کشور از نگاه رهبر معظم انقلاب👇
https: //farsi. khamenei .ir/speech-content?id=28981#4
مشکلات اقتصادی کشور در کجا ریشه دارد؟👇
https: //www .farsnews. ir/printnews/14020104000531
توجه!جهت ورود به سایت فاصله بین نقطه ها حذف شوند 👆
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
علیکم السلام
#پاسخ_مرتبط
انقلاب در رشد اقتصادی👇
اقتصاد ایران در نیم قرن گذشته به لحاظ الگوهای برنامهریزی اقتصادی شرایط متفاوتی را تجربه کرده است. از این مدت، هشت سال در دولتهای پیش از انقلاب اسلامی از سر گذرانده شده است؛ دورانی که با برنامهریزی دستوری دولتها، قیمتگذاری دستوری دهه۴۰ و توسعه اجباری در برنامههای عمرانی همراه بود.
به طوری که در سالهای منتهی به انقلاب اسلامی، انقلابیون از جناحهای مختلف و کارشناسان مستقل، بر سر اینکه توسعه عمرانی گزینشی، مرکز خواسته و فاقد ظرفیتهای مدنی، نتوانست یک نظام سیاسی منعطف، بادوام و دموکراتیک ایجاد کند، اتفاقنظر داشتند. این عقبماندگی تاریخی با کمک عناصر فرهنگی آن زمان، بازنمایی رسانهای عصر حاضر و شبکههای اجتماعی، فارغ از آنچه که در قالب برنامهریزی دستوری حاکم بود و در نهایت به فروپاشی نظام سیاسی منجر شد، به صنعت خاطرهسازی تبدیل شده است.
اکنون رسانههای خارجنشین و معاند، در حال مقایسه دوران گذشته با امروز، در قالب بستههای فرهنگی خاطرهساز هستند؛ فارغ از اینکه سطح رفاه ایرانیان در آن زمان نسبت به امروز به جهت دسترسی به امکانات زیرساختی (درمان، آموزش و... )، مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد، تنوع بیشتر نسبت به اقتصاد تکمحصولی، امکان مشارکت زنان در جامعه، اقتصاد و... قابل مقایسه نیست اما شبکههای اجتماعی و شبکههای خارجنشین در حال ارائه تصاویر مصنوع و «خوشلعاب» از گذشته هستند.
دلایل رشد اقتصادی ۵۷ تا ۱۴۰۲👇
در این میان، آنچه در بازنمایی رسانهای تصاویر خوشلعاب از گذشته، مهم نیست، حقیقت مشکلات اقتصادی و ریشههای آن است. آنچه به روشنگری از وضعیت اقتصادی کشور در ۵۳سال اخیر کمک میکند، پرداختن به گذشته با نگاه به آینده و پرهیز از تصمیمگیری مرکزی در قالب برنامهریزی دستوری است. پس از انقلاب اسلامی، گروههای مختلف سیاسی و مدنی تلاش کردند که برای حل این موانع ساختاری، قدم بردارند و سایه سنگین برنامهریزی مرکزی هشت ساله۴۹ تا ۵۷ را کنار بزنند. گشودگی نظام برنامهریزی در قانون برنامه سوم توسعه، قانون سیاستهای ابلاغی اصل۴۴ قانون اساسی، قانون بخش تعاون، قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، وضع مالیات بر درآمدهای خامفروشی در بودجه۱۴۰۲ و قانون رفع موانع تولید از جمله مهمترین مواردی است که قطار اقتصاد را از برنامهریزی مرکزی نجات داده است. به طور مشخص به دنبال آغاز اجرای برنامههای اول، دوم و سوم توسعه، بیشترین رشد سرمایهگذاری در ایران پس از انقلاب اسلامی با ۲۴.۶درصد در سال۱۳۸۰ رقم خورد.
