هدایت شده از یاسریع الرضا
⭕️ژاپن
با وجود برخورداری #ژاپن از سومین اقتصاد بزرگ دنیا، اکوسیستم شبکه های اجتماعی در این کشور را باید منحصربهفردترین نمونه موجود در دنیای کشورهای توسعه یافته به حساب آورد.
#لاین؛ قدرت بلامنازع و جانشینی برای فیسبوک در حدود 40 درصد از کل جمعیت ژاپن هرماه در میان کاربران فعال نرم افزار LINE قرار میگیرند. نرم افزار پیام رسان LINE در سال 2011 و در تلاش برای ایجاد راهی برای برقراری ارتباط، پس از وقوع زلزله #توهوکو و سونامی به وقوع پیوسته در آن زمان، عرضه شد. پس از بروز فاجعه طبیعی یادشده، شبکه های تلفن همراه با مشکلات و آسیبهای جدی روبهرو شدند اما همچنان قسمت اعظمی از قابلیتهای ارتباطی در قالب اینترنت، قابل استفاده بودند. همین موضوع باعث شد که کارمندان شرکت NHN ژاپن سریعا نسخه اولیهای از LINE را بهعنوان پلتفرم ارتباطی جایگزین، عرضه کنند. قابلیتهای جانبی LINE که به مخابرات و ارتباطات کشور ژاپن وابسته است.
نرم افزار پیام رسان ژاپنی Line در کشورهای جنوب شرق آسیا از محبوبیتی فراوان برخوردار است و سرویس های متنوع و متعدد آن کاربران بی شماری را برایش به ارمغان آورده است. حتی این شرکت یک قدم دیگر برای افزایش دامنه نفوذ خود در کشور زادگاهش برداشت و به یک اپراتور مخابراتی در کشور ژاپن تبدیل شد.
⭕️ اندونزی
با افزایش یافتن حملات تروریستی در جنوب شرق آسیا در سال گذشته و استفاده نیروهای تروریستی #داعش از ، کشور اندونزی بهدلیل نگرانی از استفاده این برنامه برای تسریع تبلیغات تروریستی، اقدام به مسدود کردن این نرمافزار کرد. وزیر ارتباطات اندونزی درخصوص علت #فیلتر شدن این پیامرسان در کشور خود گفته است:
«به دلیل اینکه در #تلگرام مسائلی ازجمله تبلیغات تندروی، چگونگی ساخت بمب و انجام حملات تروریستی رد و بدل میشد و از آنجایی که این مسئله کاملاً با قانون اساسی اندونزی تعارض دارد، استفاده از این سامانه پیامرسان #ممنوع شده است.
*⭕️آلمان
دولت آلمان از آغاز سال ۲۰۱۸ قانون جدیدی را به اجرا می گذارد که به موجب آن شبکههای اجتماعی با بیش از دو میلیون کاربر #موظفند پستهای حاوی مطالب #غیرقانونی صریح را تا ۲۴ ساعت پس از اطلاع از وجود آنها، از صفحه خود حذف کنند.
👈شرکتهایی که این قانون را رعایت نکنند با جریمههای قابل توجهی تا ۵۰ میلیون# یورو مواجه خواهند شد. این قانون در درجه نخست درباره #توییتر، #یوتیوب و #فیسبوک اجرا میشود.
⭕️امارات
امارات متحده عربی چند سال پیش #اسکایپ را مسدود کرد چرا که بر اساس #قوانین رگولاتوری این کشور خدمات تماس صوتی تمام آپ های پیام رسان باید #مسدود شوند.
#ادامه....
هدایت شده از یاسریع الرضا
⭕️آمریکا
#محدودسازی دسترسی کاربران به اینترنت در آمریکا از نظام #قانونی ویژه ای برخورد دار است ولی👈 به روشهای کاملا حرفه ای و #نامحسوس صورت می گیرد واز دسترسی اقشار مختلف به برخی #وب سایت ها خاص #جلوگیری می شود.