👇👇👇
هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
رشد بیش از صد درصدی 👇
جدا از میزان رشد سرمایهگذاری در سال یادشده، بررسی جامجم از دادههای بانک جهانی، نشان میدهد که اقتصاد ایران از سال۱۳۶۱ تا سال۱۴۰۰، یعنی ۳۹ سال، مجموعا ۱۲۳.۶درصد رشد مثبت را تجربه کرده است. بیشترین رشد مثبت از سال ۱۳۵۵ در سال ۱۳۶۱ با ۲۳.۲درصد رقم خورد. در سال۱۳۵۵ بیشتر رقم رشد از سال ۱۳۴۰، ۱۸.۳درصد بود. با احتساب رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۲ که ۲ درصد بود و پیشبینی رشد ۲ درصدی در سال ۲۰۲۳، کل رشد اقتصادی ایران در ۴۱ سال گذشته به ۱۲۷.۶درصد میرسد. اگر این میزان رشد را به ۴۱سال تعمیم دهیم، به طور متوسط سالی ۳.۱۱درصد رشد در اقتصاد ایران به وجود آمده است. تحقق ۲۳.۲درصد رشد در سال۱۳۶۱ در شرایطی است که کشور در این دوره با تغییر فاز در جنگ با عراق مواجه شده بود. طرف عراقی که مورد حمایت ابرقدرتها قرار داشت با دریافت حمایتهای سنگین تسلیحاتی، دست به حمله به ایران زد. در هر حال، خسارت یک تریلیون و ۱۹۰میلیارد دلاری در نتیجه تحمیل جنگ به ایران از سوی متحدان عراق، برای هر دوطرف بهبار آمد. نکته قابل توجه اینجا بود که ایران تحمیل را نپذیرفت و با دفاعمقدس مانع از تصرف خاک خود شد.
جهش توسعهای در شاخصهای کلان 👇
در کل، باید در نظر داشت آغاز فرآیندهای توسعهای کشور، به معنایی که رشد سرمایه گذاری در آن محقق شود، از زمان شروع جنگ تحمیلی کمی کند شد و تازه از حدود سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۰ کلید خورد. با وجود عقبماندگی به اندازه دو دهه در نتیجه جنگی تحمیلی، کشور توانست مولفههای مرتبط با رشد فرآیندهای تولید ناخالص داخلی را محقق کند. اندازه اقتصاد ایران به لحاظ تولید ناخالص داخلی در سال منتهی به انقلاب اسلامی یعنی ۱۹۷۸میلادی حدود ۸۰ میلیارد دلار بود اما در سال ۲۰۲۳ به لحاظ اسمی به ۳۶۷میلیارد و ۹۶۸میلیون دلار میرسد. در همین حال، شاهد بهبود سایر متغیرهای اقتصادی و اجتماعی نسبت به پیش از انقلاب هستیم. نرخ باسوادی پیش از انقلاب ۳۶.۵درصد بود که پس از پیروزی مردم در سال۵۷ به ۸۸.۷درصد رسید. سهم نفت از درآمدهای کشور از ۵۰درصد در یک دهه گذشته به ۲۵درصد در بودجه سال ۱۴۰۲ کاهش یافته و ۷۲درصد درآمدها به اتکای مالیات درآمدهاند. این در شرایطی است که در بازه زمانی ۵۶ تا ۵۷، ۷۷درصد درآمدهای دولتی به نفت متکی بود. پس از انقلاب اسلامی به دلیل افزایش ۱۰۰برابری سرمایه گذاری در بهداشت و درمان و در نتیجه رشد ۴۰۰درصدی شاخصهای اقتصادی این حوزه، سن امید به زندگی از ۵۵.۸سال در پیش از انقلاب به ۷۷.۳سال در پس از انقلاب افزایش یافت. همچنین مرگ و میر نوزادان از ۹۳.۳فوتی در هر ۱۰۰۰ تولد به ۱۰.۵مورد در همین میزان تولید کاهش یافت.
در مجموع، اقتصاد ایران با وجود چالشهای درآمدی ناشی از تحریمهای دهه۹۰ توانسته نسبت به پیش از انقلاب اسلامی، عملکرد توسعه و درآمدی بهتری را ثبت کند.
📌منبع سایت جام جم