👈اگرچه دولت آمریکا مدعی #جریان آزاد اطلاع رسانی و پرچمداری آن در جهان است اما به گفته کارشناسان محدودیتهای فضای مجازی در آمریکا با دنیا غیر قابل مقایسه است. آمریکا از چهار #مولفه جرمانگاری در قانون فضای مجازی تبعیت میکند که این نوع قانونگذاری در هیچ کجای دنیا شبیه ندارد و برخلاف سبک معمول در دنیا در مورد شبکههای اجتماعی به جزئیات و خرده موضوعات فضای مجازی نیز ورود میکند. طبق قانون امنیت #سایبری آمریکا (مصوب سال 2012) که مشتمل بر 15 بند است، هرگونه رفتاری در فضای مجازی اگر معارض با امنیت کشور آمریکا تشخیص داده شود، قابل پیگیری است. براساس افشاگریهای « #ادوارد اسنودن» دولت آمریکا بزرگترین رصد #اینترنتی را انجام میدهد. این دولت همچنین از سال گذشته تاکنون فشارها را برای نظارت بر شبکههای اجتماعی گسترش داده است.
⭕️استرالیا
استرالیا در سال های اخیر برنامه جاه طلبانهای را برای #کنترل اینترنت آغاز کرده است، تا آنجا که در این زمینه استرالیا بیش از متحدان غربی اش با چین به عنوان بزرگ ترین #سانسورکننده اینترنت مقایسه میشود. استرالیا با هدف ارتقای شاخص های افزایش ایمنی اینترنت برای خانواده ها، ممنوعیت محتوای مجرمانه سایبری را به طور جدی با طرح هایی سراسری با عناوینی همچون #دیواره آتش بزرگ، #دیواره آتش ضدخرگوش (برگرفته از نام دیوار ضدخرگوش در تاریخ این کشور) و با سنگین ترین جریمه ها اجرا کرده است.
در آخرین اقدام، نهاد مدیریت ارتباطات و رسانه استرالیا ( #آسما) دسترسی به سرویس های گوگل را هم محدود کرد.
⭕️ برزیل
عزم برزیل هم در برخورد با مجرمان شبکه های مجازی جزم شده است. در یکی از این #نمونهها از ابتدای سال ۲۰۱۷ نیروهای امنیتی برزیل با دریافت #شکایت های زیاد از خانواده های قربانی در فضای مجازی- حضور خود را در اینترنت بیشتر کرد و پس از ۶ ماه کنترل و ردیابی- با اجرای عملیات کم سابقه 108 #کودک آزار – #پدوفیلیا – را بازداشت کرد.
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از محمدی اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها
اصل نظام اسلامی با رای بر سر کار امده.حتی امام علی بااینکه حق کامل بود صبر کرد تا باانتخاب مستقیم مردم روی کار بیاد
دیگه از این الگو که محکم تر نداریم.امام معصوم با انتخاب مستقیم مردم سرکار امده نه باشمشیر وامیدوارم این را دیگه توجیح نکنید
هدایت شده از محمدی اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها
جواب
هدایت شده از یاسریع الرضا
سلام علیکم
خب اگر چه این سوال کامل نیست
و سروته نداره ،اما باید عرض کرد
که معصومین علیهم السلام از طرف خدا انتخاب شدند برای هدایت جامعه...، این مردم
هستند که باید ظرفیت پذیرش
داشته باشند ، عقول جامعه در پذیرش
معصوم ناقص بوده و دیر به واقعیت
رسیدند که تنها فرد مختص حکومت
فقط معصوم هست نه حکومت جور...،
حکومت حاضر هم که حکومت شیعه هست در تبع حکومت معصوم هست، یعنی پیش زمینه حکومت جهانی معصوم و این حکومت هم با لطف حضرت ولی عصر عجلالله برپاشد، رفراندوم حداکثری هم انجام شد، اکثریت به جمهوری اسلامی اقبال داشتند، پس زور و شمشیری در تأسیس نظام نبوده و نیست، زور و شمشیر فقط
برای مبارزه با دشمنان ملت و نظام
بود نه تأسیس.
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از 🌼 ال نبی.165 🌼
سلام واحترام... اقای حمید رسایی ایا مورد تایید جبهه انقلاب هستند
هدایت شده از یاسریع الرضا
سلام علیکم بزرگوار
بله ، چون انقلابی هستند
اما این اصل را در نظر داشته باشین
احترام به افراد بخاطر جایگاه بلند
و عالی انقلاب هست نه صرف
شخصیت.
پس هرکس در هرجایگاهی تا زمانی
که تابع نظام و رهبری و ملت باشه
قابل احترام هست.
اما اگه روزی مسیر او از مسیر انقلاب
متفاوت شد دیگه احترام به او
بی معناست.
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
هدایت شده از نرگس
سلام راجب آقا میری که جدیدا در اینستا
پست میزاره ومیگن خلع لباس شده روحانی بوده حرف حق زده تبعیدش کردن افغانستان میشه راجب ایشون اطلاعات بدید ممنون میشم